SPORTCLUB EENDRACHT AALST

Association sans but lucratif


Dénomination : SPORTCLUB EENDRACHT AALST
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 477.731.829

Publication

24/12/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : BREDESTRAAT ZIN 9300 AALST

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING EN ONTSLAG BESTUURDER

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van 17 december 2011 blijkt het ontslag van de heer Michel Markey als bestuurder.

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van 5 juli 2012 blijkt een statutenwijziging, meer bepaald een wijziging van de artikelen 2, 3, 5, 6, 7, 8, 11, 15, 17, 19 en 20. De Algemene Vergadering heeft de volgende gecoördineerde statuten aangenomen:

GECOORDINEERDE STATUTEN

VAN DE VZW SPORTCLUB EENDRACHT AALST

HOOFDSTUK 1. BENAMING, ZETEL, DOEL

Artikel 1. Benaming

De vereniging heeft de vorm van een vereniging zonder winstoogmerk met de benaming "Sportclub

Eendracht Aalst".

Alle akten, facturen, aankondigingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging zonder winstoogmerk, vermelden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgaand of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of "VZW', en het adres van de zetel van de vereniging.

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vereniging is gevestigd te 9300 AALST, Bredestraat z/n, in het gerechtelijk arrondissement

Dendermonde.

Iedere verplaatsing van de zetel gebeurt volgens de regels aangaande statutenwijziging.

Artikel 3, Doel

De vereniging zonder winstoogmerk heeft tot doel het beoefenen van de voetbalsport te ontwikkelen,; bevorderen en aan te moedigen. Ze streeft naar de verwezenlijking van dit doel door alle middelen, waaronder voornamelijk:

1.Het afsluiten van contracten met sportbeoefenaars en sportverenigingen, zowel in het herenvoetbal als het damesvoetbal;

2.De productie en organisatie van manifestaties, spektakels, optredens en inrichtingen van gelijk welke aard; het inrichten van sportontmoetingen;

3.Het in gereedheid brengen en het uitbaten van sportvelden-en infrastructuur;

4.Het stichten, uitbaten of beheren van tijdschriften, dagbladen, spijshuizen, drankgelegenheden, vlugschriften, sportpublicaties, websites en/of sociale media. De vereniging mag op algemene wijze hetzij rechtstreeks, hetzij door middel van deelneming, van financiële tussenkomst, van aankoop van aandelen of op elke andere wijze, zich interesseren in alle daarmee in verband staande nijverheden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi] van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 3 BEC. 2012

DENDERMONDE

GRIFFE f', ï"-BAN!{

VAN KOOPHANDEL

Ondernemingsnr : 0477.731.829

Benaming

(voluit) : SPORTCLUB EENDRACHT AALST

*12206740*

HUI 11111 1111111

IVI

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

5.Het verlenen van allerlei diensten en technische bijstand op het vlak van management en marketing aan handelaars, handelsvennootschappen, verenigingen zonder winstoogmerk, instellingen en groeperingen allerhande, alsook het leveren van hulpmiddelen en sportartikelen tot promotie van de goede werking van deze vereniging bij handelaars, vennootschappen, verenigingen zonder winstoogmerk, instellingen en groeperingen, die haar daarom verzoeken.

De vereniging beoogt niet enig stoffelijk voordeel te verschaffen aan haar leden. Zij kan alle roerende en onroerende goederen, die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten, verkrijgen, huren, verhuren, beheren en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien en handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten en waarvan de opbrengsten ten allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

Artikel 4. Duur

De vereniging zonder winstoogmerk bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK 11, LEDEN

Artikel 5. Leden

De vereniging telt drie categorieën onder haar leden:

1.De werkelijke leden

2.De toegetreden leden

3. De ereleden

Zowel natuurlijke personen als rechtspersonen kunnen lid zijn van de vereniging. Rechtspersonen kunnen

zich slechts door één afgevaardigde laten vertegenwoordigen.

Worden werkelijke leden zij die als dusdanig aanvaard worden door de algemene vergadering én eenmalig een bedrag van 15.000 EUR betalen aan de vereniging om gedurende tien jaren met stemrecht te mogen zetelen in de algemene vergadering van de vereniging. Uitsluitend deze werkelijke leden zijn stemgerechtigd op de algemene vergaderingen van de vereniging. Indien een werkelijk lid gedurende zijn tien jaar durend lidmaatschap op initiatief van de algemene vergadering wordt uitgesloten, heeft hij het recht op een pro rata terugbetaling van het door hem effectief betaalde bedrag. Bij wijze van voorbeeld: indien persoon X in 2009 werkelijk lid van de vereniging wordt door de betaling van een bedrag van 15.000 EUR aan de vereniging, maar in de loop van 2012 wordt uitgesloten van zijn lidmaatschap (als werkelijk lid) heeft hij recht op een terugbetaling van 9.000 EUR. Deze regeling geldt tevens indien het lidmaatschap van rechtswege eindigt zoals bepaald in artikel 9. Indien het werkelijk lid op eigen initiatief opzegt, beslist de Raad van Bestuur over het recht op een terugbetaling van het oorspronkelijk door het betrokken lid betaalde bedrag.

Het aantal werkelijke leden van de vereniging is beperkt tot twintig (20) leden.

Uitsluitend de werkelijke leden zijn stemgerechtigd op de Algemene Vergadering, overeenkomstig artikel 19

van de statuten.

Worden toegetreden leden zij die deelnemen aan de activiteiten van de vereniging en daartoe jaarlijks een lidmaatschap afsluiten onder de voorwaarden door de Raad van Bestuur te bepalen. Zij hebben geen stemrecht op de Algemene Vergaderingen..

Enkel werkelijke leden kunnen de vereniging vertegenwoordigen jegens de Koninklijke Belgische Voetbalbond (blauwe kaart).

Worden ereleden, zij die de vereniging ondersteunen louter door hun functie of hun verantwoordelijkheid of bijzondere verdiensten, alsook zij die op enigerlei wijze sympathiseren met de vereniging en haar ondersteunen op de meest diverse wijzen.

Ereleden hebben in geen geval stemrecht in de algemene vergadering. Ereleden worden door de Raad van Bestuur aangenomen en telkens voor de duur van een voetbalseizoen. Aftredende leden zijn steeds herbenoembaar voor een volgend voetbalseizoen.

Artikel 6. Voordracht  Toetreding

Enkel leden voorgedragen door de Raad van Bestuur komen in aanmerking voor lidmaatschap als werkelijk lid. De beslissing over de toetreding van nieuwe werkelijke leden behoort uitsluitend tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering, die hierover beslist bij twee derden meerderheid van aanwezige of vertegenwoordigde leden. Het kandidaat-werkelijk lid moet, naast de betaling van de hoger bepaalde lidgelden, bovendien voldoen aan de volgende toetredingsvoorwaarden:

-Zich niet in een toestand bevinden van faillissement of kennelijk onvermogen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

-Het aantonen geen gerechtelijke veroordeling te hebben opgelopen, ingevolge een wanbedrijf en/of misdaad;

Artikel 7. Ledenlijst

Op de zetel van de vereniging wordt door de Raad van Bestuur een register van de leden bijgehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen, woonplaats van de leden, af, ingeval het een rechtspersoon betreft, de naam, de rechtsvorm en het adres van de zetel.

Artikel 8. Lidgeld

Behoudens het bij artikel 5 bepaalde eenmalige lidgeld, wordt geen jaarlijks lidgeld gevraagd aan de werkelijke leden. Het lidgeld dat door de toetredende leden dient betaald te worden, wordt jaarlijks bepaald door de Raad van Bestuur.

Artikel 9. Uittreding- Uitsluiting

Ieder lid van de vereniging is vrij als dusdanig te allen tijde uit te treden. Hiertoe dient het zijn ontslag per aangetekend schrijven te richten aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Het lid dat zijn lidgeld zoals bepaald onder artikel 8 niet betaalt binnen het door de raad vastgestelde tijdsbestek, wordt beschouwd als ontslagnemend.

De uitsluiting van een lid kan door de Algemene Vergadering uitgesproken worden. Dit lid moet daarvan verwittigd en per aangetekend schrijven uitgenodigd worden op de Algemene Vergadering, die over zijn lot zal beslissen. Om geldig te zijn, moet de uitsluiting vermeld staan op de dagorde van de Algemene Vergadering en minstens twee derden van de aanwezige stemmen verenigen. De beslissing zal door de raad van bestuur binnen de acht dagen aan het uitgesloten lid betekend worden.

Alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van de leden moeten door toedoen van de Raad van Bestuur in het register van de leden worden ingeschreven binnen de 8 dagen nadat hij van de beslissing in kennis gesteld.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval het lid overlijdt, failliet of onbekwaam wordt verklaard of onder voorlopig bewind wordt gesteld en niet langer beantwoordt aan de toetredingsvoorwaarden zoals bepaald onder artikel 6.

Artikel 10. Vermogen van de vereniging

De ontslaggevende, uitgesloten of om andere reden uittredende leden, evenals de erfgenamen van een overleden lid, hebben hoegenaamd geen recht op het vermogen van de vereniging. Het door de werkelijke leden betaalde lidgeld wordt in dergelijke gevallen terugbetaald onder de voorwaarden en modaliteiten zoals bepaald in artikel 5.

HOOFDSTUK Ill -- RAAD VAN BESTUUR EN DIRECTIECOMITÉ

Artikel 11, Raad van Bestuur

De vereniging wordt beheerd door een Raad van Bestuur bestaande uit minimum drie bestuurders. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat werkelijk lid is van de vereniging. Wanneer de vzw slechts het wettelijk bepaald minimum van de drie werkelijke leden heeft, mag de Raad van Bestuur slechts uit twee bestuurders bestaan.

De bestuurders worden gekozen onder de werkelijke leden of hun afgevaardigden en worden door de Algemene Vergadering benoemd voor een duur van zes jaar. Alle bestuurders zijn herbenoembaar,

Bestuurders worden benoemd en ontslagen door de Algemene Vergadering, die beslist met een twee derden meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Het mandaat is niet bezoldigd. De,kosten die zij echter maken bij het uitvoeren van hun opdracht, kunnen het voorwerp uitmaken van een terugbetaling. De bestuurders gaan uit hoofde van hun functie geen enkele persoonlijke verplichting aan en zijn, ten opzichte van de vereniging, enkel aansprakelijk voor de uitoefening van hun mandaat.

Ontslaggevende, uitgesloten of om andere reden uittredende leden warden in voorkomend geval ook geacht ontslag te nemen als lid van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een Voorzitter, een Ondervoorzitter, Secretaris en Penningmeester, waaraan zij bepaalde algemene of specifieke bevoegdheden kan delegeren. Zij kan een reglement van inwendige orde opstellen waarbij haar werking wordt geregeld en dat bindend is voor alle leden,.

De Raad van Bestuur houdt minstens éénmaal per maand zitting, alsook na oproeping door de Voorzitter telkens als de belangen van de vereniging zulks vereisen. Een bestuurder kan zich laten vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

door een ander lid van de Raad van Bestuur. De oproepingen zullen de dagorde aangeven. De Raad van Bestuur beslist bij gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige leden. Bij staking van stemmen is de stem van de Voorzitter beslissend.

Artikel 12.

Onverminderd bijzondere volmachten, vertegenwoordigt de Raad van Bestuur de vereniging in en buiten

rechte en treedt op als eiser of als verweerder, door toedoen van twee bestuurders.

De Raad van Bestuur kan tevens bijzondere en beperkte volmachten geven voor bepaalde rechtshandelingen, al dan niet aan bestuurders.

Artikel 13.

De Raad van Bestuur kan een Directiecomité instellen, waaraan zij het dagelijks bestuur kan delegeren, Dit Directiecomité is bevoegd om, wat het dagelijks bestuur betreft, de vereniging te vertegenwoordigen, door de Voorzitter die alleen optreedt.

Artikel 14.

De notulen van de beraadslagingen van de Raad van Bestuur en het Directiecomité worden ingeschreven in

een bijzonder register.

HOOFDSTUK IV. DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 15

De Algemene Vergadering komt minstens éénmaal per jaar bijeen. Deze jaarvergadering gaat door op de derde maandag van de maand december hetzij op de zetel van de vereniging, hetzij op een andere plaats vermeld in de oproepingsbrief, dewelke tevens het uur vermeld.

Op ieder ogenblik kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen bij beslissing van de Raad van Bestuur of op vraag van minstens twee vijfde van het aantal werkelijke leden. De oproeping vermeldt de dag, de plaats en het uur van de vergadering.

Artikel 16

De volgende beslissingen behoren tot de uitsluitende bevoegdheid van de Algemene Vergadering:

a.de wijziging van de statuten

b.de benoeming of afzetting van de bestuurders

c.de benoeming en de afzetting van commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

d.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

e.de goedkeuring van de begroting en van de rekeningen;

f.de ontbinding van de vereniging

g.de uitsluiting van leden;

h.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

i.alle gevallen waarin de statuten dat vereisen

Artikel 17

Alle leden worden door toedoen van de Voorzitter, of bij gebreke van hem, door de Secretaris opgeroepen bij middel van een gewone brief, fax of e-mail, minstens acht dagen voor de vergadering. De dagorde wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur en zal bij de oproeping gevoegd worden.

leder voorstel dat ondertekend is door één twintigste van de werkelijke leden zal op de dagorde aangebracht worden, voorzover zulks uiterlijk drie dagen vóár de Algemene Vergadering schriftelijk ter kennis van de Voorzitter wordt gebracht, Wanneer alle werkelijke leden aanwezig zijn, mag van de vooraf opgestelde agenda worden afgeweken, wanneer alle leden hierover unaniem akkoord zijn.

Artikel 18.

De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van leden. Haar beslissingen zijn bindend voor alle leden, zowel voor zij die niet aanwezig waren op de vergadering als voor zij die een andere mening zijn toegedaan.

Artikel 19

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens

afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders. De voorzitter wijst een secretaris en twee

stemopnemers aan, die één en dezelfde persoon kan zijn.

Enkel werkelijke leden hebben toegang tot en stemrecht op de Algemene Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De stemmen worden mondeling uitgebracht, behoudens wanneer het gaat om een benoeming of om de afzetting van een bestuurder of om de uitsluiting van een lid, in welk geval de stemming geheim mag zijn. Elk werkelijk lid kan zich laten vertegenwoordigen bij volmacht.

Bij staking van stemmen heeft de Voorzitter van de Raad van Bestuur een doorslaggevende stem.

Artikel 20

De voorstellen tot het aanbrengen van wijzigingen aan de statuten of tot het ontbinden van de vereniging

zullen uitdrukkelijk op de dagorde vermeld worden.

De Algemene Vergadering kan alleen dan de ontbinding der vereniging uitspreken wanneer twee derden van haar leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wordt aan die vereiste niet voldaan, dan kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden, door deze wordt geldig beraadslaagd, welke het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden ook zij. Geen dergelijke beslissing tot wijziging van de statuten of tot ontbinding van de vereniging wordt aangenomen zo ze niet de meerderheid van twee derden der aanwezige leden en stemmen verenigt.

Artikel 21

De besluiten van de Algemene Vergadering worden ingeschreven in het register van de notulen en worden ondertekend door de Voorzitter en een bestuurder. Dit register wordt bewaard op de zetel, waar alle leden er inzage van kunnen nemen, zonder verplaatsing van het register

HOOFDSTUK V: REKENINGEN, BEGROTING

Artikel 22

Het maatschappelijk jaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni. leder jaar, op het einde van het maatschappelijk jaar, zullen de boeken afgesloten worden, en de raad zal de slotrekeningen van het afgelopen dienstjaar en de begroting voor het volgende opmaken; hij onderwerpt ze aan de goedkeuring van de jaarvergadering. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen beding bij wijze van dividenden of anderszins aan de leden worden uitgekeerd. De rekeningen en de begroting worden tenminste acht dagen vaór de jaarvergadering ter kennis gebracht van de werkelijke leden, die alsdan inzage kunnen vorderen, doch alleen ter plaatse, van aile bescheiden waarop de rekeningen en de begroting steunen.

HOOFDSTUK VI: WIJZIGING VAN DE STATUTEN - ONTBINDING

Artikel 23

De onderhavige statuten kunnen gewijzigd worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake VZW's.

Artikel 24

De Algemene Vergadering kan de ontbinding van de vereniging alleen uitspreken in de voorwaarde bepaald bij wet en overeenkomstig artikel 20 van de statuten.

De Algemene vergadering die de ontbinding uitspreekt, benoemt twee vereffenaars. De Algemene Vergadering bepaalt de bevoegdheid van de vereffenaars en de bestemming, die aan het netto-actief van het patrimonium moet worden gegeven. Het netto-actief moet worden overgedragen aan een gelijkaardige vereniging, stichting of inrichting, die hetzelfde doel als de vereniging nastreeft.

HOOFDSTUK VII: ALGEMEENHEDEN

Artikel 25

Alle geschillen met betrekking tot het beheer, ontstaan binnen een club en resulterend uit toepassing van het reglement van de Koninklijke Belgische Voetbalbond, zullen eerst aan de Algemene Vergadering voorgelegd worden. Ingeval er geen akkoord kan worden bereikt, zal het geschil beslecht worden door een scheidsrechterscollege samengesteld uit drie leden gekozen uit de rechtscommissie van de K.B.V.B., afdeling Betwistingen. De partijen zullen te dien einde de tekst van het vergelijk van de K.B.V.B. ondertekenen.

Artikel 26. Verplichte vermeldingen op bondsvlak  hoedanigheid van lid van de K.B.V.B.

De vereniging verbindt er zich toe de statuten, reglementen, richtlijnen en beslissingen van de K.B.V.B., van de FIFA en de UEFA na te leven. Elke bepaling van onderhavige statuten die strijdig zou zijn met het reglement van de K.B.V.B., van de FIFA en de UEFA wordt beschouwd als nietig en van generlei waarde wat hen betreft.

De vereniging verbindt er zich bovendien toe de principes van loyaliteit, integriteit en van sportieve geest als uitdrukking van de fair-play na te leven.

Na uitputting van de statutaire procedure worden alle geschillen inzake het bestuur van de vereniging dewelke in haar schoot ontstaan en voortvloeien uit de toepassing van het reglement van de K.B.V.B., ter beslechting voorgelegd aan een scheidsrechterscoltege samengesteld uit drie leden van de Rechtscommissie van de K.B.V.B.

f y

:1 "

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MOD 2,2

Luik B Vervolg

Eik geschil met betrekking tot de FIFA-statuten, -reglementen en -richtlijnen aan de arbitrage-instanties die in haar schoot zijn opgericht zal voorgelegd worden,

Elk hoger beroep tegen een definitieve en dwingende beslissing van de FIFA aan de arbitrage van de TAS (Arbitragecommissie voor de Sport) te Lausanne (Zwitserland) zal voorgelegd worden.

Getekend,

NV Derowood-Eurepos, bestuurder

Vertegenwoordigd door de NV Droba

vast vertegenwoordigd door Frank De Roose

Tom Vanraes, bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/01/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111111111111\\11 I~

-

uRIC'Fil` l-'tt'." ,i.lK VAN I" conM-!,A,'ALir-1..

2v. -.t.S-... -L-011- -

, 1§DfeznERn,OrJDE

Ondernemingsnr : 0477.731.829

Benaming

(voluit) : SPORTCLUB EENDRACHT AALST

Voc

behot

aan I

Betgi:

Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : BREDESTRAAT ZIN 9300 AALST

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van 3 maart 2011 blijkt het ontslag van de heer Luc Van Hauwermeiren als bestuurder.

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van 2 juli 2011 blijkt de benoeming van de volgende personen

als bestuurder voor een periode van één jaar:

- Patriek D'haeseleer

- Frans Krauch

- Pat Van Wesemael

- Ronny De Smedt

- Michel Markey

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van 12 september 2011 blijkt dat de volgende bestuurders

ontslag hebben genomen:

- Dirk De Bruecker

- Marcel Van den Steen

- NV Derowood-Eurepos

- Luc Ledegen

Uit zijn schrijven van 15 september 2011 blijkt het ontslag van de heer Pat Van Wesemael als bestuurder. Uit zijn schrijven van 29 september 2011 blijkt het ontslag van de heer Ronny De Smedt als bestuurder. Uit zijn schrijven van 23 november 2011 blijkt het ontslag van de heer Patriek D'haeseleer als bestuurder. Uit zijn schrijven van 23 november 2011 blijkt het ontslag van de heer Frans Krauch als bestuurder.

Uit de notulen va de Algemene Vergadering van 17 december 2011 blijkt de benoeming van de volgende bestuurders:

- NV Derowood-Eurepos

- Luc Van Hauwermeiren

- Luc Ledegen

- Karel Bosteels

- Tom Vanraes

Getekend,

NV Derowood-Eurepos

Vertegenwoordigd door de NV Droba

vast vertegenwoordigd door Frank De Roose

Tom Vanraes

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting or organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/03/2011
ÿþ MOD zz

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

111111.1111111j11.111)11111IIIIII



GRIFFIE RECHTBANK'

VAN KOOPHANDEL

2 5. 02. 2011

DENDÊF ONDE

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernerningsnr : 0477.731.829

Benaming

(voluit) : VOETBALCLUB EENDRACHT AALST 2002

(verkort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : BREDESTRAAT Z/N `áO `'IL 5

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van 18 oktober 2010 blijkt het ontslag van de heer Vincent MONFORT als bestuurder.

Uit deze notulen blijkt tevens de benoeming van de heer Luc LEDEGEN als bestuurder.

Tevens werd door de Algemene Vergadering beslist om de naam te wijzigen naar Sportclub Eendracht Aalst, afgekort S.C. Eendracht Aalst.

NV DEROWOOD-EUREPOS, Bestuurder-Ondervoorzitter vertegenwoordigd door Frank DE ROOSE Vaste vertegenwoordiger Dirk DE BRUECKER

Bestuurder-voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

26/06/2015
ÿþ + MOD 2.2

.~~. .-" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





II~n~iibi~uu~i~m~u GRIFFIE RECHTBANK VAN

15 1337* KOOPHANDEL GENT

17 JUNI 2015

AFDELING DENCeleNDE











Ondernemingsnr : 0477.731.829

Benaming

(voluit) : SPORTCLUB EENDRACHT AALST

(verkort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : BREDESTRAAT ZIN 9300 AALST

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDERS

Uit het schrijven van de heer Luc Ledegen dd. 8 mei 2015 blijkt het ontslag als bestuurder van de heer Luc Ledegen met ingang van 8 mei 2015.

Uit het schrijven van de heer Tom Vanraes dd. 15 juni 2015 blijkt het ontslag als bestuurder van de heer Tom Vanraes met ingang van 15 juni 2015,

Getekend,

Tom Vanraes

bestuurder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SPORTCLUB EENDRACHT AALST

Adresse
BREDESTRAAT Z/N 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande