SPORTS AND LEISURE GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SPORTS AND LEISURE GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 456.847.333

Publication

25/08/2014
ÿþVoor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsblal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MM Me 11.1

IlI1l lul 1Ii 1IL 11(1 1111111 I1 IL

*14159537*

Ondememingsnr : 0456.847.333

Benaming

(voluit) : Sports and Leisure Group

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Industriepark-West 43 in 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte Herbenoeming bestuurders, gedelegeerd bestuurder en commissaris Uittreksel uit de gewone algemene vergadering gehouden op 30 mei 2014

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om:

1) te herbenoemen tot bestuurders van de vennootschap voor een periode van 4 jaar, die eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2017:

-de BVBA JP Consult, met zetel te 7910 Frasnes-Lez-Anvaing, Chemin de Milommée 4, ingeschreven in het RPR te Doornik onder nummer 0476,365.020, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer John Penninck;

-de Comm.V. 'ADC Consult', met zetel te 9140 Temse, Georges Van Dammeplein 52/8, ingeschreven in het RPR te Dendermonde onder nummer 0809.988.206, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Anthony De Clerck.

2)1e herbenoemen tot commissaris van de vennootschap voor een periode van 3 jaar die eindigt na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2016: de CVBA 'VGD Bedrijfsrevisoren', met maatschappelijke zetel te Burg. E. Demunterlaan 5 te 1090 Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordigers, de heren Marc Wauters en Jurgen Lelie. De mandaatvergoeding werd door de algemene vergadering vastgesteld.

Uittreksel uit de raad van bestuur gehouden op 30 mei 2014

De raad van bestuur heeft BESLOTEN om te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder van de

vennootschap: de BVBA Consult', met zetel te 7910 Frasnes-Lez-Anvaing, Chemin de Milommée 4,

ingeschreven in het RPR te Doornik onder nummer 0476.365.020, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer John Penninck.

Dit mandaat loopt samen met het mandaat van bestuurder dat de BVBA 'JP Consult' waarneemt in onderhavige vennootschap.

Voor eensluidend afschrift.

JP Consult BVBA

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

de heer John Penninck

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van le GetPIE RE-CWBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

13 AUG, 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2013
ÿþ13 13586+

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

1 1 JULI 2013

DENDERMONDE

Griffie

mod 11.1

Ondernemingsnr : 0456.847.333

Benaming (voluit) ; DOMO ZELE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industriepark-West 43 te 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte ; WIJZIGING NAAM - WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan Muller te Waasmunster op éénentwintig juni tweeduizend dertien, blijkt hetgeen volgt:

1, De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "SPORTS AND LEISURE GROUP". Tevens beslist de vergadering om de huidige tekst van artikel 1 der statuten te vervangen door de hierna vermelde tekst, om deze in overeenstemming te brengen met voornoemde beslissing.

"De vennootschap is een Naamloze Vennootschap en draagt de benaming "SPORTS AND LEISURE GROUP"."

2. De vergadering beslist volgende aanpassingen aan te brengen aan de statuten:

* de derde laatste zin van artikel 7 der statuten wordt vervangen door de volgende tekst: "Indien niet alle aandeelhouders hun voorkeurrecht tot inschrijving hebben uitgeoefend, kan de raad van bestuur besluiten ofwel dat derden vrij aan de kapitaalverhoging zullen kunnen deelnemen, ofwel dat het recht om in te schrijven op de aandelen welke niet werden onderschreven door bestaande aandeelhouders in uitoefening van hun voorkeurrecht, opnieuw zal worden aangeboden aan de aandeelhouders die wel van hun recht van voorkeur hebben gebruik gemaakt, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd."

* artikel 10 der statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"10.1 Algemeen

10.1.1 Alle aandelen zijn op naam (hierna "Aandelen" genoemd),

10.1.2 Elke overdracht of overgang van Aandelen, ten welke titel ook, is onderworpen aan de procedure zoals in dit artikel is bepaald. Hieronder vallen onder meer de overdrachten onder bezwarende titel of ten kosteloze titel, en dit zowel vrijwillig als gedwongen, door ruil, inbreng in een andere vennootschap, overdracht van rechten op aandelen of opsplitsing van het eigendomsrecht onder levenden alsmede in geval van overlijden. Deze procedure is eveneens van toepassing in geval van overdracht onder algemene titel als gevolg van fusie of splitsing van een vennootschap of van inbreng van een algemeenheid van goederen of van een bedrijfstak door de ene in de andere vennootschap.

Deze procedure is zowel van toepassing op de overdracht van Aandelen en rechten die de Aandeelhouders bezitten in de vennootschap op het ogenblik van de ondertekening van deze Overeenkomst, maar ook op aandelen die de Aandeelhouders na de ondertekening van deze Overeenkomst in de vennootschap zouden bekomen, bijvoorbeeld ingevolge een kapitaalsverhoging.

De bepalingen van de aandeelhoudersovereenkomst van 13 mei 2013 zijn van toepassing op alle overdrachten van aandelen in de vennootschap.

10.1.3 Gedurende de gehele procedure van overdracht van Aandelen, zowel ten bezwarende als ten kosteloze titel als wegens overlijden, worden de rechten verbonden aan de Aandelen welke het voorwerp uitmaken van een voor- of aankooprecht opgeschort totdat hen een definitief statuut wordt toebedeeld.

10.2 Voorkooprecht van de andere Aandeelhouders in geval van over-dracht ten bezwarende titel

In het geval van een voorstel tot overdracht van het geheel of een gedeelte van zijn Aandelen door een Aandeelhouder aan een derde (hierna de "Kandidaat-Koper" genoemd) hebben de andere Aandeel-houders vanaf de Bekendmaking (zoals hierna gedefinieerd) een voorkooprecht.

op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

22/07/2013

mod 11.1

10.2.1 De Bekendmaking

Indien een Aandeelhouder zijn Aandelen wenst over te dragen (hierna de "Verkoper" genoemd), dient hij de raad van bestuur en de andere Aandeelhouders hiervan per aangetekend schrijven op de hoogte te brengen (hierna de "Bekendmaking" genoemd) met vermelding van:

(i) het aantal Aandelen dat de Verkoper wenst over te dragen (hierna de "Over te Dragen Aandelen" genoemd);

(ii) de naam, het adres of de maatschappelijke zetel en de nationaliteit van de Kandidaat-Koper;

(iii) de bona fide bepaalde prijs en alle voorwaarden verband houdend met de overdracht, in het algemeen en per Over te Dragen Aandeel, aangeboden door de Kandidaat-Koper;

(iv) de bevestiging dat de Kandidaat-Koper bekend is met de bepalingen van dit artikel 10.2 en bereid is om het artikel 10.4 te leven.

10.22 Kennisgeving van Uitoefening

Binnen een periode van zes weken vanaf postdatum van voormelde Bekendmaking, kunnen de andere Aandeelhouders hun voorkooprecht uitoefenen en kunnen zij hun beslissing kenbaar maken aan de Verkoper bij aangetekend schrijven (hierna de "Kennisgeving van Uitoefening" genoemd). Een kopie van de Kennisgeving van Uitoefening zaI tegelijkertijd verzonden worden naar de raad van bestuur.

De andere Aandeelhouders die hun voorkooprecht wensen uit te oefenen en hiertoe een Kennisgeving van Uitoefening gedaan hebben, verbinden zich ertoe om alle Over te Dragen Aandelen over te nemen aan dezelfde voorwaarden als deze voorzien in de Bekendmaking. Indien meerdere Aandeelhouders hun voorkooprecht uitoefenen, dan zullen zij alle Over te dragen Aandelen overnemen overeenkomstig hun onderlinge aandeelhoudersverhouding. Indien slechts één andere Aandeelhouder zijn voorkooprecht uitoefent, dan dient hij zijn voorkooprecht uit te oefenen op alle Over te Dragen Aandelen.

10.23 Afwezigheid van Kennisgeving van Uitoefening

In het geval geen andere Aandeelhouder een Kennisgeving van Uitoefening gedaan heeft, is de Verkoper vrij om de Over te Dragen Aandelen over te dragen aan de Kandidaat-Koper tegen de prijs en de voorwaarden vermeld in de Bekendmaking binnen een termijn van zestig kalenderdagen volgend op het verstrijken van voormelde periode van zes weken vanaf postdatum van voormelde Bekendmaking.

10.3 Eventueel aankooprecht ingeval van overlijden

10.3.1 De overdracht van Aandelen ingeval van overlijden van de vaste vertegenwoordiger van een Aandeelhouder die vermeld is op de eerste pagina van deze Overeenkomst (hierna de "Overleden Aandeelhouder" genoemd), is onderworpen aan een aankooprecht ten voordele van de andere Aandeelhouders tenzij de rechtmatige erfgenamen en/of legatarissen van de Overleden Aandeelhouder de aandelen niet wensen te verkopen maar integendeel wensen te behouden,

10.3.2 In geval van overlijden van de vaste vertegenwoordiger van een Aandeelhouder die vermeld is op de eerste pagina van deze Overeenkomst, dienen de erfgenamen en/of legatarissen van de Overleden Aandeelhouder binnen de 60 dagen na het overlijden van de Overleden Aandeelhouder aan de voorzitter van de raad van bestuur mede te delen dat de Overleden Aandeelhouder overleden is en hoeveel Aandelen zijn vennootschap bezat. In dit schrijven dient de betrokken erfgenaam en/of legataris eveneens te melden dat hij/zij bereid is aandeelhouder te worden mits opgave van naam, voornamen, beroep en woonplaats, alsook hun erfrechtelijke rechten en hun bereidheid zich in te zetten voor de vennootschap.

Indien de erfgenamen en/of legatarissen hiertoe niet overgaan, zal de voorzitter van de raad van bestuur na het verstrijken van voormelde termijn en nadat hij kennis heeft gekregen van het overlijden, een schrijven richten aan de erfgenamen en/of legatarissen waarin hij melding maakt van het bestaan van het recht van aankoop (indien de erfgenamen en/of legatarissen de Aandelen wensen te verkopen) en hen de mogelijkheid geven om binnen een termijn van zes weken na ontvangst van het schrijven van de voorzitter mee te delen of zij de Aandelen wensen te behouden of de aandelen wensen te verkopen. Indien niet wordt geantwoord binnen voormelde termijn, wordt geacht dat de erfgenamen niet geïnteresseerd zijn om aandeelhouder te worden. Na ontvangst van dit schrijven van de erfgenamen en/of legatarissen of na het verstrijken van de termijn vermeld in voormelde paragraaf, zal de raad van bestuur vervolgens de procedure van voorkooprecht voorzien in artikel 10.2.2 volgen.

10.3.3 Indien de Aandeelhouder een rechtspersoon is en zijn vaste vertegenwoordiger om gezondheidsredenen zijn taak blijvend niet meer kan vervullen, dient de rechtspersoon-Aandeelhouder dit binnen de 60 dagen aan de voorzitter van de raad van bestuur mede te delen.

Indien de rechtspersoon-Aandeelhouder hiertoe niet overgaat, zal de voorzitter van de raad van bestuur na het verstrijken van voormelde termijn en nadat hij kennis heeft gekregen van het feit dat de vaste

vertegenwoordiger om gezondheidsredenen zijn taak niet meer kan vervullen, een schrijven richten aan de rechtspersoon-Aandeelhouder waarin hij verwijst naar het bestaan van het recht van aankoop en haar de mogelijkheid geeft om binnen een termijn van zes weken na ontvangst van het schrijven van de voorzitter mee te delen of zij de Aandelen wenst te behouden of de aandelen wenst te verkopen. Indien niet wordt geantwoord

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van tierden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 7î.î

binnen voormelde termijn, wordt geacht dat de rechtspersoon-Aandeelhouder niet geïnteresseerd zijn om aandeelhouder te blijven.

Na ontvangst van dit schrijven van de rechtspersoon-Aandeelhouder of na het verstrijken van de termijn vermeld in voormelde paragraaf, zal de raad van bestuur vervolgens de procedure van voorkooprecht voorzien in artikel 10.2.2 volgen.

10.4 Volgplicht

10.4.1 Indien Domo Capital NV al haar Aandelen wenst over te dragen aan een derde Kandidaat-Koper en de andere Aandeelhouders hun voorkooprecht (zoals bepaald in artikel 10.2) niet wensen uit te oefenen, zal Domo Capital NV van de andere Aandeelhouders kunnen eisen dat zij eveneens al hun Aandelen in de vennootschap overdragen aan de Kandidaat-Koper aan de voorwaarden vermeld in de Bekendmaking (dit is een volgplicht), maar enkel indien (i) de Kandidaat-Koper geen vennootschap of persoon is die verbonden is met Domo Capital NV (zoals gedefinieerd in het Wetboek van vennootschappen) en (ii) onder de voorwaarden bepaald in de aandeelhoudersovereenkomst de dato 13 mei 2013.

10.4.2 Deze eis dient binnen de dertig dagen volgend op het verstrijken van de termijn voor het indienen van een Kennisgeving van Uitoefening aan de andere Aandeelhouders genotifieerd te worden.

10.4.3 De eigendomsoverdracht en de betaling van de prijs van deze Aandelen zullen plaatsvinden binnen een termijn van drie (3) maanden volgend op de notificatie van deze eis."

* de tweede zin van artikel l I der statuten wordt vervangen door de volgende tekst. "Indien niet volgestorte aandelen aan verscheidene personen toebehoren in onverdeeldheid, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen."

* artikel 12 der statuten wordt vervangen door de volgende tekst: "De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit tenminste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule-vermeld onder artikel 15 van deze statuten- krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De duur van de opdracht van de bestuurders mag de zes jaar niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering. De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelfde betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

* de laatste zin van artikel 14 der statuten wordt vervangen door de volgende tekst: "De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de oproeping bepaald."

* de tweede zin van artikel 16 der statuten wordt vervangen door de volgende tekst: "De algemene vergadering kan echter bij gewone meerderheid van stemmen hiervan afwijken."

* de huidige tekst van artikel 18 der statuten wordt vervangen door de volgende tekst: "De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap als college in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd echter de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden voor alle handelingen in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- Hetzij voor alle handelingen van dagelijks bestuur door één gedelegeerd bestuurder, die door zijn handtekening alleen de vennootschap rechtsgeldig verbindt tegenover derden, ook als er meerdere gedelegeerd bestuurders benoemd zijn.

- Hetzij voor alle handelingen, door twee bestuurders, samen handelend."

* de huidige tekst van artikel 19 der statuten wordt vervangen door de volgende tekst: "De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel, van een uittreksel uit het

Voor-

behouden

" aan het Belgisch Staatsblad







22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Uit die stukken moet blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk ofwel als college verbinden. Dezelfde regels omtrent openbaarmaking van benoeming en ambtsbeëindiging, gelden met betrekking tot de personen die samen met een bestuurder bevoegd zijn om de vennootschap te vertegenwoordigen als orgaan,"

* de huidige tekst van artikel 25 der statuten wordt vervangen door de volgende tekst: "De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in de oproeping bepaald."

* de huidige tekst van artikel 27 der statuten wordt vervangen door de volgende tekst: "De houders van aandelen op naam, de eventuele houders van obligaties of warrants op naam, de houders van met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten op naam, worden vijftien dagen voor de vergadering per aangetekende brief uitgenodigd, De bestuurders en de commissarissen worden opgeroepen bij gewone brief, De houders van obligaties, warrants of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de neerlegging voorgeschreven door de eerste alinea van dit artikel te hebben verricht,

Uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, De vervulling van deze formaliteiten kan niet worden geëist indien daarvan geen melding gemaakt werd in de oproeping tot de vergadering.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen , doch slechts met raadgevende stem."

* de huidige tekst van artikel 31 der statuten wordt vervangen door de volgende tekst: "Zolang de behoorlijke opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst."

* de huidige tekst van artikel 34 der statuten wordt vervangen door de volgende tekst: "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden van de vennootschap afgesloten, en maakt de raad van bestuur een inventaris op, alsmede de jaarrekening overeenkomstig artikel 96 van het wetboek van Vennootschappen.

Verder stellen de bestuurders een jaarverslag op, waarin zij rekenschap geven over het beleid, commentaar op de jaarrekening, en informatie betreffende de werkzaamheden van onderzoek en ontwikkeling, alles overeenkomstig artikel 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het te bestemmen resultaat wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Geen winstuitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort, of indien dit hoger is van het opgevraagde, kapitaal, vermeerderd met reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: Het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Na aanzuivering van eventueel overgedragen verliezen, wordt van deze winst één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze reserve tenminste één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het eventueel overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan zal beslissen. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. De raad van bestuur kan beslissen tot de uitkering van interimdividenden mits naleving van de bepalingen vervat in artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. De bestuurders leggen binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in artikel 100 van het Wetboek van Vennootschappen genoemde docu-menten neer bij de Nationale Bank van België."

* de huidige tekst van artikel 35 der statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"Artikel vijfendertig  Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 17.7

van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan, De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

* artikels 36 en 37 van de statuten worden geschrapt en bijgevolg wordt de nummering aangepast zodat artikel 38 en 39 van de huidige statuten thans artikel 36 en 37 worden.

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Jan Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

L Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato

éénentwintig juni tweeduizend dertien.

2. Gecoordineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{ent bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.05.2013, NGL 17.06.2013 13190-0345-043
28/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.05.2012, NGL 21.06.2012 12207-0254-040
14/07/2011
ÿþ" Motl 2.1

Lada In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRirt-It H'cCt-tT3ANK

VAN KOOPHANDEL

e 4. 07e 2011

DEjlNDC~ffic~QNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor- 1!11(1[1,11.11.11,11111111!!111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0456.847.333

Benaming

(voluit) : Domo Zele

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark-West 43, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Herbenoeming (commissaris)

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 12 mei 2011.

Werd herbenoemd tot commissaris van de vennootschap: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VGD Bedrijfsrevisoren", Burg. E. Demunterlaan 5 te 1090 Brussel. Dit mandaat eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

De mandaatvergoeding werd door de algemene vergadering vastgesteld.

JP Consult bvba - John Penninck

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.05.2011, NGL 15.06.2011 11171-0379-042
14/04/2011
ÿþRechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark-West 43, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurder(s)

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 18 maart 2011.

1) De vergadering heeft akte genomen van het ontslag dat de volgende personen in hun hoedanigheid van;

bestuurder van de vennootschap hebben gegeven:

- mevrouw Martine Van den Weghe, wonende te 9250 Waasmunster, Baverikstraat 27;

- de NV 'Domo', met zetel te 9052 Zwijnaarde, Nederzwijnaarde 2, en met BTW-nummer BE 0424.251.076,; vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jan De Clerck, wonende te 9250 Waasmunster,. Baverikstraat 27;

- de BVBA 'L & D', met zetel te 8820 Torhout, Keibergstraat 61, en met BTW-nummer BE 0871.590.332,' vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Ivan Lokere, wonende te 8820 Torhout, Keibergstraat 61.

2) De vergadering heeft besloten om de volgende personen tot bestuurders te benoemen:

- de GCV 'ADC Consult', met zetel te 9140 Temse, Georges Vandammeplein 52/8, en met BTW-nummer:

BE 0809.988.206.

- de BVBA 'JP Consult', met zetel te 9700 Oudenaarde, Molenstraat 93, ingeschreven in het, rechtspersonenregister te Oudenaarde, en met BTW-nummer 0476.365.020.

3) De vergadering heeft kennis genomen van de benoeming van de heer Anthony De Clerck, wonende te 9140 Temse, Georges Vandammeplein 52/8, als vaste vertegenwoordiger van de GCV 'ADC Consult', en van de heer John Penninck, wonende te 7910 Frasnes-Lez-Anvaing, Chemin de Milommée 4, als vaste: vertegenwoordiger van de BVBA JP Consult, in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat.

De bestuursmandaten zijn onbezoldigd en lopen van 18 maart 2011 tot na de algemene vergadering die; zich zal uitspreken over de jaarrekening van het boekjaar 2013.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur, gehouden op 18 maart 2011.

1) De raad van bestuur heeft beslist om het directiecomité binnen de vennootschap af te schaffen. Alle leden zijn automatisch ontslagnemend.

2) De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van de BVBA 'Gayana' in haar hoedanigheid van; gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, met ingang van 18 maart 2011. Gayana BVBA zal haar mandaat als bestuurder voortzetten.

3) De vergadering heeft beslist om de volgende persoon tot gedelegeerd bestuurder te benoemen:

- de BVBA 'JP Consult', met zetel te 9700 Oudenaarde, Molenstraat 93, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde, en met BTW-nummer 0476.365.020, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer John Penninck, wonende te 7910 Frasnes-Lez-Anvaing, Chemin de Milommée 4.

Met mandaat van gedelegeerd bestuurder loopt samen met het mandaat van bestuurder dat de, BVBA 'JP Consult' waarneemt in de onderhavige vennootschap, hetzij tot na de algemene vergadering die zich zal uitspreken over de jaarrekening van het boekjaar 2013.

Voor eensluidend uittreksel.

JP Consult bvba - John Penninck

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LIiLl_,z

1111111q1.11,1.11,111111111111!1111

Ondernemingsnr : 0456.847.333

Benaming

(voluit) : Domo Zele

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

;se. ml

GRI==E

VAN KOOP.: r=N~ -C:"

-

- 4 APR 2011

DEN

3



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

12/04/2011
ÿþ Mod 2.0

, Lgbr,-S e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

-

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOP i-i:'ij`10 1-L.

3 1 03. 2011



 Griffie

DETdDEF 1~lt;~NDE

Ondernemingsnr : 0456.847.333

Benaming

(voluit) : DOMO ZELE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 43

Onderwerp akte : RECHTZETTING MET BETREKKING TOT KAPITAALVERMINDERING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Xavier Deweer, te Zulte (Olsene), vervangend zijn ambtsgenoot notaris Xavier Van den Weghe, te Zulte, wettelijk belet, op 18 maart 2011, dragende de volgende vermelding' van registratie: "Geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Deinze op 22 maart 2011. Boek 503 Blad 39; Vak 12. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). w. De ea. Inspecteur, (get.) Colombie Koen, Adj.-Financieel' assistent", dat de vennoten van de NV "DOMO ZELE", met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 43,' samengekomen zijn en onder meer volgende beslissingen hebben genomen, met eenparigheid van stemmen:

Besluit tot rechtzetting met betrekking tot kapitaalvermindering

Bij buitengewone algemene vergadering van de vennootschap DOMO ZELE op 28 december 2010, zoals gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 januari nadien, onder referte 2011-01-21 f 0011951, werd overgegaan tot een kapitaalvermindering met een totaal bedrag ten belope van één miljoen', vijfhonderd dertigduizend euro (1.530.000,00 ¬ ), om het kapitaal te brengen van een miljoen zeshonderdduizend euro (1.600.000,00 ¬ ) naar zeventigduizend euro (70.000,00 ¬ ). Als voorwerp van deze' kapitaalvermindering werd opgegeven: de incorporatie van een deel der overgedragen verliezen.

De algemene vergadering heeft immers vastgesteld dat er zich een materiële vergissing heeft voorgedaan' inzake de vermelding van de wijze van formele kapitaalvermindering, gezien de vermindering in werkelijkheid. deels de incorporatie van het totaal der overgedragen verliezen en deels het aanleggen van een reserve ter; dekking van een voorzienbaar verlies als voorwerp heeft.

Zodoende besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen tot volgende rechtzetting:

De voormelde formele kapitaalvermindering voor een totaal bedrag van één miljoen vijfhonderd dertigduizend euro (1.530.000,00 ¬ ) is gebeurd, als volgt:

- deels ten belope van een bedrag van achtenzeventigduizend honderd tweeënzeventig euro zeventien cent (78.172,17 ¬ ) ter aanzuivering van geleden verliezen en

- deels ten belope van een bedrag van één miljoen vierhonderd eenenvijftigduizend achthonderd, zevenentwintig euro drieëntachtig cent (1.451.827,83 E) om een reserve te vormen ter dekking van een voorzienbaar verlies.

Dit wordt gestaafd aan de hand van een tussentijdse balans van de NV 'Domo Zele', opgemaakt per 30 november 2010.

(...)

Voor eensluidend uittreksel

Getekend door notaris Xavier Deweer, met standplaats te Zulte (Olsene)

Tegelijk neergelegd: uitgifte.

Voor. Il I

behoud 1

aan hE II I I I

Belgisi *11054967"

Staatsb





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/01/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch r

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B

Moe 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

G7-ttFf ll= I? .

VAN v°`'

1 2. 01. 2011

DENDERMONDE

Griffie

lu

" 11011951

Ondernemingsnr : 0456.847.333

Benaming

(voluit) : DOMO ZELE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industrieparkt-West 43

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering - statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Xavier Deweer te Olsene, vervangende zijn ambtgenoot, notaris Xavier Van den Weghe, te Zulte, wettelijk belet, op 28 december 2010, dragende de volgende vermelding van registratie: "Geregistreerd twee bladen geen verzendingen te DEINZE op 4 januari 2011 Boek 503 Blad 8 Vak 13 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) w. De ea. Inspecteur (get.) Colombie Koen Adj.-Financieel assistent", dat de aandelen van de NV "DOMO ZELE", met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industrieparkt-West 43, samengekomen zijn en onder meer volgende beslissingen hebben genomen, met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit  Kapitaalvermindering

De algemene vergadering verklaart alhier te zijn bijeen gekomen in verderzetting van de buitengewone algemene vergaderingen die hebben plaatsgevonden op 28 juni 2010, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 juli nadien, onder nummer 2010-07-22 1 0109117 en op 23 september 2010, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 oktober nadien, onder nummer 2010-10-18 1 0152590, in overeenstemming met het verslag opgemaakt door de Raad van Bestuur in datum van per 24 februari 2010, houdende de maatregelen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap "DOMO ZELE", in uitvoering van artikel 633 en 634 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering besluit vervolgens dienovereenkomstig het kapitaal te verminderen met een totaal bedrag ten belope van één miljoen vijfhonderd dertigduizend euro (1.530.000,00 ¬ ), om het kapitaal te brengen van een miljoen zeshonderdduizend euro (1.600.000,00 ¬ ) naar zeventigduizend euro (70.000,00 ¬ ) door incorporatie van een deel der overgedragen verliezen.

Deze kapitaalvermindering is integraal toe te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal van de vennootschap.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

Tweede besluit  Aanpassing artikel 5 der statuten

De vergadering beslist om artikel 5 der statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten, als volgt:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt zeventigduizend euro (70.000,00 ¬ ).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door vijfendertigduizend (35.000) aandelen zonder vermelding van

waarde, die elk één 1 vijfendertigduizendste (1/35.000ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen".

Derde besluit  Machten bestuurders - Coördinatie van de statuten

(...)

Voor eensluidend uittreksel

Getekend door notaris Xavier Deweer, met standplaats te Olsene

Tegelijk neergelegd: uitgifte, volmacht, gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/10/2010 : DE051760
26/08/2010 : DE051760
22/07/2010 : DE051760
22/07/2010 : DE051760
24/06/2010 : DE051760
13/11/2009 : DE051760
24/07/2009 : DE051760
18/06/2009 : DE051760
17/10/2008 : DE051760
23/09/2008 : DE051760
07/07/2008 : DE051760
26/05/2008 : DE051760
08/10/2007 : DE051760
21/06/2007 : DE051760
12/06/2007 : DE051760
17/11/2006 : DE051760
02/10/2006 : DE051760
20/09/2006 : DE051760
28/10/2005 : DE051760
20/06/2005 : DE051760
15/06/2005 : DE051760
25/01/2005 : DE051760
28/09/2004 : DE051760
14/06/2004 : DE051760
20/01/2004 : DE051760
25/06/2003 : DE051760
12/06/2003 : DE051760
26/11/2002 : DE051760
24/09/2002 : DE051760
16/09/2002 : DE051760
13/06/2002 : DE051760
12/06/2001 : DE051760
08/06/2001 : DE051760
20/04/2000 : DE051760
25/06/1999 : DE051760
15/06/1999 : DE051760
27/01/1996 : DE51760
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 29.06.2016 16247-0031-043

Coordonnées
SPORTS AND LEISURE GROUP

Adresse
INDUSTRIEPARK-WEST 43 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande