SPREZZATURA OVERNAMEBEGELEIDING, AFGEKORT : SPREZZATURA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPREZZATURA OVERNAMEBEGELEIDING, AFGEKORT : SPREZZATURA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.801.102

Publication

26/11/2012
ÿþ~

mod 1 f 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

l 4 t10V. 2012

RECHTB,4[V~VAI~I

K.00PHAN i GENT

11\

*iai9oeao"

bet

aa

Be Star

Ondernemingsnr ~ '(DÔ -go-4

Benaming (voluit) : SPREZZATURA OVERNAMEBEGELEIDING (verkort) : S`P E 2-2-4-TU KA i 'bU

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte r~,an~prakr lrtkherd

Zetel Pastoor Van Ackerlaan 7

9840 De Pinte

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Bieke VERHOEVE te Gent, Drongen op 12/11/2012 (ter registratie neergelegd) dat 1. de heer DE CLERCQ Filip Georges Bert, rijksregister

nummer 65.08.10-159.89, echtgenoot van mevrouw NEYRINCK Dorine, hierna vernoemd, wonende te 9840 De Pinte, te Beernem op 0610211962, rijksregister nummer 62.02.06-264.96, echtgenote van de heer DE CLERCQ Filip, voornoemd, wonende te 9840 De Pinte, Pastoor Van Ackerlaan 7; een besiten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de volgende kenmerken :

NAAM : SPREZZATURA OVERNAMEBEGELEÏDING, en verkorte naam SPREZZATURA BVBA. DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

ZETEL : 9840 De Pinte, Pastoor Van Ackerlaan 7.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden :

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van aile aard, onder meer op gebied van administratie, management, technisch, commercieel, administratief, bedrijfs- en financieel beheer, fiscaal, juridisch beheer en advies, research, ontwikkeling, design, handel en productie en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. De organisatie van business meeting, handelsmissies, professionale contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand. Het uitoefenen van opdrachten en functies in ondernemingen en vennootschappen. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten: ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. De vennootschap mag optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

í rp ,aatste blz. van Lurk B vermelden - Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en nandtekenrng

mod 11 1

Voor-

` P,ehourlén aan het 6etgssch

~ I Staatsht3d

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600), verdeeld in zeshonderd (600) aandelen. Alle aandelen zijn op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Zij zijn voorzien van een volgnummer. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen. AI deze aandelen hebben stemrecht. Het voormelde kapitaal werd gedeeltelijk volgestort in geld op een bijzondere rekening bij de "Bank J. Van Breda", op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPREZZATURA OVERNAMEBEGELEIDING" met de vermelding "in oprichting".

BESTUUR ; De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders doch enkel vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel. Voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in en buiten rechte kan één zaakvoerder, steeds alleen optreden. Worden tot statutaire zaakvoerders benoemd :

De heer Filip De Clercq, voornoemd, wonende te 9840 De Pinte, Pastoor Van Ackerlaan 7

Mevrouw Dorine Neyrinck, voornoemd, wonende te 9840 De Pinte, Pastoor Van Ackerlaan 7 De duur van hun mandaat is onbepaald, en hun afzetting kan slechts plaatshebben om ernstige redenen. Zij beschikken over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder(s) worden toegekend.

ALGEMENE VERGADERING : De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op tien augustus om tien uur. BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

WINSTVERDELING  RESERVE : Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de zaakvoerder(s), alles onder voorbehoud van de beperkingen voorzien in het Wetboek van vennootschappen. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar. OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit op 31/03/2014. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2014.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Bieke Verhoeve,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes dip Moniteur belge

s :; d" natste blz. van Luk B vermelden Recto Naam en hoedanrgt-esd :ni11:1n" 4.nterenbe notaris hetzij va'1 de perso{oln{en}

bevoegd de rechtspersoon tari .a.in: vars derden te ve riegenvrcnrdsgerr

Verso Naam en hand'eken,rnn

Coordonnées
SPREZZATURA OVERNAMEBEGELEIDING, AFGEKORT : …

Adresse
PASTOOR VAN ACKERLAAN 7 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande