SPRIET LOGISTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPRIET LOGISTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.983.215

Publication

10/03/2015
ÿþ MPd Wo« 111.1

Mal In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





*15037116* N'EERGELEGD

1111 2 6 -02- 2015

RECHTBANK VAN

ï' ~OOPHAND1iI-MGENT







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : SPRIET LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GULDENSPORENLAAN 11 TE 9820 MERELBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uit een akte verleden voor Meester Jacques HULSBOSCH, Notaris met standplaats te DE PINTE op VIERENTWINTIG FEBRUARI TWEEDUIZEND VIJFTIEN, blijkt dat:

1. Vennoten: 1) de heer SPRIET Stefaan Gabriël, wonende te 9820 Merelbeke, Guldensporenlaan 11A, 2) mevrouw VERBRUGGE Iris Marie-Louise Modest, wonende te 9820 Merelbeke, Guldensporenlaan 11A en 3) de beer LAGROU Ruben Lucas Karel, wonende te 9820 Merelbeke, Fraterstraat 105, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht;

2. Rechtsvorm  naam: de vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: SPRIET LOGISTICS;

3. Zetel: de maatschappelijke zetel is gevestigd te 9820 Merelbeke, Guldensporenlaan 11. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, mits respect voor de taalwetgeving. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel de exploitatie van een transportonderneming voor het nationaal en internationaal vervoer van goederen over de weg voor derden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar doel staan.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden: het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen.

Zij mag bestuurder, manager, gemandateerde en vereffenaar in alle bestaande of toekomstige vennootschappen waarnemen.

.D 7? .3 ~1S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

5. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DERTIGDUIZEND EURO

(¬ 30.000,00), vertegenwoordigd door DRIEHONDERD (300) aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

6. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, aangesteld door de algemene vergadering, die ten allen tijde hun mandaat kan herroepen. Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

7. Jaarvergadering: Elk jaar, de laatste zaterdag van de maand september om veertien uur, moet de gewone algemene vergadering gehouden worden. Deze zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Is deze datum een feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

8. Boekjaar  winstverdeling: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende kalenderjaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, tenzij zij daarvan door de wet worden vrijgesteld. Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders) te verlenen kwijting. Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst moet jaarlijks één/twintigste voorafgenomen worden om de wettelijke reserve te vormen, verplichting die ophoudt van zodra deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo staat integraal ter beschikking van de algemene vergadering die over de winstverdeling zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

9. Ontbinding  vereffening: De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders.

10. Slotbepalingen:

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen  aile handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf 1 januari 2015 bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

J ~

. }

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

BENOEMING VAN NIET STATUTAIR ZAAKVOERDERS.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste niet statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

- de heer SPRIET Stefaan, voornoemd,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SPRIET MANAGEMENT SERVICES, met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Guldensporenlaan 11A, ondernemingsnummer BTW 6E0896.614.550, met vaste vertegenwoordiger mevrouw Verbrugge Iris, voornoemd,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LAGROU CONSULTING, met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Fraterstraat 105, ondernemingsnummer BTW BE0896.434.309, met vaste vertegenwoordiger de heer Lagrou Ruben, voornoemd.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en zal warden afgesloten op 31 maart 2016.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in september 2016.

VOLMACHT.

De oprichters, hier aanwezig of vertegenwoordigd ais voorzegd, beslissen volmacht te verlenen aan mevrouw Sofie De Poorter, of aan diens lasthebbers, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, om aile formaliteiten te vervullen en uit te voeren, onder meer vereist voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde, en de Federale gewestelijke en lokale diensten van de Directie van de Directe en Indirecte Belastingen, een ondernemersloket en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jacques HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SPRIET LOGISTICS

Adresse
GULDENSPORENLAAN 11 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande