SQU4RE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SQU4RE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.856.542

Publication

28/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-04-2015

Griffie

*15307159*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628856542

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

SQU4RE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 23 april 2015 dat :

De Heer THOMAS Grégoire Rémi Michel, wetenschappelijk onderzoeker, geboren te Rennes (Frankrijk) op 20 april 1968, rijksregister 68.04.20-577.85, identiteitskaart 592-0516698-60, echtgescheiden, niet herhuwd, wonende te 9160 Lokeren, Poststraat 89.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht :

*onder de naam SQU4RE, met zetel te 9160 Lokeren, Poststraat 89, met een onbeperkte duur; *met als doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in medewerking met derden:

Het verlenen van advies in alle aspecten van bedrijfsvoering. Het begeleiden van bedrijven bij het implementeren van verbeteringen. Het uitoefenen van managementdiensten. Het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van software op maat.

Onder meer:

-gevorderd analytisch en management consulting;

-software design, ontwikkeling op maat, testen en audit;

-statistisch programmeren, automatisatie, pipeline development;

-statistisch consulting, data mining en data analyse.

Aankoop, verkoop, design, ontwikkeling, exploitatie en controle van op ICT (informatica en communicatietechnologie) gebaseerde producten, diensten en kennis.

Aankoop, verkoop, bouw, inrichting, wederopbouw, expertise, verzekering, negotiatie, verhuring, onderhoud en afbraak van onroerende goederen met commerciële, industriële, landbouw of private doeleinden alsook hun exploitatie van alle vormen.

De vennootschap kan haar beschikbaar kapitaal investeren in roerende waarden, zelfs indien deze afkomstig zijn van vennootschappen die geen rechtstreeks verband met het maatschappelijk doel. De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin.

*waarvan het kapitaal:

-18.600,00 euro bedraagt;

-volledig in geld geplaatst werd;

-gedeeltelijk volstort is ten belope van 12.400,00 euro;

-verdeeld is in 186 aandelen zonder een vermelde waarde, waarop is ingeschreven door voormelde Heer THOMAS Grégoire, die stortte ten belope van 12.400,00 euro, waarvoor hem 186 gedeeltelijk

Onderwerp akte :

Poststraat 89 9160 Lokeren

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

volstorte aandelen worden toegekend;

De instrumenterende notaris bevestigt dat genoemde ingebrachte geldbedragen voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werden op een bijzondere rekening onder nummer BE67 0689 0242 6187 bij Belfius zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door deze instelling op 10 april 2015, dat aan de notaris werd overhandigd.

* met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot en met 31 december (het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op 31 december 2016); * met jaarvergadering op de vierde zaterdag van de maand van mei om 18 uur op de zetel van de vennootschap (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2017);

* met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen; tot niet-statutair zaakvoerder werd aangesteld voornoemde Heer THOMAS Grégoire.

* met volgende bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten, met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zowel bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de administratie van de belastingen en andere administratieve diensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte;

Coordonnées
SQU4RE

Adresse
POSTSTRAAT 89 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande