SQUARE EGG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SQUARE EGG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.454.568

Publication

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.08.2013 13467-0537-010
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 31.08.2012 12551-0015-010
19/07/2012
ÿþmod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

IMVMVWIII'~~n~MVN~II~M

" 1212 55"

V

ben aa Be

Stat

NEERGELEGD

1 U !UL! 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHA\D3G.rift3ceE\T





Ondernemingsnr: BE0479.454.568

Benaming (voluit) : Square Egg

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heidegrond 42

9080 Lochristi

Onderwerp akte : BVBA: doelswijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Boone, te Eeklo, de dato 09/07/2012 blijkt dat de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Square Egg volgende besluiten en statutenwijziging goedkeurde :



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



1. Wijziging van het maatschappelijk doel.

A) Verslag

De vergadering ontslaat de zaakvoerder van de voorlezing van het verslag met bijlage dat opgesteld werd overeenkomstig het wetboek van vennootschappen overeenkomstig artikel 287 van het wetboek vennootschappen, en waarvan de leden verklaren kennis te hebben genomen.

In bijlage bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten op dertig april tweeduizend en twaalf gevoegd.

B) Wijziging van het maatschappelijk doel

De vergadering, na beraadslaging, besluit, om het maatschappelijk doel te uit te breiden wijzigen, door toevoeging van volgende activiteiten :

Verhuur, verkoop en operationele leasing van transportmiddelen voor luchtvervoer, met of zonder piloot, commerciële activiteiten i.v.m. helikoptervluchten (luchtdopen, opleidingen, luchttaxi, e.d.), zetwedstrijden, waterski jetski, deltavliegen, zweefvliegen, vliegen met ULM's, met sport- of toerismevliegtuigen.

WAARNA DE TEKST VAN ARTIKEL 3 VAN DE STATUTEN ZAL LUIDEN ALS VOLGT

De vennootschap heeft tot doel in België of in het buitenland:

De vennootschap heeft tot doel het verlenen van advies (consulting) voor zowel online als offline projecten, het' onderhouden en uitvoeren van public relations, interne & externe communicatie, organisatie van evenementen, copywriting, project management en pers activiteiten.

De vennootschap heeft mede tot doel het ontwerpen, bouwen, plaatsen en onderhouden van zwembaden, vijvers en zwemvijvers. Alsook het verhuren en verkopen van gerelateerde materialen en producten. Alsook het ; aanleggen van tuinen, terrassen en opritten. Alsook algemene bouwwerken in de breedste zin van het woon[ Verhuur, verkoop en operationele leasing van transportmiddelen voor luchtvervoer, met of zonder piloot, commerciële activiteiten i.v.rn, helikoptervluchten (luchtdopen, opleidingen, luchttaxi, e.d.), zeilwedstrijden, , waterski, jetski, deltavliegen, zweefvliegen, vliegen met ULM's, met sport- of toerismevliegtuigen.

Het één en ander binnen de perken van de wet en overeenkomstig de wet.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, leningen en/of kredieten aangaan en/of toestaan, overeenkomstig en binnen de perken van de. wet.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zin de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

2. Machten.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De algemene vergadering verleent met éénparigheid van stemmen de zaakvoerder alle machten voor de uitvoering der genomen beslissingen tot coördinatie der statuten en neerlegging van de gecoördineerde statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake en geeft hierbij volmacht aan de zaakvoerder om op te treden in naam van de vennootschap voor alle verrichtingen in verband met het ondernemingsloket.

Voor eensluidend uittreksel

Filip Boone

Geassocieerd Notaris

Te Eeklo

09/07/2012

Terzeifdertijd neergelegd:

Uitgifte van de akte

Gecoördineerde statuten;

Publicatielijst;

Voor; ehouelien aan hek Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11346-0189-011
09/03/2011
ÿþmod 2.1



NEERGELEGD

2 5 FEB. 2011

RECHTSANK VAN

KOOPHAF . efE GENT



11111q011911,11111

1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0479.454.568

Benaming : i-Volution

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

9080 Lochristi

Onderwerp akte : BVBA: wijziging naam  doelswijziging  wijziging statuten

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Boone, te Eeklo, de dato 17/02/2011 blijkt dat; ;j de algemene vergadering van de BVBA i-Volution volgende besluiten en statutenwijziging goed keurde :

1. Naamswijziging.

De vergadering, na beraadslaging, besluit, om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Square

Egg"

2. Wijziging van het maatschappelijk doel.

A) Verslag

De vergadering ontslaat de zaakvoerder van de voorlezing van het verslag met bijlage dat opgesteld; werd overeenkomstig het wetboek van vennootschappen overeenkomstig artikel 287 van het wetboek vennootschappen, en waarvan de leden verklaren kennis te hebben genomen.

In bijlage bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten op eenendertig december tweeduizend en tien gevoegd.

B) Wijziging van het maatschappelijk doel De vergadering, na beraadslaging, besluit, om het maatschappelijk doel te wijzigen, door de huidige tekst te schrappen en te vervangen, waarna de tekst van artikel 3 van de statuten zal luiden als volgt : "De vennootschap heeft tot doel in België of in het buitenland:

De vennootschap heeft tot doel het verlenen van advies (consulting) voor zowel online als oftline projecten, het onderhouden en uitvoeren van public relations, interne & externe communicatie, ; organisatie van evenementen, copywriting, project management en pers activiteiten.

De vennootschap heeft mede tot doel het ontwerpen, bouwen, plaatsen en onderhouden van; zwembaden, vijvers en zwemvijvers. Alsook het verhuren en verkopen van gerelateerde materialen en producten. Alsook het aanleggen van tuinen, terrassen en opritten. Alsook algemene, bouwwerken in de breedste zin van het woord. Het één en ander binnen de perken van de wet en; overeenkomstig de wet.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van, verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te; geven, inclusief de eigen handelszaak, leningen en/of kredieten aangaan en/of toestaan, overeenkomstig en binnen de perken van de wet.

;. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar; in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of j onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar: maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

3. Aanpassing artikel 27 van de statuten.

De vergadering, na beraadslaging, besluit, met eenparigheid van stemmen de statuten van de

vennootschap aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen ingevolge recente;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Zetel : Heidegrond 42

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbl al

mod 2.1

wetswijzigingen en om ze te updaten, onder meer wat betreft artikel 27 van de statuten.

4. Machten.

De algemene vergadering verleent met éénparigheid van stemmen de zaakvoerder alle machten voor de uitvoering der genomen beslissingen tot coordinatie der statuten en neerlegging van de gecoordineerde statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake en geeft hierbij volmacht aan de zaakvoerder om op te treden in naam van de vennootschap voor alle verrichtingen in verband met het ondememingsloket.

Voor eensluidend uittreksel

Filip Boone

Geassocieerd Notaris

Te Eeklo

23/02/2011

Terzelfdertijd neergelegd:

Uitgifte van de akte ;

Gecoördineerde statuten;

Publicatielijst;

Verslag zaakvoerder met staat van actief en passief;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoiiden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 28.06.2010 10217-0344-010
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 01.07.2009 09324-0257-011
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 27.06.2008 08293-0261-010
03/12/2007 : GEA028431
27/07/2007 : GEA028431
19/07/2006 : GEA028431
30/06/2005 : GEA028431
10/02/2003 : GEA028431

Coordonnées
SQUARE EGG

Adresse
HEIDEGROND 42 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande