STAL 'T ROZENHOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STAL 'T ROZENHOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.462.611

Publication

30/07/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vooi behoul aan h Belgis Staatst

111111111À1.111.11111411,1j



GRIFFIE REG TBANK vAl\I

KOOPHANDEL GENT

8 JULI 2014

AFDELING gi\IDERNIONDE

rnric

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :0444.462.611

Benaming (voluit) :VOEDING NEYRINCK

(verkort): *

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Jules De Brouwerpark 54 te 9220 Hamme

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: NAAMSWIJZIGING  DOELSWIJZIGING  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRE G IN NATURA BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor mij, Jean Matthys, notaris te Lokeren op 03 juli 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VOEDING NEYRINCK", met maatschappelijke zetel te 9220 Hamme, Jules De Brouwerpark 54, en na behandeling van de agenda, de volgende beslissingen met unanimiteit van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - NAAMSWIJZIGING

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap met ingang van heden te wijzigen in nSTAL 'T ROZENHOF".

De vergadering beslist in navolging daarvan tot vervanging van de tekst van artikel 1 van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap is een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "STAL 'T ROZENHOF."

TWEEDE BESLISSING DOELSWIJZIGING

a) De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaalcvoerder ter verantwoording van het voorstel van de uitbreiding van het maatschappelijk doel.

De vergadering erkent tevens kennis gekregen te hebben van de staat van activa en passive van de vennootschap afgesloten per 02 juli 2014.

De vergadering keurt het verslag goed.

Een e%emplaar van dit verslag zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel worden neergelegd.

b) De vergadering besluit het maatschappelijk doel te vervangen door volgende activiteiten:

Het houden en fokken van paarden

Het uitbaten van een landbouwbedrijf

Verhuur en exploitatie van terreinen voor landbouwdoeleinden

Het stallen van hoevedieren

Het geven van trainingen aan paarden en ruiters

De vergadering besluit dienvolgens tot vervanging van de tekst van artikel 4

van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

Luik B - vervolg

Het houden en fokken van paarden

Het uitbaten van een landbouwbedrijf

Verhuur en exploitatie van terreinen voor landbouwdoeleinden

- Het stallen van hoevedieren

Het geven van trainingen aan paarden en ruiters

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zijn er de verwezenlijking of uitbreiding van te vergemakkelijken. Zij kan daarenboven alle commerciële, financiële, industriële, roerende of onroerende handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Deze opsomming is niet beperkend doch slechts aanhalend."

DERDE BESLISSING - KENNISNAME VERSLAGEN

De algemene vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

- het verslag van de zaakvoerder, de dato 13 juni 2014, opgemaakt in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen;

- het controleverslag van de heer Ludo Foqué bedrijfsrevisor, aangestelde van Foqué & Partners Bv BVBA, J. Van Elewijckstraat 103/6, te 1853 Strombeek-Bever van 25 maart 2014, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, door de voormelde zaakvoerder aangesteld, aangaande de inbreng in natura, hierna bepaald, de werkelijke vergoeding die als tegenprestatie wordt verstrekt, en de toegepaste waarderingsmethode ervan.

De conclusie van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"5. Besluiten

De inbreng bestaat uit onroerende goederen, hierna nader beschreven, toebehorende aan de heer en mevrouw Neyxinck-Vanthuyne, wonende te 9220 Hamme, Jules De Brouwerpark 54, voor een totaal bedrag van 373.000,00 EUR. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt, ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura van 373.000,00 EUR bestaat uit:

een kapitaalverhoging van 236.823,34 EUR met uitgifte van 900 nieuwe aandelen van de BVBA Voeding Neyrinck, zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, volledig volstort.

De inboeking van een bedrag van 136.176,66 EUR als schuld van de vennootschap op het credit van de lopende rekening van de heer en mevrouw Neyrinck-Vanthuyne.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet ln bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag wer_cl_c2pgesteld overeenkomstig artikel 313 vna het Wetboek van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

Luik B - vervolg

Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Opgesteld te Strombeek-Bever, op 11 juni 2024-07-01 Focqé & Partners, vertegenwOordigd door Ludo Focqué, Bedrijfsrevisor."

Deze verslagen zullen samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderd zesendertigduizend achthonderd drieëntwintig euro vierendertig cent (e 236.823,34) om het kaPitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (e 18.592,01) op tweehonderd

vijfenvijftigduizend vierhonderd vijftien euro vijfendertig cent (e

255.415,35) door uitgifte van negenhonderd (900) aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten als de bestaande aandelen. De algemene vergadering beslist dat de verhoging van eigen vermogen wordt verwezenlijkt door inbreng in natura

hiernabeschreven onroerende goederen welke toebehoren aan gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen de VANTHUYNE Liliane.

Op de negenhonderd (900) nieuwe aandelen wordt ingeschreven door de echtgenoten Neyrinck-Vanthuyne die de lidmaatschapsrechten verbonden aan de aandelen verwerven.

De hierna beschreven goederen worden ingebracht voor een inbrengwaarde van DRIEHONDERD DRIEËNZEVENTIG DUIZEND EURO (¬ 373.000,00), waarbij deze inbrengwaarde als volgt zal worden vergoed:

een kapitaalverhoging van tweehonderd zesendertigduizend achthonderd drieëntwintig euro vierendertig cent (e 236.823,34) met uitgifte van negenhonderd (900) nieuwe aandelen zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, volledig volgestort.

de inboeking van een bedrag van honderd zesendertig duizend honderd zesenzeventig euro zesenzestig eurocent (e 136,176,66) als een schuld van de vennootschap op het credit van de lopende rekening van de heer en mevrouw Neyrinck-Vanthuyne, zijnde het verschil tussen het bedrag van de inbreng in natura voor een bedrag van driehonderd drioënzeventig duizend euro en het bedrag van de kapitaalverhoging van tweehonderd zesendertigduizend achthonderd drieëntwintig euro vierendertig cent.

Zijn hier tussengekomen :

De heer Rik NEYRINCK en zijn echtgenote, mevrouw Liliane VANTHUYNE, beiden voornoemd, die verklaren te zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel der

gemeenschap blijkens huwelijkscontract verleden voor te Oostkamp op 28 april 1979, ongewijzigd sindsdien.

Die verklaren de inbreng in natura te doen:

GEMEENTE gAmNE, derde afdeling, deelgemeente MOERZEKE

1. Een dijk gelegen "T Eyland", gekadastreerd of kadaster sectie A, nummer 1147A, met een oppervlakte zevenentwintig are twintig centiare (27 a 20 ca),

2. Een dijk gelegen "T Eyland", gekadastreerd of kadaster sectie A, nummer 1148A, met een oppervlakte drie are zestig centiare (3 a 60 ca).

3. Een weg gelegen "Aubroeck", gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie B, nummer 1034L, met een oppervlakte volgens kadaster van drie are tweeënveertig centiare (3 a 42 ca).

4. Een perceel bouwland gelegen "Aubroeck", gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie B, nummer 1038B, met een oppervlakte volgens kadaster van zeventien are vijfenzeventig centiare (17 a 75 ca).

het boekhoudkundig

de het

echtgenoten Rik NEYRINCK-

van

notaris Carlos Denys

het geweest, volgens volgens kadaster van

het geweest, volgens volgens kadaster van

" Voor-, behouden aan het Belmsch Staatsblad

I 04

IçI

.,,11

1 e

et,

'là

Luik B - vervolg

5. Een weg gelegen "Aubroeck", gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie B, nummer 1034M, met een oppervlakte volgens kadaster Van acht are veertig centiare (8 a 40 ca).

6. Een perceel bouwland gelegen Aubroeck, gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie B, nummer 1024, met een oppervlakte volgens kadaster van achtenzestig are zestig centiare (68 a 60 ca).

7. Een weg gelegen "Aubroeck", gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie B, nummer 1026B, met een oppervlakte volgens kadaster van vijf are veertig centiare (5 a 40 ca).

8. Een weg gelegen "Aubroeck", gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie B. nummer 1034e, met een oppervlakte volgens kadaster van drie are zestig centiare (3 à 60 ca).

9. Een perceel bouwland gelegen "Aubroeck", gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie B, nummer 1039N, met een oppervlakte volgens kadaster van één hectare vijfenzeventig are zeventien centiare (1 ha 75 a 17 ca)

10. Een paardestal, gelegen Kasteellaan nummer +25, gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie B, nummer 1039M, met een oppervlakte volgens kadaster van zevenentwintig are drieënnegentig centiare (27 a 93 ca).

11. Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden gelegen Kasteellaan nummer 25, gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie B, nummer I039L, met een oppervlakte volgens kadaster van tien are vierenzeventig centiare (10 a 74 ca).

Kadastraal inkomen: zeshonderd zevenendertig euro ce 637,00).

INBRENGWAARDEN PER GOED:

- goederen sub 1 tot en met sub 10 tweehonderd zesendertig duizend

achthonderd drieëntwintig euro vierendertig cent (e 236.823,34);

- het goed sub 11 (de woning): honderd zesendertig duizend honderd

zesenzeventig euro zesenzestig cent ce 136.176,66).

Deze inbrengwaarde wordt als volgt vergoed:

een kapitaalverhoging van tweehonderd zesendertigduizend achthonderd drieëntwintig euro vierendertig cent (e 236.823,34) met uitgifte van negenhonderd (900) nieuwe aandelen zonder de vermelding vah een nominale waarde per aandeel, volledig volgestort.

de inboeking van een bedrag van honderd zesendertig duizend honderd zesenzeventig euro zesenzestig eurocent ce 136.176,66) als een schuld van de vennootschap op het credit van de lopende rekening van de heer en mevrouw Neyrinck-Vanthuyne, zijnde het verschil tussen het bedrag van de inbreng in natura voor een bedrag van driehonderd drieënzeventig duizend euro en het bedrag van de kapitaalverhoging van tweehonderd zesendertigduizend achthonderd drieëntwintig euro vierendertig cent.

De vergadering verzoekt Ons, Notaris, te akteren dat, ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans tweehonderd

vijfenvijftigduizend vierhonderd vijftien euro vijfendertig cent (e

255.415,35) vertegenwoordigd door duizend zeshonderd vijftig (1.650) aandelen.

Ingevolge de zojuist genomen beslissing, wordt artikel 5 van de statuten aangepast, waardoor gemeld artikel voortaan als volgt luidt:

'Set maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijfenvijftigduizend vierhonderd vijftien euro vijfendertig cent (e 255.415,35), en is verdeeld in duizend zeshonderd vijftig (1.650) gelijke aandelen zonder nominale waarde."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering besluit tot benoeming van mevrouw Neyrinck Lies Jeanne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-4

behoudon aan het Belgisch

Staatsbfad

Luik B - vervolg

Gerardine, NN 840822-132-58, geboren te Sint-Niklaas op 22 augustus 1984, wonende te 9220 Hamme, Kasteellaan 25, tot zaakvoerder voor onbepaaldel duur. Haar mandaat zal onbezoldigd zijn behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris elle machten om de

gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de: voorgaande beslissingen uit te voeren.

Volmacht

De verschijners verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan BT Consultants bvba, Dokter Van de Perrelei 126, 2140 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Mario Roosendans, met inbegrip van al haar aangestelden, 'met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemiegsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen

worden.

SLOT

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft

opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Jean Matthys,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte; verslag zaakvoerder aangaande

doelswijziging met aangehechte staat van activa en passiva; verslag

zaakvoerder conform art. 313 W.Venn.; controleverslag revisor conform art.

313 W. Veen.

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 19.02.2014 14041-0190-012
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 31.01.2013 13022-0154-015
17/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 15.02.2012 12034-0492-016
10/11/2011 : DE049928
17/01/2011 : DE049928
20/01/2010 : DE049928
23/12/2008 : DE049928
28/01/2008 : DE049928
02/01/2007 : DE049928
06/01/2006 : DE049928
20/12/2005 : SN049928
24/12/2004 : SN049928
07/01/2004 : SN049928
03/01/2003 : SN049928
24/12/1999 : SN049928
06/01/1999 : SN049928
01/01/1995 : SN49928
01/01/1993 : SN49928
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.12.2015, NGL 02.02.2016 16035-0252-013
26/11/1992 : SN49928

Coordonnées
STAL 'T ROZENHOF

Adresse
JULES DE BROUWERPARK 54 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande