STAM PROJECT MANAGEMENT & ENGINEERING, AFGEKORT : SPME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STAM PROJECT MANAGEMENT & ENGINEERING, AFGEKORT : SPME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.926.519

Publication

24/12/2013
ÿþmod 11.1

11--7:1$ ;t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECH ;'lEre,?R r;

VAN KOOPHANDEL

1 2 DEC 2x13

DENDg `~~'~- -

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : S L S -4 9

Benaming (voluit) : STAM PROJECT MANAGEMENT & ENGINEERING

(verkort) : SPME

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 98 bus 5

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op zes december tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. Vennoten:

1.De heer STAM Gilbert Henri Louis, rijksregisternummer 52.11.04-439.28, geboren te Ukkel op vier november negentienhonderd twee en vijftig, gehuwd, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Hoogstraat, nummer 192.

2. De heer STAM Gerrit, rijksregisternummer 77.10.14-331.63, geboren te Halle op veertien oktober negentienhonderd zeven en zeventig, ongehuwd, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Kerkstraat, 98 B005.

2. Benaming: een besloten vennootschap met beperk-'te aansprakelijkheid onder de benaming "Stam Project Management & Engineering" of afgekort "SPME"

3. Zetel: te 9170 Sint-Gillis-Waas, Kerkstraat, 98 bus 5

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen rekening ais voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

pde studie, ontwikkeling en/of algemene bouw van residentiële bouwprojecten

[]de studie, ontwikkeling en/of algemene bouw van niet-residentiële bouwprojecten inclusief (doch generlei limitatief):

ekantoorgebouwen

°autowegen en andere wegen

aboven- en ondergrondse spoorwegen

abruggen en tunnels

°water- en gasdistributienetten

" rioleringen

°civieltechnische werken voor vloeistoffen

ccivieltechnische werken voor elektriciteit en telecommunicatie

d baggerwerken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



waterbouwkundige werken, inclusief offshore werken, zijnde werken op zee of in maritieme omstandigheden, andere dan baggerwerken

staalbouw

°andere civieltechnische werken

Q'het proefboren en boren, slopen, bouwrijp maken van terreinen en omvattend alle werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op of bevorderlijk zijn voor voornoemde activiteiten

Q'het adviseren van bedrijven als ingenieur, werf- en/of projectleider met betrekking tot voornoemde activiteiten

Q'het optreden als tussenpersoon met betrekking tot voornoemde activiteiten De vennootschap mag:

Dalle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn dit te begunstigen alsook het beheer uitoefenen van portefeuilles en beleggingen

Dop gelijk welke wijze alle intellectuele rechten, merken, ontwerpen, modellen en tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn dit te begunstigen

Q'bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken.

Q'deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

Dzich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken

De opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

De vennootschap heeft geenszins tot doel de uitoefening van de activiteiten van belegginsgadvies en vermogensbeheer zoals bedoeld bij Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd één en negentig over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. De heer Stam Gilbert voor duizend driehonderd en twee euro, waarvoor hem zeven aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën duizend driehonderd en twee euro.

2. De heer Stam Gerrit voor zeventienduizend tweehonderd acht en negentig euro, waarvoor hem drie en negentig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: vierduizend achthonderd acht en negentig euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00 EUR), en is elk aan-deel vol-+stort voor minimum een/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis met nummer 001-7124223-37.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op zes december tweeduizend dertien.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf zes december tweeduizend en dertien.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke-'lijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe-'houden. Zij verte-'genwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-'wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als niet-statutaire zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt door de oprichters éénparig benoemd, de heer STAM Gerrit, voornoemd, die alhier aanvaardt. Het mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ProBuFisc, Heistraat, 188 te 9100 Sint-Nlklaas. Register Burgerlijke Vennootschappen nr. 565. BTW BE 0473.084.539; Het betreft een bijzondere volmacht met recht van in de plaats stelling om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover het Ministerie van Financiën (belastingadministraties, douane administraties, BTW, enz.), provincie- en gemeentebestuur, Kamer Ambachten en Neringen, Onderneminsloketten, sociaal secretariaten, ... Deze bijzondere volmacht houdt in de aanvraag van nummers, documenten, de ondertekening van documenten, bezwaren, formulieren, akkoorden, enz. Alle voornoemde zaken gebeuren in uitdrukkelijke opdracht van en voor rekening van verantwoordelijke volmachtgever.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de TWEEDE MAANDAG VAN DE MAAND MEI OM TWINTIG UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
STAM PROJECT MANAGEMENT & ENGINEERING, AFG…

Adresse
KERKSTRAAT 98, BUS 5 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande