STANDAERT LALEMAN INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STANDAERT LALEMAN INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.289.609

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 29.07.2014 14385-0340-013
18/10/2013
ÿþ Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[NEERGELEGD

- 9 OKT, 2013



RECHTBANK VAN OOPHANMEnte GENT

Voor-behoude aan het Belgiscl" Staatsbla

*13158694*

Ondernemingsnr : 0464.289.609

Benaming

(voluit) : STANDAERT LALEMAN INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Stoepestraat 5D, 9960 Assenede

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS OP 26 JUNI 2012

De algemene vergadering van 26/06/2012 aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder de heer Raphaël Van Dorpe en dit met ingang van 31/12/2011,

Marc De Bruyne

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 30.09.2013 13619-0471-014
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 29.08.2012 12535-0336-014
03/02/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 21 -01Grif ie- ~~

RrCHT):t,ANK `JAR

KOOPHANDEL TE GERT

1111

Ondernemingsnr : 0464.289.609

Benaming (voluit) : STANDAERT LALEMAN INVEST

(verkort)

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stoepestraat 5/D

9960 Assenede

Onderwerp akte : OMZETTING KAPITAAL IN EURO - WIJZIGING DOEL - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jan Verstraeten, te Assenede op 19 januari 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Svba 'STANDAERT LALEMAN INVEST', gevestigd te 9960 Assenede, Stoepestraat 5/D, volgende beslissingen heeft genomen:

1.- Afschaffing nominale waarde van de aandelen en aanpassing van het kapitaal aan de omzetting in euro. Aldus zal het kapitaal achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedragen, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

De vergadering beslist ingevolge de omzetting in euro, oud artikel 6 van de statuten aan te passen in een nieuw artikel 5, als volgt

"Artikel 5.- Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

2.- Bevestiging ontslag statutaire zaakvoerder: Mevrouw Nicole Martha Arseen Laleman, wonende te 9971 Kaprijke. (Lembeke), Kaprijkestraat 38, met ingang van 20 januari 2005. Gemelde beslissing werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 april 2005, onder nummer 05057306.

De vergadering beslist oud artikel 20 van de statuten bijgevolg aan te passen en te vervangen door een nieuw artikel 13, als volgt:

"Artikel 13.- Benoeming - ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

3.- Verslag van de zaakvoerders over de voorgestelde uitbreiding van het doel; voorlegging van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2014; uitbreiding van het doel van de vennootschap, als volgt

"- goederenvervoer over de weg voor rekening van derden;

- uitbaten van een breek- en recyclagebedrijf."

4.-Aanpassing van artikel 4 van de statuten aan voormelde doeluitbreiding.

5.- Herstructurering en herwerking van de statuten.

NAAM : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

s

~oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zij draagt de benaming "STANDAERT LALEMAN INVEST".

DUUR : onbeperkt

ZETEL : 9960 Assenede, Stoepestraat 5/D

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionaris of tussenpersoon of op elke manier die haar het best geschikt lijkt:

- alle activiteiten en handelingen die zowel rechtstreeks als onrechtstreeks betrekking hebben op of in verband staan met het verkopen, verhuren, in bruikleen geven, onderhouden, herstellen, of elke andere activiteit die normaal als garage wordt omschreven, zowel onder concessie als bij gelding van gelijk welke contractvorm, als tussenpersoon zowel als eigen verdeler, en dit zonder onderscheid met betrekking tot alle vormen van rollend materieel, bestemd zowel voor het personen- als voor het goederenvervoer, zowel voor particulier als voor commercieel en industrieel gebruik en doel, zowel nieuw als tweedehands, dit met inbegrip van alle soorten van hef- en hijstoestellen, en alle grondwerktuigen, graaf- en grondverzetmachines (mechanische en andere); het verhuren en ter beschikking stellen van deze toestellen, tuigen en machines zal gebeuren zowel met als zonder machinist;

- alsook de bijzondere grondwerken zoals ondermeer boringen, peilingen, funderingswerken, heiwerk, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes;

- ook drainagewerken omvattende het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen;

- alle wegenwerken en de bouw van niet metalen bouwwerken met ondermeer het bouwen, onderhouden en herstellen van wegen, fietspaden en dergelijke met uitzondering van zee- en stroomwerken, zoals bruggen, viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, vergaarvakken en zwembaden;

- ook alle ruwbouwwerken  optrekken van gebouwen evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk. Alle sloopwerken van gebouwen en kunstwerken evenals het effenen en het wegruimen;

- uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en andere werken in verband met de veeteelt voor rekening van derden;

- handel in bouwmaterialen en bouwproducten;

- onderneming voor het uitvoeren van rioleringwerken  leggen van kabels en allerhande

leidingen, Het aanleggen van pleinen, sportvelden, parkings en opritten;

- onderneming in onroerende goederen;

- goederenvervoer over de weg voor rekening van derden;

- uitbaten van een breek- en recyclagebedrijf.

Daarenboven zal de vennootschap binnen het kader der niet gereglementeerde werkzaamheden van alle activiteiten en handelingen ontplooien, ontwikkelen, overnemen en in stand ' houden die betrekking hebben op grond- graafwerken, kleine bouwaannemingswerken, niet gereglementeerde tuinaanlegwerkzaamheden, zowel in opdracht van particulieren als in onderaanneming voor rekening van een overheid en in alle sectoren met inbegrip van de landbouw.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, ' uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 ti mod 11.1



;Voor,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet

vennoot.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING : moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde

dinsdag van de maand juni om 18.00 uur ; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de verga-

dering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel heeft één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om

zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt

uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of

"verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en

moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BOEKJAAR  JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder

jaar,

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVE

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze

winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar.

6.- Machtigen van de zaakvoerder tot uitvoering van voorgaande beslissingen.

VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan Buclo fisc en haar aangestelden, 9185 Wachtebeke, Dorp 104

bus 3, om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen in verband met de

Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW-administratie en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JAN VERSTRAETEN TE ASSENEDE

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Afschrift van de akte statutenwijziging

- Verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 28.07.2011 11345-0156-014
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.06.2010, NGL 02.07.2010 10263-0091-014
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.06.2009, NGL 02.07.2009 09327-0371-014
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.06.2008, NGL 23.07.2008 08437-0382-014
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.06.2007, NGL 27.07.2007 07497-0250-012
25/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 27.06.2006, NGL 24.08.2006 06666-4581-011
15/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.06.2005, NGL 13.07.2005 05480-4194-013
19/04/2005 : GE190698
25/10/2004 : GE190698
05/08/2003 : GE190698
23/07/2003 : GE190698
14/08/2002 : GE190698
20/07/2001 : GE190698
31/10/2000 : GE190698

Coordonnées
STANDAERT LALEMAN INVEST

Adresse
STOEPESTRAAT 5D 9960 ASSENEDE

Code postal : 9960
Localité : ASSENEDE
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande