STATUS

BV CVBA


Dénomination : STATUS
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 874.166.572

Publication

22/04/2014
ÿþr

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0874.166.572

Benaming

(voluit) : BURO AICO

(verkorty

NEERGELEGD -9 APR, 2014

RECiiíTBertftÿAN 1(buYHAtNll)EL.TE GENT T.

111M1111

b

s~

iii

-Bijiageatiii hetBelgisrhStaatsbli[tl 22164/2014 Artnexes tliï Meiiiteür bëlge

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Burggravenlaan 238, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING TER PUBLICATIE VOORSTEL PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING

Overeenkomstig artikels 677 en 743 van het Wetboek van vennootschappen heeft de Raad van Bestuur van BURO AICO CVBA, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met; beperkte aanpsrakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Burggravenlaan 238, ingeschreven in het: rechtspersonenregister te Gent onder het ondernemingsnummer BTW BE 0874.166.572 (hierna genoemd de: "Splitsende Vennootschap"), een voorstel tot partiële splitsing opgesteld waarin wordt voorgesteld dat hierna beschreven activa en passiva van de Splitsende Vennootschap zullen worden afgesplitst en ingebracht in de nieuw op te richten vennootschap BURO AICO BVBA (hierna genoemd de "Verkrijgende Vennootschap").

Onmiddellijk voorafgaand aan voormelde partiële splitsing, zal de naam van de Splitsende Vennootschap gewijzigd worden in STATUS CVBA

Ten gevolge van de partiële splitsing zal een deel van het vermogen van de Splitsende Vennootschap, met: inbegrip van de rechten en plichten, aan de Verkrijgende Vennootschap worden overgedragen. De beschrijving= van de overdracht wordt hierna bepaald.

De vooropgestelde partiële splitsing kadert in de beslissing tot het scheiden van de verschillende activiteiten, van de vennootschap en dit teneinde de vennootschap in overeenstemming te brengen met de deontologische regels van de orde van architecten.

De wenselijkheid van de vooropgestelde partiële splitsing is gebaseerd op onderstaande rechtmatige; financiële en economische behoeften:

De activiteit van de Splitsende Vennootschap is op heden tweeledig, enerzijds bestaat deze uit werkzaamheden als architect, anderzijds is de vennootschap actief in de verhuur van gebouwen.

De vennotenstructuur van de Splitsende Vennootschap bestaat daarenboven zowel uit architecten, als uit niet-architecten.

Overeenkomstig de deontologische regels en de wetgeving inzake het architectenberoep dient 2/3 van de. aandelen van een architectenvennootschap evenwel in handen te zijn van erkende architecten, en dient de, meerderheid van de raad van bestuur waargenomen te worden door architecten.

Teneinde te kunnen voldoen aan deze regels, zal de Splitsende Vennootschap haar architectenactiviteiten', onder brengen in een nieuw op te richten vennootschap waarvan de raad van bestuur en de vennotenstructuur, zal voldoen aan alle voorwaarden gesteld door de orde van architecten.

Verder willen we benadrukken dat er geen fiscale motieven aan de grondslag van de reorganisatie liggen.; De reorganisatie brengt geen fiscale voordelen met zich mee.

Op basis van voorgaand blijkt ontegensprekelijk dat de verrichting is ingegeven door zakelijke overwegingen; waardoor zij met belastingneutraliteit kan warden doorgevoerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur van de Splitsende Vennootschap stelt daarom het volgende voor:

1.Rechtsvorm, naam, doel en maatschappelijke zetel van de splitsende vennootschap en van de op te richten vennootschap.

1.1.De splitsende vennootschap: BURO AICO BV ow. CVBA

BURO AICO BV ow. CVBA, is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Burggravenlaan 236, ingeschreven in het rechtspersonenregtster te Gent onder het ondernemingsnummer BTW BE 0874.166.572.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Myncke te Gent op 26 mei 2005, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 juni daarna onder het nummer 2005-06-08 / 0060773.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 22 december 2010, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 januari 2011 onder het nummer 2011-01-2710014923.

Overeenkomstig artikel 4 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

"Het doel bestaat in het uitoefenen door de vennoten, voor rekening van de vennootschap of van de associatie, van het beroep van architect evenals van alle met het architectenberoep aanverwante en niet-onverenigbare disciplines. De statuten of overeenkomst moeten uitdrukkelijk voorzien dat de handelingen van architectuur in België steeds voorbehouden worden aan personen die alhier gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Behoudens de wettelijke of reglementair voorziene beperkingen mag de vennootschap of associatie aile handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag alle handelingen, zowel roerende ais onroerende, verrichten die de verwezenlijking van haar doel beogen. Zij mag onder meer samenwerken met, en deelnemen in andere professionele vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met een aanvullend karakter aan haar doel, en deelnemen in interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van zulke beroepen, in de mate dat het voorgande strockt met de wetgeving en de toepasselijke deontologische normen. Dit alles in de meest ruime zin."

Het huidig maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR), waarvan een vast gedeelte van 18.600,00 EUR en een variabel gedeelte van 1.400,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april van ieder jaar en eindigt op eenendertig maart van hst daaropvolgende jaar.

De gewone algemene vergadering van vennoten wordt ieder jaar gehouden op de eerste vrijdag van september om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De Raad van Bestuur is als volgt samengesteld:

-de heer Steven Bleyenberg, voorzitter en bestuurder;

-de heer Frederik Rabaey, bestuurder.

1.2.De op te richten vennootschap: BURO AICO BVBA

De vennootschap BURO AICO BVBA zal een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijn met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Burggravenlaan 238, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent.

De activiteiten die zullen voorzien worden in de doelomschrijving van BURO AICO BVBA zijn:

"Met uitsluiting van alle handelsdoeleinden en rekening houdende met de wettelijke voorschriften en de deontologische regels van de Orde van Architecten, de uitoefening door de vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, van het beroep van architect, evenals van aile met het architectenberoep aanverwante en niet-onverenigbare disciplines.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elke tussenkomst van en in een andere vennootschap of derde, onder welke vorm en welke wijze dan ook, kan enkel voor zover deze derden een identiek maatschappelijk doel hebben als de eigen vennootschap, hetzij een activiteit uitoefenen die aanverwant en niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken voor zover deze niet-onverenigbaar zijn met het architectenberoep."

2.Ruilverhouding

Gezien het in casu een partiële splitsing betreft, waarbij de hierna beschreven activa en passiva van de Splitsende Vennootschap overgaan naar de Verkrijgende Vennootschap, zonder dat de Splitsende Vennootschap ophoudt te bestaan, dienen de bestaande aandelen van de Splitsende Vennootschap niet te worden ingeruild.

De Raad van Bestuur van de Spiitsende Vennootschap steit voor dat in ruil voor deze afgesplitste activiteiten, de aandelen van de Verkrijgende Vennootschap worden uitgereikt aan de vennoten van de Splitsende Vennootschap volgens de huidige verhouding, zijnde één (1) aandeel van de Verkrijgende Vennootschap voor één (1) aandeel van de Splitsende Vennootschap.

Op basis van het huidig vennotenschap van de Splitsende Vennootschap, zullen honderd (100) aandelen toegekend worden aan mevrouw Els De Sutter, vijfentwintig (25) aandelen aan de heer Hugo Rabaey, zevenhonderd vijfenzeventig (775) aandelen aan de heer Frederik Rabaey en duizend honderd (1.100) aandelen aan de heer Steven Bleyenberg.

Er zal geen opleg in geld worden toegekend aan of gevraagd worden van de vennoten van de Splitsende Vennootschap.

3.Wijze waarop de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap worden uitgereikt.

Bij de oprichting van de Verkrijgende Vennootschap zullen de vennoten van de Splitsende Vennootschap als oprichters worden aangeduid. Het aantal aandelen dat aan de oprichters zal worden toegekend, mi bepaald worden op basis van dezelfde verhouding als deze van hun participatie in de Splitsende Vennootschap op het ogenblik van de partiële splitsing.

Deze aandelen zulten worden verdeeld en ingeschreven in het register van aandelen van de Verkrijgende Vennootschap, door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders van de Verkrijgende Vennootschap.

4.Datum van winstdeelname  Datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht.

De uitgereikte aandelen van de Verkrijgende Vennootschap zullen recht geven te delen in de winst van de datum van oprichting.

5.Boekhoudkundige datum  Datum vanaf welke de handelingen van de Splitsende Vennootschap boekhoudkundig en fiscaalworden geacht te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap.

Alle handelingen die de Splitsende Vennootschap vanaf 1 april 2014 heeft verricht met betrekking tot het afgesplitste vermogen zullen boekhoudkundig en fiscaal worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap, in zoverre de wetgeving dit toelaat.

6.Rechten toegekend aan de vennoten van de Splitsende Vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Daar de vennoten van de Splitsende Vennootschap geen speciaie rechten hebben en de Splitsende Vennootschap geen effecten andere dan aandelen heeft uitgegeven, is deze bepaling niet van toepassing.

7.Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders en zaakvoerders van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de bestuurders van de Splitsende Vennootschap, noch aan de zaakvoerders van de Verkrijgende Vennootschap.

8.Opmaak bijzondere verslagen in het kader van de partiële splitsing.

Aangezien de aandelen van de Verkrijgende Vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de Splitsende Vennootschap, evenredig aan de rechten die zij hebben in het kapitaal van de Splitsende Vennootschap, zijn de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van vennootschappen niet van toepassing (artikel 745, laatste lid en artikel 746, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen).

De Raad van Bestuur en de bedrijfsrevisor van de Splitsende Vennootschap dienen dan ook geen bijzondere verslagen in toepassing van de voormelde artikelen op te maken omtrent de partiële splitsing.

9.De bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor voor het opstellen van het in het artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag.

Aangezien de bedrijfsrevisor niet wordt aangesteld voor de opmaak van het in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag (zie hoger onder punt 8), wordt dienaangaande dan ook geen bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor.

10. Beschrijving en verdeling van de aan de Verkrijgende Vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen.

10.1.Partiële afsplitsing naar de Verkrijgende Vennootschap

Alle activa, passiva, rechten en verplichtingen, hierin begrepen elke latente schuld of verplichting, van de Splitsende Vennootschap betreffende de architectenactiviteit van Splitsende Vennootschap, zullen worden afgesplitst naar de Verkrijgende Vennootschap op basis van de situatie per 28 februari 2014. Een overeenkomstig deel van het kapitaal en de reserves van de Splitsende Vennootschap zal eveneens overgedragen worden aan de Verkrijgende Vennootschap.

De af te splitsen activa kunnen als volgt samengevat worden:

EUR

inrichting gehuurde gebouwen 5.096,35

Handelsvorderingen 18.000, 00

Liquide middelen 12.000,00

Totaal der activa 35.346,35

De totale boekhoudkundige waarde per 28 februari 2014 van de af te splitsen activa bedraagt 35.346,35 EUR.

De af te splitsen passiva kunnen als volgt samengevat worden:

EUR

R/C Steven Bleyenberg 9.354,45

R/C Frederik Rabaey 3.047, 03

Totaal der passiva 12,401,48

De totale boekhoudkundige waarde per 28 februari 2014 van de af te splitsen passiva bedraagt 12.401,48 EUR.

Bijgevolg bedraagt de boekhoudkundige waarde per 28 februari 2014 van het netto-actief dat zal worden afgesplitst 22.944,87 EUR.

Wij verwijzen naar bijlage 1 van dit voorstel voor een gedetailleerde bespreking van de over te dragen activa en passiva. Bijlage 1 maakt integraal deel uit van dit voorstel van partiële splitsing.

Voor zover de in bijlage 1 beschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende vermogensbestanddelen zijn vermeld,

,

4

v Voor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

wordt uitdrukkelijk overeengekomen, dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de Splitsende Vennootschap, dit gelet op de , bepalingen van artikel 744 van het Wetboek van vennootschappen.

10.2.SplitsingNerdeling eigen vermogen.

Het eigen vermogen van de Splitsende Vennootschap per 28 februari 2014 kan als volgt worden samengevat:

EUR

Kapitaal 20.000,00

Wettelijke reserves 2.500,00

Overgedragen winst 175.403,11

Eigen vermogen 197.903,11

De afgesplitste activa en passiva zullen als volgt worden aangerekend op het eigen vermogen:

BLIJFT IN DE SPLITSENDE VENNOOTSCHAP GAAT NAAR DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP EUR

EUR

- Kapitaal 17.681,20 2.318,80

-Wettelijke reserves 2.210,15 289,85

- Overgedragen winst 155.066,15 20.336,22

Eigen Vermogen 174.958,24 22.944,87

De raad van bestuur van de Splitsende Vennootschap zal uiterlijk bij het verlijden van de notariële akten inzake de partiële splitsing de jaarrekening met betrekking tot het boekjaar afgesloten per 31 maart 2014 voorleggen aan de algemene vergadering van vennoten.

Op basis van deze jaarrekening zal de raad van bestuur tevens de splitsingsbalans aanpassen aan de cijfers per 31 maart 2014.

Bij de inbreng in de Verkrijgende Vennootschap zal onmiddellijk een deel van de overgedragen winst incorporeren in het kapitaal, teneinde het kapitaal In overeenstemming te brengen met het minimumkapitaal ; voor een BVBA.

Bij de Splitsende Vennootschap zal onmiddellijk na de beslissing tot partiële splitsing een deel van de overgedragen winst geïncorporeerd worden in het kapitaal, teneinde het kapitaal opnieuw in overeenstemming te brengen met het statutair bepaalde minimumkapitaal.

12. Goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering en neerlegging ter griffie  Kosten.

Dit voorstel tot partiële splitsing zal door de Raad van Bestuur van de Splitsende Vennootschap worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

De buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Splitsende Vennootschap en de , oprichtingsvergadering van de Verkrijgende Vennootschap, waarop dit voorstel tot partiële splitsing ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes weken na deze neerlegging worden gehouden.

Indien het voorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de Splitsende Vennootschap.

Tegelijk hiennee neergelegd: voorstel tot partiële splitsing door oprichting

Steven Bleyenberg

Bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2014
ÿþrqui, Mod 'Nord 11.1

*Ir

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

lion*R11ilugll

Ondernemingsnr : 0874.166.572

Benaming

(voluit) : BURO AICO

NIEERGELEGD

20 -06- 2014

KOMM GENT

4 4 -^ .......... -^ ^ ry. .... ...... `y Y- ..... ,

...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort):

Rechtsvorm Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9000 Gent, Burggravenlaan 238

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 23 mei 2014, ter registratie

aangeboden, blijkt het volgende:

1, WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering beslist de huidige benaming van de vennootschap te wijzigen naar "STATUS".

De statuten worden aangepast overeenkomstig het genomen besluit.

2. Doelswijziging

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur waarbij

een omstandige verantwoording van de voorgestelde doelswijziging wordt gegeven, opgesteld in uitvoering van

artikel 413 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag is vergezeld van een staat van activa en passive van de vennootschap afgesloten per 31 maart

2014.

De vennoten erkennen een kopie van dit verslag alsmede de staat van activa en passive afgesloten per 31

maart 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op

te formuleren.

Het verslag van de raad van bestuur, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier

van de notaris.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap als volgt te vervangen:

"De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitbaten van een studie-, ontwerp- en adviesbureau van binnenhuisarchitecten en het verrichten van

aile activiteiten die daarmede verband houden, zoals onder meer

- Studiewerk en onderzoek, organisatie, bijstand en adviesverlening op het vlak van inrichting van

gebouwen van welke aard ook in het algemeen, zowel binnenhuisinrichting waaronder zowel de

woninginrichting als het interieur van winkels en beroepsruimten, als het exterieur van woningen en

bedrijfspanden;

- Studiewerk en adviesverlening inzake tentoonstellingen, decoratie, decors, designs, ontwerpen, stil- en

vormgeving, materialen en kleuren;

- Space planning;

- Projectmanagment en projectbeheer;

Toezicht, werfcontroles en de coördinatie van alle werkzaamheden uitgevoerd door aannemers eventueel

in coördinatie met onderaannemers, van aile binneninrichtingswerkzaamheden;

Kostencalculaties en budgetbeheer;

- Ontwerp en productontwikkeling van meubilair;

Verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen in de ruimste zin en dit voor eigen rekening als voor

rekening van derden. De vennootschap mag het beheer van onroerende goederen aannemen voor zover deze

bedrijvigheid niet uitgeoefend wordt onder de vorm van een agenstschap of een zakenkantoor.

De vennootschap mag aile handelingen, zowel roerende als onroerende, verrichten die de verwezenlijking

van haar doel rechtstreeks of onrechstreeks bewerkstelligen."

De statuten worden aangepast overeenkomstig het genomen besluit.

3. VOORAFGAANDE VERSLAGEN

Aangezien de aandelen van de Verkrijgende Vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de

Splitsende Vennootschap, evenredig aan de rechten die zij hebben in het kapitaal van de Splitsende

Yennbotscilap,.zijnALetikel.en145..en :texan. het_W eme yan.Y.ennoptelappen ntyac_ki.epasing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Met éénparigheid van stemmen keuren de vennoten de vaststelling goed dat de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor geen bijzondere verslagen dienden op te stellen met betrekking tot de partiële splitsing..

4. SPLITSING - VERMOGENSOVERGANG

Mede op basis van voornoemde splitsingsverslag beslist de vergadering: tot de splitsing van de bedrijfstak 'architectenactiviteiten" met aile rechten en plichten over te dragen op de nieuw op te richten vennootschap volgens de modaliteiten vastgesteld in het splitsingsvoorstel.

Voor deze operatie wordt verwezen naar artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen die met splitsing gelijkstelt de splitsing en zoals voorzien in de artikels 673, 674 en 675 van Wetboek van Vennootschappen zonder dat de overdragende vennootschap ophoudt te bestaan.

De nieuw uitgegeven aandelen zullen dezelfde rechten en verplichtingen hebben als de bestaande aandelen van de CVBA STATUS in het bedrijfsresultaat en dividend gerechtigd zijn vanaf één april 2014 te nul uur. Hieromtrent wordt geen bijzondere regeling getroffen.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de bij de inbreng van de bedrijfstak betrokken vennootschappen

Aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één april twee duizend en veertien (om nul uur) worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap.

Bijgevolg zal het hele vermogen (incluis de reserves, schulden, en provisies) van de voomoemde bedrijfstak gelijkmatig overgaan met aile rechten verplichtingen op de nieuw op te richten vennootschap.

Stemming:Dit besluit werd met éénparigheid van stemmen genomen

5. CONTROLE VERSLAGEN

Vervolgens beslist de algemene vergadering de hierna vermelde vennootschap BVBA "BURO AICO" op te

richten mits voorgaande formaliteiten:

De controle verslagen voorgeschreven door artikel 219 Wetboek Vennootschappen met het oog op de

oprichting van de nieuwe vennootschap luiden als vole

A. Besluiten van de bedrijfsrevisor;

- het verslag opgesteld door Jeroen Verslype, bedriffsrevisor, kantoor houdende te Gistelsesteenweg 150, 8400 Oostende overeenkomstig artikel 219 van het wetboek van Vennoot-'schappen ; door de oprichters aangesteld.

De conclusies van het verslag, worden hierna letterlijk weergegeven;

"De inbreng in nature tot oprichting van de vennootschap Buro Aico BVBA, bestaat uit een geheel van activa en passive dienstig voor de uitbating van een architectenactiviteit en die ingevolge partiële splitsing van de huidige vennootschap Buro Aico CVBA (waarvan de maatschappelijke benaming zal gewijzigd worden in Status BVBA) ingebracht worden in de vennootschap in oprichting BVBA Buro Aico. De kapitaalsvorming die als gevolg van deze partiële splitsing zal plaatsvinden in de nieuw op te richten vennootschap bedraagt 2.404,92 Euro, het totale eigen vermogen in de nieuw op te richten vennootschap zal 22.807,13 Euro bedragen.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng In nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde [of indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaardel en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.000 aandelen van de vennootschap BVBA Buro Aico, zonder vermelding van de nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oostende op 21 mei 2014-05-22

Verslype Jeroen

Bedrijfsrevisor"

B. Het verslag opgesteld door de oprichters, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen

Dit verslag zal, samen met het verslag van vocmoemde revisor, neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

1. Algemeen

De vergadering verzoekt de notaris te notuleren dat het gedeelte van haar vermogen, zijnde de bedrijfstak "architectenactiviteiten", dat naar aanleiding van de partiële splitsing en bij wijze van overgang onder algemene titel naar de overnemende vennootschap overgaat, aile activa- en passivabestanddelen omvat, van welke aard ook, op basis van voormelde staat van activa en passive afgesloten per 31 maart 2014 zoals opgenomen in het verslag van de oprichters.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor een gedetailleerde beschrijving van de overgedragen vermogens en de ingebrachte activa- en passivabestanddelen in de overnemende vennootschap, verwijst de vergadering uitdrukkelijk naar het splitsingsvoorstel, alsook naar de verschillende verslagen van de bedrijfsrevisor en de oprichters, opgemaakt conform artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, waarvan sprake hierboven, de notaris zijnde hiermee vrijgesteld om deze hier nader te beschrijven.

Indien, om welke reden ook, enige tegenstrijdigheid zou bestaan tussen het splitsingsvoorstel, enerzijds, en het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de oprichters, anderzijds, heeft voormeld verslag van de bedrijfsrevisor voorrang.

2.Inbreng in de op te richten vennootschap "BURO AICO"

De activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan de bedrijfstak "Architectenactiviteiten" welke in de op te richten vennootschap "BURO AICO" worden ingebracht, naar aanleiding van de overgang onder algemene titel van een deel van het vermogen van de gesplitste vennootschap, zijn bepaald in het splitsingsvoorstel en in het verslag van de bedrijfsrevisor. De vergadering verwijst naar deze documenten.

De inbreng bevat onder meer volgende elementen:

KAPITAAL 2.404,92

WETTELIJKE RESERVES 300,62

OVERGEDRAGEN WINST E 20,101,59

KAPITAAL

Onmiddellijk na de inbreng zal een bedrag ten belope van ¬ 16.145,08 uit de overgedragen winst geïncorporeerd worden in het kapitaal.

Het kapitaal van de bvba "BURO AICO" wordt vastgesteld op ¬ 18.550,00.

Het verslag van de bedriffsrevisor vermeldt daaromtrent het volgende:

"De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap Buro Aico BVBA, bestaat uit een geheel van activa en passiva dienstig voor de uitbating van een architectenactiviteit en die ingevolge partiële splitsing van de huidige vennootschap Buro Aico CVBA (waarvan de maatschappelijke benaming zal gewijzigd worden in Status BVI3A) ingebracht worden in de vennootschap in oprichting BVBA Buro Aico. De kapitaalsvomiing die als gevolg van deze partiële splitsing zal plaatsvinden in de nieuw op te richten vennootschap bedraagt 2.404,92 Euro, het totale eigen vermogen ln de nieuw op te richten vennootschap zal 22.807,13 Euro bedragen.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

ij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering

leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde [of indien er geen nominale waarde is,

met de fractiewaarde] en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.000 aandelen van de vennootschap BVBA Buro Aico,

zonder vermelding van de nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oostende op 21 mei 2014-05-22

Verslype Jeroen

Bedrilfsrevise

Stemming: Dit besluit werd met éénparigheid van stemmen genomen,

6. OPRICHTING NIEUWE VENNOOTSCHAP

De vennoten van de gesplitste vennootschap "STATUS" worden vennoot van deze nieuwe vennootschap de

bvba "BURO AICO",

De oprichters erkennen dat de notaris hen toelichting verstrekt heeft over de beschik-Ikingen van het

Wetboek van vennootschappen betref-'fende het finan-icieel plan (artikel 219 van het Wetboek van

vennootschappen)

De statuten worden aldus vast gesteld als volgt:

STATUTEN

HOOFDSTUK I.- RECHTSVORM NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1.- RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "BURO AICO"

Artikel 2 ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Burggravenlaan 238.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Met uitsluiting van aile handelsdoeleinden en rekening houdende met de wettelijke voorschriften en de

deontologische regels van de Orde van Architecten, de uitoefening door de vennoten, in naam en voor rekening

van de vennootschap, van het beroep van archltect, evenals van aile met het architectenberoep aanverwante

en niet-onverenigbare disciplines.

Elke tussenkomst van en in een andere vennootschap of derde, onder welke vorm en welke wijze dan ook,

kan enkel voor zover deze derden een identiek maatschappelijk doel hebben als de eigen vennootschap, hetzij

een activiteit uitoefenen die aanverwant is en niet-onverenigbaar met het architectenberoep.

De vennootschap kan in het algemeen aile industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen

verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden

zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken voor zover deze niet-onverenigbaar zijn

met het architectenberoep

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 18.550,00 (achttien duizend vijfhonderd vijftig euro).

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder nominale waarde, die ieder

één/honderdste van het kapitaal vertegerrwoordhgen.

AFDELING 1.- Algemene vergadering.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één

vennoot telt, zijn de hierna volgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van september om 19,00 uur.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21,- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar.

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk Jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN,

- De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het

Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot zaakvoerder benoemd

voor onbepaalde duur:

De heer Bleyenherg Steven, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend.

De zaakvoerder zef zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens anders-ilurdende beslissing van de

algemene vergadering.

- Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zef worden afgesloten op 31 maart 2015.

-De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

-Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap,

worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - aile handelingen gesteld in

naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de

vennootschap en dit voor de periode vanaf 1 april 2014 tot op heden.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze

bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de raad van bestuur te laten bevestigen. Zij

erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden

tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de raad van bestuur zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

UITREIKING NIEUWE AANDELEN

De voorzitter dezer vergadering verklaart dat iedere vennoot van de gesplitste vennootschap voldoet aan , de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de nieuw opgerichte vennootschap BVBA' BURO AICO".

- Er worden aldus 2.000 aandelen uitgereikt door de nieuwe vennootschap, toekomende aan de vennoten van de gesplitste vennootschap CVBA "STATUS"

-De uitreiking van de nieuwe aandelen zal gebeuren door de raad van bestuur van de CVBA "STATUS" aan volgende vennoten:

1, Mevrouw De Sutter Els 100 aandelen in voile eigendom

2. De heer Rabaey Hugo 25 aandelen in voile eigendom

3. De heer Rabaey Frederik 776 aandelen in voile eigendom

4. De Meer Bleyenberg Steven 1,100 aandelen in volte eigendom

Totaal 2.000 aandelen voile eigendom

8, KAPITAALVERMI NDER IN G - KAPITAALSVERHOGI NG

De vergadering beslist om het bestaande maatschappelijk kapitaal van E 20.000,00 ais gevolg van de vermogensovergang in het kader van voormelde partiële splitsing te verminderen met 2.404,92 om het te brengen op 17.595,08 (zeventien duizend vijfhonderd vijfennegentig euro acht eurocent),

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist vervolgens een bedrag van E 1.004,92 uit de overgedragen winst te incorporeren in het kapitaai teneinde het kapitaal in overeenstemming te brengen met het statutair bepaalde minimumkapitaal. Het kapitaal wordt hierdoor gebracht op 18.600,00.

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal, als gevolg van de vermogensovergang in het kader van voormelde partiële splitsing.

Artikel 5 (vijf) van de statuten wordt dan ook als volgt aangepast:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 2.000 (tweeduizend) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/2.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen"

9. TOEKENNING VAN BEVOEGDHEDEN

- De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Ernst & Young Fiduciaire BV ow. BVBA, en al haar bedienden, aangestelden en personeelsleden om, afzonderlijk optredend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van onder andere BTW-nummer en de aansluiting bij het Ondememingsloket voor zowel "BURO AICO" en als voor de wijzigingen van de bestaande CVBA "STATUS".

- De vergadering verleent volmacht tot coördinatie aan de ondergetekende notaris

Voor eensluidend uittreksel, mede-neergelegd: expeditie, gecoördineerde statuten, verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

12/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 31.10.2013 13655-0547-015
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 02.09.2011, NGL 31.10.2011 11594-0118-015
27/01/2011
ÿþ Maa 2.0

C3u In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0 874.166.572 Benaming

(voluit) : BURO AICO

lII IIIIWI a ~V

as3"

b,

E St

W

NEET-?GI;~_..l'~~3muel

1 4 JAN. 2011

12FC'I-11FiA\h V-~\

KOOYf-{.~.\i)l.'t~. _Tf«- CENT-- _.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Burgravenlaan 238

Onderwerp akte : statutenwijziging-

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 22 december 2010 , blijkt het

volgende:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist tot verlenging van huidig boekjaar tot 31 maart 2011. Voortaan zal het boekjaar lopen;

van 1 april tot 31 maart.

Artikel 29, eerste paragraaf wordt dan ook als volgt aangepast:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart elk jaar

TWEEDE BESLUIT

De vergadering tot wijziging van de datum van de algemene vergadering. Voortaan zal de algemene',

vergadering plaats vinden op de eerste vrijdag van september om achttien uur.

Artikel 25, eerste zin wordt dan ook als volgt aangepast:

" De jaarlijkse gewone algemene vergadering der vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar;

bijeengeroepen worden op de eerste vrijdag van september om achttien uur."

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal dat nu bestaat uit een vast gedeelte van ¬ -

_; 25.000,00 ( vijfentwintigduizend euro) te wijzigen naar een vast gedeelte van ¬ 18.600,00 (_ achttienduizend:

zeshonderd euro) en een variabel gedeelte van ¬ 6.400,00 ( zesduizend vierhonderd euro).

Door de opbouw van reserves in het verleden kan het vast gedeelte van het kapitaal verminderd worden tot:

het minimum kapitaal en kan het overige gedeelte omgevormd worden naar variabel kapitaal.

Op deze manier kunnen er eenvoudiger aandeelhouders toetreden en uittreden

Het vast gedeelte van het kapitaal zal vertegenwoordigd worden door 1.860 ( duizend achthonderd zestig);

i aandelen A en het variabel gedeelte van het kapitaal zal vertegenwoordigd worden door 640 ( zeshonderd;

veertig) aandelen B.

Artikel 6, eerste zin wordt dan ook als volgt aangepast:

" Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro)"

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie-gecoördineerde

statuten

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Nearn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 31.08.2010 10511-0074-015
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 31.08.2009 09713-0339-015
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.05.2008, NGL 31.10.2008 08806-0133-015
07/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 01.08.2007 07529-0102-013
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 31.08.2006 06767-0570-014
14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 06.10.2015 15642-0407-017

Coordonnées
STATUS

Adresse
BURGGRAVENLAAN 238 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande