STE MARIE ZUIVEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STE MARIE ZUIVEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 403.743.989

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.04.2014, NGL 19.05.2014 14130-0394-034
14/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zijlagen billet Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - AAnnexes du Moniteur belge

i GIIIIN IIIIIIVII IBNI id

*iaoazne*



Ondernemingsnr : 0403.743.989

Benaming

(voluit) : Ste Marie Zuivel

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fabriekstraat 141, 9120 Kallo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN GEHOUDEN OP 14 JANUARI 2014 BIJ WIJZE VAN EENPARIG SCHRIFTELIJK BESLUIT

1. De algemene vergadering beslist, met éénparigheid van de stemmen, om Grappa_management BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Luc Van Hoe, te ontslaan als bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 14 januari 2014.

2. De algemene vergadering beslist vervolgens, eveneens met éénparigheid van de stemmen, om de heer Luc Van Hoe, wonende te Pontstraat 18, 8755 Ruiselede, te benoemen als bestuurder van de vennootschap, voor een termijn van 2 jaar, die automatisch een einde zal nemen ter gelegenheid van de algemene jaarvergadering die zal gehouden worden in het jaar 2015: De heer Luc Van Hoe zal geen bezoldiging ontvangen in de uitoefening van zijn mandaat als bestuurder.

Bijgevolg is de Raad van Bestuur met ingang vanaf 14 januari 2014 als volgt samengesteld:

-de heer Geert Neirynck; en -de heer Luc Van Hoe.

3. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Geert Neirynck, bestuurder, of aan Mr. Dirk Caestecker, advocaat, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking, daartoe, om aile nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

de heer Geert Neirynck Bestuurder

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

0 5 FEB 2014

DEND<C1MONi]E

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

30/12/2014
ÿþIlIIIuIlIIuI HI II Il

*19228902*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTSANK v/N

KOOPHANDEL GENT

11 DEC. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

glie(I33

Ondernemingsnr : 0403.743.989

Benaming (voluit) : STE MARIE ZUIVEL

(verkort)

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fabriekstraat 141

9120 Beveren (Kallo)

Onderwerp akte :CVBA: vereffening

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele} op zesentwintig november tweeduizendveertien, ter registratie aangeboden

BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering om zoals voorzien in de agenda volgende wjzigingen aan te brengen aan de statuten. Voor het overige beslist de buitengewone algemene vergadering om naar aanleiding; van onderhavige fusie door overneming van de overgenomen vennootschap behoudens het voormelde en hetgeen hierna bepaald wordt geen wjzigingen aan te brengen aan de statuten.

Eerste besti sin.: Lezin " en onderzoek van het Versta. van de raad van bestuur - Versla. van de bedrjfsrevisor

Er wordt voorlezing gegeven van het verslag van de raad van bestuur, opgemaakt op tien oktober tweeduizend veertien, omtrent het voorstel tot ontbinding zoals vereist; overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, waarbij de staat van activa en passiva de dato dertig september tweeduizend veertien werd gevoegd. Met betrekking tot deze in vereffeningstelling werd door Pricewaterhouse Coopers Bedrjfsrevisoren CVBA, bedrjfsrevisor, de dato eenentwintig november tweeduizend; veertien een verslag opgemaakt over de staat van activa en passiva de dato dertig; september tweeduizend veertien.

;: De besluiten van dit verslag, luiden letterlijk:

In het kader van de procedure inzake het voorstel tot ontbinding op grond van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen heeft de Raad van Bestuur van Ste Marie Zuivel CVBA een boekhoudkundige staat van activa en passiva per 30 september 2014? ;i opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 1.336.674,24 en een netto-actief van EUR 1.336.674,24.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig dé; toepasseljke normen voor de beroepsuitoefening, blikt dat deze staat de toestand van dej vennootschap volledig, getrouw enjuist weergeeft.

i! Overeenkomstig artikel 184, 5° bevestigt de bedr/jfsrevisor dat alle schulden ten aanzien _ve11, derden. zin_ terggkeee_Id og_ da-t-4m_ tr~n_ dik __v_~~sl~g _en_ dit één Wielden_ om_ dik te

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mari 11.1

Voc-behouden

aan het Belgisch Staatsblad



voldoen dienden te worden geconsigneerd

Wij hebben geen weet van belangrijke gebeurtenissen die zich voorgedaan hebben na

30 september 2014, zinde de datum van de staat van activa en passiva.

Onderhavig verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Antwerpen, 21 november2014

PwCBedrfsrevisoren bcvba

Vertegenwvoordigd door

Filip Lozie

Partner:"

Tweede beslissing

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering - gelet op het

voorgaande tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in

vereffeningstelling uit vanaf heden. Tevens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen geen vereffenaars aan te stellen, waardoor voldaan is aan de voorwaarde van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen zodat de bestuurders ten aanzien van derden ais vereffenaars dienen te worden beschouwd.

Derde beslissing

Gelet op het feit dat alle schulden van de vennootschap ten aanzien van derden terugbetaald zijn, stelt de voorzitter vast dat, vermits er geen vereffenaar wordt benoemd, de sluiting van de vereffening in onderhavige akte kan geschieden.

Wegens het niet van toepassing zijn van artikel 190 W. Venn. bevestigen comparanten, en in het bijzonder het bestuursorgaan, dat er:

I. sedert de datum van voormelde staat van activa en passiva geen schulden zijn bijgekomen;

2. er geen fiscale of sociale schulden zijn in hoofde van de vennootschap;

3. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De raad van bestuur stelt voor om, overeenkomstig artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen, de ontbinding en de sluiting van de vereffening in één akte te laten plaatsvinden. Het bestuursorgaan bevestigt, conform artikel 184 § 5, dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald.

Bovendien bevestigt het bestuursorgaan, conform artikel 184 § 5, dat alle (eventuele) toekomstige schulden ten aanzien van derden zullen worden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen zullen worden geconsigneerd.

Onroerende goederen

De vergadering verklaart ten slotte dat de vennootschap geen eigenares is van onroerende goederen.

Vierde beslissing

Met eenparigheid van stemmen keurt de buitengewone algemene vergadering het verdelingsplan met berekening van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening, goed. Zij geeft bij deze uitdrukkelijk volmacht aan CVBA MiLCOBEL, voornoemd, voor de verdeling van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening.

Er wordt bevestigd dat er geen roerende voorheffing dient ingehouden noch doorgestort te worden vermits de aandeelhouders allen rechtspersonen zijn.

Vijfde beslissina

Met eenparigheid van stemmen keurt de buitengewone algemene vergadering de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar tot de datum van onderhavige algemene vergadering goed.

Zesde beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering ontslag te verlenen aan de bestuurders zijnde:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voc!-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- de heer NEJRYNCK Geert Firmin, geboren te Gent op drieëntwintig mei' negentienhonderdzevenenvijftig, rjksregister nummer 57.05.23-493.49, wonend te 9830 Sint Martens-Latem, Kleine Heide 25.

- de heer VAN HOE Luc Monique Jacques, geboren te Gent op negentien december negentienhonderdvijfenvijftig, rjksregister nummer 55.12.19-283.95, wonend te 8755 Ruiselede, Ponsstraat 18 .

Aan de bestuurders wordt bij afzonderlijke stemming bovendien kwijting verleend voor het door hen gevoerde beleid tot op datum van onderhavige akte.

Zevende beslissing

Gelet op het voorgaande stelt de algemene vergadering vast dat de voorwaarden van artikel 184, § 5, eerste lid W.Venn. vervuld zijn om te kunnen overgaan tot de ontbinding en vereffening in één akte,

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering verder dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat bij hun weten alle schulden ten aanzien van derden werden aangezuiverd, en dat zij er zich onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen. De vennootschap houdt op te bestaan te rekenen vanaf heden.

De boeken en bescheiden zullen neergelegd en minstens vijf jaar bewaard blijven door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MILCOBEL", voornoemd, op haar maatschappelijke zetel te 9120 Kallo, Fabriekstraat 14 I .

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten. Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen in hun bezit. Indien er na de vereffening, onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan voornoemde vennoten, die deze evenwel slechts ten laste zullen nemen tot beloop van wat zij uit de vennootschap als vereffeningsoverschot hebben ontvangen.

Achtste beslissing: volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Dirk Caestecker, partner bij DIA Piper UK LLP met maatschappelijke zetel te EC 2V 7EE Londen (Groot-Brittannië), maar met exploitatiezetel te 1050 Brussel, Avenue Louise i 06, B.T.W. BE866.222.173 met recht van indeplaatsstelling, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

(i) alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande,

huidige en toekomstige) ' en schrappingen van handels- en

ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

(ii) alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

(iii) de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

(iv) alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrjving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

VOOR ONTLEDE D UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oost-Vlaanderen : expeditie akte en verslag van de bedrjfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.04.2013, NGL 02.07.2013 13272-0544-035
08/07/2013 : AN011289
02/07/2013 : AN011289
11/08/2011 : AN011289
15/06/2011 : AN011289
22/04/2010 : AN011289
15/05/2009 : AN011289
02/03/2009 : AN011289
06/11/2008 : AN011289
07/07/2008 : AN011289
22/04/2008 : AN011289
24/04/2007 : AN011289
19/04/2007 : AN011289
12/04/2007 : AN011289
05/09/2006 : AN011289
05/09/2006 : AN011289
21/03/2006 : AN011289
06/05/2005 : AN011289
15/03/2005 : AN011289
05/10/2004 : AN011289
23/07/2004 : AN011289
07/05/2003 : AN011289
15/04/2003 : AN011289
23/12/2002 : AN011289
29/06/2002 : AN011289
22/04/2002 : AN011289
26/01/2002 : AN011289
04/01/2002 : AN011289
09/07/1999 : AN011289
21/05/1997 : AN11289
01/01/1997 : AN11289
01/07/1994 : AN11289
01/01/1989 : AN11289
29/03/1988 : AN11289
01/01/1988 : AN11289
01/01/1986 : AN11289

Coordonnées
STE MARIE ZUIVEL

Adresse
FABRIEKSTRAAT 141 9120 KALLO(BEVEREN-WAAS)

Code postal : 9120
Localité : Kallo
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande