STEENGOE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEENGOE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.770.824

Publication

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 31.01.2014 14023-0477-011
07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 31.01.2013 13026-0072-011
28/02/2011
ÿþ(voluit) : STEENGOE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9100 SINT-NIKLAAS (NIEUWKERKEN-WAAS) - Meesterstraat 172

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit de oprichtingsakte der Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STEENGOE", verleden voor notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas op 14.02.2011, welke akte ter registratie werd aangeboden, in tegenwoordigheid van zijn vennoten, nl.: 1) dhr. STEELS Tom, wonende te 9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), Meesterstraat 172 en 2) mw. GOEMAN Leen, wonende te 9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), Meesterstraat 172;

De verschijners, verzochten mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de handelsvennootschap die zij oprichten onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid volgens Belgisch recht met als naam "STEENGOE" en met als commerciële benaming "Stee"n"Goe", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), Meesterstraat 172, en met een maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven :

Dhr. Tom STEELS, voornoemd, schrijft in op 100 aandelen, en mw. Leen GOEMAN, voornoemd, schrijft in op 100 aandelen, waarvan elk 1/3de zal volstorten door inbreng in geld, hetzij samen 6.200,00 EUR.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot de volledige volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van 6.200,00 EUR werd gestort en dat het totaal van deze storting gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC Bank gevestigd te Nieuwkerken-Waas, op rekeningnummer 731-0161083-38, geopend op zeven februari tweeduizend en elf. Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling werd overhandigd aan de ondergetekende notaris.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend aan:

- dhr. Tom STEELS, voornoemd, die aanvaardt: 100 aandelen, hetzij ten belope van 3.100,00 EUR

- mw. Leen GOEMAN, voornoemd, die aanvaardt: 100 aandelen, hetzij ten belope van 3.100,00 EUR.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,

voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden:

- Het geven van advies omtrent de begeleiding van een wielerploeg en beroepsrenners, zowel op financieel,

sportief, medisch als organisatorisch gebied.

- Management en begeleiding van ploegen en sportlui in het bijzonder.

- Het adviseren bij de scouting, werving, selectie en bezoldiging van renners en personeel, zoals verzorgers

en dergelijke.

- Het actief werven van sponsors en investeerders voor de wielerploeg.

- Het verzorgen van professionele contacten met de organisatoren van wielerwedstrijden, het verstrekken van advies en het verlenen van praktische bijstand omtrent de public relations van de wielerploeg, met inbegrip van het verzorgen van de contacten met de pers en de diverse communicatiemedia.

- De promotie van de wielersport.

- Het reserveren van de hotelaccommodatie, trainingcentra, verplaatsingen onder om het even welke vorm, enzovoort.

- Trainingsbegeleiding van zowel individuen als groepen.

- Optimalisering van trainingsbegeleiding op basis van vermogensmeting.

- Consultancy en begeleiding bij fysieke revalidatie.

- Ontwikkelen, modeleren en exploiteren van meetsystemen van fysische inspanningen.

- Het verlenen van adviezen, consulting van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, het

organiseren en uitgeven van cursussen en opleidingen. Dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, en algemeen bestuur. Het verlenen van alle dienstprestaties en hetuityoeren,van alle opdrachten onder de vorm. van_ o_rganisatiestudies,_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*11031768*

,rt

5. 02. 2011

rY...:-+-.».-.._~._~

ISBN~E~1~fr~Ni?E

uiod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KnnPHANDEL

Onderneniingsnr : X33 Benaming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen maatschappelijk doel.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

- Het onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

- Holdingvennootschap: zowel in België als in het buitenland, het kopen, verkopen, afstaan, ruilen en het beheer van alle roerende waarden, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen, van aile roerende en onroerende goederen en rechten, het nemen van participatie onder welke vorm ook in en het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen van industriële, commerciële, financiële, onroerende aard,zowel bestaande of op te richten ondernemingen alsook alle roerende en onroerende investeringen en financiële verrichtingen, met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen.

De vennootschap kan namelijk alle onroerende goederen, effecten, waarden, schuldvorderingen en onlichamelijke rechten verkrijgen door aankoop, ruiling, inbreng, intekeningen, koop of levering, optie tot aankoop en op iedere andere manier, deelnemen aan alle verenigingen, syndicaten voor studie of opzoekingen en aan alle samensmeltingen; haar portefeuille van effecten en participaties beheren en productief maken, onder meer door het beheer, het toezicht, de controle, de documentatie, de financiële of andere bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen heeft; deze waarden realiseren of liquideren, door afstand, verkoop of op een andere wijze.

- Patrimoniumvennootschap : de handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen, woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond; de verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen; de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden,tentoonstellingsruimtes, en zo meer; verhuur van garageboxen en staanplaatsen voor auto's.

- De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen; onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, verbeteren, uitrusten, aanpassen, verfraaien, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Zij mag ontlenen en leningen toestaan evenals aan derden alle waarborgen toestaan, zelfs voor zaken die buiten de voorgaande opsomming liggen.

- Zij mag het mandaat van bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

- Het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

- Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap in het algemeen alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen mag doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, ermee verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens een andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. Indien de Algemene Vergadering van vennoten daartoe beslist kan de bezoldiging van de zaakvoerder zowel in geld als in natura gebeuren.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Dhr. Tom STEELS, voornoemd, is als gewone zaakvoerder benoemd voor onbeperkte duur.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

leder jaar, de eerste woensdag van de maand december om 19.00 uur 's avonds, moet een jaarvergadering gehouden worden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de eerste woensdag van de maand december van het jaar 2012.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 14.02.2011, om te eindigen op 30.06.2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

Voorbehouden aan het . Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Notaris DOMINIQUE DE KESEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 30.12.2016, NGL 31.01.2017 17034-0481-014

Coordonnées
STEENGOE

Adresse
MEESTERSTRAAT 172 9100 NIEUWKERKEN-WAAS

Code postal : 9100
Localité : Nieuwkerken-Waas
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande