STELLIZZIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STELLIZZIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.481.852

Publication

22/05/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

hi IN







GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

13 MEI 2Qi

AFDEL1 @ 1DERMONOE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onder'nemingsnr : 0472.481.852

Benaming (voluit) : STELLIZZIO

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Eikendreef 71

9255 Buggenhout

Onderwerp akte : VRIJWILLIGE ONTBINDING & INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 27 maart 2014 dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STELLIZIO", met zetel te 9255 Buggenhout, Eikendreef 71, met ondernemingsnummer 0472.481.852. waarbij het volgende werd besloten:

-Om zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder een verslag opgesteld tot rechtvaardiging van de ontbinding van de vennootschap en heeft de heer Werner BORRÉ, te 2800 Mechelen, Brusselsesteenweg 564A, bedrijfsrevisor, verslag uitgebracht over de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2013.

De conclusies van de voormelde bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt :

"11 BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STELLIZZIO met maatschappelijke zetel te 9255 Buggenhout, Eikendreef 71, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 december 2013, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 115.434,23 EUR en een netto-actief van 55.608,09 EUR. De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie. Gezien de beperktheid van de interne controles hebben wij onze werkzaamheden dan ook toegespitst op een diepgaande substantiële controle van de balans. In het kader van onze auditwerkzaamheden zijn geen: confirmaties verzonden naar handelsrelaties, financiële instellingen, raadsheren en andere partijen. Het: hypothecair getuigschrift werd niet afgeleverd. Wij kunnen de invorderbaarheid van de: handelsvorderingen niet beoordelen. Evenmin kunnen wij een oordeel uitspreken omtrent de' terugbetalingsmogelijkheden van de handelsschulden. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben', uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, blijkt dat onder voorbehoud van onze opmerkingen geformuleerd in de vorige paragraaf, deze staat de toestand van de'. vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud van de eventuele financiële, gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controles en van de toereikendheid van de voorziene: kosten van 7.000,00 EUR met betrekking tot de vereffening van de vennootschap.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten. Dit verslag is opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen voorafgaandelijk aan de in vereffeningstelling van de vennootschap BVBA: STELLIZZIO en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Mechelen op 24 maart 2014

Werner BORRÉ

(getekend)

Bedrijfsrevisor"

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Bijgevolg besluit de vergadering met ingang vanaf zevenentwintig maart tweeduizend veertien de vennootschap voortijdig te ontbinden en bestaat de vennootschap vanaf zevenentwintig maart tweeduizend veertien nog enkel voor haar vereffening.

De vergadering stelt het ontslag vast van de heer Ferdi Germain Mario DIERICKX geboren te Buggenhout op één oktober negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 9255 Buggenhout, Eikendreef 71, als zaakvoerder van de vennootschap, dit ingevolge de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

De vergadering besluit aan te stellen als vereffenaar : De heer FERDI DIERICKX, voornoemd dewelke verklaart deze aanstelling te aanvaarden.

Aan de vereffenaar wordt volledige individuele bevoegdheid verleend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar zijn alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel honderd zesentachtig en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hij de voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering nodig heeft...

De duur van de opdracht gaat in op heden en geldt voor onbepaalde duur tot beëindiging van de zijn opgedragen taak. Hij oefent zijn mandaat onbezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering der vennoten toch zou beslissen tot het uitkeren van een bezoldiging.

De vergadering besluit een bijzondere volmacht te verlenen aan de vereffenaar dewelke gelast wordt met de indiening van het verzoekschrift ter bevestiging door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de aanstelling van de vereffenaar,

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap besluit de vergadering om de statuten als volgt aan te passen, in functie van de coördinatie, rekening houdend met de vereffeningstoestand van de vennootschap, en rekening houdende met de voormelde besluiten.

Ale artikelen worden opgeheven en vervangen als volgt:

STATUTEN

Artikel 1.

De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt "STELLIZIO". Deze benaming dient steeds

gevolgd te worden door de woorden "in vereffening".

Artikel 2.

De vennootschap bestaat met ingang vanaf zevenentwintig maart tweeduizend veertien nog

enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

ln- en uitvoer, groot- en kleinhandel, montage, assemblage, fabricatie van alle roerende goederen zo

ondermeer van zeifbewegende en niet-zeifbewegende, motcrische en niet-motorische vervoermiddelen

inbegrepen onderdelen, wisselstukken en alle directe en indirecte bijhorende benodigdheden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten

en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te

geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de

verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap wordt, zolang de vereffening nog niet is afgesloten, gevestigd te

9255 Buggenhout, Eikendreef 71.

Artikel 5.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00E). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen met

fractiewaarde. Elk van deze aandelen bezit stemrecht.

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige en

individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens

derden.

De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in artikel honderd zesentachtig en

volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van

de algemene vergadering nodig heeft.

Artikel 7.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig

september van het daarop volgend jaar.

~ Voor-

behouden

aan liet

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Artikel 8.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand maart om negentien uur, en dit op de zetel van de vennootschap.

Artikel 9.

Er worden geen bijzonder voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar.

Artikel 10.

De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11.

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een algemene vergadering samen om kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening en waarbij de vergadering zal worden verzocht om de rekeningen goed te keuren.

Zo de rekeningen alsdan worden goedgekeurd wordt aan de vereffenaar décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

VOLMACHT

Er wordt bij deze uitdrukkelijk volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD accountants en belastingconsulenten, te 1090 Brussel, Burg. E. Demunterlaan 5, of aan één van haar bedienden met name aan mevrouw Kathieen Pitches, kantoor houdende te 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 355, met bevoegdheid om elk afzonderlijk op te treden en met macht tot indeplaatsstelling, ten einde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover site administraties, alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor, staat van activa en passiva, homologatie benoeming vereffenaar

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/03/2014 : DEA064590
05/11/2014
ÿþ Mut Wart

~~L` E ,rW ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1M142 248

bel a4

BE

Sta

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

27 011. 2014

AFDELING LIMERMONDE

Ondernemingsnr : 0472.481.852

Benaming

(voluit) : Stellizzio in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eikendreef, 71 te 9255 Buggenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : sluiting vereffening

Uit de onderhandse notulen van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders d.d. 02/09/2014:

Na overleg worden volgende beslissingen getroffen:

1.Kennisneming van het verslag van de vereffenaar en goedkeuring van de rekeningen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar over de gestelde vereffeningsverrichtingen.

De Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde, heeft op 7 augustus 2014 haar akkoord gegeven aan voormeld verslag van de vereffenaar, en dit in toepassing van artikel 190 §1 van het Wetboek van Vennootschappen,

De vergadering verklaart hierbij uitdrukkelijk te verzaken aan de termijn van één maand zoals voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschap en verklaart tijdig kennis genomen te hebben van alle nodige stukken.

Geen vragen worden gesteld vanwege de aandeelhouders.

2.Kwijting aan de vereffenaar

Na kennisname van voormeld verslag, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen de rekeningen

van de vereffening goed te keuren.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, zonder voorbehoud noch beperking, kwijting te

verlenen aan de vereffenaar, de heer Ferdi Dierickx, voornoemd voor de vervulde opdracht.

3.Sluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de vennootschap

opgehouden heeft te bestaan.

Het mandaat van vereffenaar heeft van rechtswege opgehouden te bestaan.

4.Uitvoeringsbesluiten

De aandeelhouders nemen aile vorderingen en schulden over die eventueel nog zouden bestaan na de

afsluiting van de vereffening en die betrekking hebben op de periode tot aan de vereffening van de vennootschap.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste zeven jaar zullen bewaard blijven bij de heer Ferdi Dierickx, wonende te 9255 Buggenhout, Eikendreef 71, voornoemd.

Bijzondere volmacht Ondernemingsloket  Kruispuntbank voor Ondernemingen  Belasting over de Toegevoegde Waarde

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 1090 Jette, Burgemeester Etienne Demunteriaan 5 bus 4 en met kantoor te 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 355, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Kathleen Pitches en Tatjana Van den Bogaert, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van

indeplaatstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerieggingen eniof publicaties die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

verband houden met beslissingen van de vereffenaar, of van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondememingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

1

Voor-rehoud n aan het Belgisch Staatsblad



Ferdi Dierickx

vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd:

- kopie van het verslag van de vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

10/05/2013 : DEA064590
09/05/2012 : DEA064590
04/05/2011 : DEA064590
06/04/2010 : DEA064590
01/04/2009 : DEA064590
03/04/2008 : DEA064590
04/04/2006 : DEA064590
10/05/2005 : ANA064590
14/07/2003 : ANA064590
05/05/2003 : ANA064590
19/03/2003 : ANA064590

Coordonnées
STELLIZZIO

Adresse
EIKENDREEF 71 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande