STEPHANE CRIEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEPHANE CRIEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.229.087

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 24.07.2014 14348-0463-014
08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13385-0475-014
08/06/2012
ÿþ rr r~~

Ondememingsnr : C"?)- b ~ b e l

Benaming (voluit) :STEPHANE CR1EL

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zuidstationstraat 34-36 9000 Gent

Onderwerp akte :OPRICHTING

ij Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Bael, geassocieerd notaris met zetel van de! i burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte!; ;; aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op eenentwintig mei tweeduizend en;,

twaalf, ter neerlegging v66r registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen); i; volgt:

Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

jj De heer CRIE_ Stephane Marie Jacqueline Jean, . geboren te Wilrijk op vijftien mei;; negentienhonderd achtenzestig, wonende te 9000 Gent, Patijntjestraat 54, echtgenoot van mevrouw;! VANOVERMEIRE Vinciane Marie Juliette Charlotte, met wie hij gehuwd is te Nazareth op; drieëntwintig januari negentienhonderd achtennegentig onder het stelsel van de zuivere scheiding;; i der goederen, blijkens huwelijksakte verleden voor notaris Paul Bael te Gent op negentien januari! negentienhonderd achtennegentig, welk stelsel zij hebben gewijzigd naar het stelsel van de zuivere;! scheiding der goederen met een beperkt toegevoegd gemeenschappelijk vermogen blijkens akte;; verleden op eenentwintig mei tweeduizend en twaalf voor notaris Jan Bael te Gent.

ij De naam van de vennootschap luidt: "STEPHANE CRIEL".

;; De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Zuidstationstraat, 34-36. ij De zetel kan zonder statutenwijziging bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst;; worden in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad. Elke verplaatsing;; ;; van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad;; i bekendgemaakt.

;i Door een enkel besluit van de zaakvoerder kan de vennootschap zowel in België als in het;;

buitenland administratieve zetels, bijhuizen, burelen of agentschappen openen.

De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van de activiteiten van advocaat, al dan niet in;;

samenwerkingsverband, middels haar vennoten, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar?;

zijn met het beroep van advocaat, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken,;; ;; het optreden als bestuurder, arbiter, vereffenaar, schuldenbemiddelaar, gerechtelijk mandataris,(; ji mediator, curator en het uitoefenen van eventuele andere gerechtelijke en arbitrageopdrachten, met';,

uitsluiting van iedere handelsactiviteit. De vennootschap kan zowel in binnenland als in buitenland, alle,; i! handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk;(

doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken, De;; : vennootschap mag voor het beveiligen of het bevorderen van haar verrichtingen alle roerende en;j ij onroerende goederen verwerven, huren of verhuren. De verwerving kan gebeuren in eigendom, in c :j vruchtgebruik, bij wijze van inbreng of op welkdanige andere wijze ook. De vennootschap kan beleggen,) ;; en investeren in roerende en onroerende goederen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag;; ;: uitmaken. De vennootschap mag studiedagen, seminaries, conferenties, werklunches en soortgelijke

activiteiten organiseren ten behoeve van cliënten, potentiële cliënten en andere relaties van de,

vennootschap. Bij de verwezenlijking van het doel zal steeds moeten gehandeld worden met(,

inachtneming van de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regels en;;

Op de Laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

111111 HI! 11111111

aiaioasa z*

i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~~

]:;iU.i B

NEERGELEGD

30 MEI 2012

VAN

RECHT ~ ` .

q KOOPHAN i PE GENT

1 bel a; Be Sta

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vogr-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

reglementen aangenomen door de bevoegde plaatselijke Orde van Advocaten en door de Orde van Vlaamse Balies, onder meer deze betreffende samenwerkingsverbanden enfof vennootschappen van advocaten, onder andere en meer in het bijzonder het reglement van de Orde van Vlaamse Balies de dato acht november tweeduizend zes betreffende samenwerkingsverbanden tussen advocaten en betreffende eenpersoonsvennootschappen van advocaten.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan slechts ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering, genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld, tenzij de vennootschap te lijden heeft onder de verliezen waarvan sprake in het artikel over de "AANMERKELIJKE VERLIEZEN".

De vennootschap wordt niet ontbonden door overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement of staat van onvermogen van de vennoot of vennoten.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfennegentigduizend euro (E 95.000,00) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in negenhonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van éénlnegenhonderd vijftigste (11950ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in natura,

De heer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor, zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DPO Bedrijfsrevisoren", kantoor houdende te 9041 Gent (Oostakker), Gentstraat 337, aangesteld door de oprichter, heeft een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 van het wetboek van vennootschappen.

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen:

"IX. BESLUIT

Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de voorgenomen inbreng in natura door de heer Stephane Criel wonende te 9000 Gent, Patijntjestraat 54 van zijn advocatenkantoor met alle bijhorende activa en passiva, en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in de voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat - rekening houdend met en onder voorbehoud van het effectieve behoud van het engagement van de inbrenger persoonlijk betrokken te blijven - de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De totale vergoeding van de inbreng in natura nL honderd zevenentachtigduizend honderd vijftien euro (187.115,00 EUR) bestaat uit de toekenning van negenhonderd vijftig (950) aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Stephane Criel" ten belope van vijfennegentigduizend euro (95.000,00 EUR) en de inschrijving op rekening-courant ten gunste van de inbrenger ten belope van tweeënnegentigduizend honderd vijftien euro (92.115,00 EUR),

De voormelde vergoeding door inschrijving in rekening-courant maakt in hoofde van de inbrenger-oprichter een bijzonder voordeel uit zoals bedoeld in artikel 226, 4° van het Wetboek van Vennootschappen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wensen wij te vermelden dat er - bij gebreke aan fiscaal certificaat zoals bedoeld in artikel 442bis WIB - in hoofde van de verkrijgende vennootschap een latent risico kan ontstaan tot betaling van fiscale schulden van de inbrenger indien deze laatste zijn verplichtingen niet zou kunnen nakomen.

Volledigheidshalve wensen wij te vermelden dat er - bij gebreke aan sociaal certificaat zoals bedoeld in artikel l6ter van het KB nr. 38 van 27 juli 1967 - in hoofde van de verkrijgende vennootschap een latent risico kan ontstaan tot betaling van schulden inzake sociale zekerheidsbijdragen van zelfstandigen van de inbrenger indien deze laatste zijn verplichtingen niet zou kunnen nakomen.

Volledigheidshalve wensen wij te vermelden dat er - bij gebreke aan sociaal certificaat zoals bedoeld in artikel 47quinquies van de wet van 27 juni 1969 tot herziening van de besluitwet van 28 december 1944 betreffende de maatschappelijke zekerheid der arbeiders - in hoofde van de verkrijgende vennootschap een latent risico kan ontstaan tot betaling van schulden inzake sociale







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

zekerheidsbijdragen van de inbrenger in zijn hoofde als werkgever indien de inbrenger deze

verplichtingen niet zou kunnen nakomen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van

Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de

besloten vennootschap met beperkte aan sprakeleheid en mag niet voor andere doeleinden worden

gebruikt,

Opgemaakt te goeder trouw

te Oostakker (Gent)

op 21 mei 2012"

Inbreng van materiële en immateriële activa

1) INBREI_G IMMATERIËLE VASTE ACTIVA

De heer Stephane Criel heeft verklaard in de vennootschap in te brengen de goodwill (die onder meer de know-how, de naambekendheid, de zakelijke relaties, de administratieve en boekhoudkundige organisatie, de marktpositie) evenals het voordeel van de lopende contracten van zijn advocatenkantoor, zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Voorwaarden van de inbreng in natura

1. De inbrenger heeft verklaard dat de bovenvermelde door hem ingebrachte goederen vrij zijn van enig pand of voorrecht ten gunste van derden.

2. De vennootschap zal geacht worden de eigendom te hebben van de ingebrachte goederen en rechten vanaf 1 januari 2012 op last er vanaf zelfde datum alle genotslasten van te dragen.

De goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden op gezegde datum, met de wijzigingen er sindsdien aangebracht, zonder waarborg wat betreft zichtbare of onzichtbare gebreken, slijtagefouten of constructiefouten.

3. Onderhavige vennootschap wordt in de plaats gesteld van de inbrenger, te rekenen vanaf heden wat betreft het overgenomen passief, en zal vanaf zelfde datum alle verplichtingen en verbintenissen met de eraan verbonden intresten en lasten dragen.

2) INBRENG MATERIËLE VASTE ACTIVA: INBRENG ONROEREND GOED

De heer Stephane Criel heeft verklaard het vruchtgebruik van het hierna beschreven onroerend

goed in de vennootschap in te brengen:

HET HIERNA BESCHREVEN GOED

STAD GENT

Een advocatenpraktijk in een woonhuis met alle aanhorigheden op en met grond gelegen te 9000

Gent, Patijntjestraat 54, bekend of bekend geweest ten kadaster Gent, negende afdeling, blijkens

titel en blijkens recent kadastraal uittreksel sectie I, nummer 786/R/4 met een oppervlakte blijkens

titel en kadaster van vierhonderd zesentachtig vierkante meter (486m2).

Het bij deze akte ingebrachte vruchtgebruik heeft enkel betrekking op bepaalde gedeelten van

het hiervoor beschreven onroerend goed, zoals aangeduid met schuine arcering op de plannen

welke aan deze akte gehecht zullen blijven, na ne varietur getekend te zijn door de comparant en

ondergetekende notaris, namelijk:

- in de kelder: één plaats (het archief)

- op het gelijkvloers: de inkom, bureau, en toilet

- op de tweede verdieping: bureau

- in de tuin: de garage

3) INBRENG MATERIELE VASTE ACTIVA: INBRENG ROERENDE GOEDEREN

De heer Stephane Crie! heeft verklaard in de vennootschap in te brengen: het kantoormeubilair, het kantoormaterieel, het rollend materieel en decoratie, zoals beschreven in het aangehechte verslag van de bedrijfsrevisor. Dit verslag en huidige akte zullen één ondeelbaar geheel vormen.

Voorwaarden van de inbreng in natura

1. De inbrenger heeft verklaard dat de dcor hem bovenvermelde ingebrachte goederen vrij zijn van enig pand of voorrecht ten gunste van derden,

2. De vennootschap zal geacht worden de eigendom te hebben van de ingebrachte goederen en rechten vanaf 1 januari 2012 op last er vanaf zelfde datum alle genotslasten van te dragen,

De goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden op gezegde datum, met de wijzigingen er sindsdien aangebracht, zonder waarborg wat betreft zichtbare of onzichtbare gebreken, slijtagefouten of constructiefouten.

3. Onderhavige vennootschap wordt in de plaats gesteld van de inbrenger, te rekenen vanaf heden wat betreft het overgenomen passief, en zal vanaf zelfde datum aile verplichtingen en verbintenissen met de eraan verbonden intresten en !asten dragen.

4. De vennootschap zal alle eventuele verzekeringscontracten tegen brand of andere risico's betreffende de ingebrachte goederen moeten voortzetten, en de premies en bijdragen ervan betalen vanaf heden. Zij kan ook nieuwe contracten afsluiten zonder nadelige gevolgen voor de inbrengers.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-, behouden aan het Belgisch Staatsblad

mal 11.1

Vopr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en de eventuele emolumenten van de' zaakvoerder zullen later door de algemene vergadering worden vastgesteld.

De (iedere) zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder, die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel dertien en vijftien hiervoor.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

Tot gewone zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd:

- de heer Stephane Criel, wonende te 9000 Gent, Patijntjestraat 54.

Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen, en de besluiten ter uitvoering ervan, voor zover de vennootschap daaraan is onderworpen en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en administratieve bepalingen die op haar toepasselijk zijn.

Bovendien stelt de zaakvoerder een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een volledig overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. Het jaarverslag moet ook inlichtingen bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaats gevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden. Het jaarverslag bevat ook inlichtingen omtrent de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op. de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd niet alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari om te eindigen op 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van huidige akte op de griffie van de rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2012.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede maandag van de maand juni om 20 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud

van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris lise De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd;

Uitgifte van oprichtingsakte van 2110512012, met verslag van de bedrijfsrevisor en bijzonder verslag

van de oprichter.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STEPHANE CRIEL

Adresse
ZUIDSTATIONSTRAAT 34-36 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande