STERCA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STERCA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.007.859

Publication

15/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!eill31111 iI

1III

beh. aar Bel staa





41, B





Genl, Afdeling Oudenaarde

Griffie oa OKT, 2014

Ondernemingsnr : 0847.007.869

Benaming

(voluit) : STERCA

(verkort) :

Rechtsvorrn : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9550 Herzele (Hirregem), Bergafstraat 32 B

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING-AFSLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit proces-verbaal verleden voor meester Harold POPPE, notaris te Gent op 30 september 2014, neergelegd ter publicatie, voor registratie, dat

Beraadslaging  beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, §1. van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passive gevoegd de dato 30 Juni 2014..

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passive, om er vooratgaandelijk dezer een afschrlit van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passive blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Tweede beslissing ontbinding en vereffening

De vergadering der vennoten beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STERCA". vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. Derde beslissing goedkeuring van de jaarrekening op datum van de ontbinding

De voorzitter legt aan de vennoten de jaarrekening voor van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "STERCA" sedert de oprichting en afgesloten op heden

Elke vennoot erkent een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben. De zaakvoerder licht deze jaarrekening mondeling toe. De zaakvoerder, verklaart uitdrukkelijk dat geen schulden ten aanzien van derden meer zijn.

De vennoten, vertegenwoordigd ais voormeld, nemen inzage in gemelde jaarrekening en besluiten deze integraal en zonder enig voorbehoud goed te keuren.

Vierde beslissing : afgifte van de maatschappelijke goederen

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief als passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. De vennoten verklaren en erkennen dat, zoals hoger vermeld aile passive inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

Vijfde beslissing verzaking aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van de vennoten

Aile vennoten verklaren hun uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de termijn bepaalt in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij verklaren uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is.

De vennoten verklaren ieder afzonderlijk door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in hunnen hoofde ontstaat, in overeenstemming met artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening..

Verder verklaren de vennoten zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarop zij op heden geen kennis van hebben, voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid met hun aandelenbezit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten veridaren uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te acteren en ontslaan ondergetekende notaris van alle aansprakelijkheid dienaangaande.

Zesde beslissing sluiting van de vereffening

Gezien de afgifte van de goederen zowel actief als passief aan de vennoten en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten faste neming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit verklaart de vergadering der vennoten de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STERCA" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zevende beslissing : bewaarplaats van de boeken van de vennootschap

De vergadering der vennoten beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard bij de heer Yves Sterlin, op zijn voormeld adres. Achtste beslissing kwijting aan de zaakvoerder en vaststelling van mandaatbeëindiging

De vergadering der vennoten, beslist rekeninghoudende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting aan de zaakvoerder, voor zijn beheer van de vennootschap en anderzijds verklaart de vergadering der vennoten dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is.

Vaststelling dat de zaakvoerder, ook na de afsluiting van de vereffening, aile formaliteiten dient te vervullen in verband met de fiscale aangiften; hij wordt uitdrukkeIijk gemachtigd om de banktegoeden van de vennootschap in ontvangst te nemen voor rekening van de natuurlijke personen-vennoten.

H. POPPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

- Expeditie van de akte Ontbinding-Invereffeningstelling-Afsluiting vereffening;

- Verslag van de zaakvoerder aan de buitengewone algemene vergadering;

- Verslag van de Accountant-Belastingconsulent met Staat van activa en passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voott

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 27.01.2014 14018-0111-010
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.09.2014, NGL 13.01.2015 15013-0260-011
11/07/2012
ÿþ Mod Nlard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- ui I IIIII III U I II IIII lUI i

behoudei *13122162*

aan het

Belgisch Staatsbla

OudenaP rde

21;12

Griffie

Ondernemingsnr : O 8* gS S

Benaming

(voluit) : STERCA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9550 Hillegem, Bergafstraat 32 B

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Harold POPPE, notaris te Gent op 28 juni 2012, neergelegd ter publicatie, voor registratie, dat :

1. de heer STERLIN Yves Roger Raymond, (nummer identiteitskaart 591 0924076 59), wonende te 9550 Herzele, Bergafstraat 24.

2. Mevrouw DE JAEGER Carine Germaine, (nummer identiteitskaart 590 7038918 42), wonende te 9550 Herzele, Bergafstraat 24, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "STERCA", met maatschappelijke zetel te 9550 Hillegem, Bergafstraat 32 B.

- De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon

-Het leveren van algemene consulting, management en dienstverlenende prestaties.

Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, niet eerder genoemd; -Managementactiviteiten van holdings: tussenkomst in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, en zo verder;

-Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren;

-Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie;

-Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie;

-Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, en zo verder;

-Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie, en zo verder;

-Algemene audit- activiteiten;

-Lease van intellectuele eigendom en vergelijkbare producten, met uitzondering van werken onder

auteursrecht;

-Overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd;

-Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren;

-Verlenen van advies op het gebied van beveiliging van het bedrijfsleven en aan de overheid;

-Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van

producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten.

Statistische analyses van de resultaten van het onderzoek;

-Handelsbemiddeling in elektrische en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal voor industrieel

gebruik;

-Handelsbemiddeling in meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren.

-Handelsbemiddeling in audio- en videoapparatuur, fotografische en cinematografische apparaten en

optische artikelen.

-Handelsbemiddeling in porselein, glaswerk, behang en vloerbekleding;

-Handelsbemiddeling in parfums, cosmetica, toiletartikelen en reinigingsmiddelen;

-Handelsbemiddeling in papierwaren, kranten, boeken en tijdschriften;

-Handelsbemiddeling in horloges, artikelen van edele metalen en sieraden;

-Handelsbemiddeling in sport- en kampeerartikelen spellen en speelgoed;

-Handelsbemiddeling in textiel, kleding, bont, schoeisel en lederwaren;

-Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van leer;

Op de aatste Olz van Luik B vermelden Recto Naam en hoeciar ,1; va; de instrurnenter¬ r,rie notaris hetzij van de perso(o)n(en)

cavoegd de reciltscerscon ten aanzien van derden .0 vertegenwoordigen

Verso Naam en hahd:eL,e," ing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment.

Deze opsomming is geenszins limitatief.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle uitbatingzetels en bijhuizen oprichten of aankopen en ze overdraagt aan andere vennootschappen en particulieren.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële en commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg stellen voor derden, bestuurders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

- Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 ¬ ) vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen zonder nominale waarde die elk een/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

PLAATSING VAN EN STORTING OP HET KAPITAAL

Op het maatschappelijk kapitaal wordt ingeschreven in gelden als volgt :

- de Heer STERLIN Yves, voornoemd, voor zeventien duizend zeshonderd zeventig EURO (17.670,00 ¬ ), zij negenhonderd vijftig (950) aandelen, volstort ten belope van vijf duizend achthonderd negentig EURO (5.890,00 ¬ );

- Mevrouw DE JAEGER CARINE, voornoemd, voor negenhonderd dertig EURO (930,00 ¬ ), zij vijftig (50) aandelen, volstort ten belope van driehonderd en tien EURO (310,00 ¬ ).

DEPONERING VAN DE FONDSEN OP EEN BIJZONDERE REKENING

In overeenstemming met artikel 311 van het wetboek van vennootschappen, werd het totaal van de inbrengen in geld, zij zesduizend tweehonderd EURO (6.200,00 ¬ ), váér de oprichting van de vennootschap door de oprichters door storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE08 0016 7474 5113 bij BNP PARIBAS Fortis Bank NV, ten name van de vennootschap in oprichting.

De oprichters verklaren dit attest aan de ondergetekende notaris te hebben overhandigd.

De ondergetekende notaris verklaart gemeld attest afgeleverd door voormelde financiële instelling te hebben ontvangen en zal dit in zijn dossier bewaren.

Iedere comparant bevestigt dit wat zijn storting betreft.

Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over die rekening kan alleen worden beschikt door de personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en eerst nadat de werkende notaris aan de instelling bericht gegeven heeft van het verlijden van de akte.

- Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere statutaire of niet statutaire zaakvoerders.

Het mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of diemstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; de bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden de tweede zaterdag van de maand december om veertien uur.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering bijeengeroepen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

- De eerste algemene vergadering zal plaats hebben in het jaar tweeduizend en dertien.

- Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgend jaar.

- Het eerste maatschappelijk jaar begint boekhoudkundig op heden om te eindigen op dertig juni tweeduizend en dertien.

ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en werd de heer STERLIN Yves, voornoemd, aangesteld als zaakvoerder.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

BIJZONDERE VOLMACHT

De comparanten verklaren bij deze bijzondere volmacht te verlenen aan Boekhoudkantoor Vervaet J. BV ovv BVBA, vertegenwoordigd door Mevrouw Vervaet Jessica, kantoorhoudende te 9860 Oosterzele, Houte 137, en lof haar aangestelde om

-inschrijving en wijziging evenals schrapping te bekomen van het ondernemingsnummer;

' Voor- -het BiW-nummer aan te vragen, te wijzigen en te schrappen evenals alle verbintenissen aan te gaan met de BTW-administratie;

behouden -de jaarrekening neer te leggen op de Nationale Bank van België - balanscentrale;

aan het -met de diverse fiscale en sociale administraties te onderhandelen, inlichtingen te verstrekken en te

Belgisch verkrijgen, akkoorden af te sluiten en bezwaar aan te tekenen.

Staatsblad Dit alles tot schriftelijke herroeping.

H. POPPE

Notaris



Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte oprichting.



O de'aatste blz. van Luik B vetmelder; Recto Naam en harden ;he._. aar, de ,nstrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de =ec i1 ~r:; :,, n ten aanz,en van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en hanrtto'or-,

Coordonnées
STERCA

Adresse
BERGAFSTRAAT 32 B 9550 HILLEGEM

Code postal : 9550
Localité : Hillegem
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande