STERRENPARADE

Association sans but lucratif


Dénomination : STERRENPARADE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 834.987.480

Publication

26/02/2014
ÿþ MOO 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

17 -02- 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Va beha aan Belg Staat

Ondememingsnr : Q834.987.480

Benaming

(voluit) ; STERRENPARADE

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Stationsstraat 27, 9961 Boekhoute

Onderwerp akte : adreswijziging zetel + nieuwe benoeming 2 bestuuders

Tijdens de algemene vergadering van 21 januari 2013, werd beslist om de zetel van vzw Sterrenparade te wijzigen van Stationsstraat 27, 9961 Boekhoute naar een nieuw adres: Koningin Astridplein 24 bus 1, 9900 Eeklo.

Tevens werden er 2 nieuwe bestuursleden aanvaard:

- Delagaye Nicolas, Koningin Astridplein 24 bus 1, 9900 Eeklo

- Delagaye Erik, Engelendale 3, 9900 Eeklo

Stefan Vinke, bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

14/11/2013
ÿþ MoD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehouder 1111HM~um~~~i~wuHiNN

aan het *131 009*

Belgisch Staatsblad





NEERGELEGD

-4 NOV, 2013

RECHTBANK VAN

KQOP#-!AlvDEi~fhner97

Ondernemingsnr : Benaming 0834.987.480

(voluit) : STERREN PARADE

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Stationsstraat 27, 9961 Boekhoute

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders

Tijdens de algemene vergadering van 21 oktober 2013, werd het ontslag met onmiddellijke ingang aanvaard

van

-Rasselle Christine, Zuidmoerstraat 112, 9900 Eeklo

-De Pauw Elsie, Zuidmoerstraat 107, 9900 Eeklo

Rasselle Christine, bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/04/2011
ÿþ FADO 22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblar

1111111I11111j111fl niiu6* 111



3 UiT 2011

iTBANK VAN

le TE GENT

Ondernemingsnr : © P g $9. `t &ci

Benaming

(voluit) ; STERRENPARADE

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Stationsstraat 27, 9961 Boekhoute

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming bestuurders en gemachtigden

De ondergetekenden:

Vinke Stefan, Stationsstraat 27, 9961 Boekhoute

Rasselle Christine, Zuidmoerstraat 112, 9900 Eeklo

De Pauw Elsie, Zuidmoerstraat 107, 9900 Eeklo

Waarvan allen meerderjarig en verblijfhoudend in België, zijn overeengekomen om op 21 maart 2011 een vereniging zonder winstoogmerk te stichten.

De statuten worden als volgt samengesteld:

HOOFDSTUK I.  Naam, zetel, doel, duur

Art 1. De vereniging heeft de vorm van een vereniging zonder winstoogmerk, zoals voorzien door de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en de wet van 16 januari 2003 (hierna genoemd VZW Wet) en heeft als benaming "STERRENPARADE"

Art. 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9961 Boekhoute, Stationsstraat 27 gelegen in het gerechtelijk arrondissement Gent. De maatschappelijke zetel kan door de raad van bestuur gewijzigd worden, mits de nodige open baarmakingsvereisten vervuld worden en voor zover de zetel binnen België gevestigd blijft.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel culturele en ontspanningsactiviteiten te organiseren (o.a. De Sterrenparade) en alle andere activiteiten die er verband mee houden. De vereniging mag alle handelingen verrichten die in overeenstemming zijn met haar juridische vorm en die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Art. 4. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

HOOFDSTUK Il.  Leden

Art. 5. De vereniging bestaat uit minimum 3 werkende leden.

Art. 6. De algemene vergadering beslist, al dan niet op voorstel van de raad van bestuur, over de toetreding van werkende leden. De beslissing gebeurt bij meerderheid van de aanwezigen of vertegenwoordigde leden van de algemene vergadering. Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Tegen de genomen beslissing is geen verhaal mogelijk. Er bestaan ook toegetreden leden, die hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De toegetreden leden nemen deel aan de activiteiten en hun rechten en plichten worden uitgewerkt in het huishoudelijk reglement.

Art. 7. Elk werkend lid kan te allen tijde ontslag nemen. Het ontslag wordt betekend bij een per post aangetekend schrijven aan de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

MoD 2.2

Art. 8. Elk werkend lid kan worden uitgesloten op voorstel van de raad van bestuur. De beslissing wordt genomen door de algemene vergadering, bij geheime stemming, met een meerderheid van twee derde der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. De genomen beslissing vergt geen verantwoording en is zonder verhaal.

Art. 9 De werkende leden zijn tot geen financiële bijdrage verplicht. Zij verbinden er zich toe de doelstellingen van het steunpunt te behartigen.

Art. 10 In geen geval kunnen de leden of de leden van de raad van bestuur persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor de verbintenissen aangegaan in naam van en/of voor de vereniging behouden hetgeen in de VZW Wet voorzien is.

HOOFDSTUK 111.  Algemene vergadering

Art. 11. De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet tenminste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen, de begroting en het beleid van de bestuurders, alsook de beleidsevaluatie en de beleidsbepaling naar de toekomst toe.

Art. 12. De algemene vergadering is samengesteld uit de werkende leden van de vereniging. De werkende leden worden voor elke algemene vergadering, gewone of buitengewone, uitgenodigd bij een gewone brief per post besteld, of per e-mail, minstens veertien dagen voor de vergadering die de agenda vermeldt.

Art. 13. De stemming op de algemene vergadering of op de buitengewone algemene vergadering gebeurt bij gewone meerderheid, tenzij anders bepaald door de wet. Elk werkend lid heeft één stem en mag drager zijn van één volmacht. Bij staking van de stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering.

Art. 14. De algemene vergadering is bevoegd voor :

-de wijziging van de statuten;

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen ;

-goedkeuring van de rekeningen en de begroting;

-de ontbinding van de vereniging;

-de toetreding van nieuwe leden en de uitsluiting van een lid;

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

-alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art. 15. De algemene vergadering kan slechts rechtsgeldig stemmen wanneer minimum de helft + één van de leden aanwezig is, tenzij de gevallen waarin de wet een grotere aanwezigheid oplegt.

De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in het verslagenboek, ondertekend door een bestuurder. De verslagen blijven ter plaatse ter inzage van de leden die erom verzoeken. Zij worden meegedeeld aan derden die een rechtmatig belang kunnen laten gelden.

HOOFDSTUK IV.  Raad van bestuur

Art. 16. De vereniging wordt bestuurd door de raad van bestuur, aangesteld door de algemene vergadering. Het aantal bestuurders bedraagt minimaal drie. Indien de algemene vergadering echter slechts drie leden telt, zal de raad van bestuur conform de bepalingen in de VZW Wet slechts uit 2 leden bestaan. De dag waarop een vierde werkend lid wordt aanvaard, zal de algemene vergadering overgaan tot de benoeming van een derde bestuurder.

Art. 17. De bestuurders worden benoemd door een algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Hun mandaat eindigt slechts door overlijden, ontslag of afzetting. De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslaan door de algemene vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving vaan de voorzitter van de raad van bestuur. De bestuurders oefen in beginsel hun mandaat kosteloos uit.

Art. 18. Indien door vrijwillig ontslag of afzetting het aantal bestuurders lager zou terugvallen, dan het minimum zoals bepaald in artikel 16 van de statuten, blijven de bestuurders in functie tot in hun vervanging is voorzien.

r MOES 2

"

Art. 19. §1 De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en eventueel één of meerdere ondervoorzitters. De raad van bestuur kan ook afgevaardigd bestuurders

aanduiden. De voorzitter (of twee bestuurders) roept de raad bijeen en zit de vergadering voor.

Ingeval deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

§2 De raad van bestuur vergadert slechts geldig indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van degene die hem vervangt.

§3 Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door een bestuurder.

§4 De uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten, worden geldig ondertekend door een bestuurder.

Art. 20.§1 De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van diegene die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

§2 De raad van bestuur vaardigt aile huishoudelijke reglementen uit die zij nodig acht.

§3 Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurderstaken onder elkaar verdelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge Art. 21 De benoeming van de leden van de raad van bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel, en van een uittreksel daarvan bestemd om in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vzw vertegenwoordigen, de vzw ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Art. 22 De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vzw.

HOOFDSTUK V.  Toezicht over de rekeningen

Art. 23. De algemene vergadering kan een extern persoon belasten met het nazicht van de rekeningen. Deze persoon brengt verslag uit over de rekeningen van het afgelopen werkingsjaar op de volgende algemene vergadering. Zodra de vereniging de drempelbedragen, vermeld in de Wet op Verenigingen en Stichtingen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin opgedragen aan een commissaris.

HOOFDSTUK VI. -- Begrotingen, rekeningen

Art. 24. Het boekjaar van de vereniging loopt vanaf 1 januari tot en met 31 december, met uitzondering van het eerste jaar, dat loopt van de datum van oprichting tot 31 december 2012.

Op 31 december worden door de raad van bestuur de rekeningen van het verlopen jaar afgesloten en de begroting voor het volgend jaar opgemaakt. Deze worden ten laatste zes maanden na het afsluiten van het boekjaar aan de goedkeuring van de algemene vergadering onderworpen.

HOOFDSTUK VII.  Ontbinding en vereffening

Art 25. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebrek daaraan de rechtbank, één of meerdere vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid en de vereffeningsvoorwaarden.

Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de vzw steeds dan zijn "vzw in vereffening" is overeenkomstig artikel 23 VZW Wet.

Art. 26 Aangezien de vzw geen stoffelijk voordeel aan haar leden mag verschaffen, zal het vermogen in geval van ontbinding niet aan de leden worden uitgekeerd. Het netto-actief wordt toegekend aan een vereniging met een gelijkaardig doel, door de algemene vergadering die over de ontbinding zal beslissen aan te duiden bij drie vierde meerderheid van de aanwezige werkende leden.

Art. 27 Voor al hetgeen door deze statuten niet wordt geregeld zal de wet op de vereniging zonder winstoogmerk van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en de Wet van 16 januari 2003 van toepassing zijn.

Onmiddellijk na de voormelde oprichting op 21 maart 2011 komt de algemene vergadering van de vzw Sterrenparade bijeen en beslist met eenparigheid van stemmen

, Voer- Luik B - Vervolg

behouden

aan het

Belgisch 1.Het aantal leden van de raad van bestuur wordt vastgesteld op twee.

Staatsblad 2.Worden benoemd tot bestuurder en hebben deze opdracht aanvaard :

-Stefan Vinke, Stationsstraat 27, 9961 Boekhoute

-Christine Rasselle, Zuidmoerstraat 112, 9900 Eeklo

3.De functies worden als volgt verdeeld :

-Voorzitter : Stefan Vinke, Stationsstraat 27, 9961 Boekhoute

-Secretaris : Christine Rasselle, Zuidmoerstraat 112, 9900 Eeklo

-Penningmeester : Elsie De Pauw, Zuidmoerstraat 107, 9900 Eeklo

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsioket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ghysel en De Lombaerde Accountancy en fiscaliteit, met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1099.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Boekhoute, 21 maart 2011.

Stefan Vinke

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende netars. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD2.2

Coordonnées
STERRENPARADE

Adresse
STATIONSSTRAAT 27 9961 BOEKHOUTE

Code postal : 9961
Localité : Boekhoute
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande