STEVEN SEGERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEVEN SEGERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.355.079

Publication

23/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

m'AB' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ilu II II IIIIU IIIIIIIII I!

*12129492*

Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

Ondernemingsnr : 0 ,9I-, -155.0

Benaming

(voluit) : STEVEN SEGERS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Achterstraat 17 - 9940 Evergem (Ertvelde)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, meester Jean-Luc BUYSSE, notaris te Zetzate, op 27 juni 2012 geregistreerd te Zelzate op 28 juni 2012, boek 288 blad 69 vak 16 zes bladen geen verzendingen, ontvangen :, vijfentwintig euro, de e.a. inspecteur ai. (getekend: Cleppe Tanta, blijkt dat:

1. De heer SEGERS Steven, geboren te Gent op achttien november negentienhonderd éénenzeventig, en zijn echtgenote;

2. Mevrouw THIERENS Tiffany, geboren te Eeklo op zevenentwintig juni negentienhonderd vierenzeventig,; Samen wonende te 9940 Evergem (Ertvelde), Achterstraat 17.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "STEVEN; SEGERS".

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De honderd zesentachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer SEGERS Steven, voornoemd, verklaart in te schrijven op honderd drieëntachtig (183) aandelen, volstort ten belope van twee/derden, hetzij voor twaalfduizend tweehonderd euro (¬ 12.200,00),

2) Mevrouw THIERENS Tiffany, verklaart in te schrijven op volledig volstort. drie (3) aandelen, volstort ten belope van twee/derden, hetzij voor tweehonderd euro (¬ 200,00),

Hetzij in totaal honderd zesentachtig (186) aandelen voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) of'. het volledige kapitaal,

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volstort is ten belope van tweederde.

De vennootschap beschikt bijgevolg (vanaf het ogenblik dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt) over een bedrag van van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD euro

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank te Ertvelde nummer BE69 7370 3654 3478

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet. ZETEL : De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9940 Evergem (Ertvelde), Achterstraat 17.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening evenals in naam en voor rekening van derden

*het ontwerpen en verwezenlijken van tuinen en landschappen door middel van beplantingen en het aanleggen van voetpaden, wandelwegen en terrassen in diverse materialen. Daartoe zullen uitmetingen worden uitgevoerd, plannen worden ontworpen en planten worden gekweekt of aangekocht. De aanleg behelst de nodige grondwerken, het leveren en plaatsen van de nodige draineringen, afsluitingen en vijvers met hun afboordingen in diverse materialen, het planten van de nodige struiken en bloemen, het aanleggen van grasoppervlaktes door inzaaiing of door het plaatsen van graszoden of door elke andere techniek.

*het uitvoeren van onderhoudswerken aan bestaande tuinen en landschappen, behelsende onder meer het wieden van onkruid, het afrijden van gras, allerhande snoeiwerken, het vervangen van afgestorven planten en bloemen, bemestingswerken, het verdelgen van onkruid en ongedierte door het toepassen van aangepaste verdelgingsmiddelen.

*de aankoop-en verkoop van aile toestellen en voorwerpen die in tuinen en parken kunnen worden geplaatst, zoals speeltuigen, meubilair,beelden, enzomeerx

- ze mag ondermeer :

*onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*haar onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

*haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen in pand stellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

- de vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of op om het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven, verenigingen of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van samenhorigheid of samenhang vertoont met de hare.

DUUR ; De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf de datum van oprichting.

BESTUUR Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald.

Zij kunnen het uitvoeren van hun besluiten opdragen aan één bijzonder persoon, die geen vennoot hoeft te zijn, zonder dat dit mandaat algemeen mag zijn.

Wordt een vennootschap tot zaakvoerder benoemd, dan is deze rechtspersoon verplicht om onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, dewelke belast wordt met de uitvoering van opdracht In naam en voor rekening van de besturende vennootschap, dus de rechtspersoon.

Voor cie benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor rekening zou vervullen. Deze vaste vertegenwoordiger is persoonlijk aansprakelijk voor de wijze van uitoefening van het mandaat.ALGEMENE VERGADERING : De eerste jaarvergadering za! gehouden worden op de tweede zaterdag van juni.

BOEKJAAR ;Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft tot eenendertig december 2013.

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Door de zaakvoerder(s) worden dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn.

VERDELING :

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt,

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Evenwel mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

BENOEMING NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, de heer SEGERS Steven, voornoemd, met handtekeningsbevoegdheid als hierboven vermeld in artikel 14, hier aanwezig en die verklaart mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enig verbod, dit mandaat uit te oefenen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean-Luc BUYSSE.

Neergelegd x uitgifte van oprichtingsakte.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 18.06.2015 15188-0169-014

Coordonnées
STEVEN SEGERS

Adresse
ACHTERSTRAAT 17 9940 ERTVELDE

Code postal : 9940
Localité : Ertvelde
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande