STEVEN WILLEMIJNS TOPOGRAFIE & PROJECTBEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEVEN WILLEMIJNS TOPOGRAFIE & PROJECTBEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.847.588

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 21.08.2014 14462-0101-012
11/07/2013
ÿþ Mod Waa1 r1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 2 MU 2013

~ RECHTBAiifltteN7,1

arr'nCiAr-aArurIE Tc- flEr,'T

"

Ondernemingsnr : 0870.847.588

Benaming

(voluit) : SWI ENGINEERING

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : 9870 ZULTE, WAALSTRAAT 105

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER - OMZETTING IN BVBA - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN

Uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Xavier DEWEER, Notaris te Olsene (Zulte), Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Notariskantoor Xavier Deweer", met zetel te 9870 Olsene, Kerkstraat 30-32, ondernemingsnummer 0478.473.878 RPR Gent, BTW-nummer BE 0478.473.878, met het volgend registratierelaas : Geregistreerd vijftien bladen geen verzendingen te DEINZE op 04 APR. 2013. Boek 509 blad 59 vak 3. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00) De ea. inspecteur (getekend) De Meulemeester Eike, Administratief assistent blijkt dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de Vennootschap onder Firma "SWI ENGINEERING", waarvan de zetel gevestigd is te 9870 Zulte, Waalstraat, 105, ondernemingsnummer 0870.847.588 (RPR Gent), BTW-nummer BE 0870.847.588, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE.

De vergadering beslist tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen, zodat het kapitaal van de vennootschap duizend euro (1.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLUIT: VERHOGING VAN HET KAPITAAL.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeventienduizend zeshonderd euro (17.600,00 EUR), om het te brengen van duizend euro (1.000,00 EUR) tot achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), door incorporatie van een gedeelte van de beschikbare reserves.

DERDE BESLUIT: VERSLAGEN.

De voorzitter wordt ontslagen van voorlezing van de bijzondere verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, opgemaakt overeenkomstig artikels 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering bespreekt en keurt goed:

1)het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 29 januari 2013, waaraan de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2012 fs gehecht;

b)het verslag van de Heer Piet Dujardin, Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Piet Dujardin", vertegenwoordigend de BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" te Wevelgem, de dato 18 maart 2013, teneinde, in het vooruitzicht van de omzetting in Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva van de vennootschap.

Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen, hierna letterlijk overgenomen;

"Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dan blijkt uit de staat van passiva en activa per 31 december 2012 die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld met een balanstotaal van 142.407,23 EUR en een netto-actief ten belope van 138.787,78 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van de vennootschap onder firma SWI ENGINEERING in een BVBA, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden.

Voor de omzetting zal het maatschappelijk kapitaal verhoogd worden met 17.600,00 EUR door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves. Het maatschappelijk kapitaal zal bijgevolg verhoogd worden van 1.000,00 EUR naar 18.600,00 EUR.

Het netto-actief (ad 138.787,78 EUR) van de vennootschap onder firma per 31 december 2012 is groter dan het maatschappelijk kapitaal ten belope van 18.600,00 EUR (na voormelde kapitaalverhoging).

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 18.600,00 EUR, na het doorvoeren van de vooropgestelde kapitaalverhoging, is voldoende als minimumkapitaal voor een besloten Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zoals dit wordt vastgesteld binnen artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen op 18.550,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de omzetting van de vennootschap onder firma SWI ENGINEERING naar een BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wevelgem, 18 maart 2013,

(getekend: Piet Dujardin)."

De vennoot verklaart kennis te hebben van deze bijzondere verslagen en van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2012, hetzij minder dan drie maanden geleden.

Deze beide verslagen en de staat van activa en passiva worden niet fysisch aan dit proces-verbaal gehecht; zij zuilen bewaard worden in het dossier van de ondergetekende Notaris.

VIERDE BESLUIT: OMZETTING IN BVBA,

Daarop besluit de vergadering om, met ingang van heden, de Vennootschap onder Firma "SWI ENGINEERING" om te zetten in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SWI ENGINEERING", waarvan het eigen vermogen en het maatschappelijk kapitaal na de verhoging, ongewijzigd zal blijven.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijk neemt alle tegoeden, rechten en bezittingen enerzijds, aile schulden, verbintenissen en verplichtingen anderzijds van de omgezette Vennootschap onder Firma over,

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zal alle boeken, de boekhouding en geschriften van de omgezette vennootschap voortzetten.

De BVBA `;SWI ENGINEERING" behoudt het ondernemingsnummer 0870.847.588 waaronder de Vennootschap onder Firma ingeschreven is, evenals het BTW-nummer BE 0870.847.588, alsmede alle machtigingen en erkenningen die aan de omgezette vennootschap onder firma zouden verleend zijn.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 december 2012. Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma, worden verondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Door het feit van de omzetting wordt het vermogen van de vennootschap onder firma, actief en passief, lichamelijk en onlichamelijk, de lopende contracten, dat alles zonder enige uitzondering noch voorbehoud, eigendom van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, die eenvoudig in de plaats wordt gesteld voor al de rechten en verplichtingen van de vennootschap onder firma.

Het kapitaal van de vennootschap zat vertegenwoordigd zijn door honderd (WO) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, toe te kennen aan de enige vennoot in de vennootschap onder firma.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoot, is de vennootschap onder firma "SWI ENGINEERING" omgezet in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

FISCALE VERKLARING.

De vennoot verklaart dat deze omzetting geschiedt onder het voordeel van artikel 121, eerste lid, van het Wetboek der Registratierechten, van artikel 210 paragraaf één, derde Lid, en 211, paragraaf twee van het Wetboek van Inkomstenbelasting en van artikel 11 van het Wetboek over de belasting op de toegevoegde waarde.

Dienvolgens wordt er uitdrukkelijk bedongen dat uit fiscaal oogpunt de gevormde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is maar de eenvoudige voortzetting van de vennootschap die voorheen reeds bestond, onder de juridische vorm van een vennootschap onder firma.

VIJFDE BESLUIT: VERPLAATSING ZETEI_.

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9870 Zulte, Staatsbaan, 193 bus 0201.

ZESDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE NAAM.

De vergadering beslist de naam van de vennootschap "SWI Engineering" te wijzigen in "Steven Willemijns, Topografie & Projectbeheer",

ZEVENDE BESLUIT: AANPASSING VAN HET DOEL.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap aan te passen en voortaan te formuleren als volgt. "De vennootschap heeft tot doel:

- uitoefenen beroep van landmeter;

uitvoeren van plaatsbeschrijvingen, metingen en afpalingen van onroerende goederen;

- werkzaamheden inzake ruimtelijke ordening, zoals aanvragen rechtstreeks en onrechtstreeks,

vergunningen en attesten;

uitvoeren van alle expertises en het verstrekken van advies inzake onroerende goederen;

- het schatten, evalueren, bepalen van de verkoop en verhuurwaarde van onroerende goederen;

- het opmaken van alle studies, ontwerpen, berekeningen, meetverrichtingen, toezicht, beschrijvende

statuten en dergelijke;

projectontwikkeling voor de nieuwbouw van woningen of renovatiewerken, kantoorgebouwen,

appartementsgebouwen, commerciële en industriële centra, hotels, jachthavens, autowegen, ... ;

- grondverkaveling;

- ruilverkaveling;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- uitvoeren van studies in verband met bouw, infrastructuur, milieu, ruimtelijke ordening, veiligheid, groen en verkeer;

- het uitvoeren van topografische, geodetische, landmeetkundige activiteiten;

- leveren van diensten en producten voor de organisatie op een werf;

- het ontwikkelen van lespakketten en handboeken in verband met hard- en software met betrekking tot

bovenvernoemde activiteiten;

- de computerdienstverlening in de ruimste zin van het woord, waaronder het verlenen van probleem- en systeemanalyses, standaardpakketten, softwareprogramma's op maat, ... ;

- het verlenen van advies, het opmaken van studies en het opvolgen van werken bouwkunde, stabiliteit,

infrastructuur, topografie, burgerlijke bouwkunde, bouwfysica, technieken bouwkunde, industriële technieken,

technisch beheer van gebouwen, zowel privaat als van openbare aard;

- optreden als expert voor schade en fouten aangericht of veroorzaakt aan bouwkundige en industriële

werken;

- veiligheidscoördinatie in ontwerp en uitvoering voor bouwkundige en industriële werken;

- het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame;

- het ondernemen van grondwerken, sloopwerken, metselwerken, draineringswerken zowel grafisch als uitvoerend;

- het effenen en wegruimen van puin;

- overige bouwactiviteiten.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot of in verband staan niet haar maatschappelijk doel of van die aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het ontwikkelingen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere.

Het beheer van financiële vaste activa.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen. Alle verrichtingen niet betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van eigen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het

beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen. Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of die onder het beroep van een vastgoedmakelaar vallen.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren voor andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag zich hiervoor borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen,

In het algemeen mag zij aile verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België ais in het buitenland.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland."

ACHTSTE BESLUIT: BENOEMING VAN STATUTAIR ZAAKVOERDER.

De vergadering besluit de Heer Steven Willemijns, voornoemd, te benoemen tot statutair zaakvoerder van de BVBA "SWI ENGINEERING". De Heer Steven Willemijns verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van statutair zaakvoerder loopt voor onbepaalde duur. Het is niet bezoldigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEGENDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE STATUTEN

Vervolgens stelt de vergadering de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

vast als volgt

STATUTEN.

HOOFDSTUK I: RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL- DUUR,

ARTIKEL 1: Rechtsvorm - naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "STEVEN WILLEMIJNS, TOPOGRAFIE & PROJECTBEHEER".

ARTIKEL 2: Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9870 Zulte, Staatsbaan, 193 bus 0201,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gebied van België of naar het

tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder. Tot een verplaatsing van de zetel naar

het Franstalig gebied van België dient besloten te worden door de algemene vergadering met inachtneming van

de voorschriften van statutenwijziging.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen

en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij gewoon besluit van de

zaakvoerder.

ARTIKEL 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden:

uitoefenen beroep van landmeter;

- uitvoeren van plaatsbeschrijvingen, metingen en afpalingen van onroerende goederen;

- werkzaamheden inzake ruimtelijke ordening, zoals aanvragen rechtstreeks en onrechtstreeks,

vergunningen en attesten;

- uitvoeren van alle expertises en het verstrekken van advies inzake onroerende goederen;

- het schatten, evalueren, bepalen van de verkoop en verhuurwaarde van onroerende goederen;

- het opmaken van alle studies, ontwerpen, berekeningen, meetverrichtingen, toezicht, beschrijvende

statuten en dergelijke;

- projectontwikkeling voor de nieuwbouw van woningen of renovatiewerken, kantoorgebouwen,

appartementsgebouwen, commerciële en industriële centra, hotels, jachthavens, autowegen, ;

- grondverkaveling;

ruilverkaveling;

- uitvoeren van studies in verband met bouw, infrastructuur, milieu, ruimtelijke ordening, veiligheid, groen en

verkeer;

- het uitvoeren van topografische, geodetische, landmeetkundige activiteiten;

- leveren van diensten en producten voor de organisatie op een werf;

- het ontwikkelen van lespakketten en handboeken in verband met hard- en software met betrekking tot

bovenvernoemde activiteiten;

- de computerdienstverlening in de ruimste zin van het woord, waaronder het verlenen van probleem- en

systeemanalyses, standaardpakketten, softwareprogramma's op maat, ... ;

- het verlenen van advies, het opmaken van studies en het opvolgen van werken bouwkunde, stabiliteit,

infrastructuur, topografie, burgerlijke bouwkunde, bouwfysica, technieken bouwkunde, industriële technieken,

technisch beheer van gebouwen, zowel privaat ais van openbare aard;

- optreden als expert voor schade en fouten aangericht of veroorzaakt aan bouwkundige en industriële

werken;

veiligheidscoördinatie in ontwerp en uitvoering voor bouwkundige en industriële werken;

- het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame;

- het ondernemen van grondwerken, sloopwerken, metselwerken, draineringswerken zowel grafisch als

uitvoerend;

- het effenen en wegruimen van puin;

- overige bouwactiviteiten.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en

onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot of in verband staan met

haar maatschappelijk doel of van die aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of

vergemakkelijken.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en

vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van, en de investering in,

rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,

onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest

ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan

kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van

verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven,

inclusief de eigen handelszaak.

Het ontwikkelingen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriele duurzame activa.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere.

Het beheer van financiële vaste activa.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen. Alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van eigen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

Aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het

beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen. Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of die onder het beroep van een vastgoedmakelaar vallen.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren voor andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag zich hiervoor borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende én onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren.

Daarnaast mag de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële en burgerlijke handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doei aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten van bestuur of van vereffenaar,

Tenslotte mag zij zich, eveneens ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen met een al of niet gelijkaardige activiteit.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

ARTIKEL 4: Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf heden.

De vennootschap verkrijgt slechts rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel,

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

HOOFDSTUK II; KAPITAAL EN EFFECTEN.

ARTIKEL 5 Kapitaal.

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, maar elk met een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) van het kapitaal.

ARTIKEL 6: Kapitaalverhoging.

Tot verhoging van het kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris.

Bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar de evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen; indien de vennootschap slechts één vennoot telt, is het voorgaande niet van toepassing.

Wanneer de vennoten binnen de door de algemene vergadering gestelde termijn van hun voorkeurrecht geen of geen volledig gebruik hebben gemaakt, kan op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald hierboven slechts worden ingeschreven door personen waaraan volgens artikel tien van de statuten de aandelen vrij mogen overgedragen worden, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen.

De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut tijdens de voorziene termijn, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. Hiervoor moet hem eveneens een termijn aangeboden worden van minimum vijftien dagen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Bij een kapitaalverhoging door inbreng in natura komt deze inbreng voor vergoeding door aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen slechts in aanmerking, voor zover hij bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen gewaardeerd worden, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of van diensten.

ARTIKEL 7: Kapitaalvermindering.

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een Notaris besluiten tot een kapitaalvermindering, indien de oproeping tot deze vergadering het doel van de kapitaalvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren, vermeldt,

De reële kapitaalvermindering is degene die geschiedt door terugbetaling aan de vennoten of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng.

De nominale kapitaalvermindering is degene die geschiedt ter aanzuivering van geleden verliezen of om een reserve te vormen tot dekking van voorzien verlies.

ARTIKEL 8: Kapitaalbescherming.

Indien het netto actief van de vennootschap tengevolge van geleden verliezen niet langer de helft van het kapitaal bedraagt, moet de buitengewone algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maanden nadat het verlies is of had moeten vastgesteld zijn krachtens wettelijke of statutaire bepalingen, om te beraadslagen, desgevallend onder de voorwaarden voor statutenwijziging, over de ontbinding van de vennootschap, en eventueel over andere maatregelen bekendgemaakt in de agenda.

Is het netto actief van de vennootschap tengevolge van geleden verlies gedaald tot minder dan één/vierde van het kapitaal, dan kan de buitengewone algemene vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel terzake wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is het netto actief van de vennootschap tengevolge van geleden verlies gedaald tot beneden het bedrag van het wettelijk vereist minimum gestort kapitaal dan kan ieder belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren,

ARTIKEL 9: Aandelen op naam - Register van aandelen.

De aandelen zijn steeds op naam en zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register van aandelen dat overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen wordt bijgehouden. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de vennoten.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen,

ARTIKEL 10: Overdracht van aandelen onder de levenden en overgang bij overlijden.

§ 1. Vrije overdraagbaarheid.

De aandelen van een vennoot kunnen zonder goedkeuring worden overgedragen onder levenden of overgaan door overlijden, aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater, of aan ascendenten en descendenten in rechte lijn van vennoten,

§ 2. Overdracht onderworpen aan goedkeuring.

Elke vennoot die zijn aandelen wil overdragen onder levenden aan een andere persoon dan deze die hierboven werden beschreven, moet, op straffe van nietigheid, de goedkeuring bekomen van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Daartoe, moet hij een verzoek tot de zaakvoerder(s) richten, bij aangetekende brief, met aanduiding van de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede van de voor ieder aandeel geboden prijs.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht, moeten de zaakvoerders de inhoud ervan overmaken aan elke vennoot, bij aangetekende brief, waarbij zij een schriftelijk negatief of positief antwoord vragen binnen de vijftien dagen en benadrukken dat de vennoten die in gebreke blijven hun antwoord te versturen zoals voorzien, geacht zullen worden hun goedkeuring te verlenen.

Dit antwoord van de vennoot moet bij aangetekende brief worden verstuurd.

Binnen acht dagen nadat de termijn waarbinnen de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, is verstreken, betekent de zaakvoerder aan de overdrager het antwoord op zijn verzoek.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot van rechtswege worden krachtens deze statuten, zijn ertoe gehouden de toestemming van de medevennoten te vragen volgens dezelfde formaliteiten.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

Niettemin, de vennoot die het geheel of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, kan van de vennoten die zich verzetten eisen dat zij de aandelen zelf kopen aan de prijs die door was vermeld in de oorspronkelijke bekendmaking of, in geval van betwisting van deze prijs, aan de prijs bepaald door een deskundige, Deze deskundige wordt in gemeen overleg aangewezen of, bij gebrek aan akkoord, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel beslissende zoals in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij. Alle procedure, en expertisekosten zijn voor de helft ten laste van de overdrager en voor de andere helft

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ten laste van de koper(s), naar evenredigheid met het door iedere koper verworven aantal aandelen als er meer dan één koper is.

Hetzelfde geldt in geval van weigering van goedkeuring van een erfgenaam of legataris, In beide gevallen moet de betaling plaatsvinden binnen de zes maanden na de weigering.

De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder levenden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig als gedwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als volle eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwerving van aandelen,

Tot overdracht van een geheel of gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist. Indien de enige vennoot overlijdt en erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen van de overgang van aandelen niet van toepassing.

Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, komen de aandelen hen voorlopig in onverdeeldheid toe, maar worden de hieraan verbonden rechten uitgeoefend zoals in artikel 25 van deze statuten.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

ARTIKEL 11: Verzegeling.

De erfgenamen of legatarissen van aandelen of de schuldeisers van een vennoot kunnen onder geen enkel beding de verzegeling uitlokken van de goederen en waarden van de vennootschap, noch de inventaris van deze goederen en waarden laten opmaken, of zich op om het even welke wijze inmengen in het bestuur van de vennootschap. Zij moeten, voor het uitoefenen van hun rechten, de procedure volgen die is voorzien in de onderhavige statuten of in de wet.

ARTIKEL 12: Winstbewijzen, warrants of converteerbare obligaties.

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven.

HOOFDSTUK lil: BESTUUR.

ARTIKEL 13: Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Voor de eerste maal wordt als statutair zaakvoerder aangesteld, voor een onbeperkte duur de Heer Steven WILLEMIJNS, wonende te 9870 Zulte, Staatsbaan, 193 bus die aanvaardt en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

Bij feitelijke onbekwaamheid langer dan drie maanden, om welke reden ook, van de statutaire zaakvoerder, mag de algemene vergadering, zelfs zonder toestemming van de statutaire zaakvoerder, een bijkomende zaakvoerder benoemen, waarvan zij de duur van zijn mandaat bepaalt.

ARTIKEL 14: Intern bestuur.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ARTIKEL 15: Tegenstrijdige belangen.

Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de andere zaakvoerders daarvan op de hoogte te brengen voor het college van zaakvoerders een beslissing neemt. Hij moet tevens zijn verklaring en de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang doen opnemen in de notulen van het college van zaakvoerders dat de beslissing moet nemen.

Is er slechts één zaakvoerder, dan is de zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap verplicht de vennoten daarvan op de hoogte te brengen en mag de verrichting slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

is de zaakvoerder tevens de enige vennoot, dan kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 16: Externe vertegenwoordigingsmacht,

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerder werden verricht, zelfs

indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de

handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL 17: Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder  indien er slechts één is, of de zaakvoerders  indien verscheidene zaakvoerders zijn

aangesteld kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 18: Plaatsvervangend zaakvoerder.

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen die in functie treedt zodra het overlijden of de langdurige ongeschiktheid van de zaakvoerder wordt vastgesteld en zonder dat een nieuw besluit van de algemene vergadering ncdig is.

ARTIKEL 19: Bezoldiging.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet kosteloos wordt uitgeoefend.

Is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging, Deze wordt geboekt op algemene onkosten, ongeacht alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

HOOFDSTUK IV: CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP,

ARTIKEL 20: Controle.

ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant,

HOOFDSTUK V: ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL 21: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algeheelheid van de vennoten. De algemene vergadering beraadslaagt over aile zaken die de vennootschap aanbelangen.

De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de tiende juni, om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Een bijzondere algemene vergadering kan te allen tijde worden gehouden om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Een buitengewone algemene vergadering kan te allen tijde worden gehouden om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproeping medegedeeld.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan de bevoegdheden niet overdragen.

ARTIKEL 22: Bijeenroeping.

De zaakvoerder kan zowel de gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of en buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering uitgenodigd, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproeping vermeldt de agenda met de te behandelen agendapunten.

Is er slechts één vennoot die tevens zaakvoerder is, dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd. Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan is de enige vennoot verplicht deze met aangetekende brief op te roepen met opgave van de agenda.

ARTIKEL 23: Ter beschikking stellen van de stukken.

Samen met de oproeping voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hun krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking gesteld worden. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 24: Vertegenwoordiging van vennoten,

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot schriftelijk, per telefax of per e-mail volmacht geven aan een al dan niet vennoot, om zich op de algemene vergadering te laten vertegenwoordigen.

De enige vennoot kan zich niet laten vertegenwoordigen op de vergadering.

ARTIKEL 25: Aandelen in onverdeeldheid - Vruchtgebruik op aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Vs een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen en legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de daaraan verbonden rechten uit.

ARTIKEL 26: Aanwezigheidslijst.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

ARTIKEL 27: Bureau.

Iedere algemene vergadering, wordt voorgezeten door de zaakvoerder of bij diens ontstentenis, door de oudste aanwezige vennoot.

De zaakvoerder stelt een secretaris aan die hij vrij kan kiezen ook buiten de vennoten.

De vergadering kiest, indien gewenst, één of meerdere stemopnemers.

Deze personen vormen het bureau.

De enige vennoot vervult alle functies samen.

ARTIKEL 28: Beraadslaging - Aanwezigheidsquorum.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn, en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

ARTIKEL 29: Stemrecht - Wijze van stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde, zoals in de statuten is bepaald.

ARTIKEL 30: Besluitvorming.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Wijziging aan de statuten en wijziging aan het maatschappelijk doel zal moeten gebeuren met de bijzondere meerderheden die de wet voorziet op het ogenblik van die wijziging.

ARTIKEL 31: Antwoordplicht van de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen).

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

ARTIKEL 32: Verdaging van de vergadering.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Tevens kan elke andere algemene vergadering, tijdens de zitting door de zaakvoerder (s) met drie weken verdaagd worden. Deze verdaging vernietigt elk reeds genomen besluit, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende algemene vergadering doet definitief uitspraak. ARTIKEL 33: Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders een rondschrijven hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, commissarissen, obligatie- en certificaathouders, met de vraag aan de

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennoten, de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstelten van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

ARTIKEL 34: Notulen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de (eden van het bureau en de vennoten die er om verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergadering worden bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door de persoon of personen die de vennootschap geldig kunnen vertegenwoordigen, zoals bepaald in onderhavige statuten,

De besluiten van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

HOOFDSTUK VI: BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTVERDELING

ARTIKEL 35: Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar,

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris, alsmede de jaarrekening, en stelt hij, voor zover wettelijk verplicht het jaarverslag op, dit alles overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

Wat betreft het neerleggen van de jaarrekening, dienen de dan geldende wettelijke voorschriften nageleefd te worden.

ARTIKEL 36: Bestemming van de winst - Reserve,

Het batig overschot van de balans, na aftrek van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

HOOFDSTUK VII: ONTBINDING EN VEREFFENING.

ARTIKEL 37: Ontbinding - Benoeming van de vereffenaars

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege of door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening gedaan door de zaakvoerder(s) die op dat tijdstip in functie is of zijn, tenzij de algemene vergadering zou beslissen een of meer vereffenaars te benoemen; Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Bij ontstentenis van beslissing van de algemene vergadering zal de bevoegdheid der vereffenaars zo ruim mogelijk zijn als alsdan wettelijk mogelijk.

ARTIKEL 38: Wijze van vereffening.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht, en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld,

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel.

HOOFDSTUK VIII: ALGEMENE BEPALINGEN.

ARTIKEL 39: Woonstkeuze.

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die in België geen aan de vennootschap geldig betekende woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen geldig aan hen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

ARTIKEL 40: Gemeen recht.

De bepalingen van de tegenwoordige statuten die op ongeoorloofde wijze afbreuk doen aan dwingende wettelijke bepalingen, worden voor niet geschreven gehouden.

Voor alles wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk anders geregeld is, vindt het Wetboek van vennootschappen toepassing,

TIENDE BESLISSING: VOLMACHT.

De vergadering geeft volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Administration, Consultancy & Taxes", verkort "A.C,T," te 9700 Oudenaarde, Jacob Lacopstraat, 20 bus 207, aan wie de bevoegdheid verleend wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, onder meer de volgende activiteiten uit te oefenen:

-de vennootschap op papier of elektronisch te vertegenwoordigen bij de diensten van de Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank, de sociale secretariaten en sociale verzekeringsfondsen, de griffie van de rechtbank van koophandel, de directe en indirecte belastingen, provinciale en gemeentelijke overheden;

-inzage te nemen in het dossier en documenten en brief- of mailwisseling te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en de afhandeling van het dossier bij voormelde diensten;

-de boekhouding elektronisch te verwerken aankoopfacturen, verkoopfacturen en bankuittreksels;

-inzage te hebben over de elektronische bankbestanden en rekeninguittreksels die onder de vorm van CODA aangeboden worden;

- in het bijzonder alle macht tot neerlegging van de jaarrekening; indienen van de aangifte BTW, Personenbelasting en Vennootschapsbelasting, op papier of elektronisch via internet of anderszins; formuleren van antwoorden op vragen van de voormelde overheden en indienen van bezwaarschriften. Het sluiten en ondertekenen van akkoorden naar aanleiding van belasting en/of BTW-controles,

De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven omschreven doel. Bekrachtiging belovend.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(getekend) Xavier DEWEER, nctaris,

Tevens neergelegd : proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, coordinatie van de statuten, analytisch uittreksel.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4+

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 19.08.2015 15444-0449-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 30.08.2016 16543-0163-011

Coordonnées
STEVEN WILLEMIJNS TOPOGRAFIE & PROJECTBEHEER

Adresse
STAATSBAAN 193, BUS 0201 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande