STEVIA ONE INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STEVIA ONE INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 541.870.902

Publication

25/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

s

*14212423*

Maf Ward 91.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

MON1TE

18 -1

ELG1SCH S

Ondernemingsnr : 0541.870.902

Benaming

(voluit) : STEVIA ONE INTERNATIONAL (verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : KORTRIJKSESTEENWEG 930, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke Zetel

Tijdens de Raad van Bestuur van 20 augustus 2014 werd de maatschappelijke zetel van STEVIA ONE

INTERNATIONAL NV gewijzigd naar het volgende adres:

Bollebergen 2B, bus 21

9052 Zwijnaarde.

Stefan Jamar

Bestuurder

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

26/11/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

14 NOV. 2013

RMIFIlfirli91ANK VAN KOOPHA DEL TE GENT

Ondememingsnr: (~ ~Lt ~ ~1-18~{~~,

Benaming (voluit) :STEVIA ONE INTERNATIONAL

(verkort)

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel ; Kortrijksesteenweg 930

9000 Gent

Onderwerp akte : Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteg hem te Temse op zeven november tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat door:

- de naamloze vennootschap "SAVERCO", met zetel te 2000 Antwerpen, De Gerlachekaai 20, ondernemingsnummer 0427.685.965, alhier vertegenwoordigd door mevrouw VAN WAUWE Caria Albert Louis, geboren te Merksem op veertien juni negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2100-Antwerpen, Deurne, Frans Van'. Dijckstraat 87, ingevolge onderhandse volmacht de dato dertig oktober tweeduizend dertien, aangehecht aan onderhavige akte om er mee te worden geregistreerd., - de heer SAVERYS Sebastiaan Nicolas Felix Marie, bestuurder van." vennootschappen, geboren te Gent op éénentwintig november negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 28 de julio 439 Barranco, Lima 4, Peru, alhier'', vertegenwoordigd door de heer JAMAR Stefan Marie Philippe, geboren te Mol op`; dertien maart negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 9840 De Pinte, Koning'; Albertlaan 17, ingevolge onderhandse volmacht de dato dertig oktober tweeduizend, dertien, aangehecht aan onderhavige akte om er mee te worden geregistreerd.

de naamloze vennootschap "STEVIA ONE INTERNATIONAL" met zetel te 9000 Gent,!

Kortrijksesteenweg 930, met kapitaal van éénenzestigduizend vijfhonderd euro

(¬ 61.500,00), in geld volgestort, verdeeld in duizend (1.000) aandelen, zonder"

aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal

vertegenwoordigen, werd opgericht.

De intekenaars verklaren en erkennen dat de honderd (1.000) aandelen, waarop werd ingeschreven a rato van éénenzestig euro vijftig cent (¬ 61,50) per aandeel, volledig volstort werden, hetzij ten bedrage van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) ais volgt:

- de naamloze vennootschap "SAVERCO", voornoemd, onderschrijft negenhonderd negenennegentig aandelen (999) vertegenwoordigend een totale waarde van': eenenzestigduizend vierhonderd achtendertig euro vijftig cent (¬ 61.438,50). de heer SAVERYS Sebastiaan Nicolas Felix Marie, voornoemd, onderschrijft één aandelen (1) vertegenwoordigend een waarde van éénenzestig euro vijftig cent (¬ 61,50).

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar

benaming luidt "STEVIA ONE INTERNATIONAL" .

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg

930.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

poel: De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen in verband met groot- en kleinhandel in, met het aan- en verkopen van diverse voedingsmiddelen en voedingsingrediënten, en de groot- en kleinhandel in alle materiaal en materieel dat niet het bovenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Deze opsomming is niet beperkend.

bijkomend heeft de vennootschap eveneens tot doel het nemen, beheren, verkopen en overdragen van deelnemingen in alle bestaande of op te richten maatschappijen met industriële, financiële of handelsactiviteiten.

pe vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even op welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot algehele of gedeeltelijke verwezenlijking of bevordering van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële,

financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of

onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken

De algemene vergadering kan het doel wijzigen onder de in het Wetboek van Vennootschappen gestelde voorwaarden.

Duur; De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500). Het is volledig volstort

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boeklaar - Winstverdeling: Het boekjaar begint op een januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt. De betaling der dividenden gebeurt op de tijdstippen en plaatsen door de raad van bestuur aangeduid. Deze laatste mag de betaling van interim-dividenden beslissen, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

aaarliikse algemene vergadering: De gewone algemene vergadering zal ieder jaar gehouden worden op laatste donderdag van de maand mei om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, vindt de gewone algemene vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in het oproepingsbericht.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereiste minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders. Hun mandaat kan te allen tijde

worden herroepen. De bestuurders zijn herkiesbaar. De mandaten van de

uittredende bestuurders vervallen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering. De algemene vergadering van aandeelhouders beslist over hun eventuele bezoldiging.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt aangesteld, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, in overeenstemming met de wettelijke voorschriften terzake.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen , te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of door de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, bestaande uit meerdere leden, met uitzondering echter van het algemeen beleid van de vennootschap en de handelingen die door de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

}

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

. r

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

, a ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur en, desgevallend, het directiecomité mogen het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging wat dit bestuur aangaat aan één of meer personen opdragen. Indien een persoon aan wie het dagelijks bestuur wordt, toevertrouwd tevens bestuurder van de vennootschap is, zal deze de titel van gedelegeerd bestuurder dragen.

Onverminderd de machten toehorend aan de raad van bestuur en de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan twee bestuurders, kunnen één of verschillende bestuurders aangeduid worden om ieder de vennootschap in de handelingen en in rechte te vertegenwoordigen. De bestuurder(s) aan wie, binnen de raad van bestuur, deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt toegekend, dragen de naam `gedelegeerd bestuurder'.

De vennootschap jegens derden geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder alleen of door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

Binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité, wordt de ' vennootschap geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee leden van het directiecomité.

De raad van bestuur mag lasthebbers aanstellen en bijzondere volmachten verlenen.

De raad van bestuur bepaalt de vergoedingen van diegene aan wie hij volmacht of , delegatie verleend heeft.

Vereffening; Nadat al de schulden en lasten, zomede de vereffeningskosten werden aangezuiverd of consignatie van die afrekeningen werd gedaan, wordt het netto-actief verdeeld tussen al de aandelen, in baar geld of effecten.

Zo op dit ogenblik de stortingen op de aandelen niet in gelijke verhouding mochten verricht zijn, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in de vorige alinea bepaalde verdeling, met deze verscheidenheid rekening houden en het evenwicht herstellen door al de aandelen op volstrekt gelijke voet te brengen, hetzij door bijstortingen te vragen ten laste van titels waarvoor de stortingen in een mindere mate werden verricht, hetzij door voorafgaande uitkeringen, in baar geld of in effecten, ten gunste van de aandelen waarvoor naar verhouding meer werd gestort of die volstart werden.

Overgangsbepalingen:

De comparanten beslissen als volgt:

1. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

2. Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien, op laatste donderdag van de maand mei om veertien uur.

3. Benoemingen van bestuurders - gedelegeerd bestuurders - commissaris: De vergadering beslist het aantal bestuurders op drie (3) vast te stellen en worden als eerste bestuurders benoemd voor een termijn verstrijkend bij het einde van de jaarvergadering van tweeduizend en negentien:

- de heer SAVERYS Sebastiaan Nicolas Felix Marie, voornoemd,

- de heer SAVERYS Marc Félix Marie, wonende te 2000 Antwerpen, Verviersstraat 2,

- de heer JAMAR Stefan Marie Philippe, voornoemd,

hier allen aanwezig of vertegenwoordigd, die bevestigen dat de uitoefening van hun functie hun niet verboden is inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden.

De vergadering beslist tot gedelegeerd bestuurders te benoemen, met macht elk afzonderlijk op te treden zoals bepaald in artikel 17 van de statuten:

- de heer Sebastiaan SAVERYS, voornoemd, die - vertegenwoordigd als gezegd - ver- klaart te aanvaarden.

- de Heer Stefaan JAMAR, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

De comparanten beslissen tot commissaris te benoemen de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KPMG, RPR Brussel 0419122548, - vertegenwoordigd door de heer Serge Comm is - kantoorhoudend te Kontich, Prins Boudewijnlaan 24D, bedrijfsrevisor,

Het mandaat vervalt na de jaarlijkse algemene vergadering van tweeduizend en zeventien.

4. Aanvang van bedrijvigheid van de vennootschap: De vennootschap vangt haar bedrijvigheid aan bij. het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mcd 11.1

5. Overneming van verbintenissen:

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door ieder van de oprichters vanaf één oktober tweeduizend dertien.

Deze overneming zal maar effect sorteren, vanaf zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Volmacht: De comparanten beslissen 1) Mevrouw Carla VAN WAUWE voornoemd en/of 2) Mevrouw Tiny GOETHALS, wonende te 9940 Kluizen, Kluisstraat 11, als mandataris aan te stellen - met macht om afzonderlijk te handelen en recht van substitutie - en elk van hen te machtigen tot aan de neerlegging van het uittreksel ter griffie om alle rechtshandelingen voor de vennootschap te stellen, die nodig of nuttig zijn in verband met deze oprichting, meer bepaald ook alle handelingen bij het ondernemingsloket, sociaal secretariaat, administraties van BTW en directe belastingen en alle handelingen nodig voor het bekomen van de noodzakelijke vergunningen.

Deze rechtshandelingen worden door de vennootschap als zijnde door haar overgenomen beschouwd van zodra het uittreksel ter griffie is neergelegd.

Voor analytisch uittreksel~ _ J

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste biz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/04/2015
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\~I

flII Nll lel~l 11

" isos~o3s*

NEERGELEGD

0 8 APR. 2015

RECFQ c K VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0541.870.902

Benaming (voluit) : STEVIA ONE INTERNATIONAL

11

11

1,

j Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering-wijziging maatschappelijk doelbevestiging verplaatsing maatschappelijke zetel

' Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe BLINDENIAN, geassocieerd notaris in de

burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte;;

aansprakelijkheid "DE GROG, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST,;, ?j GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op éénendertig maart;: :i tweeduizend en vijftien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden; il van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "STEVIA ONE INTERNATIONAL", met :: maatschappelijke zetel te 9052 Gent (Zwijnaarde), Bollebergen 2B bus 21, ondernemingsnurnmeri

BE0541.870.902, RPR Gent, Afdeling Gent, volgende te publiceren beslissingen heeft genomen; ;j

ji BEVESTIGING VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL EN BIJGEVOLG WIJZIGING;! VAN DE TEKST VAN DE EERSTE ZIN VAN ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN

De vergadering neemt kennis en bevestigt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel vanii ii 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 930 naar 9052 Gent (Zwijnaarde), Bollebergen 2B bus 21, ingevolge;; j de beslissing van de raad van bestuur de dato 20 augustus 2014, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 november daarna, onder nummer 14212423.

De vergadering beslist bijgevolg de tekst van de eerste zin van artikel 2 van de statuten integraal; te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9052 Gent (Zwijnaarde),; Bollebergen 2B bus 21."

ii WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL EN BIJGEVOLG WIJZIGING VAN DE TEKSt. VAN ARTIKEL 3 VAN DE STATUTEN

`; De voorzitter wordt vrijgesteld van toelichting te geven van het verslag van de raad van bestuur,,;

opgemaakt op 30 maart 2015 overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen.;; j; Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het;; maatschappelijk doel, Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en

jj passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 december 2014. ;~

il De vergadering stelt dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt

gemaakt.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van het verslag met de staat van actief en passief zal worden neergelegd op de

griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal.

j, De voorzitter licht het verslag van de commissaris toe opgemaakt op 31 maart 20151

e

overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen. Dit verslag brengt afzonderlijkji verslag uit over de voormelde staat van actief en passief.

De vergadering stelt vast dat er op het verslag geen opmerking wordt gemaakt. .,

l; Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat. ;j

Het origineel van het verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van;; koophandel, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal

I! De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst

fi van artikel 3 van de statuten te schrappen en integraal te vervangen door volgende tekst: ;°

Op de laatste biz. van Luik 6 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel.: Bollebergen 2B bus 21

9052 Gent (Zwijnaarde)

mod 11.1

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in eigen naam als voor rekening van derden, ais' commissionair, vertegenwoordiger, aannemer of onderaannemer, zo in België als in het buitenland:

- alle verrichtingen in verband met het aan- en verkopen van diverse voedingsmiddelen en - ingrediënten in groot- en kleinhandel, en de groot- en kleinhandel in alle materiaal en materieel dat met het bovenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alsook de omvorming, verwerking, ontwikkeling, opslag, verpakking en het transport van deze producten.

- het in kaart brengen en realiseren van nieuwe verkoopopportuniteiten en uitbouwen van klantenbestanden,

- het marketing, de commerciële vertegenwoordiging, de prospectie, het onderzoek en de ontwikkeling, alsook de organisatie van alle publicitaire en commerciële activiteiten;

advies, bijstand en know-how verlenen, en het uitvoeren van alle onderzoeken en studies in alle domeinen waarin de vennootschap competent is, zoals opleiding, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen, management en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten - zowel consultancy als implementatie, advies en bijstand - aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid, hieronder begrepen, doch hiertoe niet beperkt: het verlenen van adviezen van financiële, technische, (bedrijfs)economische, sociale, organisatorische, commerciële of administratieve aard, de adviëàverlèning rond dondeptotitwikkeling, strátegiébepaling, marketing'en rridrketingcommunicatié.

- het bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

- het adviseren van bedrijven omtrent het verbeteren van commerciële performantie in sales en

marketing en het uitvoeren van doorlichtingen van commerciële performantie.

- het plannen, opzetten en doorvoeren van veranderingsprogramma's.

- aile activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij,

managementvennootschap, syndicus, expert, commissionair, adviseur, financier op alle domeinen waarin de vennootschap competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening en indien de aard het toelaat, ook voor rekening van derden en betreffen onder meer:

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, de verfraaiing en de transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, (laten) bouwen en verbouwen, (laten) opschikken, (laten) uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

- landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten.

2. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service- flats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren en exploiteren, in concessie geven en nemen.

3. De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk en alle inrichtingen.

4. De onderneming in roerende en onroerende goederen en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, het exploiteren van handelszaken, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard, verzekeringen, (onroerende of roerende) leasing, financieringen en leningen, verhuring van woningen, appartementen studentenhomes, staanplaatsen, garages en andere, het verwerven, bouwen laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer, die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en voor zover daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

5. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, dit alles in de meest ruime zin. De planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Voor-laehoudsn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt, onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur enlof administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden eri allé onrbèreride gbederèn rriét hlipothèek bezwerèn.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en .vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake."

MACHTIGING TOT VERVULLING VAN ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de heer Van Coppenholle, Frederik Raoul, geboren te Gent op 27 oktober 1986, gedomicilieerd en verblijvende te 9920 Lovendegem, Oostveld Kouter 25, alsook aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KANTOOR PIETERS-DICK & CO", met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Triestiaan 37, ondernemingsnummer 0459.893.529, RPR Gent, en kantoor houdende te 9820 Merelbeke, Tivoli 30, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

-de expeditie van het proces-verbaal

-het verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 559 W.Venn. met de staat van actief

en passief per 31 december 2014.

-verslag van de commissaris toe opgemaakt op 31 maart 2015 overeenkomstig artikel 559 van

het Wetboek van vennootschappen.

-de gecoördineerde statuten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.09.2015, NGL 30.09.2015 15625-0357-034

Coordonnées
STEVIA ONE INTERNATIONAL

Adresse
BOLLEBERGEN 2B, BUS 21 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande