STEYAERT- STEYAERT

Société en nom collectif


Dénomination : STEYAERT- STEYAERT
Forme juridique : Société en nom collectif
N° entreprise : 860.192.139

Publication

06/05/2014 : Fusie door overneming
Uit het proces-verbaal gesioten voor notaris Jean-François Agneessens te Nazareth de dato 28 februari 2014 behoorlîjk geregistreerd te Deinze, blijkt dat de vennoten van de vennootschap onder firma "STEYAERT STEYAERT", met maatschappelijke zetel te 9890 Gavere, Tumulus 16, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0860.192.139, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen hebben genomen:

Principieel besluit tot fusie

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat vennootschap "STEYAERT-STEYAERT door fusie overgenomen wordt door vennootschap "ZAKENKANTOOR

BUYSSE - STEYAERT.

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestîgen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergaderingen van beide vennootschappen keuren voormelde fusievoorstellen goed. c. De algemene vergadering van vennootschap "STEYAERT-STEYAERT besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fuste met vennootschap "ZAKENKANTOOR BUYSSE - STEYAERT en zonder toekenning van aandelen.

d. De algemene vergadering van vennootschap "ZAKENKANTOOR BUYSSE - STEYAERT besluit tot fusie door overneming van het vermogen van vennootschap "STEYAERT-STEYAERT over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van vennootschap "ZAKENKANTOOR BUYSSE - STEYAERT en zonder omwisselirtg van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december! 2012. Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap onder algemene fitel over op de overnemende vennootschap. Aile verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschap "STEYAERT-STEYAERT", sedert 1 januari 2013 tot op vandaag zijn voor rekening zijn van vennootschap

"ZAKENKANTOOR BUYSSE - STEYAERT.

Onroerend goed

De bestuursorganen van beiden vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de overgenomen vennootschap "STEYAERT-STEYAERT", die aan de fusie deelneemt, geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezit noch zakelijke rechten, behoudens HET VRUCHTGEBRUIK în navermeld onroerend goed:

GEMEENTE GAVERE -tweede afdeling- Semmerzake:

Een woonhuîs op en met grond, gestaan en gelegen Tumulus 16, kadastraal gekend volgens titel onder de sectie A, deel van nummer 503/F, en op heden (artikelnummer 02307) sectie A nummer 503 M, met een oppervlakte van zevenhonderd en acht vierkante meter (708m2).

Voorwaarden overgang.

De overgang van voormeld onroerend goed van de over te nemen vennootschap "STEYAERT-STEYAERT" op de overnemende vennootschap "ZAKENKANTOOR BUYSSE - STEYAERT" geschiedt onder de volgende

lasten en voorwaarden en onder de specifieke voorwaarden wat betreft de onroerende goederen hierna vermeld, waarmee de algemene vergadering alhier uitdrukkelijk instemt;

Lasten en voorwaarden.

1. Aile onroerende en eventuele onroerende goederen door bestemming gaan overîn de staat waarin zij zich op

heden bevinden met aile eraan kievende voordelen en lasten. ;

De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de overgenomen goederen en er, geen nauwkeuriger beschrîjving van te eïsen.

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

•FF

�° i °

I-S5

•FF

M ca

mod 11.1

2. De verkrijgendë vennootschap zal met ingang van de datum vâhaf welke de handelingen van de

overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap als hiervoor bepaald, aile belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen

bezwaren of kunnen bezwaren en die inhérent zijn aan de eigendom of uitbating ervan.

3, Aile eventuele schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zîjn.

Verklarinqen

Comparanten erkennen lezing te hebben gekregen van artikei 203,1° lid van het wetboek van registratierechten dat als volgt luidt: "Ingeval van bewimpeling aangaande de prijs en lasten of overeengekomen waarde, is elk van de contracterende partijen een boete verschuldigd, gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door aile partijen verschuldigd''.

Na lezing gegeven te hebben van artikelen 61 paragraaf 6 en 73 van het wetboek op de belasting van de toegevoegde waarde, heeft ondergetekende notaris aan de overgenomen vennootschap gevraagd of zij al dan niet belastingplîchtige is voor wat betreft de B.T.W.

Dienaangaande verklaart de overgenomen vennootschap de hoedanigheid te bezitten van belastingplîchtige voor wat betreft voormelde wetgeving en ingeschreven te zijn onder het nummer BE-0860.192.139.

De beide vennootschappen verklaren voor de verdere uitvoering van hun verplichtingen als inbrenger woonst te kiezen op hun voormelde maatschappelijke zetel.

Gevolgen

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van vennootschap "STEYAERT-STEYAERT, met aile rechten en plichten, over op vennootschap "ZAKENKANTOOR BUYSSE - STEYAERT. Het aandelenregister van vennootschap "STEYAERT-STEYAERT in het bezit van vennootschap "ZAKENKANTOOR BUYSSE - STEYAERT zal door de zaakvoerders van vennootschap "ZAKENKANTOOR BUYSSE - STEYAERT worden vernïetigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 31 december 2012.

Aile rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2013, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "ZAKENKANTOOR BUYSSE - STEYAERT". De schulden van vennootschap "STEYAERT-STEYAERT gaan over op de overnemende vennootschap "ZAKENKANTOOR BUYSSE - STEYAERT.

Aile rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap "ZAKENKANTOOR BUYSSE - STEYAERT". b, Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

- enerzijds de fusïe door overneming van vennootschap "STEYAERT-STEYAERT", met zetel te 9890 Gavere, Tumulus 16, door vennootschap "ZAKENKANTOOR BUYSSE - STEYAERT, met zetel te 9810 Nazareth, Steenweg 102, werd verwezenlijkt.

- Anderzijds vennootschap "STEYAERT-STEYAERT, definitief opgehouden heeft te bestaan.

Voor analyfa'sch uittreksel,

Jean-François Agneessens Notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal dd. 28 februari 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
19/02/2014
ÿþ ~~

, ~-~t ~ o i

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

NEERGELECD

A

1 2 -02- 1014 LGlSCN STAATSB

RECe19-NK

KOOPNtii" '" DEt,

u

/ 3 FM 2014

On dernemingsn r : 0860 192 139

Benaming

(voluit) : STEYAERT - STEYAERT

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Tumulus 16

9890 Gavere

Onderwerp akte : Rechtzetting adresgegevens

In de publicatie inzake de neerlegging en bekendmaking van het fusievoorstel sloop er een fout in de adresgegevens. Cte maatschappelijke zetel is gevestigd te 9890 Gavere, Tumulus 16 en niet te 9000 Gent, hlogeweg 71.

Deze anomalie had ik via deze publicatie willen rechtzetten.

De verdere inhoud van het fusieverslag verandert absoluut niet alsook wil ik er op wijzen dat de identieke

identificatie van de onderneming, met name het ondernemingsnummer correct werd vermeld.

(get )

Kurt Steyaert

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/12/2013
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

16 i_.011. 2013

s t t ti ~!º%I;. VAN

KOO P H. `i Drd ril}'~eGENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Ondernero ingsnr : 0860 192 139

Benaming

(voluit) : STEYAERT - STEYAERT

Rechtsvorm : VOF

Zetel: Hogeweg

9000 Gent

Onderwerp akte : Neerlegging en bekendmaking fusievoorstel

VOF STEYAERT - STEYAERT

Hogeweg 71

9000 Gent

FUSIEVOORSTEL

INZAKE

VERENIGING ALLE AANDELEN IN EEN HAND

A.De CVBA BUYSSE - STEYAERT , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9810 Nazareth, Steenweg 102

De vennootschap werd onderhands opgericht ( werd destijds opgericht als CV ). Deze oprichting werd bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 07 december 1988 onder nummer *88-12071123* ,

Ingeschreven in het register der Handelsvennootschappen te Gent op 15 juni 2001 onder het nummer

152.550

Ondernemingsnummer: BE 0435.770.025

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 100 000 BEF (¬ 2 478,94) en is verdeeld in aandelen

Hierna genoemd partij enerzijds

en

B.De VOF Steyaert  Steyaert waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9000 Gent, Hogeweg 71 .

De vennootschap werd onderhands opgericht en deze oprichting werd bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 01 september 2003 onder nummer *03090894*. Volgende wijziging werd in de loop van de jaren gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Ingeschreven in de Kruispunten bank der Ondernemingen op 01 september 2003 onder. Ondernemingsnummer: BE 0860 .192.139

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 1 000 en is verdeeld in 100 aandelen, de Heer Steyaert Kurt wordt

. benoernd.totstatutaic zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Hierna genoemd partij anderzijds

Komen het volgende overeen

Artikel 1:

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievaarstel zullen,

voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de

verplichtingen, van de VOF Steyaert-Steyaert

overgaat naar de CVBA Buysse - Steyaert

Alle aandelen van de VOF Steyaert-Steyaert verenigen zich nu reeds sinds 01/01/2013 in handen van de

CVBA Buysse - Steyaert.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap,

Het doel van de overnemende vennootschap is de volgende:

" Tussenpersoon in verzekeringen, geldplaatsingen en leningen.

Het doel van de overgenomen vennootschap is de volgende:

" Het optreden als manager, als zaakvoerder

Zij mag alle bewerkingen doen die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, ondermeer mag zij, mits toestemming van de vennoten, voor eigen rekening de inningen uitvoeren.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle andere ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

Aangezien de overnemende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zal zetten, zal de ovememende vennootschap haar doel wijzigen en aanvullen, zodat in de toekomst haar doel zal zijn:

" Tussenpersoon in verzekeringen, geldplaatsingen en leningen.

" Het optreden als manager, als zaakvoerder

Zij mag alle bewerkingen doen die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, ondermeer mag zij, mits toestemming van de vennoten, voor eigen rekening de inningen uitvoeren.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle andere ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

Artikel 2: ruilverhouding -- opleg -- wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 01/01/2013Alle aandelen in de overgenomen

vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (art. 719 W.Venn)

Artikel 3: datum voor deelname in de winst

Omwille van de hiervoor vermelde reden(vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (art. 719 W.Venn)

~.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 4: boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01/01/2013.

BUYSSE  STEYAERT CVBA

Steenweg 102

9810 Nazareth (Eke )

Verslag van de zaakvoerder aangaande

het fusievoorstel door vereniging van alle aandelen

in één hand

Waarde vennoten,

Op 01 januari 2013 zijn de 100% van de VOF Steyaert-Steyaert, een vennootschap behorend tot onze groep, eigendom geworden van onze vennootschap.

Ofwel dienden wij binnen de 12 maanden een bijkomende aandeelhouder te zoeken en diende onze vennootschap enige aandelen VOF Steyaert-Steyaert terug te vervreemden, dan wel dienen we ons te gedragen conform de volgende wettelijke bepalingen:

1.Art. 676-1° W.Venn. dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2.art 682 W.Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand

3.de verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen (art. 693 W.Venn.)

Gezien de zeer nauwe verbondenheid van beide vennootschappen.

Gezien de verwevenheid in activiteit van beide vennootschappen, zou het naar economische continuïteit toe alsook naar administratieve continuïteit toe eerder opportuun zijn om beide vennootschappen te laten versmelten in die zin dat onze vennootschap de VOF Steyaert-Steyaert zal opslorpen.

Deze fusie kan enkel maar onze werking en onze balansen naar zowel klanten als schuldeisers tce vereenvoudigen,

Kurt Steyaert

Hierbij neergelegd : fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STEYAERT- STEYAERT

Adresse
9890 Gavere

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande