STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR ALLY-ZUTTERMAN

Divers


Dénomination : STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR ALLY-ZUTTERMAN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 597.807.733

Publication

19/02/2015
ÿþ- Mod 2.2



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte ter griffie



15 28013`

0 9 FER, 2015

It':ECHT3Ar.l;; VAN

Y.OoPr]~^ t'- TE C-7i:MT

Ondernemingsnr : * ep5°j9-.ó0} .T33

Benaming

(voluit): Stichting Administratiekantoor Aily-Zutterman

(verkort): *

Rechtsvorm ; private stichting naar Belgisch recht

Zetel : 9880 Aalter, Kestelstraat 172

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Roel MONDELAERS, te Aalter, op

30 januari 2015 dat:

DEEL 1. OPRICHTING.

De heer ALLY Geert Gustaaf André, wonende te 9880 Aalter, Kestelstraat 172

heeft verklaard bij deze een stichting-administratiekantoor in het leven te

roepen met de volgende statuten en verzoekt mij, notaris, daarvan de

authentieke akte te verlijden:

DEEL 2. STATUTEN.

BEGRIPSBEPALINGEN

Artikel 1.

In de statuten wordt verstaan onder :

-"Bestuurder": lid van de Raad van Bestuur;

-"Geert Ally": de heer Geert Gustaaf André Ally, voornoemd;

-"Raad van Bestuur": het bestuur van de Stichting;

-"Stichting": "Stichting Administratiekantoor Ally-Zutterman", een private stichting naar Belgisch recht

-"Certificaten": certificaten op naam, uitgegeven door de Stichting tegen inlevering van onder meer, doch niet beperkt tot, aandelen, obligaties, schuldvorderingen, etc.

-"Certificaathouders": de eigenaars van een of meer Certificaten.

NAAM EN ZETEL

Artikel 2.

§ 1. De Stichting draagt de naam: "Stichting Administratiekantoor Ally-Zutterman".

§ 2. De zetel van de Stichting is gevestigd te 9880 Aalter, Kestelstraat

172.

DOEL  AKTIVITEITEN

Artikel 3.

§1. De Stichting wordt opgericht voor volgend belangeloos doel:

a. het uitgeven van beperkt royeerbare Certificaten tegen inlevering van onder meer, doch niet beperkt tot, aandelen, obligaties, schuldvorderingen, etc. die voor rekening van de Certificaathouders aan de Stichting in vruchtgebruik, volle of naakte eigendom worden overgedragen;

b. het beheren en administreren van de effecten en schuldvorderingen, evenals het innen van alle uitkeringen verbonden hieraan en het administreren ervan, alsmede het rechtstreeks uitkeren van die voordelen aan de Certificaathouders;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

c. het uitoefenen van alle aan de effecten en schuldvorderingen verbonden rechten, waaronder het stemrecht op de aandelen, op zodanige wijze dat de belangen van de Certificaathouders en, indien toepasselijk, de vennootschappen zo goed mogelijk worden gewaarborgd;

d. de behartiging van de belangen van de Buurtslagers groep, en het in standhouden en ontwikkelen van haar financiële en productiemiddelen zodat continuïteit van waardecreatie kan worden verzekerd; f. het verrichten van alle handelingen welke met het vorenstaande in verband staan, daaruit voortvloeien of daaraan bevorderlijk kunnen zijn.

§2. Elke bedrijfsuitoefening, die commercieel risico voor de Stichting zou kunnen meebrengen, is uitgesloten.

§3. Het behoort niet tot het doel van de Stichting zich met exploitatie of met verrichtingen van winstgevende aard bezig te houden.

§4. De Stichting heeft als activiteiten:

De stichting zal in hoofdzaak instaan voor het waarborgen van de continuïteit van de Buurtslagers groep en zal dit verwezenlijken door het uitoefenen van haar activiteiten als administratiekantoor. Meer bepaald zal de stichting, na certificering van de aandelen van de holding van de Buurtslagersgroep, het eventuele aan die aandelen verbonden stemrecht uitoefenen op de algemene vergadering. De stichting zal tevens instaan voor het bewaren van de continuïteit van alle overige vennootschappen binnen de groep en zal ervoor zorgen dat de algemene leiding van de groep op korte tijd overgenomen kan worden ingeval van overlijden van de heer ALLY Geert. Bovendien zal de stichting ook optreden als buffer tussen het belang van de groep en de private belangen van de aandeelhouders.

DUUR

Artikel 4

De Stichting bestaat vanaf haar oprichting op heden en heeft een duurtijd

van 75 jaar, doch kan vervroegd ontbonden worden conform artikel 20 van

deze statuten,

SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

Artikel 5

§1. Het bestuur van de Stichting wordt waargenomen door een Raad van Bestuur, bestaande uit drie Bestuurders. Vanaf de oprichting bestaat de Raad van Bestuur uit:

- De heer ALLY Geert, voornoemd;

- De naamloze vennootschap ALL MEAT, met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Kestelstraat 172, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Gent) onder nummer 0439.636.563, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder de heer ALLY Geert, voornoemd;

- De heer ALLY William, wonende te Kestelstraat 172, 9880 Aalter,

die aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat

zich hiertegen verzet.

§2. Na het defungeren van de heer ALLY Geert, voornoemd, zal hij worden

opgevolgd door de heer ALLY William, voornoemd of, indien deze laatste reeds gedefungeerd is op dat moment, door mevrouw ALLY Anne-Mieke Martine Rosanne, wonende te 9840 De Pinte, Florastraat 33, die hier tussenkomt, of indien deze laatste ook reeds gedefungeerd is op dat moment, door een raad van bestuur, samengesteld uit alle overige zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADL Consult, met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Brug Zuid 19/A, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Gent) onder nummer 0477.606.620, of haar rechtsopvolger.

§3. Onverminderd §1 en §2 van artikel 5, zal een opengevallen

bestuurspost worden ingevuld door een door de overblijvende Bestuurder(s)

bij wijze van coöptatie aangeduide persoon.

EINDE MANDAAT

Artikel 6

§1. Aan het bestuursmandaat komt een einde bij:

defungeren

ontbinding en vereffening, faillissement, onvermogen, gerechtelijke

reorganisatie of enige andere situatie met eenzelfde effect, in hoofde van

de rechtspersonen-Bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan biet

Igsc

Staatsblad

~

Luik B - vervolg

vrijwillig ontslag

- gedwongen ontslag

§ 2. Onder "defungeren" wordt begrepen, het overlijden, de

onbekwaamverklaring of de vaststelling van afwezigheid overeenkomstig art. 112 van het Burgerlijk Wetboek.

§ 3. In geval van ontbinding en vereffening, het onvermogend worden, dagvaarding in faillissement, gerechtelijke reorganisatie, of enige andere situatie met eenzelfde effect in hoofde van de rechtspersonen-Bestuurders, zal het mandaat van die Bestuurder-rechtspersoon eindigen. In dit geval zullen de overige Bestuurders bij gewone meerderheid een nieuwe Bestuurder benoemen bij wijze van cooptatie, zodat het aantal Bestuurders in elk geval ongewijzigd zal blijven.

§ 4. Een Bestuurder kan zelf ontslag nemen door het verzenden van een aangetekende brief gericht aan de Raad van Bestuur, in welk geval de Bestuurder desgevallend zal aanblijven tot redelijkerwijs in zijn vervanging kan worden voorzien

§ 5. Een Bestuurder kan krachtens unaniem besluit van de Raad van Bestuur worden ontslagen; bij dit besluit dient de Bestuurder wiens ontslag ter tafel ligt, zich van stemming te onthouden. Dit besluit dient door tenminste twee Bestuurders te worden genomen.

INTERNE WERKING RAAT) VAN BESTUUR

Artikel 7.

De Raad van Bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college. De Raad van Bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en een secretaris benoemen. Artikel 8.

De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de gedelegeerd Bestuurder van de Stichting. Bij afwezigheid van deze laatste wordt de Raad van Bestuur voorgezeten door de oudste in jaren van de aanwezige Bestuurders. Zolang de heer ALLY Geert, voornoemd lid is van de Raad van Bestuur, zal hij in elk geval de Voorzitter van de Raad van Bestuur zijn.

Artikel 9.

De Bestuurders worden door middel van een brief of e-mail uitgenodigd voor de Raad van Bestuur door de voorzitter of twee Bestuurders. Indien de Raad van Bestuur slechts twee Bestuurders zou tellen, heeft elke Bestuurder het recht om een Raad van Bestuur bijeen te roepen.

De uitnodiging dient de Bestuurders ten minste 5 dagen voor de vergadering te bereiken en bevat steeds de agenda, de plaats van de samenkomst, datum en aanvangsuur.

Artikel 10.

§1. De agenda wordt vastgesteld door de voorzitter. Elke Bestuurder heeft

het recht een punt op de agenda van de Raad van Bestuur te plaatsen.

Dit kan gebeuren door middel van brief of e-mail aan alle overige Bestuurders, alsook aan de Stichting zelf, en moet de Bestuurders en de Stichting bereiken ten laatste 3 dagen voor het plaatsvinden van de Raad van Bestuur.

§ 2. Agendapunten die later ingediend worden, kunnen alleen worden behandeld indien alle Bestuurders aanwezig zijn en unaniem met de behandeling van de niet-geagendeerde punten instemmen.

Artikel 11.

§ 1. De Raad van Bestuur vergadert slechts geldig als deze geldig is opgeroepen, geen Bestuurder zich verzet heeft tegen de samenkomst en er minstens één Bestuurder aanwezig is. Heeft een Bestuurder zich verzet tegen de samenkomst, dan is de Raad van Bestuur slechts geldig indien ten minste de helft van de Bestuurders aanwezig is.

§ 2. Elke Bestuurder heeft één stem. Blanco stemmen of ongeldige stemmen

worden beschouwd als niet uitgebrachte stemmen.

De Raad van Bestuur streeft in haar beraadslagingen steeds een

consensus na.

Indien deze consensus niet bereikt wordt, wordt er beslist bij gewone

meerderheid van de aanwezige leden. Bij staking van stemmen wordt het

voorstel geacht te zijn verworpen.

Artikel 12.

Van de besprekingen in de bestuursvergadering worden er notulen gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

` "éërsi'el

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan Flet Belgisc i

Staatsblad

\7.

Luik B - vervolg

De notulen van de Raad van Bestuur worden ondertekend door alle Bestuurders die dit wensen, en opgenomen in een ter zetel van de Stichting bijgehouden register.

Elke Bestuurder ontvangt een afschrift van de notulen in bijlage bij de uitnodiging van de volgende Raad van Bestuur.

Artikel 13

Indien één van de Bestuurders rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan de Raad van Bestuur voorgelegde verrichting, dan moet die Bestuurder de Raad van Bestuur hiervan op de hoogte brengen vooraleer zij een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden en vermogensrechtelijke gevolgen voor de Stichting moeten worden opgenomen in de notulen van de Raad van Bestuur. De betrokken Bestuurder mag evenwel deelnemen aan de vergadering en mag stemmen.

BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

Artikel 14.

§ 1. De Raad van Bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheden voor het bestuur en het beheer van de Stichting.

§ 2. De Bestuurders zullen hun stemrecht in de Raad van Bestuur uitoefenen met het doel de continuïteit te waarborgen van de groep vennootschappen onder de gewone commanditaire vennootschap Meat Invest International, met maatschappelijke zetel te Kestelstraat 172, 9880 Aalter, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Gent) onder nummer 0811.220.007.

§ 3. De Raad van Bestuur is bevoegd te besluiten tot het aangaan van overeenkomsten tot verkrijging, vervreemding en bezwaring van registergoederen, en tot het aangaan van overeenkomsten waarbij de Stichting zich als borg of hoofdelijke medeschuldenaar verbindt, zich voor een derde sterk maakt of zich tot zekerheidsstelling voor een schuld van een derde verbindt.

GEDELEGEERD Bestuurder

Artikel 15.

§1. Tot aan zijn defungeren, oefent de heer ALLY Geert, voornoemd, het mandaat van gedelegeerd Bestuurder van de Stichting uit.

Na zijn defungeren, zal het mandaat van gedelegeerd Bestuurder opgenomen worden door de heer ALLY William, voornoemd, of indien deze op dat ogenblik reeds gedefungeerd is, door mevrouw ALLY Anne-Mieke, voornoemd. Na haar defungeren zal de gedelegeerd Bestuurder worden gekozen door de Raad van Bestuur.

§2. De gedelegeerd Bestuurder staat in voor het dagelijks bestuur van de

Stichting, vertegenwoordigt de volledige Raad van Bestuur en voert de

beslissingen van de Raad van Bestuur uit.

VERTEGENWOORDIGING

Artikel 16.

§ 1. De gedelegeerd Bestuurder vertegenwoordigt de Stichting in en buiten rechte.

Vanaf de oprichting tot zijn defungeren, zal de heer ALLY Geert, voornoemd, alleen de Stichting kunnen vertegenwoordigen. Vanaf zijn defungeren zal de heer ALLY William, voornoemd, of indien deze op dat ogenblik zelf reeds defungeerde, mevrouw ALLY Anne-Mieke, voornoemd, benoemd worden tot gedelegeerd Bestuurder overeenkomstig artikel 15, tweede lid, en zal de heer ALLY William, voornoemd, of ingeval van zijn defungeren, mevrouw ALLY Anne-Mieke, voornoemd, overeenkomstig artikel 16, §1, eerste lid de Stichting in en buiten rechte vertegenwoordigen.

§ 2. De Raad van Bestuur kan tevens besluiten tot het verlenen van volmacht aan één of meer personen, al dan niet Bestuurders, om de Stichting binnen de grenzen van die volmacht te vertegenwoordigen.

VERGADERING VAN CERTIFICAATHOUDERS

Artikel 17,

§ 1. Een vergadering van Certificaathouders zal worden gehouden telkens wanneer ingevolge deze statuten of de administratievoorwaarden door de vergadering van Certificaathouders een besluit moet worden genomen, en voorts zo dikwijls de Raad van Bestuur zulks wenselijk oordeelt. Deze vergadering zal worden gevraagd zich uit te spreken over de jaar-of

Voor-

, behouden

' aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

halfjaarlijkse cijfers van de Vennootschappen, hun budget, hun plannen en investeringsvooruitzichten.

§ 2. De Raad van Bestuur is, op schriftelijk en gemotiveerd verzoek van een zodanig aantal Certificaathouders als één en vijftig procent (51%) van het gezamenlijke nominale bedrag van de uitgegeven Certificaten vertegenwoordigt, verplicht een vergadering van Certificaathouders bijeen te roepen. Indien aan zodanig verzoek niet binnen veertien (14) dagen gevolg wordt gegeven zijn de verzoekers zelf tot de bijeenroeping bevoegd.

§ 3. De bijeenroeping van de vergadering van Certificaathouders geschiedt schriftelijk onder opgave van de te behandelen onderwerpen, op een termijn van ten minste acht dagen voor de vergadering. Indien de bijeenroeping niet schriftelijk is geschied, of onderwerpen aan de orde komen die niet bij de oproeping werden vermeld, dan wel de bijeenroeping is geschied op een termijn korter dan acht dagen, is besluitvorming niettemin mogelijk mits de vergadering voltallig aanwezig of vertegenwoordigd is, geen der Certificaathouders zich alsdan tegen besluitvorming verzet, en de vergadering met voorkennis van de Raad van Bestuur wordt gehouden.

§ 4. Vergaderingen van Certificaathouders worden gehouden in de gemeente waar de Stichting statutair is gevestigd, of enige andere door de Raad van Bestuur vastgestelde plaats in België.

§ 5. Toegang tot de vergadering hebben de Certificaathouders en de Raad van bestuur alsmede zij die daartoe door de vergadering zijn uitgenodigd. Een Certificaathouder kan zich door een schriftelijk door hem daartoe

gevolmachtigde mede-Certificaathouder ter vergadering laten

vertegenwoordigen. Een Certificaathouder kan zich voorts ter vergadering doen vertegenwoordigen door een schriftelijk daartoe gevolmachtigde notaris, advocaat of accountant.

§ 6. Elk Certificaat geeft recht op het uitbrengen van één stem.

§ 7. Alle besluiten waaromtrent bij deze statuten of in de

administratievoorwaarden niet anders is bepaald, worden genomen met volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen in een vergadering waar ten minste de helft van de Certificaathouders aanwezig is of vertegenwoordigd is. Blanco stemmen worden geacht niet te zijn uitgebracht. § 8. Alle stemmingen geschieden mondeling, tenzij een ter vergadering aanwezige Certificaathouder schriftelijke stemming verlangt, in welk geval gestemd wordt door middel van stembriefjes.

§ 9. De vergaderingen worden geleid door de gedelegeerd Bestuurder. Is deze niet aanwezig, dan voorziet de vergadering zelf in het aanduiden van de persoon die de vergadering zal leiden.

§ 10. Van het verhandelde in de vergadering worden door een daartoe door de voorzitter van de vergadering aan te wijzen persoon notulen opgemaakt welke in en door dezelfde of de eerstvolgende vergadering worden vastgesteld en ten blijke daarvan door de voorzitter en de notulist ondertekend.

§ 11. De vergadering van Certificaathouders kan ook op andere wijze dan in vergadering besluiten nemen, mits zulks geschiedt met voorkennis van de Raad van Bestuur, alle Certificaathouders in de gelegenheid worden gesteld hun stem uit te brengen en zij allen schriftelijk hebben verklaard zich niet tegen deze wijze van besluitvorming te verzetten. Een besluit is alsdan genomen zodra de vereiste meerderheid van het aantal stemmen schriftelijk voor het voorstel is uitgebracht.

§ 12. Van een buiten vergadering genomen besluit wordt door de Raad van

Bestuur een verslag opgemaakt dat tezamen met de in het vorige lid bedoelde

stukken bij de notulen wordt gevoegd.

BOEKJAAR EN JAARSTUKKEN

Artikel 18.

§ 1. Het boekjaar van de Stichting valt samen met het kalenderjaar, behalve voor het jaar van oprichting, dat loopt vanaf de oprichting tot 31 december van datzelfde jaar.

§ 2. De Raad van Bestuur is verplicht van de vermogenstoestand van de Stichting zodanige aantekeningen te houden, dat daaruit te allen tijde haar rechten en verplichtingen kunnen worden gekend.

§ 3. De Raad van Bestuur is verplicht jaarlijks binnen zes (6) maanden na afloop van het boekjaar een jaarrekening van de Stichting op te (laten)

Voorbehouden aan het Luik B - vervolg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge < f aw maken en bekend te maken overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

QN Binnen dezelfde termijn zal de Raad van Bestuur eveneens een begroting

N f] a~ opmaken, waarin de verwachte inkomsten en uitgaven van het komende boekjaar vermeld worden.

§ 4. De Raad van Bestuur is verplicht de bescheiden bedoeld in de leden 2 en 3 tien jaar lang te bewaren.

§ 5. De Raad van Bestuur kan een accountant benoemen die de jaarrekening

opstelt, onderzoekt en daaromtrent een verslag uitbreng en een verklaring

aflegt.

STATUTENWIJZIGING

Artikel 19.

§ 1. De Raad van Bestuur is bevoegd de statuten te wijzigen.

§ 2. De beslissing tot wijziging van stemmen is slechts geldig indien zij werd goedgekeurd bij unanieme beslissing van alle bestaande Bestuurders.

§ 3. Een statutenwijziging is eerst van kracht wanneer zij bij notariële

akte is vastgelegd.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 20.

§ 1. Alleen de Rechtbank van Eerste Aanleg Oost-Vlaanderen, Afdeling Gent

kan de Stichting ontbinden. Het verzoek daartoe kan enkel uitgaan van een

stichter, één van diens rechthebbenden, één of meer Bestuurders van de

Stichting of het Openbaar Ministerie.

§2. De Stichting kan enkel ontbonden worden in de situaties voorzien in artikel 39 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder

winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de

stichtingen.

§3. Na afloop van de vereffening blijven de boeken en bescheiden van de

ontbonden Stichting gedurende de bij de wet voorgeschreven termijn onder

berusting van de door de Raad van Bestuur daartoe aangewezen persoon.

§4. Ingeval van ontbinding zal de wijze waarop het vermogen van de

Stichting zal worden aangewend bepaald worden door de Raad van Bestuur.

Indien de Raad van Bestuur verhinderd is of indien zij geen beslissing

genomen heeft binnen de 10 dagen nadat de bevoegde rechtbank beslist heeft

tot ontbinding, dan zal het vermogen van de Stichting toekomen aan

vereniging zonder winstoogmerk De Toevlucht - Welzijnsschakels, te Sint-

Jozefstraat 6, 9880 Aalter. Indien voormelde vereniging zonder winstoogmerk

niet meer zou bestaan, dan zal het vermogen toebedeeld worden aan het Rode

Kruis - Vlaanderen, Motstraat 40, 2800 Mechelen.

ADMINISTRATIEVOORWAARDEN

Artikel 21

§1. De Stichting stelt de voorwaarden voor het in administratie nemen en

houden van goederen, al dan niet tegen uitgifte van Certificaten, vast bij

besluit van de Raad van Bestuur. De administratievoorwaarden worden

vastgesteld bij notariële akte.

§2. De administratievoorwaarden kunnen worden gewijzigd ingevolge een

besluit van de Raad van Bestuur overeenkomstig art. 19 van deze statuten. SLOTVERKLARINGEN

Artikel 22.

De nietigheid of de onafdwingbaarheid van een bepaling van deze statuten brengt op geen enkele wijze de geldigheid en de afdwingbaarheid van de overige bepalingen van de statuten in het gedrang.

Artikel 23.

Het eerste boekjaar van de Stichting eindigt op één en dertig december

tweeduizend vijftien. Vervolgens verloopt het boekjaar per kalenderjaar.

DEEL 3. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN / VERKRIJGING VAN

RECHTSPERSOONLIJKHEID

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld treffen de comparanten in

uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot

de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de

stichting volgende beslissingen en leggen zij volgende verklaringen af

waarvan zij, mij, notaris, verzoeken akte te verlenen:

BEKRACHTIGING 1

Ondergetekende notaris wijst erop dat er in naam van de stichting

i

19/02/2015 ~

~ I

Voor-

behouden

aan het

BelgiscTi

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

verbintenissen kunnen worden aangegaan vooraleer zij rechtspersoonlijkheid bezit. Tenzij anders is overeengekomen zijn zij die in enigerlei hoedanigheid dergelijke verbintenissen aangaan, daarvoor persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk behalve wanneer de stichting binnen twee jaar na het ontstaan van de verbintenis rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zij bovendien die verbintenissen binnen zes maanden na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid heeft overgenomen. Verbintenissen overgenomen door de stichting worden geacht van hun ontstaan door de stichting te zijn aangegaan.

De comparanten bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig de Wet betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, alle in naam van de in oprichting zijnde stichting aangegane verbintenissen.

COMMISSARIS 1

De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de stichting voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, opgemaakt uitsluitend voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

(Getekend)

R. MONDELAERS

Notaris

Werd gelijktijdig neergelegd: een afschrift van de oprichtingsakte.

Coordonnées
STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR ALLY-ZUTTERMAN

Adresse
KESTELSTRAAT 172 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande