STIJN DE CORTE CONSULT, AFGEKORT : S.D.C. CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : STIJN DE CORTE CONSULT, AFGEKORT : S.D.C. CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 877.092.806

Publication

08/01/2014
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

2 7 BEC. 2013

4 pwee DaI~fIC

EL TGEE

K E GENT

1111111111,11.11111.1111111111/iii

Ondernemingsnr : 0877.092.806

Benaming

(voluit) : STIJN DE CORTE CONSULT

(verkort): S.D.C. CONSULT

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Burgemeester De Guchteneerelaan 9 te 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Naamswijziging - Zetelverplaatsing - Doelwijziging - omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Vaststelling van de statuten - Ontslag - Benoemingen - Machten

Uit een akte verleden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuurre, op 19 december 2013, ter registratie aangeboden op het bevoegd registratiekantoor te Kortrijk, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "STIJN DE CORTE CONSULT", te 9820 Merelbeke, Burgemeester De Guchteneerelaan 9, volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van de door de wet vereiste verslagen van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, revisor, en van de zaakvoerder, betreffende de hierna beschreven inbreng in natura.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de Comm.V "STUN DE CORTE CONSULT", afgekort "S.D.C, CONSULT" door inbreng van een pakket aandelen, bestaande uit 99 aandelen (van in totaal 100 aandelen) van de BVBA "STIJN DE CORTE TRANS", afgekort "S.D.C. TRANS", kan ik besluiten dat

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan " van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 97 nieuw uit te geven aandelen van de Comm.V "STIJN DE CORTE CONSULT", afgekort "S.D.C. CONSULT" niet een fractiewaarde van 25,00 EUR te verhogen met een globale uitgiftepremie van 1.282.825,00 EUR.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 10 december 2013

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. P et Dujardin, bedrijfsrevisor"

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweeduizend vierhonderd vijfentwintig (¬ 2 425,00) om het kapitaal te brengen van zevenhonderd vijftig euro (¬ 750,00) op

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

) drieduizend honderd vijfenzeventig euro (¬ 3 175,00) door de hierna beschreven inbreng in natura van aandelen, mits creatie en uitgifte van zevenennegentig (97) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van één miljoen tweehonderd vijfentachtigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 1 285 250,00), inbegrepen een uitgiftepremie van één miljoen tweehonderd tweeëntachtigduizend achthonderd vijfentwintig euro (¬ 1 282 825,00) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge DERDE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal een tweede maal te verhogen met één miljoen tweehonderd tweeëntachtigduizend achthonderd vijfentwintig euro (¬ 1 282 825,00) om het kapitaal te brengen van drieduizend honderd vijfenzeventig euro (¬ 3 175,00) op één miljoen tweehonderd zesentachtigduizend euro (¬ 1 286 000,00), en dit door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans één miljoen tweehonderd zesentachtigduizend euro (¬ 1 286 000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zevenentwintig (127) aandelen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "SIEN INVESTMENT COMPANY". ZESDE BESLUIT

De vergadering beskuit de zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden te verplaatsen naar 9800 Deinze, Europalaan 55.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren inzake ondermeer holdingactiviteiten, en dit zoals bepaald in het elfde besluit hierna dat een volledig nieuwe tekst van statuten aanneemt.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, revisor, aangaande de om-zetting van de gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd opgesteld.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt :

"8. BESLUIT

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staak van activa en passiva per 30 september 2013 die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld met een balanstotaal van 1.230.980,51 EUR en een netto-actief ten belope van 231.024,39 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden op uitzondering van de niet geboekte schuld vennootschapsbelasting boekjaar 2013 waarvan het bedrag geraamd wordt op afgerond 7.500,00 EUR. Het gecorrigeerd netto-actief bedraagt aldus 223.524,39 EUR.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezig percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Voor de omzetting van de vennootschapsvorm, zal het maatschappelijk kapitaal van de Comm.V "STIJN DE CORTE CONSULT", afgekort "S.D.C. CONSULT", voormeld, verhoogd worden met 1.285.250,00 EUR door inbreng in natura van een aandelenpakket, mits creatie en uitgifte van 97 nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, inbegrepen een uitgiftepremie ten belope van 1282.825 EUR, dewelke onmiddellijk volg end op de eerste kapitaalverhoging wordt geïncorporeerd ln kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal zal bijgevolg verhoogd worden van 750,00 EUR naar 1.286.000,00 EUR.

Het gecorrigeerd netto-actief (ad 223.524,39 EUR) van de gewone commanditaire vennootschap "STIJN DE CORTE CONSULT", afgekort "S.D.C. CONSULT" per 30 september 2013 is hoger dan het maatschappelijk kapitaal ten belope van 222.774,39 EUR (dit zowel v66r als na de voormelde kapitaalverhoging).

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, ná kapitaalverhoging, ad 1.286.000,00 EUR, volstaat als minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zoals werd vastgesteld binnen artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen op 18.550,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van de omzetting van de Comm.V "STIJN DE CORTE CONSULT", afgekort "S.D.C. CONSULT" naar een BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wevelgem, 10 december 2013

{getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr, P et Dujardin, bedrijfsrevisor

Deze verslagen zulten neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. NEGENDE BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid waarvan de naam, het doel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige

vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves

onveranderd zullen behouden worden, na de aanpassingen hiervoor.

Het kapitaal van één miljoen tweehonderd zesentachtigduizend euro (¬ 1 286 000,00) zal vertegenwoordigd

zijn door honderd zevenentwintig (127) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in

ruil voor één aandeel van de omgezette gewone commanditaire vennootschap.

Bijgevolg worden, met goedkeuring van alle partijen, de honderd zevenentwintig (127) aandelen van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt toebedeeld

1/ aan de heer Stijn De Corte, voornoemd, die aanvaardt : honderd zesentwintig (126) aandelen;

2/ aan de heer Roger De Corte, voornoemd, die aanvaardt : één (1) aandeel.

De instnamenterende notaris wijst de vennoten van de omgezette gewone commanditaire vennootschap op

de aansprakelijkheden zoals bepaald in de artikelen 785 en 786 van het Wetboek van Vennootschappen.

TIENDE BESLUIT

De zaakvoerder, de voornoemde heer Stijn De Corte, verklaart ontslag te nemen ais zaakvoerder van de

gewone commanditaire vennootschap wegens de omzetting van deze laatste in een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid. De vergadering stelt dit ontslag vast en beslist dit te aanvaarden. De

vergadering verleent de zaakvoerder algehele kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

ELFDE BESLUIT

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, legt de vergadering de statuten van de omgezette

vennootschap vast.

Het artikel 3 luidt als volgt :

"ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zelfstandig of in samenwerking met

derden:

I. Specifieke activiteiten

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, het verrichten van prestaties

die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Computeradviesbureaus

verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van

bijbehorende programmatuur (software)

analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden

- Adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer

- het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie

- Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer

- Goederenvervoer over de weg : nationaal en internationaal

- goederenvervoer langs de weg; vervoer van boomstammen, zwaar internationaal vervoer, veevervoer,

vervoer met koelwagens, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer in tankwagens, autovervoer

- het ophalen van melk en het vervoer naar de zuivelfabriek

- het vervoer van stortklare beton die niet door de eenheid zelf werd vervaardigd

- goederenvervoer met door dieren getrokken voertuigen

Vervoer via pijpleidingen

- het vervoer van gassen, oliën en andere vloeistoffen via pijpleidingen

- Vervoer over water

het vervoer van personen of goederen over water, al dan niet volgens een dienstregeling

- Het vervoer van personen of goederen door de lucht zonder dienstregeling het vervoer door de ruimte van

goederen en personen

- Vervoerondersteunende activiteiten, reisbureaus

- Overige ondersteunende activiteiten i.v.m. het vervoer te land

- de organisatie van carpooling en van overige vormen van gemeenschappelijk niet-openbaar vervoer van

personen.

- Overige ondersteunende activiteiten i.v.m. het vervoer over water

- Overige ondersteunende activiteitén i.v.m. het vervoer over water het organiseren van reizen en excursies

van kortere duur, regelen van 'reizen op maat', onderdak en vervoer van reizigers en toeristen

- Organisatie van het vrachtvervoer

- Overige tussenpersonen op het gebied van vervoer

het toevertrouwen van niet-gegroepeerde vracht aan het openbaar vervoer (vervoer per spoor, over water,

luchtvervoer of een combinatie daarvan)

- Vervoersbemiddeling

- de activiteiten van vervoercommissionairs die contracten voor het vervoer van goederen afsluiten in eigen

naam maar het vervoer zelf door derden laten uitvoeren

- de activiteiten van vervoermakelaars

- Overige activiteiten i.v.m, de organisatie van het vrachtvervoer

- het verzamelen, vervoeren en afleveren van post en pakjes in binnen- en buitenland

- Verhuur van overige transportmiddelen voor vervoer te land

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen,

- Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment

- Veiligheidsdiensten

- het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.)

- Coördinatiecentra,

- Consultancy in de meest uitgebreide zin.

l!. Algemene activiteiten.

Al Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij ai of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstelling en.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

I I I. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Bl Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV, Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, on-roerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn biij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

TWAALFDE BESLUIT : BENOEMINGEN

11 De vergadering besluit te benoemen als niet statutaire zaakvoerder, voor onbeperkte duur, te rekenen vanaf heden, de volgende persoon

- de heer Stijn De Corte, voornoemd.

De aldus benoemde zaakvoerder, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn bestuursmandaat.

2/ Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen terzake. DERTIENDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE  MACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

,~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor analytisch uittreksel

Notaris Kurt Vuylsteke, te Kuurre

Bijlage :

-Gecoördineerde statuten

-expeditie van de akte

-2 verslagen van de bedrijfsrevisor

-Verslag zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013
ÿþMod W ord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming 0877.092.806

(voluit) (verkort) : Stijn De Corte Consult

S.D.C. Consult

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Burgemeester De Guchteneerelaan 9 te 9820 Merelbeke (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Naar aanleiding van de buitengewone algemene vergadering dd 11 juni 2013, gehouden ten maatschappelijke zetel, blijkt uit het verslag dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om met ingang van 01/07/2013 :

Het ontslag ais zaakvoerder te aanvaarden van de Heer DE CORTE Roger, Burgemeester De: Guchteneerelaan 9 te 9820 Merelbeke met volledige kwijting voor het gevoerde beleid

De benoeming als zaakvoerder te aanvaarden van de Heer DE CORTE Stijn, Teirlinckhof 2 te 9890j VURSTE, die bij deze zijn mandaat aanvaardt.

Aan de zaakvoerder ken, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een wedde worden toegekend, waarvan het bedrag niet onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene vergadering en dat ten laste. komt van de algemene kosten van de vennootschap. Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend.

DE CORTE Stijn

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-1 JULI 2013

RECHTBANK VAN

KOORHANgiregE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/08/2011
ÿþni ":G Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes dü Môûiteur be- te

Voor- behouden

aan het Belgisch _ Staatsblad

*11130916*

q N 3E"

" ~~..

; 9 3 AS, 201$

~~Á) t:i, fGriffie

- ,:-,

.

_._

~sw~_~.._----------- - -- --------------

Ondernemingsnr : 0877.092.806

Benaming

(voluit) : Stijn De Corte Consult

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Burgemeester De Guchteneerelaan 9 te 9820 Merelbeke

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 01/01/2011, gehouden ten zetel blijkt uit het verslag dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om met ingang vanaf 01/01/2011 het ontslag te aanvaarden als zaakvoerder van :

- Mevrouw Van Belle Veronique, wonende in Teirlinckhof 2 te 9820 Gavere, volledige kwijting wordt haar verleend voor haar mandaat.

In haar vervanging wordt voorzien om met ingang vanaf 01/01/2011 te benoemen tot zaakvoerder :

- De Heer De Corte Roger wonende in de Burgemeester De Guchteneerelaan 9 te 9820 Merelbeke, die bij deze zijn mandaat aanvaardt. Het mandaat is onbezoldigd.

De Heer De Corte Roger,

Zaakvoerder

06/06/2011
ÿþnud 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







NEERGELEGD





bE

B,

st~



2 y -05- 2011





" 11083886 RECHTBANK VAN

KOOPHAND.E.L. TE GENT

n te







Ondernemingsnr : 0877.092.806

Benaming

(voluit) : Stijn De Corte Consult

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Burgemeester De Guchteneerelaan 9 te 9820 Merelbeke

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 01/01(2011, gehouden ten zetel blijkt uit het

verslag dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om met ingang vanaf 31/12/2010 :

het ontslag te aanvaarden als zaakvoerder van :

- De Heer De Corte Stijn, wonende in Teirlinckhof 2 te 9820 Gavere, volledige kwijting wordt hem verleend

voor zijn mandaat.

In zijn vervanging wordt voorzien om met ingang vanaf 01/01/2011 te benoemen tot zaakvoerder :

- Mevrouw Van Belle Veronique wonende in Teirlinckhof 2 te 9820 Gavere, die bij deze haar mandaat

aanvaardt.

Getekend,

Van Belle Veronique,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
STIJN DE CORTE CONSULT, AFGEKORT : S.D.C. CO…

Adresse
BURGEMEESTER DE GUCHTENEERELAAN 9 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande