STIPA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STIPA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.277.524

Publication

03/07/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch 

Staatsblad

NEERGELEGD 2 4 JUNI 2014

RECUTUNK VAN

KOOPIUMM. TE GENT

11 11j1,11. jW 1

, 2

1

Ondernemingsnr: 0465.277,524

!I Benaming (voluit) : STIPA

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Baron De Gieylaan 85

9840 De Pinte

Onderwerp akte :Aanpassing en wijziging statuten

Er blijkt uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerde notaris Christof Gheeraert te Gentj Drongen, op 20/06/2014 (ter registratie neergelegd) dat de buitengewone algemene vergadering van! de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STIPA", gevestigd te 9840 De Pinte, Baron De Gieylaan 85, niet éériparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen

kennisname van het verslag van de zaakvoerders met de verantwoording van de voorgestelde:

1; wijziging van het maatschappelijk doel, waarbij de samenvattende staat gevoegd is over de:

actieve en de passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31/03/2014.

voorstel om de beschrijving van het maatschappelijk doel voortaan te wijzigen in

"De vennootschap heeft tot doel:

L VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET

DERDEN

1. Het verrichten van diverse prestaties ten behoeve van andere ondernemingen, zoals onder meer managementprestaties, het leveren van advies en bijstand op het gebied van public relations, communicatie, bedresbeheer en bedrijfsvoering, financieel beheer, consultancy, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, het geven van opleidingen en verstrekken van technische expertise, en, meer in het algemeen, het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. het uitvoeren van studies inzake immobiliën en verkopen van deze studies.

5. het optreden als bemiddelaar be onderhandelingen betrekking hebbende op de volledige of.' gedeeltelijke aan- of verkoop van aandelen, in de meest ruime zin, deelnemen aanij uitgifteactiviteiten van aandelen en waarden met vaste of variabele rente;

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile, verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ..), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,i verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende! goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met! betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben varij voormelde roerende en onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemin gen.

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in nature aan de zaakvoerders als onderdeel van hun bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschnjving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak."

" vaststelling dat de algemene vergadering in haar vorige vergadering heeft beslist om een tussentijds dividend toe te kennen ten belope van vierhonderdzesentwintigduizend euro (¬ 426.000,00), hetgeen, na afhouding van de roerende voorheffing ten belope van tien procent, leidt tot een netto-dividend van driehonderddrieëntachtigduizend vierhonderd euro (¬ 383.400,00)

" kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor, aangaande de voorgenomen inbreng, de

toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoedingen

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Sedriffsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in nature bit de BVBA STIPA door inbreng in nature van de vordering die werd toegekend aan de heer Stijn PARED1S ten belope van 383.400,00 EUR, naar aanleiding van de dividenduitkering van 6 juni 2014 bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedresrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van de waarderingsmethode toegepast voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, dewelke gesteund is op de eigenvermogenswaarde van de vennootschap en geen rekening houdt met latente meerwaarden op het onroerend en roerend patrimonium van de vennootschap. Aangezien de enige, bestaande aandeelhouder zelf intekent op de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beFieuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

kapitaalverhoging heeft voormelde geen benadeling van de ene noch de andere partij tot gevolg. De waardebepalingen waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4. De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit

3.926 nieuw uit te geven aandelen van de BVBA STIPA met een fractiewaarde van 24,80 EUR te verhogen met een globale uitgiftepremie van 286.035,20 EUR.

De toekenning van voormelde vergoeding doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze blijken uit het huidige huwelijksvermogens-stelsel van voormelde inbrenger.

ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld?

" kennisname van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, waarin deze uiteenzet waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusie van het bijgevoegde verslag van de bedrijfsrevisor

" voorstel om het kapitaal te verhogen, conform de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het wetboek inkomstenbelasting, door inbreng van een vordering op de vennootschap ten belope van zevenennegentigduizend driehonderdvierenzestig euro tachtig cent (¬ 97.364,80), om het kapitaal aldus te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) tot honderdvijftienduizend negenhonderdvierenzestig euro tachtig cent (E 115.96480), door de uitgifte van 3.926 nieuwe aandelen met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving

" voorstel om de uitgifteprijs van deze nieuwe aandelen vast te stellen op zevenennegentig euro zesenzestig cent (E 97,66) per aandeel, hetzij de huidige fractiewaarde van vierentwintig euro tachtig cent (E 24,80) (zijnde het huidige kapitaal ten belope van 18.600,00, gedeeld door het huidige aantal aandelen, of 750), te vermeerderen met een uitgiftepremie van tweeënzeventig euro zesentachtig cent (¬ 72,86) per nieuw aandeel, waarbij de verplichting wordt opgelegd om de nieuwe aandelen volledig te volstorten bij de inschrijving, waarbij het deel van de uitgifteprijs dat overeenstemt met de huidige fractiewaarde van de aandelen, zal moeten geboekt worden op de rekening "kapitaal" en het deel van de uitgifteprijs dat overeenstemt met de uitgiftepremie zal moeten geboekt worden op een bijzondere onbeschikbare reserverekening "uitgiftepremies"

" inschrijving en volstorting:

De enige vennoot verklaart

- dat hij volledig op de hoogte is van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap

- dat hij, ingevolge de voormelde beslissing tot toekenning van een tussentijds dividend, een

zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft op de vennootschap

- dat deze schuldvordering uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de

bedrijfsrevisor

- dat hij zijn schuldvordering wil aanwenden om in te tekenen op de onderhavige

kapitaalverhoging en betaling van de uitgiftepremie, en wel als volgt

ten belope van een bedrag van zevenennegentigduizend driehonderdvierenzestig

euro tachtig cent (E 97.364,80) om in te tekenen op onderhavige kapitaalverhoging;

- ten belope van een bedrag van tweehonderdzesentachtigduizend vijfendertig euro

twintig cent (E 286.035,20) : ter betaling van de voormelde uitgiftepremie.

Hetgeen de vergadering verklaart te aanvaarden.

Als vergoeding voor deze inbreng beslist de algemene vergadering de 3.926 nieuwe en

volledig volstorte aandelen toe te kennen aan de enige, die verklaart dit te aanvaarden.

" vaststelling dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt

" voorstel om het kapitaal opnieuw en eveneens conform de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het wetboek inkomstenbelasting en dit onlosmakelijk verbonden met de onmiddellijk hieraan voorafgaande kapitaalverhoging, te verhogen met een bedrag van tweehonderdzesentachtigduizend vijfendertig euro twintig cent (E 286.035,20) door incorporatie van de voormelde bjjzondere onbeschikbare reserverekening, "uitgifteprernie", om

Op de laatste blz. van Litik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-betibuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

=cl t1.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

aldus het kapitaal te brengen van honderdvijftienduizend negenhonderdvierenzestig euro tachtig cent (¬ `11.964,80) tot vierhonderdentweeduizend euro (¬ 402.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch door aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen

" vaststelling dat ook deze laatste kapitaalverhoging is verwezenlijkt

" aanpassing van de statuten aan de voorgaande beslissingen

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Christof Gheeraert,

Geassocieerde notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift, verslag van de zaakvoerders + staat van actief en passief, verslag bedrijfsrevisor, bijzonder verslag bestuursorgaan en gecoördineerde statuten.

Voor-

befiouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/02/2014 : GE192251
07/02/2013 : GE192251
02/03/2012 : GE192251
23/02/2011 : GE192251
10/02/2011 : GE192251
12/02/2010 : GE192251
03/02/2009 : GE192251
28/01/2008 : GE192251
07/02/2007 : GE192251
20/09/2006 : GE192251
16/01/2006 : GE192251
19/01/2005 : GE192251
26/01/2004 : GE192251
02/07/2003 : GE192251
08/12/2000 : GE192251
28/01/1999 : GEA021466
18/10/2016 : GE192251
22/11/2016 : GE192251

Coordonnées
STIPA

Adresse
BARON DE GIEYLAAN 85 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande