STL VISUALS & GRPHX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STL VISUALS & GRPHX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.157.472

Publication

15/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.11.2013, NGL 09.01.2014 14006-0551-009
19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.11.2012, NGL 13.11.2012 12637-0046-009
30/11/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ilt11.111§11111

LLNTERGELEGD

1 6 NOV. 2011

1 ItiriOPH 1~ \T

Ondememinganr:

Benaming : STL VISU LS GRPI-UX

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldwijkstraat 16

9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Delbaere te Gent (Ledeberg) op 14 november 2011, neergelegd ter. registratie, blijkd dat door :

De Heer LAMMERTYN, Stijn, geboren te Roeselare op één mei negentienhonderd zevenenzeventig, ongehuwd en geen wettelijke samenwoning, elD kaartnummer 590-7564074-40, nationaal nummer 77.05.01141.26, wonende te 9050 Gent (Ledeberg), Veldwijkstraat 16

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met als :

Naam: "STL VISUALS & GRPHX".

Zetel: 9050 Gent(Ledeberg), Veldwijkstraat 16.

Doel:

1.1 De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

- het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media; - het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters), films en artikelen;

- de beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten;

- grafische vormgeving, en foto- en videomontage.

2./ De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland uitsluitend voor eigen rekening:

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of ,buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een semi-publiekrechterlijk statuut;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, onroerende leasing, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het" beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3./ De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle soorten vennootschappen en mag alle leningen, van gelijke welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een ander wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is ' met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend, en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vernield, zijn activiteiten andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen en/of erop gevestigde rechten in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur: de vennootschap bestaat vanaf haar oprichting voor onbepaalde duur.

Kapitaal:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen met een nominale waarde van honderd euro (100,00 EUR) elk.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht.

Op de aandelen zonder stemrecht en hun houders zijn de artikelen 238, 240, 241 en 331 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

De comparant schrijft in op alle aandelen, dewelke hij volstort voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), deels door inbreng in natura voor een bedrag/waarde van tienduizend tweehonderd euro (¬ 10.200,00), hetgeen 102 van de 186 aandelen vertegenwoordigt, en deels door inbreng in geld voor een bedrag van tweeduizend tweehonderd euro (¬ 2.200,00), zoals hierna gemeld, waarvoor hem 84 aandelen worden toegekend.

B.2./ Wat de inbreng in geld betreft:

Het bedrag van tweeduizend tweehonderd euro (¬ 2.200,00) werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek der Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE95 1325 3701 3158, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STL VISUALS & GRPHX" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voomoemde bank op zeven november laatst, dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd en in ons dossier zal bewaard blijven.

13.3./ Wat de inbreng in natura betreft:

8.3.1.1 Verslag van de bedrijfsrevisor

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PKF Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Metrologielaan 10, vertegenwoordigd door Mevrouw Ria Verheyen, bedrijfsrevisor, aangesteld door de oprichter, heeft op acht november laatst, het verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan het besluit luidt als volgt: "6. Besluit

De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap STL VISUALS & GRPHX BVBA, bestaat uit

- EUR 1.550,66 Bureelmaterieel

- EUR 7.862, 60 Uitrusting

- EUR 786,74 Bureelmeubilair

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting nagezien werd overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en quasi-inbreng;

2. De oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

3. De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. De voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord is en gebaseerd op conventionele bepalingen. De conventionele waarde die door de oprichter werd weerhouden is enkel verantwoord in de mate de vennootschap haar bedrijfsplan kan realiseren. De waardebepaling leidt tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat in 102 aandelen van de vennootschap STL VISUALS & GRPHX BVBA.

Voor de volledigheid vermelden we nog dat het maatschappelijk kapitaal ten minste 18.550 EUR moet bedragen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fatmess opinion" is.

Brussel, 8 november 2011. PKF bedrijfsrevisoren CVBA vertegenwoordigd door Ria Verheyen Bedrijfsrevisor. "

B.3.2./ Bijzonder verslag van de oprichter bij de inbreng in natura

Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de oprichter een bijzonder verslag opgemaakt in datum van achtentwintig oktober laatst, waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor en de oprichter zal tegelijk met een expeditie van deze akte worden neergelegd op de rechtbank van koophandel te Gent.

B.3.3./ Inbreng

De Heer LAMMERTYN Stijn, voornoemd, verklaart in de vennootschap inbreng te doen van de hiernavolgende roerende goederen, waarvan hij verklaart eigenaar te zijn, overeenkomstig hierna letterlijk aangehaald citaat uit het verslag van de bedrijfsrevisor:

- EUR 1.550,66 Bureelmaterieel

- EUR 7.862, 60 Uitrusting

- EUR 786,74 Bureelmeubilair

Deze inbreng wordt nader omschreven in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Algemene voorwaarden van de inbreng

1./ De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte roerende goederen

vanaf heden, onder de gewone waarborg als naar recht en vrij van enig pand of beslag en volgens hun

huidige staat, zonder waarborg voor eventuele verborgen gebreken, en verder onder de hierna bedongen

voorwaarden:

2./ De vennootschap zal het genot ervan hebben vanaf zelfde datum.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voo r-

bet:ouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mai 2, ti

3./ De vennootschap zal vanaf heden, alle lasten, belastingen en taksen ten hare laste : nemen, alsook alle andere kosten, gewone of buitengewone, die de ingebrachte goederen bezwaren of zullen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom van deze goederen.

4./ Alle kosten, rechten, honoraria, belastingen en lasten welkdanig ook, voortvloeiend uit de huidige inbreng worden door de vennootschap gedragen.

B.3.4. Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng in natura van roerende goederen, waarvan de totale waarde tienduizend tweehonderd euro bedraagt, warden honderd en twee (102) volledig afbetaalde aandelen met een nominale waarde van honderd euro elk, toegekend aan de inbrenger.

De vennootschap beschikt bijgevolg, gelet op voormelde inbreng in speciën (in de mate als hoger gezegd) en voormelde inbreng in natura over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00). Voor deze inbreng werden aan de enige oprichter/inbrenger honderd zesentachtig aandelen met nominale waarde van honderd euro elk toegekend.

Zaakvoerder(s):

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders (natuurlijke of rechtspersonen), aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het benoemingsbesluit is hun mandaat van onbepaalde duur.

Wanneer de vennootschap zou bestuurd worden door meerdere zaakvoerders, dienen zij te handelen als een " college.

Bevoegdheid:

1.1 Bestuursbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

2./ Vertegenwoordigingsbevoegdheid,

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De handtekening van de zaakvoerder(s) moet in elk geschrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding "voor de BVBA STL VISUALS & GRPHX".

Algemene vergadering:

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden de tweede zaterdag vande maand november om elf uur op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats, telkens om achttien uur.

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende kaf enderjaa r.

Winstverdeling  Reserve:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Vereffening:

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is van rechtswege vereffenaar.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar eindigt op dertig juni tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 2.1

" De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één september tweeduizend en elf, overneemt. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60 en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerders:

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, opmerkende dat de benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen: De Heer LAMMERTYN Stiln, voornoemd, hier aanwezig en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Aan hem worden de machten toegekend zoals voorzien in de artikelen tien en volgende van de statuten Volmacht:

De algemene vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer Wendy LEROY, kantoor houdende te 1742 Ternat, Heidestraat 36A, van het kantoor HTB Bedrijfsadviseurs, met zetel te 9570 Lierde, Langemunte 46, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de bevoegde federale en regionale overheidsdiensten financiën, waaronder de B.T.W. en de registratiecommissie, alsook ten aanzien van de diensten van het Ondernemingsloket, ten einde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen, en alle nodige administratieve verrichtingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren, alsmede ten aanzien van alle verplichtingen inzake het Sociaal Statuut der Zelfstandigen met betrekking tot de jaarlijkse bijdrage van vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen.

. Voor eensluidend ontledend uittreksel

Te Gent (Ledeberg), 14 november 2011-11-14

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor en de oprichter

- Een expeditie van de oprichtingsakte, bestemd voor neerlegging op de Rechtbank van Koophandel te Gent

Notaris Dirk Delbaere

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.11.2015, NGL 09.12.2015 15687-0017-009

Coordonnées
STL VISUALS & GRPHX

Adresse
VELDWIJKSTRAAT 16 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande