STOCKE & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STOCKE & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.312.471

Publication

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.02.2013, NGL 19.07.2013 13324-0108-009
02/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

WIINIIIIIIII~II IIII

*13051172*

i

bet A8 Eie Star

m

NEERGELEGD

21 IfAART 2013

RECHTBANIM

,_KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0421.312.471

Benaming

(voluit) : STOCKE & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : PARK TE POLDERE 9 BUS 3 TE 9840 DE PINTE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  DOELSWIJZIGING  KAPITAALVERMINDERING  ONTSLAG RAAD VAN BESTUUR BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Notaris JACQUES HULSBOSCH te DE PINTE op NEGENTIEN MAART TWEEDUIZEND EN DERTIEN blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap STOCKE & CO, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9840 De Pinte, Park te Poldere 9 bus 3, ondernemingsnummer BTW BE0421.312.471, volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen van de vennootschap af te schaffen, derhalve dat deze vanaf heden een fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLUIT.

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van de verslagen opgemaakt met het oog op hierna vermelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 31 december 2012, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouder erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen. DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit de naamloze vennootschap STOCKE & CO om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STOCKE is de voortzetting van de naamloze vennootschap STOCKE & CO, met dien verstande dat door de

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven, behoudens de hier na te nemen beslissing tot wijziging van het doel.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 december 2012, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de naamloze vennootschap STOCKE & CO, worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STOCKE.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STOCKE.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STOCKE zal de boekhouding en cie boeken die door de naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STOCKE behoudt het ondernemingsnummer BTW BE0421.312.471 van de naamloze vennootschap STOCKE & CO.

De vijfduizend (5.000) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden omgezet in aandelen op naam en toegekend aan de aandeelhouders in verhouding tot hun huidige aandelenbezit.

De zaakvoerder zal zorg dragen voor de praktische uitvoering van dit besluit.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de aandeelhouders, is de naamloze vennootschap STOCKE & CO omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STOCKE, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

VIERDE BESLUIT.

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur met het oog op hierna vermelde doelswijziging.

Aan dit bijzonder verslag is een staat van actief en passief van 31 december 2012 gehecht.

De vergadering erkent kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit om het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- De aan- en verkoop van software en hardware

- Het ontwikkelen van software

- Het verstrekken van advies inzake soft- en hardware.

M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel strekt zich bovendien uit tot alle handelsverrichtingen die in de breedste zin rechtstreeks of onrechtstreeks daarbij aansluiten, zelfs als tussenpersoon.

Zij kan, binnen het raam van haar maatschappelijk doel, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële en burgerlijke handelingen stellen.

Zij kan, indien het gewoon nuttig is, aile onroerende goederen aankopen en verkopen.

Zij zal door inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen of zal deze zelfs mogen opslorpen of overnemen.

In het algemeen zal de vennootschap alle handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of handelingen die van aard zijn de verwezenlijking van dat doel te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook worden omgezet in een rechtswezen met andere juridische vorm." ZESDE BESLUIT.

De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met HONDERD VEERTIENDUIZEND VIJFHONDERDVEERTIEN EURO TWEEËNTACHTIG CENT (¬ 114.514,82) om het te brengen van HONDERD ACHTENNEGENTIGDUIZEND DRIEHONDERDVEERTIEN EURO TWEEËNTACHTIG CENT (¬ 198.314,82) op DRIEËNTACHTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (¬ 83.800,00).

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande, dat deze kapitaalmindering geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van HONDERD VEERTIENDUIZEND VIJFHONDERDVEERTIEN EURO TWEEËNTACHTIG CENT (¬ 114.514,82) zal worden ter beschikking gesteld ais door terugbetaling aan de aandeelhouder door boeking op de rekening-courant van de aandeelhouder.

De vergadering besluit om voormeld bedrag van honderd veertienduizend vijfhonderd veertien euro tweeëntachtig cent (¬ 114.514,82) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouder, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De vergadering geeft aan de raad van bestuur opdracht om nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht, en om gezegd bedrag te boeken op de rekening-courant van de aandeelhouder.

De vergadering beslist dat de vermindering van het kapitaal zal worden aangerekend op het volgestorte kapitaal.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering verleent ontslag op eigen verzoek aan:

- de heer STOCKÉ André, wonende te 9840 De Pinte, Park te Poldere 9 bus 3, als bestuurder van de naamloze vennootschap STOCKE & CO;

- mevrouw DE BRUYNE Godelieve, wonende te 9840 De Pinte, Park te Poldere 9 bus 3, als bestuurder van de naamloze vennootschap STOCKE & CO;

V

Vorf-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de heer STOCKÉ Jacques, wonende te 9840 De Pinte, Park Viteux 3 bus 7, als bestuurder van de naamloze vennootschap STOCKE & CO.

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering besluit de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren.

NEGENDE BESLUIT.

De vergadering geeft de instrumenterende opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

TIENDE BESLUIT.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om te benoemen tot zaakvoerder voor onbepaalde duur:

- de heer André Stocké, wonende te 9840 De Pinte, Park te Poldere 9 bus 3, die hier uitdrukkelijk is tussengekomen teneinde zijn mandaat uitdrukkelijk te aanvaarden.

Dit mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ELFDE BESLUIT.

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan Moore Stephens, met zetel te 9031 Gent (Drongen), Deinsesteenweg 114, evenals aan hun bedienden, aangestelden of lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank Ondernemingen en, desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JACQUES HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal

-verslag bestuurders

-verslag bedrijfsrevisor

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 24.08.2012 12445-0099-009
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.08.2011 11472-0288-010
05/02/2002 : GE129545
26/08/2000 : GE129545
09/10/1999 : GE129545
03/07/1996 : GE129545
01/01/1995 : GE129545
01/01/1992 : GE129545
01/01/1986 : GE129545

Coordonnées
STOCKE & CO

Adresse
PARK TE POLDERE 9, BUS 3 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande