STOKSTORMPROJECT, AFGEKORT SP

Divers


Dénomination : STOKSTORMPROJECT, AFGEKORT SP
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 848.181.559

Publication

13/03/2014
ÿþ Maf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Zulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

((II(I III (II II I I(I ((III ( (11(1 I( 1II

*19061378*

NEERGELEGD

w 4

NU 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANQ Hf knENT

Ondernemingsnr : 0848.181.559

Benaming

(voluit) : STOKSTORMPROJECT

(verkort) : SP

Rechtsvorm : Economisch samenwerkingsverband

Zetel : Stokstormestraat 14 bus A - 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris - verlenging mandaat zaakvoerders

Uit de notulen van de bijzondere vergadering der leden, gehouden op 07/02/2014, blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Stefaan Beirens, benoemd werd tot commissaris voor een hernieuwbare termijn van drie jaar (voor de boekjaren eindigend op 31 december 2013, 2014 en 2015), onmiddellijk eindigend na de algemene vergadering die de jaarrekening per 31 december 2015 dient goed te keuren

Uit dezelfde notulen blijkt dat de vergadering heeft beslist om de mandaten van de volgende zaakvoerders

te verlengen, en dit voor onbepaalde duur:

-de heer Johan Vlaemynck, wonende te 9800 Deinze, Berg 29/0,

-de heer Herman Vlaemynck, wonende te 9850 Nevele, Nieuwe Kerkstraat 8,

-de heer Dirk Vlaemynck, wonende te 9850 Nevele, Nieuwe Kerkstraat 9,

-de heer Tom Vlaemynck, wonende te 9850 Nevele, Nieuwe Kerkstraat 9,

-de heer Tim Vlaemynck, wonende te 9850 Nevele, Kerkstraat 36.

Gedaan te Deinze, op 07/02/2014.

Getekend:

De heer Johan Vlaemynck

Zaakvoerder

De heer Dirk Vlaemynck

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/09/2012
ÿþº%

L. L ~

Motl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" , ,  ~ . ,, r~< ~,. t

*12149426"

~

2 3 AUG. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHA Da TE GENT

( 4- Z-4 S"J

Benaming

(voluit) : STOKSTORMPROJECT

(verkort) : SP

Rechtsvorm : Economisch Samenwerkingsverband

Zetel : Stokstormestraat 14A, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op 27 juli 2012 te Deinze zijn hierna genoemde partijen, allen rechtspersonen,

1.0e BVBA HET GROENE HUIS, opgericht bij akte van notaris Jozef Verschueren van 24 mei 2012, bekendgemaakt in bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 mei 2012 onder nummer 12302929, met zetel te Deinze, Stokstormestraat 14 bus A, ingeschreven in de KBO onder nummer 0846.175.441, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door Herman Vlaemynck, Dirk Vlaemynck en Johan Vlaemynck, zaakvoerders.

2.De BVBA TOMATO MASTERS, opgericht bij akte van notaris Jozef Verschueren van 24 mei 2012, bekendgemaakt in bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 mei 2012 onder nummer 12302916, met zetel te 9800 Deinze, Stokstormestraat 14 bus A, ingeschreven in de KBO onder nummer 0846.174.649, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door Tom Vlaemynck, Tim Vlaemynck en Johan Vlaemynck zaakvoerders.

overgegaan tot oprichting van een Economisch Samenwerkingsverband dat zal beheerst worden door de arts, 839 ev. van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de statuten hierna zijn vastgesteld"

Partijen doen volgende inbreng in het Economisch Samenwerkingsverband:

Inbreng in geld

1.De BVBA HET GROENE HUIS : Inbreng: 5 800 (vijfduizend achthonderd) euro

2.De BVBA TOMATO MASTERS : Inbreng: 4 200 (vierduizend tweehonderd) euro

Voornoemde partijen verbinden zich ertoe om hun respectieve inbrengen in geld te storten op een rekening op naam van het Economisch Samenwerkingsverband binnen de veertien dagen na ondertekening van deze oprichtingsakte. Daartoe zullen de Zaakvoerders onmiddellijk na de ondertekening van deze oprichtingsakte een dusdanige rekening openen en voornoemde partijen schriftelijk in kennis stellen van het rekeningnummer en uitnodigen voormelde inbreng in geld te doen. De Zaakvoerders bevestigen schriftelijk ontvangst van de inbrengen op voormelde rekening aan de respectievelijke inbrengers.

STATUTEN

Artikel 1. Naam

Een Economisch Samenwerkingsverband wordt opgericht met als naam Stokstormproject, afgekort "SP" (hierna "het Samenwerkingsverband") dat vanaf de inschrijving in het register van de plaats van zijn zetel rechtspersoonlijkheid zal bezitten. Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van het Samenwerkingsverband vermelden de naam van het Samenwerkingsverband, de woorden Economisch Samenwerkingsverband of E.S.V., de zetel van het Samenwerkingsverband en het nummer van inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen,

Artikel 2. Duur

Het Samenwerkingsverband wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan steeds ontbonden worden middels eenparig besluit van de Vergadering der Leden of bij rechterlijke uitspraak.

Artikel 3. Zetel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van het Samenwerkingsverband wordt gevestigd te B-9800 Deinze, Stokstormestraat 14 bus A en kan onder de voorwaarden vermeld in de artn. 839 ev. Wetboek van Vennootschappen verplaatst worden naar om het even welke plaats binnen het arrondissement van de huidige zetel.

Artikel 4. Doel

Het doel van het Samenwerkingsverband bestaat in:

" Het beheer van de Warmtekrachtkoppeling (WKK) van het "Stokstorm project", met inbegrip van de aankopen van aardgas, het onderhoud van de WKK-motor en bijhorende installaties en de verkoop van elektriciteit en warmtekrachtcertificaten,

.Het gezamenlijk aankopen met het oog op het genieten van hoeveelheidskortingen van aile teeltbenodigdheden voor de exploitaties van de leden van het Samenwerkingsverband zoals daar zijn plantgoed, bestrijdingsmiddelen, meststoffen, substraat, bindmateriaal ed.

" Het gezamenlijk afsluiten van verzekeringen ten behoeve van de leden van het Samenwerkingsverband

" Het beheren en dragen van alle kosten mbt het "Stokstorm project" die niet onmiddellijk toewijsbaar zijn aan (de werking van) de leden van het Samenwerkingsverband, met uitsluiting van de specifiek gemaakte kosten die direct toewijsbaar zijn aan het desbetreffende lid van het Samenwerkingsverband en de verkoop van de tuinbouwproducten afkomstig van de exploitaties van de leden van het Samenwerkingsverband die rechtstreeks aan de veiling zullen aangeleverd worden door de leden zelf.

Met het oog op de verwezenlijking van dit doel mag het Samenwerkingsverband alle nodige en nuttige handelingen stellen waaronder begrepen zonder beperking:

-Het aanwerven van personeel

-Het verwerven, huren of verhuren, oprichten, vervreemden of ruilen van zowel roerende als onroerende goederen

-Alle verbintenissen aangaan, onder meer het zich borgstellen en/of hoofdelijk meeverbinden ten behoeve van derde partijen, kredieten en leningen toestaan, zijn goederen in hypotheek of pand geven.

Het doel van het Samenwerkingsverband mag slechts gewijzigd worden bij eenparig besluit van de Vergadering der Leden,

Artikel 5, Lidmaatschap

A.Voorwaarden voor lidmaatschap

Om voor lidmaatschap in het Samenwerkingsverband in aanmerking te komen, dient minstens aan de

volgende voorwaarden voldaan te zijn: rechtspersonen die betrokken zijn bij het "Stokstorm project',

B. Toetreding

Een verzoek tot toetreding dient schriftelijk gericht te worden aan de Zaakvoerders. De Zaakvoerders gaan na of de verzoeker aan de in artikel 5.A. gestelde voorwaarden voldoet en brengen hierover een aanbeveling uit aan de Vergadering der Leden. De Vergadering der Leden beslist met eenparigheid of een verzoeker die aan de In artikel S.A. gestelde voorwaarden voldoet tot het Samenwerkingsverband wordt toegelaten,

C.Overdracht van lidmaatschap

Een verzoek tot overdracht van lidmaatschap dient schriftelijk gericht te worden aan de Zaakvoerders. De Zaakvoerders gaan na of de partij aan wie het lidmaatschap zal overgedragen worden, voldoet aan de in artikel S.A. gestelde voorwaarden en brengen hierover een aanbeveling uit aan de Vergadering der Leden. Overdracht van lidmaatschap vereist een eenparige beslissing van de overige leden van het Samenwerkingsverband.

D.Uitsluiting van lidmaatschap

Een lid kan worden uitgesloten van lidmaatschap wanneer het ernstig tekort schiet in zijn verplichtingen of de werking van het Samenwerkingsverband ernstig verstoort of dreigt te verstoren, en verder in het bijzonder in de volgende gevallen: Uitsluiting geschiedt bij rechterlijke beslissing gewezen op gezamenlijk verzoek van de meerderheid van de overige leden van het Samenwerkingsverband.

E. Uittreding

Een verzoek tot uittreding dient schriftelijk gericht te worden aan de Zaakvoerders. De Zaakvoerders brengen verslag uit aan de Vergadering der Leden over de gronden voor het verzoek tot uittreding. AIs het verzoek tot uittreding gebaseerd is op een gegronde reden (waaronder begrepen wordt een reden die de verdere werking van het Samenwerkingsverband onmogelijk maakt, minstens aanzienlijk bemoeilijkt) zal de Vergadering der Leden de uittreding akteren en de uittreding zal uitwerking hebben vanaf die datum. Als het verzoekt tot uittreding niet gebaseerd is op een gegronde reden, zal uittreding een eenparige beslissing van de overige leden van het Samenwerkingsverband vereisen.

Artikel 6. Structuur en werking

De organen van het Samenwerkingsverband zijn:

-De Vergadering der Leden

-De Zaakvoerders

º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

A.De Vergadering der Leden

1.Samenstelling

De Vergadering der Leden is samengesteld uit alle leden van het Samenwerkingsverband

2.Gewone en bijzondere Vergadering der Leden

De gewone Vergadering der Leden wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand mei op de zetel van het Samenwerkingsverband om 18 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de Vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere Vergadering der Leden bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over iedere materie die tot haar bevoegdheden hoort Een Zaakvoerder kan telkens het belang van het Samenwerkingsverband het vereist een Vergadering der Leden bijeenroepen. De Zaakvoerders zijn ertoe gehouden de gewone Vergadering der Leden bijeen te roepen op de in deze Oprichtingsakte bepaalde datum. De Zaakvoerders zijn ertoe gehouden een bijzondere Vergadering der Leden bijeen te roepen wanneer een lid hierom verzoekt. Een verzoek van een lid om een Bijzondere Vergadering der Leden bijeen te roepen, wordt schriftelijk gericht aan de Zaakvoerders met nauwkeurige opgave van de reden van het verzoek.

3. Oproeping

De oproepingsbrieven voor de gewone en de bijzondere Vergaderingen der Leden worden ten minste

veertien dagen voor de datum van de Vergadering aan ieder lid aangetekend verzonden. De oproepingsbrieven

vermelden datum, uur, plaats en een nauwkeurige agenda van de Vergadering, Ieder lid kan, op of na de

Vergadering der Leden, eraan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of op de onregelmatigheid van de

oproepingsbrief. Het Lid dat aan de Vergadering deelneemt of er zich door een volmachtdrager doet

vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.

4.Beraadslaging

Elk der leden heeft één stem.

Navolgende besluiten worden steeds genomen door alle leden met eenparigheid der stemmen van de

aanwezige of vertegenwoordigde leden:

oWijzigen van het doel van het Samenwerkingsverband

oWijzigen van het aan elk der Leden toegekend aantal stemmen

oWijzigen van de procedure van besluitvorming

oWijzigen van het aandeel van elk van de leden of van enkele onder hen in de financiering van het

Samenwerkingsverband

oVereffening en ontbinding van het Samenwerkingsverband

Alle andere besluiten van de Vergadering der Leden vereisen een aanwezigheidsquorum van de gewone

meerderheid van Leden en een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen van de aanwezige of

vertegenwoordigde Leden.

Elk Lid mag zich op een Vergadering der Leden doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager. De

Zaakvoerders bepalen de vorm van de volmachten, De volmachten worden bij de notulen van de

desbetreffende Vergadering der Leden gevoegd.

B.De Zaakvoerders

1.Samenstelling

Het Samenwerkingsverband wordt bestuurd door minstens vijf Zaakvoerders, al dan niet !eden van het Samenwerkingsverband.

En worden benoemd bij beslissing van de Vergadering der Leden. De Vergadering der Leden zal het aantal Zaakvoerders bepalen, alsmede hun eventuele vergoeding en de duurtijd van hun mandaat, Zaakvoerders zijn herbenoembaar. Wanneer een plaats van Zaakvoerder openvalt omwille van overlijden, ontslag of om het even welke andere oorzaak, zullen de overblijvende Zaakvoerders het recht hebben om tijdelijk in de vacature te voorzien, tot aan de volgende Vergadering der Leden die tot een definitieve benoeming zal overgaan.

2. Ontslag

Zaakvoerders kunnen te allen tijde door de Vergadering der Leden worden ontslagen.

3.Bevoegdheden

De Zaakvoerders hebben de bevoegdheden alle bestuursdaden te stellen welke kaderen binnen het doel van het Samenwerkingsverband, met uitzonderingen van de bevoegdheden die de Vergadering der Leden in de Oprichtingsakte of bij een later besluit uitdrukkelijk voor zich heeft gehouden. Tegenover derden zal het Samenwerkingsverband slechts rechtsgeldig verbonden zijn door twee gezamenlijk handelende Zaakvoerders. Elke andere beperking van de bevoegdheden van de Zaakvoerders kan aan derden niet worden tegengeworpen.

4. Vergadering

De Zaakvoerders duiden onder elkaar een voorzitter aan. De Zaakvoerders vergaderen na oproeping door de voorzitter zo vaak als het belang van het Samenwerkingsverband het vereist en bovendien binnen de veertien dagen na een verzoek van minstens twee Zaakvoerders. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid door een Zaakvoerder aangeduid bij een gewone meerderheid van de aanwezige Zaakvoerders.

5, Oproeping

De Zaakvoerders dienen minstens acht dagen voorafgaand aan een vergadering opgeroepen te worden per brief, telegram, telex of telefax. De oproeping dient datum uur en plaats van de vergadering te vermelden, evenals een nauwkeurige agenda. iedere Zaakvoerder kan tijdens of na de vergadering verzaken aan het

k

i

2,.. ; ,

x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping. In ieder geval zal een Zaakvoerder geacht worden regelmatig opgeroepen te zijn geweest indien hij op de vergadering aanwezig is of vertegenwoordigd is. 6.Beraadslaging

De Zaakvoerders kunnen slechts besluiten als ten minste een meerderheid van hen aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Een besluit van de Zaakvoerders vereist een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde Zaakvoerders. Bij staking van stemmen heeft de Zaakvoerder die de vergadering voorzit beslissende stem. Een Zaakvoerder kan zich laten vertegenwoordigen door een ander Zaakvoerder middels eenvoudige brief, telegram, telex of telefaxbericht.

Artikel 7. Toezicht

Elk !id heeft het volledige recht van toezicht op het Samenwerkingsverband. De Vergadering der leden zal, indien wettelijk vereist, overgaan tot benoeming van een commissaris-revisor.

Artikel 8. Financiering. Winst en verlies, jaarrekening

A. Financiering

Op het ogenblik van de oprichting van het Samenwerkingsverband doen de leden hiernavolgende inbreng: 1.De BVBA HET GROENE HUIS: 5 800 euro

2.0e BVBA TOMATO MASTERS: 4 200 euro

Als voorwaarde voor lidmaatschap kan de Vergadering der Leden van nieuwe leden de inbreng eisen die door haar wordt bepaald. Het Samenwerkingsverband zal verder gefinancierd worden door jaarlijkse lidgelden der leden waarvan het bedrag wordt bepaald op de jaarlijkse Vergadering der Leden. Tenzij anders wordt overeengekomen wordt van het totale lidgeld 58 % gedragen door BVBA HET GROENE HUIS en 42 % door BVBA TOMATO MASTERS.

De Vergadering der leden kan in tussentijdse financiering voorzien door in de loop van een boekjaar bijkomende lidgelden op te vragen waarvan zij het bedrag bepaalt in de vastgestelde verhouding.

Indien een lid ophoudt deel uit te maken van het Samenwerkingsverband, met uitzondering van een overdracht van lidmaatschap zoals bedoeld in artikel 5(C) van de Oprichtingsakte, wordt de waarde van zijn rechten en verplichtingen bepaald op grondslag van het vermogen van het Samenwerkingsverband op het tijdstip waarop het lid ophoudt er deel van uit te maken. Het lid heeft recht op de uitkering van zijn aandeel in het Samenwerkingsverband, onder aftrek van hetgeen het verschuldigd is aan het Samenwerkingsverband. Het aandeel van het lid wordt bepaald in evenredigheid met zijn inbreng,

B.Winst en verlies

Op voorstel van de Zaakvoerders kan de jaarlijkse gewone Vergadering der Leden beslissen de winst geheel of deels te reserveren. De niet gereserveerde winst zal verdeeld worden onder de leden overeenkomstig hun inbreng. De leden van het Samenwerkingsverband zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van het Samenwerkingsverband. Op voorstel van de Zaakvoerders zal de jaarlijkse gewone Vergadering der Leden beslissen in welke mate verliezen van het Samenwerkingsverband aangezuiverd dienen te worden. De aanzuivering van de aldus bepaalde verliezen geschiedt door de leden in de zelfde verhouding als hun inbreng en lidgeld. Behoudens in de gevallen waarin een kortere verjaringstermijn geldt, zal een lid dat ophoudt deel uit te maken van het Samenwerkingsverband, gedurende vijf jaar na de openbaarmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van het vertrek van een lid van het Samenwerkingsverband, onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk blijven voor de schulden die voortvloeien uit de werkzaamheden van het Samenwerkingsverband voor de beëindiging van zijn lidmaatschap.

C. Jaarrekening

Overeenkomstig artikel 92 ev. Wetboek van Vennootschappen maken de Zaakvoerders jaarlijks de jaarrekening op. Met uitzondering van het eerste boekjaar, zal het boekjaar steeds lopen van één januari tot eenendertig december. Binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar wordt de jaarrekening aan de leden ter goedkeuring voorgelegd.

Artikel 9. Ontbinding en vereffening

De Vergadering der Leden kan met eenparigheid van stemmen beslissen het Samenwerkingsverband te ontbinden. De ontbinding van het Samenwerkingsverband op welke grondslag ook heeft de vereffening ervan tot gevolg. Met het oog op de vereffening duidt de Vergadering der Leden de vereffenaars aan en kent hen de noodzakelijk geachte bevoegdheden toe, Bij ontstentenis van een beslissing van de Vergadering der Leden, worden de vereffenaars aangeduid en de wijze van vereffening bepaald overeenkomstig de artn 867 ev, Wetboek van Vennootschappen,

OVERGANGS-EN SLOTBEPALINGEN

Na de oprichting van het Samenwerkingsverband, heeft de Vergadering der Leden, vertegenwoordigd als hoger aangegeven, volgende beslissingen met eenparigheid getroffen

nciè

1.ÀÎs Zaakvoerders worden kngeduid'tot aan juli el gô wonende te Berg 291D, 9800 d e Le en.

a Johan Viaemynak, geboren te Schoten op

b.Dirk Vlaemynck,. geboren te Schoten op 16 november 1959, wonende te Nieuwe Kerkstraat 9, 9850

Nevele.

9850 Nevele

c.Herman Vlaemynak, geboren te Schoten op 29 mei 1958, wonende te Nieuwe Kerkstraat 8,

d Tom Vlaemynck, geboren te Tielt op juni uni 1988, wonende te Nieuwe Kerkstraat 9, 9850 Nevele

e.Tim Vlaemynck, geboren te Gent op 12 december 1985, wondende te Kerkstraat 36, 9850 Nevele

2.Het eerste boekjaar zal [open van 30 juli 2012 tot 31 december 2013

e

&Volmacht wordt gegeven zowel aan, met de mogelli k e voor elk omet m afzonderlijk

te haeetel de heer

9040 :

Tom Sint Amanda , voornoemd, als aan de BVBA Bon, de effe

Gent Sint-Amandsberg, E.1_ossystraat 13, en meer bepaald aan haar aangestelde de heer Erik Bonns, om alle

formaliteitene overeenkomst, de

a te verrichten kan

oon verband

Gent, ennbek met de endmaking ie van n het Belgisch Staatsblad neerlegging

ereenkomst g het

Wetboeke de Rechtbank van p en art 70  75), voor het Ondememingsloket en de Kruispuntbank voor

van Vennootschappen

ondernemingen.

4 Volmacht wordt gegeven aan de BVBA Bonne Accountancy, met maatschappelijke zetel te 9040 Gent-

Sint-Amandsberg, E. LossyStraat 13, en meer bepaald aan haar aangestelde de heer Erik Bonn,

om alle

formaliteiten te verrichten voor de fiiscaledadministratie er of de indirecte belastingen, administraties, o ge m het sa neen er het dossier,d

te vertegenwoordigenn bij de diensten

documenten te onderteken welke oodzakelíjk zijn vaarde opvolging en afhandeling van het dossier, akkoorden

en briefwisseling te ondertekenen.

nd op de datum

ierboven :

Deze oprichtingsakte werd opgemaakt` te hebben of ne tvangen-, nÇ, één enaren s bestemdevoor het registratiekantoor; vermeld; elke partij desgri één origineel

één is bestemd voor de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent en één voor het archief van het ; ; samenwerkingsverband.

q)zoYuwQ Énie=1?i-

Ge),tokheecele

1-4.,1i-\4%' Wei:LX...9Q\ 901 creti-et\r,:Nee,ol-Ye

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/Q9/2Al2. Annexestl rMuniteür bérgé

NE

ACCOUNTANCY

EMIEL LOSSYSTRAAT 13

9040 GENT (Sint-Amandsberg)

Tel. 09 218 92 92- Fax 09 229 19 35

BTW BE 0423 369 267

j van de

Op de laatste blz. van Luík B vermelden ; Recto : Naamen hoedaniheid van de bevoegd de rechtspersoon ten aanzienevan derden te vertegenwoordigen nterende notaris, ~rso(o)n(ere]

Verso : Naam handtekening

Coordonnées
STOKSTORMPROJECT, AFGEKORT SP

Adresse
STOKSTORMESTRAAT 14 A 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande