STONEBOX CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STONEBOX CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.469.809

Publication

27/01/2014
ÿþ mod 1 i.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo NEERGELEGD

beho aan Befa

Staat







16 -01- 2014



*1902 13* RECHTBANK VAN KOON EL TE GENT







Ondernemingsnr: a S`l"! LI (7. -j Q

Benaming (voluit) : Stonebox Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vanovers 24

9990 Maldegem

Onderwerp akte :Oprichting

i Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Christof Gheeraert te Gent, Drongen, opa 5;1410112014 (ter registratie neergelegd) dat 1. de heer STEENKISTE Bram Maurice Mistka,; rijksregister nummer 76,06.25-293.13, geboren te Eeklo op 2510611976, wonende te 2140 Antwerpen, Van Geertstraat 36; en 2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; AVH ADVIES, met zetel te 9990 Maldegem, Vanovers 24, en ondernemingsnummer 0810.613.954;11 11 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de volgende; kenmerken

NAAM : Stonebox Consulting.

ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9990 Maldegem, Vanovers 24.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, i! beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert i commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag: zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles met uitsluiting van de

activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van 04-12-

.;

;1990 en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime; iF onderworpen zijn en met uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

;,1. Het leveren van diensten van alle aard: financieel, technisch, logistiek, bedrijfseconomisch;

en organisatorisch advies in de meest ruime zin, human resources advies, headhunting, outplacement, salestraining, marketingadvies, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en 11 ,, productie, secretariaat, bedrijfs-en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

;, 2, Het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of;

vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of; besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin

3. Het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname/overlaten van bestaande; bedrijven, het verlenen van bemiddeling bij de overnamefoverlating van handelszaken en bedrijven.

4. Begeleiding, coördinatie, scholing en vorming van management- en begeleidingstechnieken. Het recruteren, opleiden, motiveren en stimuleren van adviseurs, verkopers en medewerkers zowel; voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen- en buitenland.

Het tot stand brengen van samenwerkingsovereenkomsten tussen vennootschappen en/of; zelfstandigen. Het opvolgen van deze samenwerkingsovereenkomsten: bemiddelen, bijsturen,; optimaliseren, scheiden.

6. Het in de plaats treden van personen op interimbasis (loontrekkend, ambtenaar of

zelfstandige) of vennootschappen in binnen- en buitenland, zowel voor management als voor ;! administratie, organisatie, marketing als voor public relations.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod t1.7

7. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals de organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng , of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten,; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

DUUR ; De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL ; Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Al deze aandelen hebben stemrecht. Het kapitaal werd gedeeltelijk en vooraf gestort op een bijzondere rekening bij de "Belfius Bank", op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Stonebox Consulting", met de vermelding "in oprichting".

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De/Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, op de 3d° donderdag van de maand november om 10.00 uur.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 juli en sluit op 30 juni van het daarop volgende jaar.

WINSTVERDELING  RESERVE : Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf worden genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het wetboek van vennootschappen of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGSBEPALINGEN :

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit op 30 juni 2015, De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2015.

Aanstelling zaakvoerder(s) : De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen 2 zaakvoerders aan te steilen en tot die functie te benoemen

1. de heer Bram Steenkiste, voornoemd;

2. mevrouw VAN HOOREBEKE Annuska Bertha Cyriel, thans ongehuwd, rijksregister nummer 71.12.19-168.61, geboren te Eeklo op 19/12/1971, wonende te 9990 Maldegem, Vanovers 24;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

44f-

lourn aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De aangeduide zaakvoerders verklaren niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Dit mandaat geldt zonder beperking van duur en kan worden bezoldigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Christof Gheeraert,

Geassocieerd notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pe'rso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

oor-

l~é 'ouei4n aan het Belgisch Staatsblad

wijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 19.11.2015, NGL 09.12.2015 15686-0088-011
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 17.11.2016, NGL 12.12.2016 16700-0203-011

Coordonnées
STONEBOX CONSULTING

Adresse
VANOVERS 24 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande