STRUSIFAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STRUSIFAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.043.250

Publication

09/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 25.03.2014, NGL 30.04.2014 14114-0026-010
25/11/2011
ÿþOndernemingsnr: 5,~0

Benaming : STRUSIFAN

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heiveldstraat 123

9040 Gent (Sint-Amandsberg)

= Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Delphine COOREVITS op 08/11/2011 (ter:, registratie neergelegd) dat De heer CLOPTEROP Stefan, geboren te Gent op 08/01/1971,,: ongehuwd, rijksregister nummer 71.01.08-099,92, wonende te 9040 Gent, Sint-Amandsberg,,, Heiveldstraat 123, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de volgende kenmerken :

i NAAM : STRUSIFAN.

ZETEL : 9040 Gent, Sint-Amandsberg, Heiveldstraat 123.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks,, hetzij ais tussenpersoon, alle activiteiten ais holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag. zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk. voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

1. Het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en / of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

2 Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals,', marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband:: houdt.

3. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor' maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

4 De dienstverrichting inzake nijverheidseigendom en alle intellectuele rechten, in de meest uitgebreide zin, alsook alles dat hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks In verband staat, voor het geheel of gedeeltelijk, of van aard is de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen. De diensten kunnen onder andere bestaan uit alle: raadgevingen in dit.

domein, de studie, neerlegging en verdediging van octrooien, merken en

nijverheldsmodellen, erin begrepen - in hoedanigheid van negotorium-gestor -, uit

documentatiewerken, onderzoek en studie van voorbekendheden, de uitvoering van

deskundige adviezen in geschillen, de studie van het opstellen van aile overeenkomsten

zoals onder andere de overdracht van technologie en de publicatie van documentatie.

5. Advies verlenen in verband met mould labeling.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende

handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard

;;

zijn de verwezenlijking. ervan tevergemakkefijken_._of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pers(Xo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Y - -- l iD._.,~

~~~~_~~t~~" `º%

1 5 NOV. 2011

RECHT ;xyl" k V r.X1ab

KOOPHAN 11 _. EV

V beh aa Bel Stan

*11177879*

D

III

i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"L3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

motl 2.1

nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, beslaande of op te richten, zo in Belgie als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels , terzake.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig ' euro (¬ 18.550,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Al deze aandelen hebben stemrecht. het voormelde kapitaal werd gedeeltelijk volgestort in geld voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) op een bijzondere rekening bij de "DEXIA Bank", op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STRUSIFAN" met de vermelding "in oprichting".

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door " haar vast te stellen. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. De voornoemde heer CLOPTEROP Stefan wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder. De voornoemde heer Clopterop Stefan verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Dit mandaat geldt zonder beperking van duur en kan worden bezoldigd. Ingeval van overlijden van de zaakvoerder of in geval van permanente onmogelijkheid voor de zaakvoerder om zijn mandaat uit te oefenen, zal dit mandaat van rechtswege worden uitgevoerd door mevrouw HENNIN Caroline Marie Odile, geboren te Waregem op 05/08/1974, ongehuwd, rijksregister nummer 74.08.05-094.08, wonende te 9040 Gent, Sint-Amandsberg, Heiveldstraat 123, die tevens als statutair zaakvoerder zal worden beschouwd. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De/Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, op de vijfentwintigste van de maand maart te twintig (20) uur.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 oktober en sluit op 30 september van

het daaropvolgend jaar. "

RESERVE  WINSTVERDELING : Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het wetboek van vennootschappen of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit op 30/09/2013. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2014.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Delphine Coorevits, Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STRUSIFAN

Adresse
HEIVELDSTRAAT 123 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande