STRYBOL-DOBBELAERE

Divers


Dénomination : STRYBOL-DOBBELAERE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 459.503.747

Publication

02/07/2014
ÿþ Mod Woed 11.1

11121iik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD



1



23 JUN 2014



*14127671*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEGMENT



Ondernemingsnr 0459.503.747

Benaming

(voluit) : STRYBOL-DOBBELAERE .

(verkort) :

Rechtsvorm: commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: 9990 Maldegem, Donkstraat 120/A

(volledig adres)

Onderwerp akte: DOELSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 18 juni 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen STRYBOL-DOBBELAERE, met zetel te 9990 Maldegem, Donkstraat 120/A, geldig beraadslagend, met eenparig goedvinden vastgesteld en beslist

1. de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de zaakvoering de dato 2 juni 2014 ter rechtvaardiging van de wijziging van het doel van de vennootschap  volgens de voorgestelde tekst van artikel drie der statuten  en van de eraan aangehechte staat, afgesloten op 30 april 2014.

De algemene vergadering besloot artikel drie der statuten aan te passen als volg

"De vennootschap heeft tot doel- zo in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden:

1. De bevordering en de organisatie van een interprofessionele praktijk voor advies, diagnose en behandeling

van aile spraak-, taal-, ontwikkelings- en leerproblemen.

Deze praktijk omvat onder andere de uitoefening van:

- de logopedische discipline, zijnde de preventie, de diagnostiek en de therapie van de problemen op het

vlak van de communicatie, spraak, de gesproken en de geschreven taal en de daarmee samenhangende leerprocessen bij kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen; de psychomotorische therapie, zijnde de behandeling van de algemene ontwikkeling van de motoriek en van de specifieke problemen op psychomotorisch gebied;

de psychologische discipline, zijnde de diagnostiek en de behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met emotionele, gedrags-, concentratie- en/of relationele problemen;

- de audiologische discipline, zijnde de diagnostiek en de behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met gehoorproblemen.

2. De eigenlijke uitoefening van de beroepen van logopedist, kinesitherapeut, psycholoog en gehoorprothesist zal gebeuren door de respectieve erkende en gekwalificeerde beroepsbeoefenaar, of de rechtspersoon waarin zij vennoot zijn. De vennootschap ontvangt rechtstreeks aile verschuldigde honoraria en int voor haar eigen rekening.

3. Deze interdisciplinaire dienst heeft tot doek

het verlenen van preventieve en curatieve zorg;

het samenwerken met andere disciplines;

het geven van voorlichting, onderwijs en begeleiding;

het beheren van de praktijk zelf;

het verrichten van onderzoek;

het evalueren van het beroepsmatig handelen;

- het scheppen van de mogelijkheden om de beroepsbeoefenaars toe te laten zich verder te bekwamen en hun eigen kennis en kunde verder te ontwikkelen, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het inrichten van een secretariaat en in het algemeen het inrichten van een gestructureerde organisatie en bijhorende diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten; de aankoop, het huren van alle installaties, apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusie gebouwen, kortom, van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen in het kader van bovenvermelde activiteiten;

het verfenen van assistentie aan derden in de bovenvermelde disciplines, op wetenschappelijk, technisch, administratief, sociaal en personeel vlak.

4. Uitbating van schoonheidssalons, verlenen van schoonheidszorgen zoals manicure en pedicure, gezichtsmassage, lichaamsmassage en diverse schoonheidsbehandelingen en - zorgen, aankoop en verkoop van aile schoonheidsproducten, dit alles in de ruimste zin van het woord. Het verlenen van advies op het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beizcuden

brij' het

Belgisch

Staatsblad

gebied van huidverzorging en schoonheidszorg, het aanbrengen van make-up, kortom alles met betrekking tot lichaamsverzorging en wellness.

5. Handel in alle mogelijke dieetvoedingswaren, voedingssupplementen, zuivelproducten, nevenproducten, brood, soepen, diepvriesproducten, groenten, fruit, enzovoort. De kleinhandel in voedingsmiddelen en voedingssupplementen in het kader van een dieet of sportbeoefening. Het verlenen van dieetadvies en geven van voedingsvoorlichting door middel van individueel advies.

6. Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bednifsbeheer, managementadvies, opportuniteitsonderzoek, marketing, acquisitieonderzoek en al wat daarmede rechtstreeks verband houdt.

7. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend of onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

8. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

9. De groot- en kleinhandel, de import en export, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, kortom de handel in de meest ruime zin van alle onroerende goederen, materialen en gereedschappen.

10. Alle commissieverhandelingem

11. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

12. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, zaakvoerders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

13. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het

buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten."

2. de statuten aan te passen in overeenstemming met het voorgaande besluit.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal houdende statutenwijziging, inclusief

gecoördineerde tekst der statuten, volmacht, verslag zaakvoerder met

staat van actief en passief.

Dit uittreksel is opgemaakt vi5eir registratie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging overeenkomstig

artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 25.08.2014 14445-0204-017
06/02/2014
ÿþ

L r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behou aan t

Staats

111113111011111

I MON1TE

30 -0 ELGISCH S

1

R BELGE NEERGELEGD

- 2014 -AATCBLA r

-

20 JAN, 2014

RECHTRAN K VAN

KOOPHANDEL TE GENT

-r fia'

Ondernenningsnr : 0459.503.747

Benaming:

(voluit) : STRYBOL-DOBBELAERE

Rechtsvorm: commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: Donkstraat 120/A - 9990 Maldegem

Onderwerp akte:

KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 30 december 2013, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen "STRYBOL-DOBBELAERE", waarvan de zetel gevestigd is te 9990 Maldegem, Donkstraat 120A, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering neemt eerst kennis van het verslag van de zaakvoerders opgemaakt op 6 december 2013, evenals van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Piet Dujardin, op haar beurt vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujárdin, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor in verband met de kapitaalverhoging in natura luiden als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de COMM. VA STRYBOL DOBBELAERE door inbreng in natura van de vorderingen die werden toegekend aan (i) de huwgemeenschap Geert Strybol  Marie Anne Dobbelaere, (ii) de heer Geert Strybol, (ii) mevrouw Marie Anne Dobbelaere en (iv) juffrouw Ine Strybol naar aanleiding van de dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

I. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrierevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

, A Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge 2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

" Q%-t .. e 3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedriffseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Het bedrijfskapitaal van de vennootschap is negatief De vennootschap is weliswaar solvabel, doch niet in staat om haar schulden op korte termijn te betalen vanuit haar vlottend actief De continuïteit van de vennootschap is dan ook afhankelijk van de verdere kredietverstrekking door de aandeelhouders.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Ik dien tevens een principieel voorbehoud te formuleren nopens de boekhoudkundige waarde van de participatie opgenomen onder de financiële vaste activa ten belope van 163.634,03 EUR, dit rekening houdend met de financiële toestand en de resultaten volgens de laatst beschikbare niet-geauditeerde jaarrekening per 31 december 2012 van deze dochteronderneming, dewelke een eigen vermogen van 91.581 EUR en een resultaat van het boekjaar van -12.214 EUR vertoont.

Bovendien dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een inningsrisico op de openstaande vordering, opgenomen onder de overige vorderingen op korte termijn ten belope van 110.736,95 EUR aangezien mij onvoldoende informatie beschikbaar is omtrent de solvabiliteit van de betrokken natuurlijke personen.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 630.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een

uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de

verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend

worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 27 december 2013

(getekend)

BVBA Bedrerevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

..

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zeshonderd dertig duizend euro (¬ 630.000,00) om het te brengen van tweeënzestig duizend euro (C 62.000,00) op zeshonderd tweeënnegentig duizend euro (¬ 692.000,00) zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van ieder bestaand aandeel.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng door de vennoten van een schuldvordering ten belope van zeshonderd dertig duizend euro (C 630.000,00).

- Het bestuursorgaan wordt gelast met de uitvoering van de genomen besluiten en de Notaris wordt gelast met de coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte,

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift proces-verbaal

- gecoördineerde statuten.

- bijzonder verslag van de zaakvoerders

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/10/2013 : GE184329
04/09/2012 : GE184329
06/01/2012 : GE184329
31/10/2011 : GE184329
17/06/2010 : GE184329
20/10/2009 : GE184329
16/10/2008 : GE184329
12/12/2007 : GE184329
16/10/2006 : GE184329
07/10/2005 : GE184329
07/10/2004 : GE184329
21/09/2004 : GE184329
21/11/2003 : GE184329
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 24.08.2015 15448-0074-017
05/11/2002 : GE184329
01/01/1997 : GE184329
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 15.07.2016 16322-0338-017

Coordonnées
STRYBOL-DOBBELAERE

Adresse
DONKSTRAAT 120A 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande