STUDIO S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STUDIO S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.607.370

Publication

18/09/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/03/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" iaoaa3~o

17 FEB. 2012

DENDERMONDE

StaatsTiTád - Ü1TON126I2 - Annexes du Moniteur belge

Griffie

Ondernemingsnr : 0891.607.370

Benaming

(voluit) : QUALIPLAK

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : 9470 Denderleeuw, Steenweg 586

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING VOF IN BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Olivier Van Maele te Aalst op 6 februari 2012, geregistreerd te Aalst I op 8 februari 2012, boek 932, blad 27, vak 18, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Vennootschap Onder Firma "QUALIPLAK" waarvan de zetel gevestigd is te 9470 Denderleeuw, Steenweg 586, met ondernemingsnummer 0891.607.370.

Volgende beslissingen werden genomen:

1.Kapitaalsverhoging door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen

1. De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met twintig duizend euro (¬ 20.000,00) door inbreng van geld, om het kapitaal te brengen van dertig duizend euro (¬ 30.000,00) naar vijftig duizend euro (¬ 50.000,00), zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

2. De aandeelhouders, de heer VAN DRIESSCHE Johan Constantinus Madeleine, geboren te Aalst op 31 december 1969, met rijksregistemummer 69.12.31 367-42, ongehuwd, wonende te 1770 Liedekerke, pameisestraat 384, en mevrouw VERMOESEN Hyacinthe Annette Maria, geboren te Gent op 25 juni 1965, met; rijksregistemummer 65.06.25-564.93, echtgenote van de heer NEYT Philip Herman Angèle, wonende te 1790 f-iekelgem, Blakmeers 76, verklaren elk een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) in te brengen.

De genoemde bedragen, hetzij in totaal twintig duizend euro (¬ 20.000,00) is bij storting gedeponeerd op' een bijzondere rekening onder nummer 737-0353574-52 bij KBC Bank, te Denderleeuw ten name van de: Vennootschap Onder Firma "QUALIPLAK", zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door; voornoemde instelling op 3 februari 2012, dat aan de notaris is overhandigd om in het dossier bewaard te; blijven.

De algemene vergadering verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging aldus: verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus effectief is gebracht op vijftig duizend euro (¬ 50.000,00), en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, allen volledig volstort.

2.Naamswijziging

De algemene vergadering beslist de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen in: "Studio S" 3.Verslagen betreffende de omzetting.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht en waaraan de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2011, is gehecht, evenals van het voorlezen van het verslag over gezegde staat van activa en passiva, opgesteld door Filip Bellemans, extern accountant te Aalst(Nieuwerkerken). Ieder der vennoten erkent kennis genomen te hebben van deze beide verslagen en er kopie van ontvangen te hebben.

De conclusie van het verslag van de heer Filip Bellemans, extern accountant, voornoemd, de dato 27 januari 2011 luidt als volgt:

"De staat van activa en passiva van de vennootschap onder firma Qualiplak, met maatschappelijke zetel te 9470 Denderleeuw, Steenweg 586, zoals samengevat in de boekhoudkundige staat, afgesloten per 31 december 2011, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder.

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen heeft ondergetekende accountant deze staat van activa en passiva aan een controle onderworpen, en dit met het oog op de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Ingevolge mijn opdracht heb ik de controle uitgevoerd overeenkomstig de professionele normen van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, van toepassing inzake de controle van de toestand bij het omzetten van een handelsvennootschap in een andere rechtsvorm.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011, door de zaakvoerder van de vennootschap opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad. Het netto - actief volgens deze staat ten bedrage van EUR is lager dan het maatschappelijk kapitaal van 18.600 EUR, zodat dient overgegaan worden tot een kapitaalverhoging.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht

De wet schrijft voor dat de staat van activa en passiva niet meer dan drie maanden voordien mag zijn vastgesteld. De vervaldag van deze termijn van drie maanden, voorgeschreven door artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen is de datum van de buitengewone algemene vergadering die beslist over de omvorming. Dientengevolge zal dit verslag onbruikbaar warden en de inhoud ervan komen te vervallen indien de algemene vergadering die beslist over de hoger omschreven omvorming niet heeft plaatsgehad uiterlijk op 31 maart 2012.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig de artikelen 67, 75 en 783 van het Wetboek van Vennootschappen?

De verslagen van de zaakvoerder en van de heer Filip Bellemans, extern accountant, zullen in het dossier van de notaris bewaard blijven.

3. Omzetting.

Vervolgens beslist de vergadering de vorm van de vennootschap te wijzigen en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en zonder verandering van de samenstelling van het vermogen, van het bedrag van de inbreng en van het kapitaal, noch het getal der aandeelhouders en de duur van de vennootschap en dit onder de voorwaarden in de dagorde uiteengezet.

De vergadering verleent bovendien machtiging aan de ondergetekende notaris om de statuten van de vennootschap te coördineren.

4. Kwijting aan de zaakvoerder voor zijn mandaat.

Aan de zaakvoerder, voornoemde heer Johan Van Driessche, wordt volledige kwijting verleend voor het

door hem gevoerde bestuur tot heden, hetgeen hij verklaart te aanvaarden.

5. Aanneming van nieuwe statuten.

De vergadering beslist de statuten, die de maatschappelijke betrekkingen zullen regelen, in vervanging van de vorige statuten, als volgt vast te stellen:

STATUTEN

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Studio S".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 9470 Denderleeuw, Steenweg 586.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft de volgende activiteiten tot doel, zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1° het uitbaten van een kapsalon;

2° manicure, pedicure, gelaatsverzorging in de meest ruime zin;

3° groot en kleinhandel betreffende kappers-, verzorgings- en schoonheidsproducten alsook toiletartikelen; 4° kleinhandel in parfum en producten van leder en andere textielwaren.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, onder meer kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen of ruilen van alle onroerende en roerende goederen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samenwerken met dergelijke vennootschappen, en dit door inbreng, een samenwerkingsverband, borgstelling of hoe dan ook, in één woord, alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, een samenwerkingsverband, inschrijving of op andere wijze in aile ondernemingen. Zij mag ook functies van vereffenaar, bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen uitoefenen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

. f,` Artikel vier - DUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 50.000,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/

honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens

betreffende de persoon van elk vennoot za[ inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de

aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd.

Artikel zeven - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar, indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan

verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit

aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de

vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP

SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

a) De overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen,

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid warden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort,

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B, OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming.

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan drie/vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld,

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

TITEL DRIE _ BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde [eden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking

v van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge * Inden er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven warden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvaerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen,

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle

personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de

beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

Dè vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

Artikel vijftien - NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld In een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door

een zaakvoerder,

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

~

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s),

Artikel negentien - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen.

10. Benoeming van de zaakvoerdero.

De vennoten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Studio S", beslissen te benoemen

tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur en onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing:

De heer Johan Van Driessche, voornoemd, hetgeen door hem wordt aanvaard, en die verklaart niet

getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.









STEMMING.

Al deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereenvolgend en met algemeenheid van stemmen genomen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Olivier Van Maele

Tegelijk hiermede neergelegd:

- de expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerder

- staat van activa en passiva

- origineel verslag van de extern accountant

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

an het

Setgisch

Staatsblad

V

4

06/01/2012
ÿþrY\ fdod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterendo notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE CH3PS NA K

VAN KOOPHANDEL

2 r; . 12. tiUs ~r~o~

,,

DENDreefOONDE



Voor- IMhlUll" izooIN a~a II 911111r11

behoud

aan he 1111

BelgiscStaatsut





Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : QUALIPLAK

Rechtsvorm : Vennootschap der Firma

Zetel : Steenweg 586, 9470 Denderleeuw

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - doelswijziging

Ondergetekende,

VAN DR1ESSCHE Johan, geboren te Aalst op 31 december 1989 (NN 691231 367 42), ongehuwd,

wonende Pamelsestraat 384, 1770 Lledekerke,

verklaart hierbij dat op 13 december 2011 volgende beslissingen werden genomen door de buitengewone

algemene vergadering bij eenparigheid van stemmen:

1° Het kapitaal van de vennootschap wordt opgetrokken van 2.000 euro naar 30.000 euro zonder creatie van nieuwe aandelen door omzetting van de R/CVan Driessche Johan in kapitaal voor dat bedrag.

2° Het doel van de vennootschap wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

* het uitbaten van een kapsalon;

* Manicure, pedicure, gelaatsverzorging in de meest ruime zin;

* Groot en kleinhandel betreffende kappers-, verzorgings- en schoonheidsproducten alsook toiletartikelen;

* kleinhandel in parfum en procten van Ieder en andere textielwaren

De gecoördineerde statuten zien erna deze beslissingen als volgt uit:

BENAMING-ZETEL-DOEL-DUUR

Artikel 1

De zetel is gevestigd te 9470 Denderieeuw, Steenweg 586.

Artikel 2

De vennootschap heeft de volgende activiteiten tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van

derden, in België of In het buitenland, alleen of In samenwerking met derden om het even welke industriële,

commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks

betrekking hebben op:

1° het uitbaten van een kapsalon;

T manicure, pedicure, gelaatsverzorging in de meest ruime zin;

3° groot en klelnhandol betreffende kappers-, verzorgings- en schoonheidsproducten alsook toiletartikelen;

4° kleinhandel in parfum en producten van leder en andere textielwaren.

Om dit doel te bereiken zal zij alle Industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, onder meer kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen of ruilen van alle onroerende en roerende goederen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samenwerken met dergelijke vennootschappen, en dit door inbreng, een samenwerkingsverband, borgstelling of hoe dan ook in één woord, alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door Inbreng, een samenwerkingsverband, Inschrijving of op andere wijze in alle ondernemingen. Zij mag ook functies van vereffenaar, bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen uitoefenen.

Dit alles In de meest uitgebreide betekenis van de termen.

Artikel 3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur en is onderworpen aan de bepalingen vermeld in het Wetboek Vennootschapsrecht In de artikelen art. 201, 202 en 204.

KAPITAAL-AANDELEN

Artikel 4

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 30.000 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder nominale

waarde.

BESTUUR

Artikel 5

De vennootschap wordt bestuurd door VAN DRIESSCHE Johan, die enige zaakvoerder is.

Bij alter rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken ais eiser of verweerder, words de vennootschap

gebonden door de handtekening van de zaakvoerder of een door hem gevolmachtigde.

De zaakvoerder mag onder zijn verantwoordelijkheid het dagelijks bestuur alsook de vertegenwoordiging

van da vennootschap wat dat bestuur aangaat opdragen aan een of meer directeurs of andere personen al dan

niet vennoten. Hij bepaalt de bezoldigingen die aan deze opdrachten verbonden zijn.

Ingeval van tegenstrijdig belang, is de zaakvoerder verplicht de bepalingen voorzien In het wetboek der

vennootschappen na te leven.

De oprichters worden belast met de technische leiding.

Artikel 6

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 7

Elk jaar komen de vennoten bij elkaar In de algemene vergadering die zal worden gehouden op de zetel van de vennootschap en dit op de laatste vrijdag van de maand juni van het jaar volgend op dit van het desbetreffende boekjaar. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijk feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 8

De zaakvoerder roept de algemene vergadering samen en nodigt hiertoe alle vennoten via een schriftelijke

oproeping uit met vermelding van de punten op de agenda van de algemene vergadering.

Artikel 9

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen over de te behandelen punten vermeld in de agenda, de goedkeuring van de gevoerde boekhouding van het boekjaar, de bestemming van het resultaat van het boekjaar en de datum en plaats van betaling van de dividenden. Het aandeel in de winst of verliezen van elke vennoot is evenredig met zijn inbreng in de vennootschap.

De algemene vergadering geeft kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat over het boekjaar.

Artikel 10

Na elke algemene vergadering wordt hiervan een verslag in drievoud opgemaakt en ondertekend door alle

vennoten.

INVENTARIS-BOEKHOUDING

Artikel 11

Elk jaar, op 31 december, wordt de Inventaris, een staat van actief en passief en een resultatenrekening over het boekjaar opgesteld overeenkomstig de wet. De boekhouding wordt gevoerd volgens het principe van dubbel boekhouden zoals voorzien in art. 3 en 4 van de Wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van ondernemingen.

Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van elk jaar.

Artikel 12

De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en maatschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit. Het saldo wordt aangewend volgens beslissing van de algemene vergadering. OVERDRACHTSBEPERKINGEN

Op de laatste blz. van ).ulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Artikel 13

De gerechtigheden van de vennoten In een VOF kunnen niet overgedragen worden, tenzij tussen de

vennoten daarover unanimiteit bestaat.

ONTBINDING-VEREFFING

Artikel 14

De vennootschap wordt ontbonden door het overlijden van een vennoot, door de onbekwaam verklaring van een van hen of door de opzegging van een vennoot voor zover deze ter goeder trouw gebeurt en daarenboven niet ontijdig is gegeven. In voorkomend geval zal een vereffenaar moeten aangesteld worden.

Artikel 15

De vennootschap kan bovendien in vereffening gesteld worden indien aile vennoten unaniem hiertoe beslissen. In voorkomend geval beslissen de vennoten wie aangesteld zal worden als vereffenaar. Ingeval de vennoten het niet eens geraken wie daartoe wordt aangesteld, zal de rechtbank door de zaakvoerder verzocht worden een vereffenaar aan te stellen.

VAN DRIESSCHE Johan

zaakvoerder

d

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

f "

23/07/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
STUDIO S

Adresse
STEENWEG 586 9470 DENDERLEEUW

Code postal : 9470
Localité : DENDERLEEUW
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande