SUENOVIDA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUENOVIDA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.946.563

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 12.06.2014 14165-0529-009
08/11/2012
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblas

Ondernemingsnr : o849 Benaming {voluit} : SUENOVIDA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ter Ham 3

9070 iieuck.

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester lise De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van; ;l de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op zestien oktober tweeduizend en; i! twaalf, ter neerlegging vóór registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen!

volgt:

Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

1. De heer NICLAUS Arnold Ghislain Antoine Colette, geboren te Etterbeek op 7 maart 1957,i wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nevelse Warande 6, echtgenoot van mevrouw KRICK Carine! Marie, geboren te Gent op 29 maart 1957, met wie hij gehuwd is te Berlare op 17 augustus 1979i onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Paul Bael te Gent op 07 augustus 1979, gewijzigd, doch niet wat het basisstelsel betreft, blijkens akte verleden voor notaris] ;; Jan Bael te Gent op 07 januari 2009_

2, De heer NICLAUS Michaël Jean Erwin Colette, geboren te Gent op 3 oktober 1985, wonendei te 9000 Gent, Koning Albertlaan 78, doch thans reeds verblijvende te Heusden, Ter Ham 3, niet gehuwd.

11 3. De heer NICLAUS Christophe Christian Yves Colette, geboren te Gent op 20 september 1988,; wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nevelse Warande 6, niet gehuwd.

;i De naam van de vennootschap luidt. "SUENOVIDA".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9070 Heusden, Ter Ham 3.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse)

i; taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in;

i? deelneming met derden, in België en in het buitenland:

;; - aanbrengen van klanten voor seminars, lezingen, evenementen en workshops;

- bemiddelen in promotie, verkoop en algemene organisatie, logistieke begeleiding van cliënteel; en het onderhouden en opvolgen van de commerciële relaties met cliënteel; het aanbieden van consulting diensten die betrekking hebben op alle mogelijke advies- en/ of; dienstenfuncties en de uitvoering van die diensten op het vlak van marketing, communicatie, strategiebepaling, mediabeheer, technische implementaties, werkzaamheden zoals webdesign i, webdevelopment, branding, e-mailservice, web content, marktonderzoeken, drukwerk, grafisch; design, 3D ontwikkeling en elk ander onderwerp dat betrekking heeft op de bovenstaande; doelomschrijving;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden. Het geven; van advies en verstrekken van diensten met vertegenwoordiging en het optreden ais commercieel; tussenpersoon.

de vennootschap Kan in het kader van haar werkzaamheden overgaan tot alle] handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, die op enigerlei wijze kunnen bijdragen tot verwezentijken van haar doet.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

I 111111 kIII 11W lUI 11111 11111 11111 lUhlIIlUhlI

" 121022,8

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 $ 0KT, 2012

RECHT K VAN KOOPHANS !erE GENT

ti

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig' beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

- Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

- Zij mag onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen.

- Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden

- De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

- In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

- Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie,

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in honderd aandelen (100) zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Geassocieerd notaris lise De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SUENOVIDA" in oprichting bij ING.

De heer Arnold Niclaus dient nog een bedrag van duizend tweehonderd vijfendertig euro (1.235,00 EUR) te volstorten.

De heer Michaël Niclaus dient nog een bedrag van negenduizend achthonderd tachtig euro (9.880,00 EUR) te volstorten.

De heer Christophe Niclaus dient nog een bedrag van duizend tweehonderd vijfendertig euro (1.235,00 EUR) te volstorten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die

handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Tot gewone zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd:

- de heer NIGLAUS Michaël Jean Erwin Colette, geboren te Gent op 3 oktober 1985, wonende te 9000 Gent, Koning Albertlaan 78.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Van deze winst Wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van huidige akte op de griffie van de rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om 16 uur,

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud

van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 16/10/2012, met bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 19.06.2015 15185-0434-009
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 24.06.2016 16210-0149-011

Coordonnées
SUENOVIDA

Adresse
TER HAM 3 9070 HEUSDEN(O-VL)

Code postal : 9070
Localité : Heusden
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande