SUIPOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUIPOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.475.605

Publication

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.08.2013 13546-0061-012
10/09/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 07.09.2012 12556-0275-010
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 28.08.2012 12478-0323-010
14/12/2011
ÿþ mod 11 1

_r,.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERG á".1.F.G~.:i

02 DEC. 2011 I;nOPHM'en_ TE Çi~\T_A

I II I IIII IEIIII VI1191

+11187618"

B

St

' Ondernemingsnr : 0829.475.605 Benaming (voluit) : SUIPOR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Holleweg 11/a

9990 Maldegem

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - Het bijzonder verslag van de zaakvoerders over de voorgestelde inbreng in natura en het verslag van de bedrijfsrevisor , de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Bruno Claeys, bedrijfsrevisor, betreffende de inbreng in natura - Verhoging van het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) naar negenentachtigduizend negenhonderdzestig euro (89.960,00 EUR) door inbreng door de heer Van De Ginste John van de in het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor beschreven varkensstapel met een waarde van eeneneventigduizend driehonderdzestig euro (71.360,00 EUR), door uitgifte van driehonderdtachtig nieuwe aandelen op naam zonder ver-melding van de nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen - Wijziging van artikel 5 van de statuten - Inbreng in natura - Machtigingen.

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem op 29 november 2011, neergelegd voor;; registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

BESLUIT 1. NET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS EN HET VERSLAG VAN DE

BEDRIJFSREVISOR.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het

voorlezen van het verslag van de zaakvoerder om het voorstel tot inbreng in natura toe te lichten, en

het verslag door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO bedrijfsrevisoren",

vertegenwoordigd door de heer Bruno Claeys, bedrijfsrevisor over de inbreng in natura

Iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van beide verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheidBDO bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer

Bruno Claeys, bedrijfsrevisor, besluit als volgt :

"Besluit.

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA SUIPOR, bestaat uit de inbreng van een

varkensstapel, door de heer John VAN DE GINSTE, voor een inbrengwaarde van 71.360,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel:

a) Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het betuurdsorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b) Dat de beschrijven van de inbreng in natura beantwoordt aan den normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c) Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

tz@hpuden aan het Belgisch

Staatsblad

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

mari 11.1

waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 380 aandelen van de BVBA SUIPOR, zonder vermelding van nominale waarde.

De verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA SUIPOR en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Gent, 16 november 2011

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno Claeys"

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

: BESLUIT 2. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal, thans bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), te verhogen met eenen- zeventigduizend driehonderdzestig euro (71.360,00 EUR) om het aldus te brengen op negenen: tachtigduizend negenhonderdzestig euro (89.960,00 EUR) door inbreng in natura, en het creëren van driehonderdtachtig nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

BESLUIT 3. WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel vijf van de statuten in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging en te vervangen door de volgende tekst: "Artikel 5: Kaaitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenentachtigduizend negenhon-derdzestici euro (89.960,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderdtachtig aandelen OP naam zonder vermelding van de nominale waarde".

BESLUIT 4. INBRENG IN NATURA.

En is alhier tussengekomen :

De heer VAN DE GINSTE John voornoemd, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en van haar financiële toestand.

Hierna genoemd de "inbrenger".

De inbrenger verklaart van de in het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor beschreven varkensstapel in te brengen.

BESLUIT 5. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT.

De algemene vergadering stelt met eenparigheid van stemmen, vast en verzoekt ons, werkende notaris, te acteren, dat de kapitaalverhoging ten belope van eenenzeventigduizend driehonderdzestig euro (71.360,00 EUR) volledig werd onderschreven en dat alle driehonderdtachtig nieuwe aandelen volledig volstort zijn en dat het kapitaal aldus werd verhoogd tot negenentachtigduizend negenhonderdzestig euro (89.960,00 EURZ, vertegenwoordigd door vierhonderdtachtig aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden. Bijgevolg stelt de vergadering vast dat de wijziging van artikel vijf van de statuten definitief wordt. BESLUIT 6. LAATSTE BESLUIT MACHTIGINGEN.

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle machten aan de zaakvoerder om voorgaande beslissingen uit te voeren en machtigt de werkende notaris om de statuten te coördineren.

Tegelijk hiermee neergelgd. Afschrift van de akte voor registratie. Verslag van de bedrijfsrevisor. ; Verslag van de zaakvoerder. taciScd0310.6e

De Notaris, Christian VANHYFTE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SUIPOR

Adresse
HOLLEWEG 11A 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande