SUMMIT INTERNATIONAL, AFGEKORT : SUMMIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUMMIT INTERNATIONAL, AFGEKORT : SUMMIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.887.796

Publication

03/12/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1 ii_s~ fiY

rur19B11

Mewoid 51.~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFF'r.H?"BANK

VAN fJ RC,1F'NANDEL.

DENDERMONDE

Griffie

131 O6 6*

Ondernemingsnr : 0846 887 796

Benaming

(voluit) : (verkort) :

SUMMIT INTERNATIONAL

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Schonegem 88 9420 Erpe-Mere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsen maatschappelijke zetel

0e vergadering van 21 oktober 2043 beslist eenparig de vestiging, vanaf 21 oktober 2013, te verplaatsen; van Schonegem 88 9420 Erpe-Mere naar Perrestraat 8 9550 Herzele

Erpe-Mere 21 oktober 2013

getekend

Zaakvoerder , Baojian Wu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

29/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12303515*

Neergelegd

27-06-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0846887796

Benaming (voluit): SUMMIT INTERNATIONAL

(verkort): SUMMIT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9420 Erpe-Mere, Schonegem 88

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 25 juni 2012 blijkt onder meer het volgende :

Mevrouw WU Baojian, geboren te Wuxi / Jiangsu (China) op 21 juni 1980, van Chinese nationaliteit, echtgenote van de heer VAN THIENEN Wim, wonende te 9420 Erpe-Mere, Schonegem 88, heeft een vennootschap opgericht als volgt:

Naam en rechtsvorm: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "SUMMIT INTERNATIONAL", afgekort  SUMMIT .

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9420 Erpe-Mere, Schonegem 8.

Doel: De vennootschap heeft tot doel : - Commissionair, handelsbemiddeling en groothandel in: textiel, kleding, schoeisel en artikelen in leer en bont, transport, hout en bouwmaterialen, verf en vernis, sanitaire artikelen, niet-elektrische huishoudelijke artikelen, machines en machine-onderdelen, meubelen en kantoorbenodigdheden, elektrische, elektronische en telecommunicatieapparatuur en delen ervan. - Vertalen en tolken. - Het verrichten van alle activiteiten in de meest ruime betekenis voor het beheer en de beschikking in eigen naam over een patrimonium, bij wijze van voorbeeld: het beheer van een roerend en onroerend patrimonium; het huren, verhuren, onderverhuren, leasen en de uitbating hiervan; de verwerving, herstelling, instandhouding, oprichting en vervreemding, hoegenaamd, met betrekking tot roerende of onroerende goederen, met uitsluiting van de activiteiten van vastgoedmakelaar; het vestigen van persoonlijke en zakelijke zekerheden voor verbintenissen al dan niet door derden aangegaan en die als onderpand haar patrimonium verbinden; Derhalve mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Zij mag zich borg stellen voor de verbintenissen van derden. Zij mag bestuurdersopdrachten vervullen in andere vennootschappen. Op ieder ogenblik kan zij haar maatschappelijk doel wijzigen onder de vormen en voorwaarden vereist door het wetboek van vennootschappen. Zij mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op alle wijzen en modaliteiten die haar passen. De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving op aandelen of door elke andere wijze, aan alle andere Belgische of vreemde ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig of bijbehorend doel nastreven en die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp en die aldus zouden bijdragen tot haar ontwikkeling of tot de verbetering van haar verrichtingen.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR). Het is verdeeld in duizend gelijke aandelen op naam die elk één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inschrijving  volstorting: op het maatschappelijk kapitaal ingeschreven is in geld als volgt: door mevrouw WU Baojian, voornoemd, voor twintigduizend euro (20.000,00 EUR) waarvoor haar duizend (1.000) aandelen worden toegekend die elk één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. De inschrijver heeft het kapitaal volledig volgestort. Deze som is gestort op een bijzondere bankrekening geopend bij BNP Paribas Fortis (Fortis Bank naamloze vennootschap), op naam van de vennootschap in oprichting.

Winstverdeling  reserves: Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze bepaalt het gedeelte van de uitkeerbare winst dat zij bestemt voor dividenden aan de vennoten. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te reserveren, of ze over te dragen naar het volgend boekjaar.

Bestuur-vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot en al dan niet benoemd met de hoedanigheid van statutaire zaakvoerder. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

niet worden tegengeworpen. De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen. De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de 6de van de maand juni om 20.00 uur, in de zetel van de vennootschap of een andere plaats in de oproepingsbrief te bepalen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- de eerste jaarvergadering wordt vastgesteld op de 6de van de maand juni 2014.

- het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

- het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op een. Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutair zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: Mevrouw WU Baojian, wonende te 9420 Erpe-Mere, Schonegem, 88. Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- Volmacht: De oprichter en de aangestelde zaakvoerder geven volmacht aan ABVM bvba, met zetel te 9550 Herzele-Hillegem, Perrestraat 8, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap bij de rechtbank van koophandel, het ondernemingsloket en de fiscale instanties.

- Overname van verbintenissen ten name van de vennootschap in oprichting: In toepassing van artikel zestig van het wetboek van vennootschappen verklaren de comparanten qualitate qua en onder voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid de verbintenissen aangegaan sedert 1 juni 2012 door mevrouw WU Baojian, voornoemd, namens de vennootschap in oprichting over te nemen onder het voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid.

Voor analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte dd. 25/06/2012 afgeleverd vòòr registratie

krachtens art. 173 W. Reg.

Notaris Danièle Breckpot, te Aalst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

25/03/2015
ÿþRechtsvorm : BVBA

Zetel : Perrestraat 8 9550 Herzeie

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming zaakvoerders

De buitengewone algemene vergadering van 26 december 2014 beslist :

De vergadering benoemd eenparig als zaakvoerder de heer Cemil Adiyil (830923 061 85) Deze benoeming gaat in op 26 december 2014.

De vergadering aanvaard eenparig het ontslag als zaakvoerder de mevrouw Baojian Wu(800621 408 05) Dit ontslag gaat in op 31 december 2014.

Herzele, 26 december 2014

getekend

Wu Baojian, zaakvoerder

Cemil Adiyil, zaakvoerder

Mod Wasti 11.1

ilLà~11 i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j11tl1111.111,1§IaN11NN

Gant

Afdeling Oudenaarde

i 3 MO 2015 :

Griffie

Ondernerningsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

0846 887 796

Summit International Summit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word if.i

L0113:1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

o ~

JUNI 2015

Griffie

Oridernemingsnr : 0846 887 796

Benaming

(voluit) : Summit International

(verkort) : Summit

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Perrestraat 8 9550 Herzele

(volledig adres)

" Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders Verplaatsing maatschappelijke zetel De buitengewone algemene vergadering van 30 mei 2015 beslist

De vergadering benoemd eenparig als zaakvoerder de heer Senad Beganovic (780101 315 39) Deze benoeming gaat in op 30 mei 2015.

De vergadering aanvaard eenparig het ontslag als zaakvoerder de heer Cemil Adiyil (830923 061 85) Dit ontslag gaat in op 30 mei 2015 .

De vergadering beslist eenparig om de uitbatingszetel en de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Rijshoutstraat 68 9032 Gent en dit met ingang van 30 mei 2015.

Gent, 30 mei 2015

getekend

Senad Beganovic, zaakvoerder

Cemil Adiyil, zaakvoerder

*150 A23111

Op de laatste blz. van Luík B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SUMMIT INTERNATIONAL, AFGEKORT : SUMMIT

Adresse
PERRESTRAAT 8 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande