SUN INVEST VII

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUN INVEST VII
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.360.260

Publication

02/09/2013
ÿþYd Mod POF 11.1

[ ih In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

t;àRlFl`fB RECHTBANK

VAN KOOPM!ANDEk.

2 2 AUG 2013

DENCMIONDE

i

i

JIIJ

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

13 3A51

Ondernemingsnr Benaming (voluit): BE 00811.360.260

(verkort): SUN INVEST VII

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9160 Lokeren, Zelebaan 124

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

BESLUIT TOT DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "SUN INVEST VII" DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "SUN INVEST "

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenendertig juli tweeduizend en dertien, door Meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Oostakker, stad Gent, ter registratie neergelegd,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SUN INVEST VII", met zetel te 9160 Lokeren, Zelebaan 124A, BTW BE 00811.360.260 RPR Dendermonde, volgende beslissingen genomen heeft:

A. Vaststellingen nopens de vervulling van de wettelijke formaliteiten inzake de Qpslorping

1/ De onderscheiden bestuursorganen van de overgenomen vennootschap "SUN INVEST VII" en van de overnemende vennootschap, "SUN INVEST", hebben het door artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen vereiste voorstel van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, houdende de gegevens als vermeld in artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld.

De voorstellen werden door de overnemende vennootschap en door de overgenomen vennootschap neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde op 15 mei 2013 en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 mei daarna respectievelijk onder de nummers 13079345 en 13079346.

2/ De stukken bedoeld in artikel 720, §2 van het Wetboek van Vennootschappen lagen uiterlijk één maand v66r de datum van de algemene vergadering in de zetel van de vennootschappen ter inzage van de aandeelhouders gelegd, welke er tevens kosteloos een afschrift van konden verkrijgen.

3/ Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden hebben er zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder. der betrokken vennootschappen.

4/ Beide algemene vergaderingen bevestigen geen tussentijdse cijfers op te stellen. EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VAN WIJZIGINGEN IN DE VERMOGENSTOESTAND

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de mededeling van de raad van bestuur van de overgedragen vennootschap dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de overgedragen vennootschap hebben voorgedaan sinds de datum van het opstellen van het voorstel tot de met fusie door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

overname gelijkgestelde verrichting en de datum van de huidige buitengewone algemene vergadering behoudens hetgeen hierna vermeld.

TWEEDE BESLUIT: KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET VOORSTEL INZAKE OVERNAME.

De vergadering neemt kennis en bespreekt het fusievoorstel in het kader van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, en wenst over te gaan tot de overname door SUN INVEST van alle activa en passiva, rechten en plichten van SUN INVEST VII, zoals het fusievoorstel door de raden van bestuur van de hij deze operatie betrokken vennootschappen werd opgesteld op 11 april 2013.

De voorstellen werden door de overnemende vennootschap en door de overgenomen vennootschap neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde op 15 mei 2013 en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 mei daarna respectievelijk onder de nummers 13079345 en 13079346.

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel.

DERDE BESLUIT : BESLUIT TOT FUSIE

De vergaderingen keuren met eenparigheid van stemmen de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op SUN INVEST het gehele vermogen van SUN INVEST VII, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer:

a) De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

b) Aan de bestuurders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De over te nemen vennootschap "SUN INVEST VII" heeft geen aandelen uitgegeven met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen, zodat terzake geen maatregelen dienen te worden voorgesteld

c) De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal juridisch uitwerking hebben tussen partijen vanaf de datum waarop de buitengewone algemene vergaderingen van de bij de verrichting betrokken vennootschappen overeenstemmende besluiten zullen genomen hebben met dien verstande dat de verrichting pas tegenstelbaar zal zijn aan derden vanaf de publicatie van het besluit in het Belgisch Staatsblad

d) De bestuursorganen van de beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dan ook dat het de bedoeling is om de hierbij met fusie gelijkgestelde verrichting belastingneutraal te laten plaatsvinden. Derhalve zal de geplande fusie gerealiseerd worden bij toepassing van artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992),

VIERDE BESLUIT: OVERGANG VAN DE VERMOGENS

Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van SUN INVEST VII ten algemene titel over op SUN INVEST.

Dientengevolge wordt akte genomen dat de rechten en plichten uit de hierna vermelde overeenkomsten betreffende roerende leasing toebehorende aan SUN INVEST VII overgaan op SUN INVEST en dit ingevolge de overgang van het gehele vermogen van de SUN INVEST VR naar de SUN INVEST, het gaat over:

Akte verleden voor geassocieerd notaris Philippe DEGOMME, te Brussel, met tussenkomst van geassocieerd notaris Steven VERGIST, te Oostakker, en notaris Anne VANDER DONCKT, te Dendermonde, op 17 mei 2011, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde op 26 mei daarna, 54-T-26/05-2011-06825, waarbij een recht van opstal voor een fotovoltaïsche installatie werd verleend door de vereniging zonder winstoogmerk `GLIJDORP DIENST VERLENINGSCENTRUM VOOR PERSONEN MET EEN VERSTANDELIJKE HANDICAP UIT DE STREEK VAN

*. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge DENDERMONDE" (0409.371.771) aan de voornoemde vennootschap "SUN INVEST VII" op een goed te Dendermonde, Baleunisstraat 70, 72 en +72 (sectie A, nummers 28/R, 27H en 27/K) en op een goed te Buggenhout, Blijdorpstraat 3 (sectie E, nummer 954IL) zoals aangeduid op het aan de voormelde akte aangehechte plan. Dit opstalrecht werd in dezelfde akte overgedragen aan de naamloze vennootschap "ING EQUIPMENT LEASE BELGIUM" (0427.980.034) in het kader van een roerende leasingovereenkomst, waarbij werd overeengekomen dat op het einde van de roerende leasingovereenkomst mits de voornoemde vennootschap "SUN INVEST VII" aan al de voorwaarden van de overeenkomst heeft voldaan, het opstalrecht aan de voornoemde vennootschap "SUN INVEST VII" wordt wederovergedragen.

De vereniging zonder winstoogmerk "BLIJDORP

DIENST VERLENINGSCENTRUM VOOR PERSONEN MET EEN VERSTANDELIJKE HANDICAP UIT DE STREEK VAN DENDERMONDE" (0409.371.771) heeft zijn toestemming verleend met deze geruisloze fusie, waarbij het gehele vermogen van "SUN INVEST VII", inhoudende de rechten en plichten uit de hiervoor vermelde akte, overgaat op "SUN INVEST", in artikel 7 van de voormelde akte voor zover deze overdracht intra-group is.

Voor de hiervoor vermelde overeenkomst werd ook telkens de schriftelijke toestemming van naamloze vennootschap "ING EQUIPMENT LEASE BELGIUM" (0427.980.034) bekomen op 30 juli 2013 welke toestemming tevens aan deze akte gehecht blijft.

De partijen verklaren tevens dat deze overdracht eveneens alle onroerende goederen en andere zakelijke rechten (zoals rechten van opstal) omvat, dewelke hier niet expliciet vermeld zouden zijn

VI. SLOTVERKLARINGEN

1. Eenparigheid van stemmen

De voorzitter van de vergadering, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SUN INVEST VII" door de naamloze vennootschap "SUN INVEST" verwezenlijkt is, en dat de vennootschap "SUN INVEST VII" ophoudt te bestaan.

2. Wettigheidsverklaring.

Ondergetekende notaris verklaart vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Alex DE WULF

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV de dato 31 juli 2013.

27/05/2013
ÿþ !

IIIIII~IYYU~IVIIIIINYIIYII

bel'

ae

Be Sta,

IIlI

Mod Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

Hl'FFCEi'EChiTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 5_141411013 ,_

D EN-flER3nON D r.~..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 08'11,360.260

Benaming

(voluit) : Sun Invest VII

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zelebaan 124 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte e Neerleggen fusievoorstel

De raden van bestuur van de naamloze vennootschap SUN INVEST NV (RPR 0808.566.660) met zetel in 9160 Lokeren, Zelebaan 124 (hierna genoemd SUN INVEST of de overnemende vennootschap) en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SUN INVEST VII (RPR Dendermonde 0811.360.260) met zetel in 9160 Lokeren, Zelebaan 124 (hierna genoemd SUN INVEST Vil of de overgenomen vennootschap) hebben beslist op 30 december 2012 het onderhavig opgesteld fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De aandeelhouders van de overnemende vennootschap en de vennoten van de overgenomen vennootschap hebben de mogelijkheid om kosteloos een afschrift van dit fusievoorstel te verkrijgen.

Het voorstel tot fuseren beoogt de overgang van het gehele vermogen  zowel de rechten als de verplichtingen - zonder enige uitzondering of beperking, van SUN INVEST VII naar SUN INVEST en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 676 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Deze overgang bevat, zonder enige uitzondering, alle opeisbare en niet-opeisbare vorderingen en hun bijhorigheden, de vorderingen en procedures, vergunningen en toelatingen, voorrechten, intellectuele, industriële en andere eigendomsrechten, en alle overeenkomsten met inbegrip van de intuitu personae overeenkomsten waarin SUN INVEST VII partij is, hieronder begrepen tevens de arbeidsovereenkomsten.

De raad van bestuur en de zaakvoerders van de respectievelijke vennootschappen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen,

Aan het einde van de voorgestelde verrichting zal het volledige vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van SUN INVEST VII overgegaan zijn op SUN INVEST.

I.FUSERENDE VENNOOTSCHAPPEN

1.Rechtsvorm  naam - zetel

a)SUNINVEST, naamloze vennootschap, RPR Dendermonde 0808.566.660 en met maatschappelijke zetel gevestigd in 9160 Lokeren, Zelebaan 124.

De Raad van Bestuur van SUN INVEST die dit fusievoorstel heeft opgesteld, is samengesteld als volgt;

1.De heer Piet Van Poucke, wonende in 9160 Lokeren, Zamanstraat 37;

2.De heer Andries Busschaert, wonende in 9200 Dendermonde, Cyriel De Baerestraat 14;

3.De heer Jacques Deny, wonende in 8930 Menen, Schonebeek 112;

4.De heer Johan Deny, wonende in 8980 Zonnebeke, Polygonestraat 20;

5.De heer Didier Steenhaut, wonende in 9070 Destelbergen, Hoenderstraat 5;

6.De heer Alain Vermeersch, wonende in 9270 Laarne, Lagen Heirweg 3;

7.De heer Erik Uytterhoeven, wonende in 3200 Aarschot, Leuvensestraat 513;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

o a:

e, , 8.De heer Wim Samyn, wonende in 8560 Wevelgem, Wijnbergstraat 232;

lg.De heer Stefan Smets, wonende in 3770 Riemst, Vijfkruisenstraat 14;

10.De heer Sven Steendam, wonende in 2440 Reiten, Reiten 13.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Peêrs in Vilvoorde op 17 december 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad op 31 december daarna, onder het nummer 20081231-201722. Sindsdien werden de statuten meermaals gewijzigd, en een laatste maal voor Notaris Hulsposch in De Pinte op 14 juni 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad op 30 juni daarna onder het nummer 10095144,

b}SUN INVEST VII, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, RPR Dendermonde 0811.360.260 en met maatschappelijke zetel in 9160 Lokeren, Zelebaan 124.

De zaakvoerders van SUN INVEST VII die dit fusievoorstel hebben opgesteld, zijn:

1.De heer Piet Van Poucke, wonende in 9160 Lokeren, Zamanstraat 37;

2.De heer Wim Samyn, wonende in 8560 Wevelgem, Wijnbergstraat 232;

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Luc Peêrs te Vilvoorde op 22 april 2009 onder de benaming Lesco Energies, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 mei daaropvolgend onder nummer 20090505-0063441. De statuten werden voor het laatst gewijzigd, met inbegrip van de naamswijziging in Sun Invest VII, ingevolge akte verleden voor notaris Jacques Hulsbosch in De Pinte op 24 november 2010 bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 december daaropvolgend onder nummer 10177630.

2. Doel

a)De vennootschap SUN INVEST VII heeft tot doel, heeft tot doel initiatieven en projecten op te starten In het domein van groene energie met zonne-installaties, hiervoor juridische structuren op te zetten en financiering aan te trekken;

Onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in om het even welke ondernemingen en vennootschappen actief in de ontwikkeling, bouw en exploitatie van installaties of projecten voor de productie van groene energie met zonne-installaties;

Het besturen van of de directie voeren in ondernemingen en vennootschappen actief in de ontwikkeling, bouw en exploitatie van installaties of projecten voor de productie van groene energie met zonne-installaties;

Het verlenen van technische, commerciële, financiële en/of juridische bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen;

Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortge-ilijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

b)SUN INVEST heeft als doel:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als ln het buitenland, in eigen naam en voor rekening van

derde, alle handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, initiatieven en projecten opstarten in het

domein van groene energie, hiervoor juridische structuren opzetten en financiering aantrekken;

Het besturen van of directie voeren in ondernemingen en vennootschappen actief in de ontwikkeling, bouw

en exploitatie van installaties of projecten voor de productie van groene energie met zonne-installaties;

Het verlenen van technische, commerciële, financiële en/of juridische bijstand aan alle Belgische en

buitenlandse ondernemingen;

Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen te behouden, in de ruimste van het

woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

De vennootschap kan in België of in het buitenland alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor

het realiseren van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven,

huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of

"

financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met

" inbêgrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtsreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Il.Financiële en economische motieven van de fusie

De zetel van SUN INVEST Vil is gevestigd op hetzelfde adres als de maatschappelijke zetel van SUN INVEST.

In het kader van de rationalisering van de organisatie en financiering van middelen is het gepast om de activiteiten van beide vennootschappen dewelke in een 100% moeder-dochter relatie zijn, activiteiten die conceptueel en commercieel nauw verwant zijn, onder te brengen in dezelfde vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Een fusie van beide vennootschappen biedt de mcgelijkheid om de aldus gecombineerde activiteiten op een meer gestructureerde en coherente manier uit te bouwen en om de waarde van de vennootschappen te verhogen.

Daarnaast stelt het de moedervennootschap SUN INVEST in staat om haar organisatie en de groep van

dochtervennootschappen te rationaliseren hetgeen een positieve impact zal hebben op de kcstenstructuur.

III.DE AANDELEN

Aile aandelen van SUN INVEST VII zijn eigendom van SUN INVEST,. Hierdoor kan de vereenvoudigde fusie-procedure van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen gevolgd worden. Er moet dus geen ruilverhouding voor de aandelen worden vastgesteld.

IV.BOEKHOUDKUNDIG EFFECT FUSIE

De datum vanaf dewelke de handelingen van SUN INVEST V boekhoudkundig geacht wordt te zijn verricht voor rekening van SUN INVEST is vastgesteld op 1 januari 2013.

V.OVERDRACHT ZAKELIJKE RECHTEN

Ingevolge akte verleden voor notaris Philippe Degomme op 17 mei 2011 heeft de VZW Blijdorp, met zetel te Buggenhout, Blijdorpstraat 3 (opstalgever) een recht van opstal verleent aan de over te nemen vennootschap Sun Invest V (leasingnememopstalhouder) voor een termijn van 25 jaar met ingang van 1 november 2010 op de daken van de Welzijnsgebouwen 1, 2, 3 en 4 gelegen Baleunisstraat 70-72 te Dendermonde, deelgemeente Sint-Gillis en met ingang van 17 mei 2011 het dak van het Welzijnsgebouw 5, gelegen Blijdorpsstraat 3 te Buggenhout. Sun Invest V heeft dit recht van opstal overgedragen aan ING Equipment Lease NV (leasinggever) met zetel te 1140 Brussel, Kolonel Bourgstraat 155 ten einde laatstgenoemde een fotovoltaïsche installatie te laten oprichten met een totaal vermogen van 178,20 KwP in Buggenhout en 121,32 KwP in Dendermonde.

In het kader van deze vooropgestelde fusie zal bij de Ovam geen bodemattest worden opgevraagd, aangezien installaties voor het opwekken van zonne-energie overeenkomstig artikel 4 van het Vlarebo niet als grond worden beschouwd.

Ingevolge deze geplande geruisloze fusie zullen alle rechten en verplichtingen die Sun Invest V heeft aangegaan in het kader van de voormelde opstalakte en van het roerend leasecontract, overgaan naar de overnemende vennootschap Sun Invest NV.

VI.BIJZONDERE RECHTEN

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

VII. KOSTEN

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen door

de overnemende vennootschap.

VIII.VERBINTENISSEN

De bestuurders en zaakvoerders verbinden zich onderling en wederzijds om ailes te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder vcorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering overeenkomstig artikelen 722 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en de statutaire beperkingen van de vennootschappen.

De bestuurders en zaakvoerders zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit vocrstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De bestuurders en zaakvoerders verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen In een inventaris.

1X.ALGEMENE VERGADERINGEN

Het onderhavig voorstel zal warden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van koophandel, voorzien bij artikelen 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Opgesteld op 11 april 2013, te Lokeren.

Piet Van Poucke

zaakvoerder

Y Voor-

beouden' aan het r Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/10/2012
ÿþ1

Mod Word 11,1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsrir" : 0811.360.260

Benaming

(voluit) : SUN INVEST Vil

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9160 LOKEREN, ZELEBAAN 124

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uittreksel uit de jaarvergadering der aandeelhouders gehouden op 24 augustus 2012:

IRIFFIE FicCrITBANK

VAN KOOPHANDEL

1 6 OKT, 2012

DENDCrt tcE~N~flNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge







"

"

V1

beh.

aai

Bel

Stea











*12176238*

- het ontslag als zaakvoerder wordt aanvaard van:

- de heer SAMYN Wim, woonachtig te 8560 Wevelgem, Wijnbergstraat 232 vanaf 24 augustus 2012.

wordt benoemd als nieuwe zaakvoerder vanaf 24 augustus 2012 en hij aanvaardt zijn mandaat:

- de heer VERMEERSCH Alain, woonachtig te 9270 Laarne, Lagen Heirweg 3,

VAN POUCKE PIET

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.08.2012, NGL 31.08.2012 12541-0300-030
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.06.2011, NGL 01.07.2011 11264-0384-025
30/05/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0811.360.260

Benaming

(voluit) : Sun Invest VII

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zelebaan 124 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 28 april 2011:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge De zaakvoerdersmandaten van CARMAL BVBA (vertegenwoordigd door Carl Malbrain) en MONTEMORE NV (vertegenwoordigd door Dirk Van Cornpernolle) worden met ingang op heden, 28 april 2011, beëindigd.

Wim Samyn,

zaakvoerder



ira

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r2tl. . .,--ti.% hte

V4 = "--',-UDEL

1 d MF! 2011

DEL '.-.T" ERNlole4®E

r

11

*11081166

bi

E

St

Luik B

Coordonnées
SUN INVEST VII

Adresse
ZELEBAAN 124 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande