SUNHOLD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUNHOLD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 423.112.020

Publication

23/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

MM! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bel

a.

BE Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

10 APR. 20t'i

AFDELING DeitJE tMONDE



Ondernemingsnr : 0423.112.020

Benaming

(voluit) : SUNHOLD

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9400 Ninove, Aaistersesteenweg 39/4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting aandelen- verhoging kapitaal door inbreng in natura - omvorming bvba - vaststelling nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Pascale VAN DEN BOSSCHE, notaris te Aalst, op 28 maart 2014, neergelegd ter registratie op het registratiekantoor Dendermonde dat er door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap SUNHOLD met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 39/4, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen :

EERSTE BESLUIT. OMZETTING AANDELEN

De vergadering besluit alle zevenhonderd (700) aandelen om te zetten van aandelen aan toonder in duizend zevenhonderd zesendertig (1.736) aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen of effecten. De vergadering belast de raad van bestuur met de uitvoering van dit besluit en tot aanpassing van de statuten.

Deze opsplitsing van aandelen zal gebeuren door vermelding ervan in het register van aandelen op naam.

TWEEDE BESLUIT KENNISNAME VERSLAG RAAD VAN BESTUUR

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de raad van bestuur

de dato éénentwintig maart tweeduizend veertien met betrekking tot de kapitaalsverhoging.

DERDE BESLUIT.-

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van negentien maart tweeduizend veertien met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging.

De con-'clu-'sie van het verslag van de bedrijfsrevisor, Conscius Bedrijfsrevisoren bv-cvba, vertegenwoordigd door de heer Georges-Koslowski, vennoot-bedrijfsrevisor, van negentien maart tweeduizend veertien, luidt als volgt:

"Ondergetekende, werd aangesteld door het bestuursorgaan op 10 maart 2014 om krachtens artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de kapitaalverhoging door inbreng in natura van de lopende rekening (schuld) aan de heer Paul De Petter, voormeld, voor een waarde van 37.700,00 ¬ , bij de NV SUNHOLD, met zetel te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 39/4.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging zullen de 700 aandelen in 1.736 aandelen worden omgezet.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de creatie van 377 nieuwe aandelen van de NV SUNHOLD zonder vermelding van nominale waarde, dewelke aan de heer Paul De Petter zullen worden toegekend.

summu

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden."

VIERDE BESLUIT:

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het kapitaal van de vennootschap met ZEVENENDERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (¬ 37.700,00) te verhogen als volgt: * een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van ZEVENENDERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (E 37.700,00) mits de uitgifte van driehonderd zevenenzeventig (377) aandelen, zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten.

Om het kapitaal In totaal te brengen van HONDERDDRIEËNZEVENTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 173.600,00), op TWEEHONDERDENELFDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 211.300,00) vertegenwoordigd door tweeduizend honderd dertien (2.113) aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van een/tweeduizend honderddertiende van het kapitaal.

Op de kapitaalverhoging van ZEVENENDERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (¬ 37.700,00) , wordt ingeschreven door de heer DE PETTER Paul, voornoemd, door incorporatie van een netto-dividendbedrag van ZEVENENDERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (¬ 37.700,00) , waarvoor hem in totaal driehonderd zevenenzeventig (377) aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden.

VIJFDE BESLUIT: VERSLAGEN AANGAANDE DE OMVORMING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld op zeventien maart tweeduizend veertien met betrekking tot de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van de samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per éénendertig december tweeduizend dertien.

De vergadering ontslaat eveneens de voorzitter van het voorlezen van het verslag van Conscius Bedrijfsrevisoren bv-cvba, voomoemde bedrijfsrevisor, opgesteld op negentien maart tweeduizend veertien over de boekhoudkundige toestand van de vennootschap,

De conclusie van het vorenberoepen verslag van bedrijfsrevisor luidt ais volgt:

" Ondergetekende, werd op 10 maart 2014 aangesteld door de raad van bestuur van SUNHOLD NV, met zetel te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 39/4, om krachtens artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de omzetting van de rechtsvorm van NV naar BVBA.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad, De staat van actief en passief sluit af met een balanstotaal van ¬ 281.729,05 en een netto-actief van ¬ 226.689,84.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 226.689,84 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 173.600,00.

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de omzetting van de vennootschapsvorm hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden."

ZESDE BESLUIT: OMZETTING

De vergadering besluit de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder verandering van de samenstelling van het maatschappelijk vermogen, van het bedrag van de inbreng en van het maatschappelijk kapitaal (rekening houdend met voormelde kapitaalverhoging), noch van het aantal aandeelhouders, noch van de duur van de vennootschap, noch van het maatschappelijk doel.

Deze omzetting geschiedt op grond van de de artikelen 774 e.v. W. Venn, en op basis van een staat van activa en passiva de dato éénendertig december tweeduizend dertien.

ZEVENDE BESLUIT: ONTSLAG.

De vergadering besluit het ontslag te aanvaarden van:

Ode heer SONCK Hervé, voornoemd, bestuurder en gedegeleerd bestuurder,

Ode heer DE PETTER Paul, voornoemd, bestuurder,

Q'mevrouw DE PETTER Fanny, voornoemd, bestuurder,

aangezien hun functie door de omzetting van de vennootschap van rechtswege wordt beëindigd.

Tijdens de eerstvolgende jaarvergadering zal décharge aan de bestuurders kunnen verleend worden voor

hun bestuur, sedert de afsluiting van het vorig boekjaar tot aan de omzetting,

ACHTSTE BESLUIT; STATUTEN

Na deze besluit de vergadering de statuten van de in besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid omgezette vennootschap als volgt vast te stellen:

NAAM,

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar

naam luidt "SUNHOLD ".

Alle akten, facturen, aankondigen, publicaties, brieven, mededelingen en andere stukken uitgaande van de

ti r

" vennootschap, vermelden de maatschappelijke benaming, de rechtsvorm, het inschrijvingsnummer in het Rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, afgekort RPR en de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 39/4.

De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België op eenvoudig

besluit van de zaakvoerders, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, bijkantoren,

uitbatingszetels, vertegenwoordigingskantoren of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

-het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning;

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

-het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie, enzovoort;

-managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen

van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere

managementactiviteiten;

-het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit

verschillende economische sectoren;

-de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf, ook deze door uitvoering van

werkzaamheden door onderaannemers;

-het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen, de bouw van individuele huizen volgens de formule

"sleutel op de deur";

-het optrekken van de ruwbouw van gebóuwen met celstructuur: appartementsgebouwen,

kantoorgebouwen enzovoort;

-de bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur";

-de projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken;

-projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen;

-projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële, en industriële centra, hotels,

industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra, enzovoort;

-de handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen,

grond;

-de verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen;

-de exploitatie van onroerend goed in de vorm van timesharing;

-de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden,

tentoonstellingsruimten, enzovoort;

-de verhuur van garageboxen en staanplaatsen voor auto's;

-de verhuur van grond en terreinen, ook indien bebouwd voor landbouwdoeleinden;

-de bemiddeling bij aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed;

-het verlenen in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten, die noodzakelijk zijn

voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan -het beheer wordt waargenomen (residentiële

gebouwen en niet-residentiële gebouwen). Het innen van de huur (niet-residentiële gebouwen);

-aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden;

-creatie, aanleg en onderhoud van tuinen en plantsoenen;

-het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken, inclusief het

gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken;

-de bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enzovoort.

Deze opsomming is aanduidend en niet beperkend.

De vennootschap zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen maar ook voor

rekening van derden, Inzonderheid in hoedanigheid van commissionair.

De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen doen zowel op handels- ais op nijverheidsgebied, zowel

roerend als onroerend of van financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het

doel, en die de uitbreiding en het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, een samenwerkingsverband, inschrijving of

op andere wijze in alle ondernemingen.

Zij kan ook de functies van vereffenaar, bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR,

De duur van de vennootschap is onbepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERDENELFDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 211.300,00) vertegenwoordigd door tweeduizend honderd dertien (2.113) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

" Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele titel gecreëerd worden, onder welke benaming ook.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop In geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die natuurlijke personen of rechtspersonen mogen zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger , natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Voor benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels openbaarmaking als hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in bedrijven die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken zullen de vennoten binnen de maand in algemene vergadering dienen bijeen te komen teneinde in zijn vervanging te voorzien, dit op bijeenroeping door de vennoot, die de meeste aandelen bezit.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of hypotheekbewaarder noodzakelijk is of zal worden of waarvoor volgens de wet de algemene vergadering der aandeelhouders bevoegd is.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, voor zover er slechts twee zaakvoerders zijn, Ingeval er meer dan twee worden benoemd of aangesteld, handelen zij collegiaal en in college.

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

BEVOEGDHEID VAN DE ALGEMENE VERGADERING.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de rechten uit die aan de algemene vergadering toebehoren, onder de voorwaarden voorzien in de artikelen 267 en 279 van het Wetboek van Vennootschappen. Buiten deze veronderstelling, komen de vennoten samen in algemene vergadering om te beslissen over aile onderwerpen die de vennootschap aanbelangen en die niet onder de beheersbevoegdheid van de zaakvoerder vallen,

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op vijftien maart van elk jaar te tien uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België vermeld in de bijeenroepingen. Indien deze dag een zondag of een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur,

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING.

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de beschikkingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

COMMISSARIS.

De verschijners verklaren dat de vennootschap volgens het financieel plan voor zijn eerste boekjaar, beantwoordt aan de wettelijke criteria die voorzien in de vrijstelling van benoeming van één of meerdere commissarissen, Met éénpa-irig-iheid wordt be-'slo'ten thans geen com'mis-'sa'ris te be-'noe-'men,

IV, BENOEMING,

Na-'dat de vennoot-'schap aldus werd op-,ge-iricht hebben de verschijners met eenparigheid besloten tot enig niet-sta'tu'tair zaakvoerder, voor on-'be-'paal-'de duur, aan te stellen, de heer Paul De Petter, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 55.09.01-065.56 en de Heer Hervé Sonck, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 51.10.27-049.88 voornoemd.

Het mandaat als zaakvoerder is onbezoldigd mandaat dan mits andersluidend besluit of bevestiging van of door de algemene vergadering.

Vaste vertegenwoordiger

Ingeval de vennootschap wordt aangesteld of benoemd als bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of vereffenaar, wordt de Heer Paul De Petter, voornoemd, aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon, gedurende de tijd van de benoeming of aanstelling, voor zover de vennootschap deze aanstelling niet herroept of wijzigt.

VOLMACHT.-

De zaakvoerder machtigt de burgerlijke vennootschap die de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen BR Consulting & Coaching afgekort BR C&C, kantoor houdend te 9320 Aalst, Villalaan 16 bus 0-00,optredende via de heer Roger Beerens, wonende te 9830 Sint Martens-Latem, Kraaiendonk 9, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle verklaringen, af te leggen en stukken te ondertekenen voor de tussenkomst bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), de ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de overige vergunningen en attesten, de sociale instellingen, enz..

Voor beredeneerd uittreksel :

Notaris P. VAN DEN BOSSCHE

Tegelijk hiermee neergelegd :

-een uitgifte van het proces-verbaal.

-verslagen bedrijfsrevisor

-verslagen raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

a`anet

Belgi~ch

Staatsblad

27/05/2013 : DE051324
06/04/2012 : DE051324
04/07/2011 : DE051324
23/07/2010 : DE051324
15/07/2010 : DE051324
30/04/2009 : DE051324
30/05/2008 : DE051324
27/06/2007 : DE051324
14/04/2006 : DE051324
25/05/2005 : DE051324
10/05/2005 : DE051324
13/04/2005 : DE051324
19/07/2004 : AA051324
30/04/2004 : AA051324
02/09/2003 : AA051324
16/05/2003 : AA051324
30/04/2002 : AA051324
24/04/2002 : AA051324
17/05/2001 : AA051324
01/10/1998 : AA51324
01/10/1998 : AA51324
01/01/1993 : AA51324
01/01/1992 : AA51324
01/01/1989 : AA51324
01/01/1988 : AA51324
01/01/1986 : AA51324
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.03.2016, NGL 10.06.2016 16179-0221-013

Coordonnées
SUNHOLD

Adresse
AALSTERSESTEENWEG 39, BUS 4 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande