SUNORAMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUNORAMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.687.543

Publication

29/04/2014 : Ontslag zaakvoerder
Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 20 december 2008 blijkt dat met éénparigheid van stemmen het aangeboden ontslag als zaakvoerder van mevrouw Chantai Van De Veire werd aanvaard en dit vanaf 31 december 2008. Er wordt haar volledige kwpng verleend voor haar mandaat als

zaakvoerder tôt 31 december 2008.

Gino Standaert Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

V erso : Naam en handtekening.
06/06/2014
ÿþOndernemingsnr : 0460.687,543

Benaming (voluit) : TIMMER- EN SCHRIJNWERK STANDAERT GINO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

1: Zetel : Maldegemseweg 68

9910 KNESSELARE

!: Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - NAAMSWIJZIGING - VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - WIJZIGING OPVOLGEND STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Thibault Van Belle, Notaris te Zomergem, op 22 mei;, 2014, afgeleverd voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de BVBAi; TIMMER- EN SCHRIJNWERK STANDAERT GIN() , waarvan de zetel gevestigd is te 9910 Knesselare Maldegemseweg 68, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing - wijziging van de maatschappelijke benaming, De vergadering besliste de maatschappelijke benaming te wijzigen in "Sunorama" en overeenkomstig aanpassing van artikel 1 van de statuten, als volgt:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam ii "Sunorama",

In alle akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de vennootschap uitgaande, :; moet de benaming steeds onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "besloten,, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met de nauwkeurige aanduiding:; i: van de maatschappelijke zetel en de plaats en het ondememingsnummer."

Tweede beslissing  wijziging van datum van afsluiting van het boekjaar.

De vergadering besliste het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één januari en af te;;

sluiten op eenendertig december van ieder jaar, .1

De vergadering besliste de eerste zin van artikel 25 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar."

Derde beslissing - wijziging datum jaarvergadering.

De vergadering besliste de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op deij

eerste zaterdag van juni van ieder jaar, om tien uur.

De vergadering besliste de eerste zin van artikel 11 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van juni van ieder jaar om tien uur."

Overgangsbepalingen.

1° De vergadering besliste het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één juli tweeduizend;

dertien, te verlengen tot en af te sluiten op eenendertig december tweeduizend veertien. ,;

:; 2° De vergadering besliste dat de eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden op zaterdag zes juni;;

:1 tweeduizend vijftien, om tien uur.

Vierde beslissing  omzetting van het kapitaal van Belgische frank in euro.

De vergadering besliste het maatschappelijk kapitaal, volgens de statuten, thans bepaald op zevenhonderd: vijftigduizend oude Belgische frank (750.000,00 BEF) om te zetten naar de euro, zodat het maatschappelijk; kapitaal voortaan achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 ¬ ) bedraagt.

Vijfde beslissing - afschaffing nominale waarde.

De vergadering besliste tot afschaffing van de aanduiding van de nominale waarde van de aandelen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

bef

ar

Be Sta.

II

I III II III IIi 11111

" 19113350*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

~

mod 11.1

Zesde beslissing - Aanpassing van artikel 7 der statuten betreffende de aandelen in onverdeeldheid of' bezwaard met vruchtgebruik en aanpassing van artikel 32 der statuten betreffende het overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden.

De vergadering besliste om in geval van overlijden van de heer Standaert Gino, de rechten verbonden aan de aandelen te laten overgaan naar de naakte eigenaar, die als statutair zaakvoerder de heer Standaert Gino zal opvolgen.

De vergadering besliste tevens dat, ingeval er meer dan één naakte eigenaar is, de naakte eigenaars onderling de opvolgend statutair zaakvoerder moeten aanduiden.

De vergadering besliste dat indien de naakte eigenaars in deze niet tot een akkoord komen, de heer Standaert Kevin aangeduid wordt als opvolgend statutair zaakvoerder.

De vergadering besliste overeenkomstig artikel 7 van de statuten aan te passen, waarvan de nieuwe tekst letterlijk luidt als volgt:

'Artikel 7 - Aandelen in onverdeeldheid of bezwaard met vruchtgebruik. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen, zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden,

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de naakte eigenaars.

In geval van overlijden van de heer Gino Standaert, voornoemd, gaan de rechten verbonden aan de aandelen over op de naakte eigenaar, die de heer Standaert Gino als statutair zaakvoerder zal opvolgen.

Ingeval er meer dan één naakte eigenaar is, moeten de naakte eigenaars onderling de opvolgende statutaire zaakvoerder aanduiden.

Indien de naakte eigenaars in deze niet tot een akkoord komen, zal de heer Standaert Kevin aangeduid worden ais opvolgend statutair zaakvoerder."

De vergadering besliste artikel 32 der statuten aan te passen overeenkomstig voormelde beslissingen en waarvan de nieuwe tekst letterlijk luidt ais volgt

"Artikel 32 - Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

In geval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die de naakte eigendom erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen."

Zevende beslissing  wijziging van de opvolgend statutair zaakvoerder, in geval van overlijden van de zaakvoerder, schrapping van het vroegere artikel 14, alinea 3 en overeenkomstig aanpassing van het artikel 21 der statuten betreffende het bestuur.

De vergadering besliste tot wijziging van de opvolgend statutair zaakvoerder, in geval van overlijden van de zaakvoerder en tot schrapping van het vroegere artikel 14, alinea 3 der statuten, als volgt;

"Ing eval de heer Gino Standaert voornoemd komt te overlijden wordt hij als statutair zaakvoerder opgevolgd door mevrouw Van de Veire Chantal voornoemd."

En overeenkomstig aanpassing van artikel 21 der statuten betreffende het bestuur, waarvan de nieuwe tekst letterlijk luidt als volgt:

"Artikel 21 - Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd, met de meest uitgebreide machten, en dit voor de duur van de vennootschap: de heer STANDAERT Gino, voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, en die eveneens verklaart dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is,

Ingeval de heer Standaert Gino, voornoemd, komt te overlijden, worden de bepalingen welke opgenomen zijn in artikel 7 der statuten van kracht betreffende de opvolger-statutair zaakvoerder.

De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,"

Achtste beslissing - aanpassing statuten aan nieuw WetboeK van Vennootschappen.

De vergadering besliste tot aanpassing van de statuten aan de voorgaande beslissingen en aan de recente

wetgeving van het Wetboek van Vennootschappen sinds de oprichting van onderhavige vennootschap maar

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

~Voar- behouden aan het Belgisch Staatsblad

3

mod 11.1

met behoud van de gegevens eigen aan onderhavige vennootschap, door het creëren van volledig nieuwe statuten.

Negende beslissing - Machtiging aan het bestuursorgaan.

De vergadering verleende een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande

beslissingen uit te voeren,

Tiende beslissing - Bijzondere volmacht.

De vergadering verleende bijzondere volmacht aan de bvba Taxioma, kantoorhoudende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Get.) Notaris THIBAULT VAN BELLE.

,Voor--. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Gelijktijdige neerlegging: expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 22 mei 2014 inclusief aanneming van nieuwe statuten,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2013 : GE185521
12/03/2012 : GE185521
03/03/2011 : GE185521
23/02/2010 : GE185521
10/03/2009 : GE185521
13/02/2009 : GE185521
02/04/2007 : GE185521
21/03/2006 : GE185521
17/02/2005 : GE185521
20/01/2005 : GE185521
27/02/2004 : GE185521
06/03/2003 : GE185521
14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.08.2015, NGL 08.10.2015 15645-0414-012
05/02/2002 : GE185521
10/03/2001 : GE185521
19/01/2001 : GE185521
06/01/1999 : GE185521
02/04/1998 : GE185521
13/08/1997 : GE185521

Coordonnées
SUNORAMA

Adresse
MALDEGEMSESTEENWEG 68 9910 KNESSELARE

Code postal : 9910
Localité : KNESSELARE
Commune : KNESSELARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande