SUPERSONIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUPERSONIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.298.860

Publication

21/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE ER G ELE GD

0 9 7113

RECHTBANK VAN

KOOPH,f,eif#ieTE CENT

*iaousas*

Vo< behot

aan

Belgi Staat

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Supersonic

(verkort) :

,fe ,, 5, i3 e e co

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem, Maenhoutstraat 54 .

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting -statuten -verklaringen - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent op 31 december 2012, ter registratie aangeboden.

Dat er door:

De heer SPELTENS Peter, geboren te Brussel op 25 juli 1972, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Maenhoutstraat 54.

Een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als:

1. Benaming: Supersonic

2. Zetel: 9830 Sint-Martens-Latem, Maenhoutstraat 54 .

3. Doel: De vennootschap heeft als doel:

I. Het leveren van alle mogelijke adviesverlening van bedrijfseconomische, informaticatechnische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstan en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het valk van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak (marketing, reclame, verkoopsbevordering, publiciteit in de algemene zin, marktonderzoek) binnen het maatschappelijk doel.

Il. Het participeren en investeren in andere ondernemingen; het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

III. Het beheren van roerende en onroerende goederen.

A) Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen;

B) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bcuwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks niet dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede het zich borg stellen van het goed verkoop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het, genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

IV. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even

welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

V. Het optreden als tussenpersoon in de handel (commissionair).

De termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn actitiviteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire machten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsonderneming, de bemiddelaars en, de beleggingsadviseurs.

VI. Ontwikkelen van relaties met nieuwe klanten,

Quatificeren van opportuniteiten met nieuwe klanten, uitbouwen van contacten binnen nieuwe en bestaande klanten,

Vil. Computerconsultancy activiteiten en overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer, gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten. Groot- en kleinhandel in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels, import en export en reparatie van computers, randapparatuur en software,

Managemenstsacitiviteiten van holdings, tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en dergelijke. Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheiden economische sectoren. Adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie, overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering, diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren, uitvoerige zakelijke dienstverlening.

Handel in eigen onroerend goed, verhuur en exploitatie van eigen of geleasd niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen.

Gespecialiseerde groot- en kleinhandel in kantoormachines en kantoormeubelen; import en export van kantoormachines en kantoormeubelen.

Consultancy met specialisatie marketing, online marketing, social media marketing, conversation, management, community management, training en coaching voor alle activiteiten.

Grafische vormgeving en retail marketing management, organisatie en uitvoering van evenementen. Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen of benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

4. Duur: De vennootschap is opgericht op 31 december 2012 voor een onbeperkte duur,

5. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18$x0 EUR) en is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen, in geld onderschreven en volgestort ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Tot gedeeltelijke volstorting van de aldus ingeschreven aandelen werd een globaal bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (E 12.400,00) gestort en gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE 46001687735736 op naam van de vennootschap in oprichting, bij BNP Panbas Fortis. Het bewijs van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

deponering, afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling, in datum van 28 december tweeduizend en twaalf zal door de notaris in zijn dossier bewaard blijven.

6. Bestuur  Bestuursbevoegdheid - Vertegenwoordigingsbevoegdheid:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt,

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel,

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, bencemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebraohte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen,

Statutaire zaakvoerder

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn/haar afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aasbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande,

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

ln geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte,

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve

bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

7. Jaarvergadering: De algemene vergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand maart, om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend vijftien.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats in België, aangeduid in de oproepingen,

8. Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

9, Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op één oktober om te eindigen op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Flet eerste boekjaar neemt een aanvang op 3111212012 en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend veertien.

10. Winstverdeling:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

11, Ontbinding en vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt.

De vereffenaar(s) zalfzullen pas in functie treden nadat zijnlhun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, evenwel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(en) over aile machten genoemd in de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstraat. Vanaf het tweede jaar volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

Het netto-actief wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zijn bezitten, Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

Overname verbintenissen

De oprichters beslisten dat de vennootschap alle verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting sedert een 9. december tweeduizend en twaalf overneemt.

Benoeming van niet-statutair zaakvoerder

Werd benoemd, tot niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur:

De heer Speltens Peter, wonende 9830 Sint-Martens-Latem, Maenhoutstraat 54.

Het mandaat van de zaakvoerder Is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Volmacht administratieve doeleinden

De oprichter en zaakvoerder(s) stelden, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de BVBA VDWACC te 9400 Ninove, Stationsstraat 5 of één of meer door haar aangestelde lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen of iemand in hun plaats te stellen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLSAUW Peter

Notaris te Gent

Voor-

behouiden aan het Belgisch

Staatsblad

rTegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 31 december 2012

Op de laatste blz, van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SUPERSONIC

Adresse
MEANHOUTSTRAAT 54 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande