SURGI-TEC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SURGI-TEC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 461.617.654

Publication

02/04/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r NEERGELEGD

Vc

beh,

aai

Bel,

Staa



11111

*14071568*



2 0 MAO 201k

REC1-ITR VA(,! .. u.'

KOOPHAN ei E 0ré.41i`"













Ondememingsnr: 0461.617.654

Benaming (voluit) : Surgi-tee

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Poortakkerstraat 43

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte : NV: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op zeventien maart tweeduizend en veertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóár registratie, dat de buitengewone =; algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Surel-tec", gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkereraat 43, BTW-nummer BE 0461.617.654, RPR Gent, de volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VAN DE VERSLAGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN VAN HET VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ;. Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, ondernemingsnummer 0433.608.707, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, de dato 25 februari 2014 overeenkomstig artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen ingevolge de uitgifte van de nieuwe aanderen beneden de fractiewaarde van de oude.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"5. BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt in het kader van de artikelen 582, 596 en 598 van het Wetboek van Vennootschappen, met name de uitgifte van aandelen zonder vermelding van nominale waarde beneden de ; fractiewaarde en de opheffing van het voorkeurrecht in de NV Surgi-Tec.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, ondergetekende, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedrjfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrjfsrevisor, van oordeel dat:

- de financiële en boekhoudkundige gegevens opgenomen in het verslag van het bestuursorgaan getrouw en voldoende zijn om de algemene vergadering voor te lichten. Wij kunnen ons echter niet uitspreken over de toekomstverwachtingen, opgenomen in het verslag van het bestuursorgaan;

- de 15.386 nieuw gecreëerde aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de NV Surgi-Tec worden uitgegeven tegen een uitgifteprijs van 18,00 EUR per aandeel, terwiji de fractiewaarde van de bestaande aandelen afgerond 29,83 EUR bedraagt.

Kortrak, 25 februari 2014

Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, BV CVBA

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor"

De vergadering heeft tevens kennis genomen van de notulen van de Raad van Bestuur van 30 januari 2014, inhoudende (1) het verslag inzake artikel 582 W.Venn. aangaande de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging, en (2) het verslag inzake artikelen artikelen 596, tweede alinea, en 598, vierde alinea W.Venn, aangaande de opheffing van het voorkeurrecht ten voordele van de naamloze vennootschap "Joosen Invest", met zetel te 2300 Turnhout, Oude Kaai 26, BTW BE 0437,534.039, RPR Turnhout, de naamloze vennootschap "Plinvest", met zetel te 8310 Brugge (Assebroek), Engelendalelaan 123, BTW BE 0429.026.842, RPR Brugge, de naamloze vennootschap "Alpha-Business", met zetel te 3320 Hoegaarden, Hauthem 73A, BTW BE 0423.387.578, RPR Leuven, en de gewone commanditaire vennootschap "Scheerlinck Karin", met zetel te 9831 Deurle, Rode Beukendreef 14, BTW BE 0819.976.038, RPR Gent.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behoudén aan hot Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Bijgevolg kan op de aandelen ingeschreven worden door genoemde rechtspersonen, als gevolg van de opheffing van het voorkeurrecht.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN

De vergadering heeft beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen, door inbreng in geld ten bedrage van tweehonderd zesenzeventigduizend negenhonderd achtenveertig euro (¬ 276.948,00) om het kapitaal te brengen van vierhonderd dertienduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 413,250,00) op zeshonderd negentigduizend honderd achtennegentig euro (¬ 690.198,00). Uitgifte van vijftienduizend driehonderd zesentachtig (15.386) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en de toekenning ervan aan de inbrengers.

De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen het globale bedrag van tweehonderd zesenzeventigduizend negenhonderd achtenveertig euro (¬ 276.948,00).

De intekenaars hebben verklaard en de leden van de vergadering hebben erkend dat de aandelen volstort zijn ten belope van tweehonderd zesenzeventigduizend negenhonderd achtenveertig euro (¬ 276.948,00), hetzij minstens één vierde op elk aandeel volstort.

De gestorte bedragen werden gestort op een speciale bankrekening op naam van de vennootschap, geopend bij de ING Bank,

Een bewijs van dit depot werd afgeleverd door voornoemde instelling en zal bewaard blijven in het dossier van notaris Dirk Hendrickx te Brugge.

DERDE BESLUIT: INSCHRIJVING OP DE NIEUWE AANDELEN

De naamloze vennootschap Joosen Invest, de naamloze vennootschap Alpha Business, de naamloze vennootschap Plinvest, de gewone commanditaire vennootschap Scheerlinck Karin, allen voornoemd, hebben verklaard de inbreng in geld ten opzichte van "Surgi-tec", te bevestigen,

Ter vergelding van deze inbreng waarvan aile leden van de vergadering hebben verklaard volledig kennis te hebben, werd aan de naamloze vennootschap Joosen Invest, voornoemd, negenduizend tweehonderd vijfendertig (9.235) nieuwe aandelen toegekend, aan de naamloze vennootschap Alpha Business, voornoemd, tweeduizend driehonderd en negen (2.309) nieuwe aandelen toegekend, aan de naamloze vennootschap Plinvest, voornoemd, tweeduizend driehonderd en negen (2.309) nieuwe aandelen toegekend, en tot slot aan de gewone commanditaire vennootschap Scheerlinck Karin, voornoemd, duizend vijfhonderd drieëndertig (1.533) nieuwe aandelen toegekend, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, tegen het globale bedrag van tweehonderd zesenzeventigduizend negenhonderd achtenveertig euro (¬ 276.948,00), zijnde honderd zesenzestigduizend tweehonderd dertig euro (¬ 166.230,00) door de naamloze vennootschap Joosen Invest, voornoemd, eenenveertigduizend vijfhonderd tweeënzestig euro (¬ 41.562,00) door de naamloze vennootschap Alpha Business, voornoemd, eenenveertigduizend vijfhonderd tweeënzestig euro (¬ 41.562,00) door de naamloze vennootschap Plinvest, voornoemd, en zevenentwintigduizend vijfhonderd vierennegentig euro (¬ 27.594,00) door de gewone commanditaire vennootschap Scheerlinck Karin, voornoemd.

De vergadering heeft voor zoveel als nodig bevestigd volledig in te stemmen met de kapitaalverhoging in geld door de toekenning van de nieuwe aandelen aan de voornoemde comparanten, in de verhouding zoals uiteengezet.

VIERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING Notaris Dirk Hendrickx te Brugge werd verzocht te akteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt, dat de nieuwe aandelen volstort zijn ten belope van tweehonderd zesenzeventigduizend negenhonderd achtenveertig euro (¬ 276.948,00), en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op zeshonderd negentigduizend honderd achtennegentig euro (¬ 690.198,00), vertegenwoordigd door negenentwintigduizend tweehonderd negenendertig (29.239) aandelen en zonder nominale waarde met gelijke rechten.

VIJFDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING

De statuten werden vervangen door volgende tekst, om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

- De eerste zin van artikel 5 van de statuten werd gewijzigd door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd negentigduizend honderd achtennegentig euro (¬ 690.198,00) en wordt vertegenwoordigd door negenentwintigduizend tweehonderd negenendertig (29.239) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigende elk 1/29.239ste van het maatschappelijk kapitaal."

ZESDE BESLUIT: MACHTIGINGEN TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De gedelegeerd bestuurder, niet macht tot indeplaatststelling, werd gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

Bijzondere volmacht werd verleend aan "Vandelanotte Accountancy", te Kortrijk, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende ondernemingsloketten en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Tegelijk hiermee neergelegd

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

" verslag bedrijfsrevisor dd. 25 februari 2014

" bijzonder verslag van de bestuurders C. 30 januari 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Dirk Hendricia, Notaris

,y

" notulen raad van bestuur dd. 30 januari 2014

~. Voos

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 17.07.2013 13313-0092-015
06/09/2012
ÿþII'I1 I11 'iI'i 'iII'i II 'i11 1'i'I'i 1II1 'i'i II

" iaisiais*

NEERGELEGD

2 8 AUG. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDE frNT

Mad PDF 11.1

_.)i: - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0461.617.654 9051. Gent

Benaming (voluit) : Surgi-Tec

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Poortakkerstraat 43

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Herbenoeming bestuurder

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 13/06/2012

Het mandaat van bestuurder en gedelegeerd bestuurder van Karin Scheerlinck wordt verlengd vanaf 26 mei 2012 tot de datum van de algemene vergadering van 2018.

Karin Scheerlinck

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

14/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 09.08.2012 12398-0457-015
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 30.06.2011 11233-0359-016
04/03/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : Surgi-teC

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Poortakkerstraat 43

9051 Sint-Denijs-Westrem

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op tien februari tweeduizend;; en elf, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, dat de buitengewone algemene:; vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Surgi-tec", gevestigd te 9051 Sint-;; Denijs-Westrem, Poortakkerstraat 43. BTW BE 0461.617.654 RPR GENT, de volgende besluiten heelt; genomen :

1) Eerste besluit: kapitaalverhoging in natura

Hiervoor werden de verslagen opgemaakt door de raad van bestuur de dato 24 januari 2011 en door de bedrijfsrevisor, CVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte,; te Kortrijk, de dato 26 januari 2011, over de inbreng in natura hierna voorzien, over de wijze van aangenomen;' schatting en over de effectief toegekende vergoeding als tegenprestatie; welke rapporten werden opgesteld!: overeenkomstig artikel 602 en 582 van het Wetboek van vennootschappen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen :

"7. BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de NV Surgi-Tec, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en tevens in het kader van artikel 582 van he Wetboek van Vennootschappen,;, namelijk de uitgifte van aandelen zonder vermelding van nominale waarde beneden de fractiewaarde in de NV.'; Surgi-Tec.

Bij het beëindigen van onze controle werkzaamheden zijn wij, ondergetekende, CVBA Vandelanotte: Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der'; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap:; verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het:; aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de gedane inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van:; duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen toegepaste waarderingsmethoden bedrijfseconomisch;' verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minsteij overeenkomt met het aantal (9.950 aandelen) en de fractiewaarde (1/13.853ste) van de tegen de; inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

4. De financiële en boekhoudkundige gegevens opgenomen in het verslag van de Raad van Bestuur': juiste en voldoende zijn om de algemene vergadering voor te lichten;

5. De 9.950 nieuw gecreëerde aandelen zonder vermelding van ominale waarde van de NV Surgi-Tec;:

worden uitgegeven tegen een fractiewaarde van 12,56 EUR afgerond per aandeel, terwijl de;

fractiewaarde van de bestaande aandelen 73,85 EUR afgerond per aandeel bedraagt.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 9.950 volledig volgestorte aandelen van de NV Surgi-Tec, zonder,

vermelding van nominale waarde, die elk 1/13.853ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de!

rechtmatigheid en billjkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen `fairness opinion

is.

Kortrijk, 26 januari 2011

(get.)

CVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren"

Vertegenwoordigd door Nikolas Vandelanotte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11111 *11035026* IM

Ondernemingsnr : ¬ 3461.617.654

NEERGELEGD

2 2 FEB. 2011

t3.h N K. 'V ,1 V

KOOPHANette. GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Bedrijfsrevisor.

Na bespreking van het verslag van de Raad van Bestuur en van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen ingevolge de uitgifte van de nieuwe aandelen beneden de fractiewaarde van de oude en bespreking van het verslag van de Raad van Bestuur, het verslag van de bedrijfsrevisor over de beschrijving van de ingebrachte goederen en de toegepaste wijze van waardering, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de algemene vergadering tot kapitaalverhoging met honderdvijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00) om het kapitaal van de vennootschap te brengen van tweehonderdachtentachtigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 288.250,00) op vierhonderddertienduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 413.250,00), door inbreng in natura van een schuldvordering van de NV "Kratos Invest", met zetel te 9000 Gent, Ingelandgat 1, BTW BE 0812.742.313, i bestaande ten bedrage van vijfenzeventigduizend euro in een schuldvordering in rekening-courant en vijftigduizend euro aan achtergestelde leningen opgenomen in de rekeningen van Surgi-Tec, en mits uitgifte van negenduizend negenhonderdvijftig (9.950) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en de toekenning ervan aan de inbrenger.

De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen het globale bedrag van honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00), hetzij beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

i 2) Tweede besluit: Inschrijving en afbetaling van de nieuwe aandelen

De naamloze vennootschap "Kratos Invest", voornoemd, heeft verklaard de inbreng in natura van haar schuldvordering ten opzichte van Surgi-tec, bestaande ten bedrage van vijfenzeventigduizend euro in een schuldvordering in rekening-courant en vijftigduizend euro aan achtergestelde leningen opgenomen in de

rekeningen van Surgi-Tec te bevestigen. " Ter vergelding van deze inbreng waarvan alle leden van de vergadering hebben verklaard volledig kennis te hebben, wordt aan de NV "Kratos Invest" negenduizend negenhonderdvijftig (9.950) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, tegen het globale bedrag van honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00), hetzij beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

3) Derde besluit: Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft notaris Dirk Hendrickx, te Brugge (Sint-Michiels) verzocht te akteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt dat elk nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op vierhonderddertienduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 413.250,00), vertegenwoordigd door dertienduizend achthonderddrieënvijftig aandelen zonder nominale waarde met gelijke rechten.

4) Vierde besluit: wijziging der statuten

De vergadering heeft beslist de eerste alinea van artikel 5 van de statuten te aan te passen aan het genomen '

besluit.

De eerste alinea van artikel 5 zal voortaan luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderddertienduizend tweehonderdvijftig euro (C 413.250,00)

en wordt vertegenwoordigd door dertienduizend achthonderddrieënvijftig aandelen zonder nominale

waarde, vertegenwoordigende elk 1/13853ste van het maatschappelijk kapitaal."

5) Vijfde besluit: Benoemingen

De NV "Kratos Invest" voornoemd, werd benoemd tot bestuurder voor een termijn van zes jaar eindigend op de !

jaarvergadering van 2017.

6) Zesde besluit: Machtigingen tot uitvoering van de genomen besluiten en coördinatie van de statuten. De gedelegeerd bestuurder, met macht tot indeplaatststelling, werd gemachtigd om aile voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

De NV "Kratos Invest", voornoemd, heeft beslist de NV "Lantman", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Heidelbergstraat 132, aan te stellen ais vaste vertegenwoordiger.

De NV "Lantman", voornoemd, wordt zelf vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Lantsoght Pierre, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Engelendalelaan 123, voor alle bestuurshandelingen in de NV "Surgi-tec".

Tegelijk hiermee neergelegd :

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

" verslag vande raad van bestuur dd. 24 januari 2011

" verslag van de bedrijfsrevisor dd. 26 januari 2011

Dirk Hendrickx, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

'vÓo -

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

16/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 09.11.2010 10604-0078-016
16/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.06.2009, NGL 09.11.2010 10604-0076-016
07/07/2010 : BG087139
14/08/2009 : BG087139
11/02/2009 : BG087139
14/08/2008 : BG087139
05/07/2007 : BG087139
24/10/2006 : BG087139
29/08/2006 : BG087139
04/07/2005 : BG087139
18/06/2004 : BG087139
15/06/2004 : BG087139
14/07/2003 : BG087139
15/08/2002 : BG087139
16/10/1997 : BG87139

Coordonnées
SURGI-TEC

Adresse
POORTAKKERSTRAAT 43 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande