SWAN ENERGY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SWAN ENERGY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 834.603.539

Publication

27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.04.2013, NGL 16.05.2013 13125-0063-013
28/03/2011
ÿþMed 2.1

i ~C

' rl l

~_,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ECRCLEGD ter GP.i -l-it der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

N

1 4 MAART 2011

De griffier,

Griffie

bf

B

St, +1106998'

Ondernemingsar : 083460

Benaming

(voluit) : Swan Energy Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8340 Oostkerke - Damme, Sint Kwintensstraat, 3

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Herwig DUFAUX, te Drogenbos, op 10 maart 2011, dat:

1/ de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Clean Energy Invest, met zetel te 1654 Beersel, A. Vaucampslaan 42 Ondernemingsnummer 0816.804.039 RPR Brussel, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Dufaux, op 2 juli 2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 juli 2009, onder nummer 2009-100995 en

2/ De naamloze vennootschap BLACK SWAN FUND I, met zetel te 8340 Damme, St.-Kwintensstraat 3 Ondernemingsnummer 0827.036.648 RPR Brugge, opgericht bij akte verleden voor notaris Thomas Dusselier, te Knokke-Heist, op 16 juni 210, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 juli 2010, onder nummer 2010-100865

Onder elkaar een naamloze vennootschap hebben opgericht, waarvan de statuten onder meer inhouden: VORM - NAAM: Swan Energy, naamloze vennootschap

ZETEL: te 8340 Oostkerke - Damme, Sint Kwintensstraat, 3

DUUR: Onbepaald, die ingaat op de dag van de neerlegging van de akte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

DOEL: De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft tot doel :

-een zonne-energiepark of zonne-energieparken of zonne-energietoepassingen te ontwikkelen, te ontwerpen, te financieren, te kopen, te verkopen, te huren, te verhuren, te leasen, te leveren, af te nemen, aan te leggen en te exploiteren, in de ruimste zin van de woorden;

-ter zake van een zonne-energiepark of zonne-energieparken of zonne-energietoepassingen vergunningen, premies, subsidies, pacht- of erfpachtovereenkomsten, aansluit- en distributieovereenkomsten en wat dies meer zij aan te vragen, te verkrijgen, aan te gaan respectievelijk te houden, in de ruimste zin van de woorden; .

-een zonne-energiepark of zonne-energieparken of zonne-energietoepassingen te onderhouden, te herstellen en het coördineren van werken of dak- en isolatiewerken daaromtrent, in de ruimste zin van de woorden;

-zonne-energie te produceren, te verkopen en te kopen, te leveren en af te nemen, in de ruimste zin van de

woorden; en al datgene te doen wat ermee samenhangt.

De vennootschap mag:

" alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financië le, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

" op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen en/of tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

" bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financië le tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland; de vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken;

-deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft;

" zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij zal haar doel kunnen verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden op alle plaatsen en wijzen en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

De vennootschap mag, op gelijk welke wijze, belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die éénzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van die aard zijn de verwezenlijking van haar onderneming te bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3

539

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

4.-

KAPITAAL: Het geplaatst kapitaal, vastgesteld op vierhonderdduizend euro (400.000,00 ¬ ), is vertegenwoordigd door veertigduizend (40.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven door de oprichters, door inbreng in specië n, elk voor de helft en elk volgestort tot beloop van één vierde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ), dat door of ten verzoeke van de hiervoor vermelde onderschrijvers werd gestort ten name van de vennootschap in oprichting op een bijzondere rekening nummer 001-6370782-92, geopend bij BNP Panbas Fortis.

RAAD VAN BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit minstens het wettelijk vereist aantal bestuurders.

MACHTEN: De vennootschap zal geldig vertegenwoordigd zijn door de handtekening van twee bestuurders, gezamenlijk optredend, of de afgevaardigd-bestuurder alleen en, voor het dagelijks bestuur, door een directeur.

JAARVERGADERING: op de zetel of op elke andere plaats in het bijeenroepingsbericht aangeduid op de tweede dinsdag van de maand juni, te 19 uur.

TOEGANG TOT DE VERGADERING :

Om toegang te krijgen tot de algemene vergadering moeten de aandeelhouders, vijf vrije dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, hun effecten aan toonder of bewijzen van aandelen op naam neerleggen op de plaats(en) in de bijeenroepingsberichten vermeld.

De Raad van Bestuur kan de tekst van de volmachten bepalen en eisen dat deze op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf vrije dagen voor de algemene vergadering.

De aandeelhouders mogen per brief stemmen bij middel van een formulier dat ter beschikking zal worden gesteld door de Raad van Bestuur.

BOEKJAAR: vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, en dat rekening houdt met de .algemene en uitbatingskosten en de nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen, maakt de jaarlijkse netto-winst uit.

Van deze netto-winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de vorming van het door de wet voorgeschreven reservefonds en dit zolang deze niet het tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van de winst beslist de Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de Raad van Bestuur.

VEREFFENING NA ONTBINDING.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de bedragen daartoe vereist, dient het netto-actief tot terugbetaling, in gelden of effecten, van het volgestort bedrag van de aandelen dat niet gedelgd werd.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort zullen de vereffenaars, vôór de verdeling, alle aandelen op volstrekt gelijke voet brengen, hetzij door bijkomende geldopvragingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volstort hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een grotere verhouding werden volgestort.

Het saldo wordt gelijkmatig over alle aandelen verdeeld.

Tijdelijke-, overgangs- en slotbepalingen:

1. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2011. De eerste jaarvergadering zal bijeenkomen in 2012.

2. Werden in de oprichtingsakte aangesteld tot bestuurders, die verklaren te aanvaarden:

AIDe coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Clean Energy Invest, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Peter De Smet, wonende te Rebecq (Bierghes), Drève des Soupirs 9.

BIDe naamloze vennootschap BLACK SWAN FUND I, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Anthony Theys, wonende te 8340 Oostkerke-Damme, Sint-Kwintensstraat 3.

Beiden in hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger benoemd, ingevolge een beslissing van de Raad van Bestuur, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 februari 2011, onder nummer 2011027632.

Overeenkomstig artikel 16 van de statuten is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk optredend of door de afgevaardigd-bestuurder.

3. Het mandaat van bestuurder is kosteloos.

4. De oprichters hebben besloten geen commissaris aan te duiden.

Raad van Bestuur.

De hierboven aangeduide bestuurders hebben, in Raad vergaderd, aangesteld tot afgevaardigd bestuurder:

De heer Anthony Theys, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Voor gelijkluidend ontledend uittreksel.

Terzelfdertijd neergelegd:

- afschrift van de akte.

Herwig Dufaux, notaris te Drogenbos

Voor-

behouden

aP hép

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.05.2016, NGL 15.06.2016 16181-0168-013

Coordonnées
SWAN ENERGY

Adresse
BRUSSELSE STEENWEG 159 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande