SWITCH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SWITCH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.368.132

Publication

20/02/2014
ÿþ

Luik 'B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

MONITER

1 3 -8t- ELGISCH STA

014 B 6 FEB, 2014

SP ~~6~HANDL~ NT



i I







*190 7989* B

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Benaming

(voluit) : SWITCH

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Legen Heirweg 20D 9890 Gavere

Ondernemingsnr : 0870.368.132

Voorwerp akte : Benoeming commissaris

Switch BVBA benoemt KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA (B00001), Bourgetiaan 40 1130 Brussel, als commissaris voor een termijn van 3 jaren. Het mandaat zal vervallen na de algemene vergadering van de aandeelhouders die de rekeningen van het boekjaar 2015 vaststelt. KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA duidt de heer Karel Tanghe (IBR Nr. A02079), bedrijfsrevisor, aan als vaste vertegenwoordiger, De vergoeding van de commissaris wordt op EUR 7.500 voor het boekjaar eindigend op 31 december 2013 vastgesteld. Deze vergoeding wordt elk jaar aangepast in functie van de evolutie van de gezondheidsindex. Alle rechtstreekse bij derden specifiek gecontracteerde kosten die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA `s diensten, zijn niet begrepen in de honoraria en zullen bijkomend worden gefactureerd, met inbegrip van de veranderlijke bijdragen op de omzet (bijdrage per mandaat inbegrepen) die KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA aan het Instituut van de Bedrijfsrevisoren verschuldigd is.

Cristina Silva

27/01/2014
ÿþ rnod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

<14026579+

NEERGELEGD

13 -01- 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHM ff E GENT

Ondernemingsnr : 0870.368.132

Benaming (voluit) : Switch

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Legen Heirweg 20 C>

9890 GAVERE

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "VWR International" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zevenentwintig december tweeduizend dertien, door Meester,° Tim CARNEWAL, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Switch", waarvan de zetel gevestigd is te Legen Heirweg 20D, 9890 Gavere, hierna "de Vennootschap" of "de Overgenomen vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft;

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 24 oktober 2013 door de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Switch", waarvan de zetel gevestigd is te Legen Heirweg 20D, 9890 Gavere, "de Overgenomen Vennootschap" en de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VWR International", waarvan de zetel gevestigd is te 3001' Leuven, Geldenaaksebaan 464, "de Overnemende Vennootsohap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "VWR International" de Overgenomen Vennootschap "Switch" bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen i Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2014, om 00:00.01 uur boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap. Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van 1 januari 2014, om 00:00.01 uur.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Johan Lagae en/of mevrouw Els Bruis, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en; lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een'" ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen,,, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/11/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Awd Word 11.1

iC ; J In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0870.366.132 Benaming

(voluit) : SWITCH (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Legen Heirweg 20D, B-9890 Gavere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van een voorstel tot fusie door overneming

NEERGELEGD STUK : VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING VAN SWITCH BVBA DOOR VWR INTERNATIONAL BVBA OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 719 EN VOLGENDE VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

VOORAFGAANDE UITEENZETTINGEN

(a) VWR International BVBA ("VWR International") en Switch BVBA ("Switch") hebben de bedoeling om een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren op of rond 26 december 2013 (streefdatum), waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Switch door ontbinding zonder vereffening overgaat op VWR International met toepassing van de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen ("W.Venn.").

(b) Bij toepassing van artikel 719 W.Venn., zijn de bestuursorganen van de vennootschappen VWR International en Switch samengekomen op 24 oktober 2013 om in gemeenschappelijk overleg het hierna geformuleerde voorstel van fusie door overneming op te stellen.

(c) De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

(d) De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verklaren dat VWR International uiterlijk op de datum van de fusie overeenkomstig artikel 719 en volgende W.Venn, houder zal zijn van 100% van alle aandelen van Switch,

(e) De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, om het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zijnde de griffie van de rechtbank van koophandel van respectievelijk Leuven en Gent, neer te leggen met het oog op de bekendmaking bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad minstens 6 weken vôôr de buitengewone algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken.

(f) Voor wat betreft de verplichting vermeld in artikel 720, § 2 W.Venn. om tussentijdse cijfers op te maken omtrent de stand van het vermogen van beide vennootschappen op een datum niet meer dan 3 maanden voor het fusievoorstel indien dit laatste gedateerd is meer dan 6 maanden na de afsluiting van het boekjaar waarop de laatste jaarrekeningen betrekking hebben, besluiten de respectieve bestuursorganen om in toepassing van artikel 720, § 2, 4° W.Venn, aan de vennoten van de te fuseren vennootschappen voor te stellen om te verzaken aan de terbeschikkingstelling van zulke cijfers.

DEEL 1 IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE DEELNEMEN AAN DE FUSIE 1.. Overnemende vennootschap

RGELECaIU

30 OKT. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDliiffi le GENT

- Naam: VWR International

- Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

- Maatschappelijke zetel: Geldenaaksebaan 464, B-3001 Leuven

" Ondernemingsnummer: BTW BE 0403.693.343 (RPR Leuven)

- Doel (artikel 3 van de statuten):

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel;

De aankoop, verkoop, bewerking en fabricatie van aile toebehoren voor laboratoria en industrie, alle apparaten, uitrustingen en glaswerk voor de scheikunde, fysika en bacteriologie, alle wetenschappelijke apparaten en scheikundige produkten, welke op enigerlei wijze hiermede verband houden, alle glas voor handel en nijverheid.

Het vervaardigen, bewerken en verwerken, en de handel in, zowel groot- als detailhandel, alle chemische, farmaceutische, drogisterie- en parfumerieprodukten zowel als alle produkten en artikelen met betrekking tot de veiligheid en het milieu van laboratoria, het vertegenwoordigen van zowel Belgische als buitenlandse maatschappijen met hetzelfde maatschappelijk doel.

Het verwerven, uitbaten en vervreemden van alle brevetten en vergunningen, welke verband houden met haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag bij middel van inbreng, afstand, inschrijving of om het even welke andere wijze deelnemen aan andere vennootschappen, verenigingen of nijverheden die geheel of gedeeltelijk, een gelijkaardig doel nastreven of de uitbreiding van haar activiteit kunnen bevorderen.

In de ruimste zin van het woord, alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van roerende, onroerende of financiële aard, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten."

2, Over te nemen vennootschap

- Naam: Switch

- Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

- Maatschappelijke zetel: Legen Heirweg 20D, B-9890 Gavera

- Ondernemingsnummer: BTW BE  0870.368.132 (RPR Gent)

- Doel (artikel 3 van de statuten):

"De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, of in deelneming met derden:

- het vervaardigen en verkopen van aile producten voor de farmaceutische en medische laboratoria en, in

het algemeen, van alle materialen en alle artikelen die gebruikt worden in de medische en research laboratoria

zowel in de privé- als in de overheidssector;

- research en ontwikkeling van nieuwe concepten en producten met betrekking op de voornoemde

laboratoria;

- de verkoop op commissie van al deze producten en materialen;

- de aankoop en verkoop van al deze producten en materialen.

En in het algemeen alle financiële, commerciële, roerende en onroerende transacties die rechtstreeks of

onrechtstreeks het voomoemde doel vergemakkelijken of ontwikkelen,"

DEEL 2 DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN SWITCH BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN VWR INTERNATIONAL

Vanaf 1 januari 2014, om 00:00,01 uur zullen de verrichtingen gesteld door Switch boekhoudkundig en voor doeleinden van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van VWR International. Op. juridisch vlak zal de fusie eveneens pas effect ressorteren vanaf 1 januari 2014, om 00:00.01 uur. Het laatste boekjaar van Switch zal worden geacht beëindigd te zijn op 31 december 2013, om 24:00.00 uur.

DEEL3DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn in Switch geen vennoten met bijzondere rechten. Er bestaan evenmin houders van andere effecten dan aandelen in Switch.

DEEL 4 BIJZONDERE VOORDELEN VAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere

voordelen toegekend,

DEEL 5 WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De bestuursorganen zijn van oordeel dat artikel 724 W.Venn. niet van toepassing is in het kader van deze fusie, aangezien geen wijziging aan de statuten van VWR International vereist is, met inbegrip van de bepalingen voor een doelwijziging.

DEEL 6 FISCALE VERKLARING

Het college van zaakvoerders van VWR International en de enige zaakvoerder van Switch bevestigen hierbij dat de verrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117, §1 en 120 laatste lid van het Wetboek der Registratierechten. Tevens beantwoordt de verrichting aan de vereisten gesteld in artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen (1992) en deze van artikel 11 en artikel 18, §3 van het BTW-Wetboek

Voor-

behouden

aamhet

Belgisch

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

om te genieten van het neutraal regime op het vlak van vennootschapsbelasting en BTW. Met betrekking tot de vereiste dat de fusie niet tot het hoofddoel of tot één der hoofddoelen belastingfraude of belastingontwijking mag hebben, zoals opgelegd door de artikelen 183bis en 211, §1, vierde lid, 3° Wetboek van Inkomstenbelastingen (1992), wordt inzonderheid verwezen naar de motivering hieronder met betrekking tot de wenselijkheid van de fusie.

De geplande fusie door overneming is vanuit juridisch en economisch standpunt wenselijk omwille van de vereenvoudiging van de groepsstructuur die de verrichting met zich zal meebrengen, Bovendien zal de verrichting een vermindering van de administratieve kosten tot gevolg hebben.

Daarnaast worden door de fusie de volgende schaalvoordelen gerealiseerd: (I) integratie in het SAP informatica systeem en het logistieke netwerk dat door VWR International bvba en alle andere VWR entiteiten in Europa wordt gebruikt en (ii) toegang tot de grote bestaande klantenportefeuille van VWR International wat belangrijke perspectieven opent met het oog op de uitbreiding van de omzet in België en in de andere landen van Europa waar VWR International actief is, gezien het productgamma van Switch complementair is aan het gamma van VWR International.

DEEL 7 DIVERS

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden buitengewone algemene vergaderingen is op of rond 26 december 2013. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel,

Het bovenstaande fusievoorstel zal op of rond 28 oktober 2013 in het vennootschapsdossier van de betrokken vennootschappen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel (vennootschapsakten) worden neergelegd ter naleving van de termijn voorgeschreven door artikel 719 in fine W.Venn.

Opgemaakt in vier exemplaren op 24 oktober 2013. De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen erkennen elk twee exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap,

********************

Er blijkt uit de notulen van de besluiten van de enige zaakvoerder dd. 24 oktober 2013 dat de enige zaakvoerder:

- BESLOTEN HEEFT om het fusievoorstel opgesteld in overeenstemming met het college van zaakvoerders van VWR INTERNATIONAL BVBA met het oog op de geplande vereenvoudigde fusie tussen de Vennootschap en VWR INTERNATIONAL BVBA, zoals hierboven in extenso weergegeven, goed te keuren.

BESLOTEN HEEFT om een bijzonder volmacht toe te kennen aan Johan Lagae en Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, B-1200 Brussel, alleen bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren mèt betrekking tot de neerlegging van het fusievoorstel.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

`P" clnee Are , veezeozy~ eee.3eui1 44

GRQd-VOe p

,~~ d . 2y/~ / 2O3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 26.07.2013 13358-0127-017
31/05/2013
ÿþ ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van eerakte



Voor- behoudE aan he Beigisc Staatsbl. i

10111111 1111

*13082430*

11





-

,_~.

Ki-JO A ~, r~ t~`: ~-~ T ,-,-,:r-=1`,17

--- -uPlffie _.`

Benaming

(voluit) : SWITCH

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Legen Heirweg 20D 9890 Gavere

Ondernemingsnr : 0870.368.132

Voorwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Ulitreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige vennoot dd. 26 april 2013

De enige vennoot

neemt akte van het ontslag, met ingang van 01/04/2013, van Frankie Vangeel, niet-statutaire zaakvoerder.

beslist vervolgens om met ingang van 01/M/2013 Maria Cristina Henriques Santos Silva, woonplaats kiezende te Martelarenlaan 20, bus B0302, 3010 Kessel-Lo te benoemen als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, Dit mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor eensluidend uittreksel,

Cristinati Silva

y

Bijl gen bipiet-Bëlgisëh Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/01/2013
ÿþMad Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

4o.' JAN. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDJJifiIE GENT



Voor- behoude

aan hel

Belgisc Staatsbl

1 12530+

Ondememíngsnr : 0870.368.132

Benaming

(voluit) : SWITCH

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LEGEN HEIRWEG 20D, 9890 GAVERE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS (Uittreksels uit de schriftelijke besluiten van de enige vennoot dd. 3 december 2012)

De enige vennoot :

a) Neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van de heer Thierry Benoit, met ingang van 3 december 2012 voor zijn mandaat ais enige zaakvoerder van de Vennootschap.

b) Beslist vervolgens om in de vervanging van de gewezen zaakvoerder te voorzien en benoemt als: zaakvoerder, met onmiddellijke ingang voor een onbepaalde duur, de heer Frankie Vangeel, wonende te 2440. Geel, Beekhoek 15.

Tenslotte beslist de enige vennoot om volmacht te verlenen aan Charlotte Schaumans, advocaat van het; advocatenkantoor Field Fisher Waterhouse LLP, kantoorhoudende te 1040 Brussel, Louis Schmidtlaan 29 en' David Richelle do Corpoconsult Bvba, met maatschappelijke zetel te 1060 Brussel, Fernand Bernierstraat 15, beide alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om, in naam van de Vennootschap, alle noodzakelijke en nuttige formaliteiten te vervullen betreffende de bovenstaande beslissingen, met het oog op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatblad.

Getekend

David Richelle do Corpoconsult Bvba

Bijzonder gevolmachtigde

Up de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 22.07.2012 12327-0251-016
04/06/2012
ÿþr Matl WaM 11.1

'~'_È~t~; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het , Belgisch

Staatsblaç

*12099763

NEERGELEGD

2 3 -05- 2e12

RECHT1fflfi,fN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0870.368.132

Benaming

(voluit) : SWITCH

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Legen Heirweg 20D, 9890 Gavere

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG  BENOEMING VAN ZAAKVOEDERS

Notulen van de buitengewone algemene vergadering van 2 mei 2012.

De vergadering aanvaardt eenparig het ontslag van de zaakvoerder, Olivier Magniette, wonende te 9831 DEURLE, Klapstraat 130.

De ontlasting voor het uitoefenen van zijn mandaat tot zijn aftreding wordt aan de heer

MAGNIETTE toegekend, onder voorbehoud van artikel 284 van het wetboek van vennootschappen en, in het algemeen, indien alle elementen die zijn aansprakelijkheid kunnen teweegbrengen werden door de heer MAGNIETTE aan de vennootschap BLTB en aan de heer BENOIT bekend gemaakt.

De vergadering benoemt eenparig met onmiddellijk ingang De Heer Thierry BENOIT, woonachtig te 129 rue Faidherbe à Mouvaux (France) die aanvaardt, voor een onbepaald duur.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigt.

Thierry BENOIT

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 29.06.2011 11232-0040-017
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 21.06.2010 10194-0426-017
18/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 10.09.2008 08716-0251-018
22/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.06.2007, NGL 17.08.2007 07560-0335-019
23/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 13.06.2006, NGL 22.08.2006 06652-0700-013

Coordonnées
SWITCH

Adresse
LEGEN HEIRWEG 20D 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande