SYHE

Société en commandite simple


Dénomination : SYHE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 897.965.523

Publication

06/01/2012
ÿþmua Word 11^

~]~~ 7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

7~~~~~~~~~~~~.~~M~l~

___~~~~~,~~~~~~~~~^=

~~ DEC,~~~

~w ~~w ~~w

RECHTBANK VAN

KOOPHANIelffe GENT

{)ndarnemingsnr: Benaming 0897'965.523

(voluit) : (verkort) : SYHE



Rechtsvorm Gewone {ommandKa|veVennootschap

Zetel : 9041 Gent (Oostakker), Vanillestraat I

(volledig adres)

Onderwerp akte Geruisloze Fusie door Opsiorping

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Jean-François Agneessens te Nazareth op vijfentwintig november tweeduizend en elf, ter ægistratie, dat de buitengewone vergadering van aandeelhouders van de Gewone Commanditaire Vennootschap "SYHE", met zetel te 9041 Gent (Oostakker), Vanillestraat 1, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1. Principieel besluit tot fusie

a. De voorzitter heeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen gegeven waarin werd voorgesteld dat vennootschap ^8YHE^ door fusie overgenomen wordt door de gewone commanditaire vennootschap FREELANCE TAX MANAGEMENT" afgekort 'FTM, en hierna steeds genoemd FTM", met maatschappelijke zetel te 9041 Gent (Oostakker), Vanillestraat 1, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent, met als ondernemingsnummer 0898.707.572.

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigden dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergaderingen van beide vennootschappen keurden voormelde fusievoorstellen goed.

c. De algemene vergadering van vennonbchap^8YHE^ heeft besloten tot ontbinding van de vennootuchap, zonder veraffening, met het oog op voornoemde fusie met vennootschap ^FTk8" en zonder toekenning van aandelen.

d. De algemene vergadering van vennootschap "FTM" besloot tot fusie door overneming van het vermogen van vennootschap "SYHE" over te gaan.

Deze overname werd verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van vennootschap ^FTPN^ en zonder omwisseling van aande|an, op basis van een boekhoudkundige staat per 30 september 2011. Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen commanditaire vennootschap onder algemene titel over op de overnemende vennootschap. Alle verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschap "SYNE", sedert 1 oktober 2011 tot op vandaag ziin voor rekening zijn van vennootschap "FTM".

2. Onroerend goed

De bestuursorganen van beiden vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de overgenomen vennootschap "SYNE", die aan de fusie deelneemt, geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezit noch zakelijke rechten, behoudens een vijfde deel in vruchtgebruik in navermeld onroerend goed:

STAD GENT  zeventiende afdeling- Oostakker:

Een vijfde deel in vruchtgebruik voor een periode van 20 jaar te rekenen vanaf 10]u|| 2008 in een villa met alle aanhorigheden op en met grond, gestaan en gelegen te 9041 Gent (Oostakker), Vanillestraat 1, kadastraal bekend volgens titel en op heden (artikelnummer 12227) sectie C nummer 497 P. met een oppervlakte van negenhonderd en één vierkante meter (901 m2).

Alle onroerende en eventuele onroerende goederen door bestemming gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan kievende voordelen en lasten.

De verkrijgende vennootschap zal niet ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap als hiervoor bapaa|d, alle bæ|asóngen, tmkoon, premies en bijdragen voor verzekeringen dnygan, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of uitbating ervan.

Alle eventuele schuidvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonfijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

3. Gevolgen

Opuo laatste blz. van Luik Bxemmmen Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

!el

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van vennootschap "SYHE", met alle rechten en plichten, over op vennootschap "FTM". Het aandelenregister van vennootschap "SYHE" in het bezit van vennootschap "FTM" zal door de zaakvoerder van vennootschap "FTM" worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 30 september 2011.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 oktober 2011, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "FTM". De schulden van vennootschap "SYHE" gaan over op de overnemende vennootschap "FTM".

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap "FTM".

b. Vervolgens stelde de algemene vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van vennootschap "SYHE", met zetel te 9041 Gent (Oostakker),

Vanillestraat 1, door vennootschap "FTM", met zetel te 9041 Gent (Oostakker), Vanillestraat 1, werd

verwezenlijkt.

- Anderzijds vennootschap "SYHE", definitief opgehouden heeft te bestaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL TEN BEHOEVE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift van de akte, volmacht BAV

f/" -_~

ry~1 71Y ~ ~

û~ ~ `,

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2011
ÿþ Mad2.S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : SYHE

NEERGELEGD

0 7 OKT. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHAM:1012TE GENT

I II III

*11158007*

V~ beh.

aal

Bel Staa

0897.965.523

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : VANILLESTRAAT 1 - 9041 OOSTAKKER

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Voorstel van fusie door overname d.d. 22/09/2011 door de gewone commanditaire vennootschap "FREELANCE TAX MANAGEMENT", met zetel te Vanillestraat 1, 9041 Oostakker, RPR Gent 0898.707.572, van de gewone commanditaire vennootschap "SYHE", met zetel te Vanillestraat 1, 9041 Oostakker, RPR Gent 0897.965.523 .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SYHE

Adresse
VANILLESTRAAT 1 9041 GENT

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande