SYMIN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SYMIN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 849.467.602

Publication

29/11/2012
ÿþ~

~---behouden`\

aár~`het ~\

[ Be)gisch

L Staats blad--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Med Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2,0 NOV. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0849.467.602

Benaming

(voluit) : SYMIN

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Arthur Scheirisstraat 17 - 9620 Zottegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling werkend vennoot, aanstelling technische leiding,

Bij bijzondere algemene vergadering gehouden op 05 november 2012 werd bij eenparigheid van stemmen beslist dat vanaf heden Mevrouw Van Steen Valerie wonende te 9200 Dendermonde, Otterstraat (STG) 70 bus 3 wordt aangesteld als werkend vennoot binnen de Vennootschap onder Firma Symin, zij wordt vanaf heden belast met de technische leiding van schoonheidsspecialiste.

Minnaert Sylvie

Zaakvoerder

Voor- 1/111

behouder "12193683"

aan het

Belgisch

Staatsbla'

Colati+llfeee Moitleielifl eiiïbtkmeletweffleiá=MeMIepeseee1?i

mesdi e ssikeseses tw oneem eep e9 fflesiewtastr!# m

Vdettee:. ego limruttsitmrtiitst

19/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 1111111 I IIII I IIIIIII

*12173161*

Oudenaarde

10 OKT. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : ©2:e-eb.'%6;. Gat

Benaming

(voluit) : SYMIN

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel Arthur Scheirisstraat 17 - 9620 Zottegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de onderhandse akte van 01 oktober 2012 tot oprichting van een Vennootschap onder Firma.

1. Oprichters- vennoten: Mevrouw Minnaert Sylvie, wonende te 9620 Zottegem, Arthur Schierisstraat 17 en De Heer Creemers Hendrik, wonende te 9620 Zottegem, Arthur Schierisstraat 17.

2. Maatschappelijk naam: SYMIN

3. Rechtsvorm: Vennootschap onder Firma

4. Zetel van de vennootschap: Arthur Scheirisstraat 17 - 9620 Zottegem

5. Duur van de vennootschap; onbepaalde tijd

6. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, als voor rekening van derden, detailhandel in cosmetica en toiletartikelen in gespecialiseerde winkels, kleinhandel in' reukwerk en cosmetica, kleinhandel in toiletartikelen, overige vormen van onderwijs, overige onderwijsondersteunende dienstverlening, schoonheidsverzorging, verlenen van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en gezichtsverzorging; het aanbrengen van make-up, enz..., huidverzorging en epileren, manicure en pedicure. Diensten in verband met het lichamelijk welzijn, zoals verleend in inrichtingen voor thalassotherapie, kuuroorden, Turkse baden, saunas, stoombaden, solariums, massagesalons, enz.,., overige persoonlijke diensten. Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen. De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle uitbatingzetels en bijhuizen oprichten of aankopen en ze overdragen aan andere vennootschappen en particulieren. Beheren van het eigen patrimonium. Het verkrijgen en behouden van onroerende goederen: flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen en gronden, De handel in onroerende goederen, het stellen van alle hiertoe noodzakelijke en dienstige handelingen, het verhuren van deze onroerende goederen,... Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen. De vennootschap mag zich bij wijze van inbreng, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins betrekken in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel aanverwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen, In het algemeen mag de vennootschap aile handelingen stellen, onder welke vorm ook, die haar het meest geschikt blijken, zowel, roerende als onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken en die haar door de wet niet verboden zijn. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden. De vennootschap kan zich ten gunste van derden borgstellen, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

7. Identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten: Mevrouw Minnaert Sylvie en De Heer° CreemersHendrik.

8. Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 500,00 euro en is verdeeld in 100 aandelen van 5,00 euro elk. Het kapitaal werd geheel onderschreven in geld. Alle vennoten zijn hun verplichtingen nagekomen bij oprichting van de vennootschap.

9. Boekjaar: Het boekjaar loopt telkens van één juli tot en met dertig juni,

10. De jaarvergadering heeft plaats op de eerste zaterdag van december om 14 uur.

11. Verdeling van het resultaat: De algemene vergadering van aandeelhouders beslist jaarlijks over de bestemming van het resultaat,

12. Aanwijzing van de persoon die gemachtigd is de vennootschap te besturen en te verbinden: Mevrouw' Minnaert Sylvie zij is aangesteld ais zaakvoerder. Zij kan alleen optreden in naam van de vennootschap zoals bepaald in de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- 13. Tijdeiijke bepaling: Het eerste boekjaar vangt aan bij verkrijging van rechtspersoonlijkheid en eindigt op dertig juni 2013. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

behouden 14. Volmacht werd verleend aan Boekhoudkantoor Vervaet J. BV ovv BVBA, Haute 137, 9860 Costerzele, vertegenwoordigd door Mevrouw Jessica Vervaet, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondernemingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank van ondernemingen en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale aangiften en het verrichten van alle overige formaliteiten bij de betrokken administraties.

aan het

Belgisch

Staatsblad





Mevrouw Minnaert Sylvie

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SYMIN

Adresse
ARTHUR SCHEIRISSTRAAT 17 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande