SYNTRA MIDDEN-VLAANDEREN

Association sans but lucratif


Dénomination : SYNTRA MIDDEN-VLAANDEREN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 420.803.024

Publication

22/08/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

12 A00. 2014

AFDELINermDERMONDE

Ondernemingsnr : 420.803.024

Benaming

(voluit) : Syntra Midden-Vlaanderen vzw

(verkort) :

Rechtsvorm vereniging zonder winstoogmerk

Zetel Nachtegaalstraat 8W1 9240 Zele

Onderwerp akte Nieuwe Statuten - Benoeming bestuurders

SYNTRA MIDDEN-VLAANDEREN vzw

Nachtegaalstraat 8/W1 te 9240 Zele

KBO nr. 0420.803.024

Nummer van de vereniging: 839880

NIEUWE STATUTEN

(goedgekeurd door de Algemene Vergadering van 12 maart 2014)

Titel 1. Voorwerp van de vereniging

Art. 1

De vereniging heeft als benaming: SYNTRA Midden-Vlaanderen vzw.

Art. 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9240 Zele, Nachtegaalstraat 8/W1.. Hij kan worden overgebracht,'

bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, naar elke andere gemeente van het aaneengesloten

geografische gebied, vermeld in artikel 2, zesde lid, van het besluit van de Vlaamse Regering van 12 juif 2013:

betreffende de erkenning en de subsidi&ing van de centra voor vorming van zelfstandigen en kleine en.

middelgrote ondernemingen, vermeld in het decreet van 7 mei 2004 tot oprichting van het publiekrechtelijk:

vormgegeven extern verzelfstandigd agentschap Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming  Syntra:

Vlaanderen, bij het verstrekken van diensten van algemeen belang.

Art. 3

De vereniging heeft tot doel de opdrachten te vervullen die haar toegewezen zijn bij artikel 37, § 4, van het

decreet van 7 mei 2004 tot oprichting van het publiekrechtelijk vormgegeven extern verzelfstandigd agentschap

Vlaams Agentschap voor Ondememersvorming  Syntra Vlaanderen, namelijk:

1° leertijd en ondememerschapstrajecten organiseren;

20 de cursisten die de door de vereniging georganiseerde vorming vcIgen, pedagogisch begeleiden;

3° aan de Vlaamse Regering en aan het Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming Syntra,

Vlaanderen medewerking verlenen voor bepaalde verwezenlijkingen op het gebied van opleiding, vorming en

begeleiding;

40 samenwerkingsakkoorden aangaan met en deelnemen in de andere centra of derden met het oog op het,

optimaal functioneren van een centrum op zich of van de centra als totaliteit.

Art. 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Tite! 2. De leden

Art. 5

De vereniging is samengesteld uit leden waarvan het aantal onbeperkt is, maar niet minder dan drie be-

draagt. De algemene vergaderingen van de vereniging zijn uitsluitend toegankelijk voor aile representatieve

middenstands-, zelfstandigen- en werkgeversorganisaties die voldoen aan de vcorwaarden, gesteld door de

Vlaamse Regering.

Art. 6

De raad van bestuur iaat als leden aile professionele en interprofessionele verenigingen toe die beantwoor-'

den aan de voorwaarden van artikel 5 van deze statuten.

" Art. 7

Er mag aan de leden een bijdrage gevraagd worden. Die mag niet meer bedragen dan 2500 euro per jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

Het lid dat zijn bijdrage niet betaalt, wordt beschouwd als ontslagnemend. De leden gaan in hun hoedanigheid geen enkele persoonlijke aansprakelijkheid aan voor de verbintenissen van de vereniging.

De raad van bestuur bepaalt ieder jaar het bedrag van de bijdragen dat door de leden verschuldigd is. Art. 8

Het lidmaatschap vervalt door ontslagneming, uitsluiting, ontbinding of als het lid niet meer voldoet aan de voorwaarden waaronder het aanvaard is, vanaf het ogenblik dat het betrokken lid per aangetekende brief ervan op de hoogte is gebracht dat hij niet meer voldoet aan die voorwaarden, en nadat het betrokken lid is gehoord en terzake uitleg heeft kunnen verschaffen.

Art. 9

De uittreding en uitsluiting van de leden gebeuren op de wijze, bepaald in artikel 12 van de wet van 27 juni 1921, waarbij aan de verenigingen zonder winstgevend doel en aan de instellingen van openbaar nut rechtspersoonlijkheid wordt verleend.

De uittredende of uitgesloten leden, alsook hun rechthebbenden, hebben geen enkel recht op het maatschappelijk fonds. Ze kunnen in geen geval een afrekening of het overleggen van een rekening, noch een verzegeling, noch een inventaris opeisen of vorderen.

Titel 3. De algemene vergadering

Art, 10

De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden van de vereniging.

Ze is als enige bevoegd om te beraadslagen over zaken, bepaald in artikel 4 van de voormelde wet van 27 juni 1921. Ze is ook als enige bevoegd voor de uitsluiting van leden, bepaald in artikel 12 van de voormelde wet van 27 juni 1921.

De natuurlijke personen die zijn aangewezen om zitting te hebben in de raad van bestuur en die niet afgevaardigd zijn door een professionele of interprofessionele vereniging in de algemene vergadering kunnen die vergadering bijwonen met raadgevende stem.

Art. 11

Jaarlijks wordt een gewone algemene vergadering van de leden gehouden uiterlijk op 30 juni. De raad van bestuur bepaalt de datum ervan.

Buitengewone algemene vergaderingen worden opgeroepen telkens ais de raad van bestuur dat voor de belangen van de vereniging nuttig vindt, of binnen één maand als ten minste een vijfde van de leden er schriftelijk om verzoekt

Art. 12

De algemene vergadering wordt opgeroepen door de voorzitter, een ondervoorzitter of de directeur-afgevaardigd- bestuurder door middel van een schriftelijke uitnodiging. Daaronder warden begrepen: een brief, een fax of een e-mail, mits de verzending en de ontvangst kunnen worden aangetoond en het betrokken lid zich niet heeft verzet tegen fax of e-mail als wijze van oproepen.

De aproepingsbrief, fax of e-mail warden ten minste tien dagen voor de datum van de vergadering verzonden.

De agenda wordt opgesteld door de raad van bestuur en bij de oproeping gevoegd.

Elk voorstel dat door een twintigste van de leden is ondertekend, moet op de agenda worden geplaatst. Het zal ten minste vijftien dagen voor de datum van de vergadering niet een aangetekende brief naar de raad van bestuur gestuurd worden.

Behalve in de gevallen, bepaald in artikel 8, artikel 12 en artikel 20 van de voormelde wet van 27 juni 1921, kan de algemene vergadering geldig beraadslagen over de punten die niet vernield zijn op de agenda, mits eenparige instemming van de aanwezige bestuurders.

Art 13

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of, in geval van verhindering, door een van de ondervoorzitters, te beginnen met de oudste in jaren of, als die verhinderd zijn, door de directeur-afgevaardigd-bestuurder.

Art. 14

Elke professionele middenstands- en zelfstandigenorganisatie, lid van de vereniging, duidt schriftelijk één van haar leden aan om haar te vertegenwoordigen in de gewone en buitengewone algemene vergaderingen en beschikt over één stem in deze vergaderingen. Elk van deze aangeduide vertegenwoordigers kan bovendien, bij schriftelijke volmacht, maximaal één andere vertegenwoordiger van een lid vertegenwoordigen in een algemene vergadering, en voor die lastgever deelnemen aan de stemming.

De gewestelijke interprofessionele middenstands- en zelfstandigenorganisaties, die lid zijn van de vereniging, beschikken samen in de gewone en buitengewone algemene vergaderingen over een totaal aantal stemmen dat gelijk is aan het aantal stemmen waarover de professionele middenstands- en zelfstandigen-organisaties samen beschikken Dit aantal stemmen wordt over de leden gewestelijke interprofessionele middenstands- en zelfstandigenorganisaties verdeeld in verhouding tot het aantal zetels dat ze bezetten ln de Hoge raad voor Zelfstandigen en KMO. De berekening van het totaal aantal stemmen en de berekening van de verdeling ervan gebeurt, telkens dit noodzakelijk is, door de raad van bestuur, onder toezicht van de algemene vergadering.

Elke gewestelijke interprofessionele middenstands- en zelfstandigenorganisatie, die lid is van de vereniging, duidt schriftelijk evenveel van haar eigen leden aan om haar te vertegenwoordigen in de algemene vergaderingen als zij beschikt over stemmen in deze vergaderingen, waarbij elk van deze vertegenwoordigers beschikt over één stem. Deelname aan de vergaderingen bij volmacht of stemming bij volmacht is mogelijk, indien de gevolmachtigde eveneens behoort tot vertegenwoordigers door een van de gewestelijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge MOD 2,2

interprofessionele middenstands- en zelfstandigenorganisatie aangeduid om haar te vertegenwoordigen. Elke vertegenwoordiger kan bovendien slechts beschikken over maximaal één schriftelijke volmacht voor één stem. Bij deze aanduidingen zal worden gestreefd naar een billijke en evenwichtige spreiding over het geografische werkingsgebied van de vereniging.

.Art. 15

Behoudens de uitzonderingen, bepaald in de wet of in de statuten, kan de algemene vergadering geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige leden, en worden de beslissingen genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige leden.

Bij het berekenen van de meerderheid, wordt geen rekening gehouden met de stemmen van de leden en/of de afgevaardigden van leden die zich bij de stemming hebben onthouden, tenzij in de gevallen waarin een uitdrukkelijke wetsbepaling een bijzonder quorum voorschrijft.

Art. 16

De beraadslagingen en de beslissingen van de algemene vergadering warden opgenomen in de notulen en bewaard op de maatschappelijke zetel. Ze kunnen ter plaatse worden geraadpleegd.

Titel 4. De raad van bestuur

Art. '17

§ 1 De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, benoemd door de algemene vergadering op

voorstel van de professionele en interprofessionele organisaties, en is samengesteld uit:

a)Maxiinaal 12 bestuurders die de verschillende professionele organisaties vertegenwoordigen;

b)Maximaal 12 bestuurders die de interprofessionele organisaties vertegenwoordigen;

c)Maximaal 3 bestuurders die wegens hun bijzondere bevoegdheid zijn gekozen.

De raad kan daarenboven niet-bestuurders uitnodigen en toelaten tot de vergaderingen, wegens hun bij-

zondere kennis of ervaring, ais raadgevers zonder stemrecht.

De professionele en interprofessionele verenigingen moeten evenwichtig vertegenwoordigd zijn in de raad

van bestuur, Bij de voordrachten en benoemingen zal ook worden gestreefd naar een billijke en evenwichtige

spreiding van de mandaten over het geografische werkingsgebied van de vereniging.

De directeur-afgevaardigd-bestuurder, aangewezen met toepassing van de bepalingen van artikel 23, is ook

lid van de raad van bestuur.

Een vertegenwoordiger van Syntra Vlaanderen wordt aan de raad van bestuur toegevoegd. Hij woont de

vergaderingen bij met raadgevende stem.

§ 2 De bestuurders worden aangewezen voor een maximumtermijn van zes jaar. De uittredende leden zijn

herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende bestuurders loopt pas af op de datum van de indiensttreding van

hun opvolgers.

Als het mandaat van een of meer bestuurders vrij is, vormen de bestuurders die in functie gebleven zijn, een

raad van bestuur die tot op de volgende algemene vergadering de machten bezit van een volledige raad van

bestuur.

De bestuurder die aangesteld is om in een vrijgekomen mandaat te voorzien, beëindigt het mandaat van

degene die hij vervangt.

Art. 18

De bestuurders vormen een college.

De kandidaatstellingen voor het mandaat van bestuurder moeten worden gericht aan de raad van bestuur

v(56r de algemene vergadering die over de benoemingen moet beslissen.

De kandidaturen die in de vergadering, met instemming van de belanghebbenden, door de raad van bestuur

of door ten minste tien leden worden voorgedragen, zijn ook ontvankelijk.

De gegadigden worden verkozen bij meerderheid van stemmen in de volgorde van het aantal stemmen dat

door ieder van hen behaald is, en op basis van de quota, vermeld in artikel 17, Bij gelijkheid van stemmen wordt

overgegaan tot een herstemming.

Art. 19

De raad van bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter en twee ondervoorzitters.

De raad van bestuur wordt opgeroepen door middel van een schriftelijke uitnodiging. Daaronder worden

begrepen: een brief, een fax of een e-mail, mits de verzending en de ontvangst kunnen worden aangetoond en

het betrokken lid zich niet heeft verzet tegen fax of e-mail als wijze van oproepen.

De uitnodiging wordt ten minste tien dagen v(56r de datum van de vergadering verstuurd. De raad van be-

stuur wordt ten minste vier keer per jaar samengeroepen en telkens als het noodzakelijk is voor de goede

werking van de verenigirlg of als een derde van zijn leden daar schriftelijk om verzoekt.

Art. 20

Om geldig te kunnen beraadslagen, moet de meerderheid van de bestuurders in functie aanwezig of door

een andere bestuurder bij volmacht vertegenwoordigd zijn op de vergaderingen van de raad van bestuur.

Elke bestuurder kan maximaal een andere bestuurder vertegenwoordigen bij volmacht.

De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van de stemmen die de aanwe-

zige bestuurders en de volmachtdragers hebben uitgebracht.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of die van de ondervoorzitter of de directeur-

afgevaardigd-bestuurder die de vergadering voorzit zoals voorzien in art. 13, beslissend,

Art 21

De beraadslagingen en de beslissingen van de raad van bestuur worden opgenomen in notulen en bewaard

op de maatschappelijke zetel. Ze kunnen ter plaatse worden geraadpleegd. De uittreksels en afschriften van die

notulen worden door de voorzitter of door twee bestuurders ondertekend,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

RIOD 2.2

Art. 22

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide machten om het maatschappelijk doel te verwezenlijken en om de vereniging te besturen en te beheren. Binnen die perken mag de raad alle handelingen stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, en meer bepaald het onderzoek van zekere aspecten van de problemen die hij moet oplossen, toevertrouwen aan gespecialiseerde commissies of aan bijzonder bevoegde personen.

De Raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in en buiten rechte.

Art. 23

De raad van bestuur benoemt een directeur-afgevaardigd-bestuurder die moet voldoen aan de voorwaarden, gesteld door het voormelde besluit van de Vlaamse Regering van 14 december 2001. De raad van bestuur stelt hem de middelen ter beschikking die nodig zijn om de beslissingen van de raad van bestuur uit te voeren, het dagelijks bestuur van het centrum waar te nemen en de beheersovereenkomst, gesloten met Syntra Vlaanderen, uit te voeren.

De directeur-afgevaardigd-bestuurder woont aile vergaderingen bij ais stemgerechtigd lid. Hij is belast met het uitvoeren van de beslissingen van de raad en staat in, binnen de gegeven opdracht en onder de verantwoordelijkheid van de raad, voor het dagelijks bestuur van het centrum.

Art. 24

De raad van bestuur moet ten minste twee keer per jaar een vertegenwoordiger van de leraars, die door en onder de leraars is aangewezen, horen, om hem in staat te stellen de standpunten over de problemen die hen aangaan te doen kennen, tenzij deze communicatie gebeurt in de Ondernemingsraad van de vereniging.

Art. 26

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk toevertrouwen aan een Dagelijks Bestuur dat samengesteld wordt uit bestuurders, leden of derden en dat belast is met de uitvoering van de beslissingen van de Raad, met het dagelijks bestuur en met het extern vertegenwoordigen bij de handelingen van dagelijks bestuur,

Dat Dagelijks Bestuur moet in elk geval minstens de voorzitter, de twee ondervoorzitters en de directeur-afgevaardigd-bestuurder omvatten.

Het Dagelijks Bestuur beschikt over aile machten voor het beheer van het centrum en is rechtstreeks aansprakelijk voor zijn beheer tegenover de raad van bestuur. Het Dagelijks Bestuur beraadslaagt en beslist ais college. De directeur-afgevaardigd-bestuurder vertegenwoordigt het Dagelijks Bestuur extern. Voor daden van beschikking en beheer, kan de directeur-afgevaardigd-bestuurder, alleen handelend, de vereniging vertegenwoordigen en verbinden tot een bedrag van ¬ 400.000 (vierhonderdduizend). Daarboven is de handtekening van een tweede bestuurder vereist.

Het Dagelijks Bestuur en de directeur-afgevaardigd-bestuurder kunnen ook bijzondere volmachten geven met het oog op de externe vertegenwoordiging en handtekeningbevoegdheid ten aanzien van de financiële instelling(en).

De leden van het Dagelijks Bestuur zijn elk afzonderlijk gemachtigd om aile poststukken en aangetekende zendingen, bestemd voor de vereniging, in ontvangst te nemen of hiertoe volmacht te geven aan een derde. Art. 26

De rechtsvorderingen, als eiser of verweerder, worden namens de vereniging ingesteld of staande gehouden door de raad van bestuur, op benaarstiging van de voorzitter, van een bijzonder daarvoor gevolmachtigde bestuurder of de directeur-afgevaardigd-bestuurder.

Art. 27

De bestuurders gaan, door hun functie, geen enkelè persoonlijke verplichting aan en zijn alleen verantwoordelijk voor de uitoefening van hun opdracht.

Het mandaat is onbezoldigd.

Titel 6. De inkomsten, begrotingen en rekeningen

Art. 28

De maatschappelijke gelden worden uitsluitend aangewend voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Art. 29

De boekhouding wordt gevoerd met toepassing van de bepalingen van het besluit van de Vlaamse Regering van 1 juni 2001 betreffende een economische boekhouding voor de centra voor vorming van zelfstandigen en kleine en middelgrote ondernemingen.

Art, 30

Het maatschappelijk dienstjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar, waarop de rekeningen worden afgesloten.

De rekeningen worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd. Er wordt een verslag bij gevoegd over de toestand van de vereniging en van de begroting voor het volgende dienstjaar.

De goedkeuring door de algemene vergadering geldt ais ontlasting voor de bestuurders.

De Algemene Vergadering wijst elk jaar een bedrijfsrevisor aan om de rekeningen te controleren, behoudens indien art 17, §5 en §7 VZVV-wet en art. 135 W. Venn. toegepast moeten worden. In dat geval wordt een commissaris-revisor benoemd voor een termijn van drie Jaar.

Titel 6. Ontbinding en vereffening

Art 31

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De algemene vergadering kan alleen de ontbinding van de vereniging uitspreken met toepassing van de

regels, voorgeschreven door artikel 20 van voormelde wet van 27 juni 1921. De vergadering stelt bij dezelfde

beraadslaging een of nneer vereffenaars aan, waarvan ze de bevoegdheden bepaalt.

Art. 32

In al de gevallen van vrijwillige of gerechtelijke ontbinding, zal de algemene vergadering de bestemming

bepalen van het patrimonium van de vereniging door het een bestemming te geven die niet vreemd mag zijn

aan de opleiding, vorming en begeleiding van de zelfstandigen en de kleine en middelgrote ondernemingen die

het voorwerp uitmaakt van het voormelde decreet van 7 mei 2004. Dezelfde regeling is van toepassing voor alle

rechtspersonen waarin wordt geparticipeerd.

Titel 7. Diverse bepalingen

Art, 33

De raad van bestuur mag een huishoudelijk reglement opstellen dat de toepassingsvoorwaarden van deze

statuten vaststelt. Het reglement is verplicht voor aile leden.

Art. 34

Voor al de gevallen die niet in deze statuten bepaald zijn, verwijzen de partijen naar de voormelde wet van

27 juni 1921. De raad van bestuur waakt over het vervullen van aile rechtsvormen en draagt zorg voor de

bekendmakingen die vereist zijn bij artikel 3, 9, 10 en 11 van de voormelde wet van 27 juni 1921.

Art. 35

De algemene vergadering kan aan oud-bestuurders een eretitel toekennen.

Art. 36

De algemene vergadering van heden heeft de volgende bestuurders verkozen:

zie publicatie nr 08162481 BS van 03/10/2008.

Gedaan in ale, op 12 maart 2014

Benoemingen - Ontslag

De leden van de Algemene Vergadering hebben in hun vergadering d.d. 18/06/2014 akte genomen van het ontslag van volgende bestuurders met ingang van 18/06/2014:

DASCOTTE Jacques Weversstraat 30/14 1730 Asse

DÉ DONDER Jean-Pierre Donckstraat 67 9200 Dendermonde

DÉ GROOTE René Saffelstraat 26 9620 Zottegem

DÉ STEUR Daniël Albert I laan 133-203 8670 Koksijde

DE VOS Jens Martelaarslaan 49 9000 Gent

MAUS Reinout Esplanadeplein 16 9300 Aalst

UITTENHOVE Roland A. Amelotstraat 44 9750 Zingem

VAN DER STEICHEL Felix Kwakkelhoekstraat 90 9190 Stekene

VAN ESPEN Nancy Diestsevest 53 3001 Leuven

VERDONCK Paul Kokkelbeekstraat 41 9100 Sint-Niklaas

WILLEMS Annick Eerstestraat 29 9980 Sint-Laureins

MOREL Leon Ter Ramenlaan 10 9070 Destelbergen

VEKEMAN Jean-Paul Provincieweg 177 9550 Herzele

VERZELE Jozef Duithuisstraat 6 9770 Kruishoutem

De leden van de Algemene Vergadering hebben ln hun vergadering d.d.18 juni benoemd tot bestuurder en dit vanaf 18/06/2014 tot en met 30/06/2020.

DE VRIESE Juul W. Churchillstraat 9 9770 Kruishoutem

WATERSCHOOT Betty Hemelaerstraat 74 9100 Sint-Niklaas

MOREELS Hildegard Meirelos 63 9800 Deinze

SEMEY Thierry Willy Maststraat 132 9032 Gent

ZEGERS Armand Herlaerstraat 13 1800 Vilvoorde

MARIEN Guy Denstraat 72 9200 Grernbergen

MOERNAUT Etienne E. Van Winckellaan 22 9200 Dendermonde

ROSSEELS Philippe Ommegangstraat 2 a 9240 Zele

LEHOUCQ Stefan Weststraat 10 9940 Sleidinge

VAN DER CRUYSSEN José Palmstraat 6 9890 Gavere

DE SMET Hugo Kleine Kouter 21 9120 Vrasene (Beveren)

VAN DEN BOGAERT Guy Nijverheidsstraat 10 9200 Dendermonde

VANHAECKE Arnold Rechtstaat 60 9160 Lokeren

DE SMET Johan Rijksweg 129 A 9870 Zulte

VANDEMEULEBROEKE Marc Keizer Karelstraat 14 9700 Oudenaarde

BELON Dirk Hemelsbreedte 113 9112 Sinaai

DECKERS Peter Ruiterstraat 70 9130 Verrebroek

BEELLAERT Paul Melkwegel 67 9070 Destelbergen

MOU 2.2

Voorbehouden Luik B Vervolg 9340 Oordegem

aan het Belgisch Staatsblad DE BACKER Jan Prieelstraat 66 1730 Asse 9050 Gentbrugge

DUA Anne-Marie Citadellaan 53 9000 Gent

MATTHEEUWS Christine Grote Steenweg 88

VAN DEN BOSSCHE Ludo M. Verdoncklaan 57



DHAEYER Hugo Paddenhoek 38 9300 Aalst

SOENS Luc Vrombautstraat 114 9900 Eeklo

BOTHUYNE Robrecht Hoogstraat 35 9770 Kruishoutem

CARELS Brecht Oudenaardsesteenweg 601 8581 Kerkhove

VAN DER GOTEN Tony Serwouterstraat 28 9200 Dendemionde

VANHOOF Fred Zwarte Zusterstraat 16 bus 13 3000 Leuven

STROSSE Bernard Luchterenhof 1 9031 Drongen

Me bestuurders hebben de Belgische nationaliteit.

Door de aldus samengestelde raad van bestuur werd overgegaan tot de benoeming van volgende leden in

hiemavolgende mandaten:

Voorzitter Arnold VAN HAECKE

Algemeen directeur - afgevaardigd bestuurder : Bernard STROSSE

le ondervoorzitter: Jan DE BACKER

2de ondervoorzitter Thierry SEMEY

Leden van het dagelijks bestuur Arnold VAN HAECKE, Bernard STROSSE, Jan DE BACKER, Thierry . SE MEY, Hildegard MOREELS, Dirk BELON, Peter DECKERS, Johan DE SMET

(g et.) mosse Bernard

Algemeen directeur - Afgevaardigd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

16/08/2013
ÿþ MOD 2.2

, I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

i i III~IIII~VIIIII~I

*131286438

ECHT8AN-F

VAN KOOPHANDEL

0 0 A06. 2013

DENDERM N D E

Ondernemingsnr : 420.803.024

Benaming

(voluit) : Syntra Midden-Vlaanderen

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Nachtegaalstraat 8 WI 9240 Zele

Onderwerp akte : benoeming commissaris-revisor

De leden van de Algemene Vergadering hebben in hun vergadering dd 15 05 2013 BVBA Roels, Criel en C°, bedrijfsrevisoren, Vaartstraat 105 te 9270 Laame (Kalken), vertegenwoordigd door Luc Criel, vennoot-bedrijfsrevisor herbenoemd tot commissaris-revisor voor een periode van 3 jaar.

De vergoeding bedraagt 12 500 euro per jaar.

(get.) STROSSE Bernard

Algemeen directeur - Afgevaardigd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2012
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Steenweg van Grembergen 1 - 9200 Grembergen

Onderwerp akte : Statuten - wijziging

De algemene vergadering van 10 mei 2012, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen heeft bij eenparigheid van stemmen besloten volgende artikelen van de statuten te wijzigen

Huidig art. 2

De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Dendermonde. De maatschappelijke zetel

is gevestigd te 9200 Dendermonde (Grembergen)  Steenweg van Grembergen 1.

wordt vervangen door nieuw art. 2

De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Dendermonde. De maatschappelijke zetel,

is gevestigd te 9240 Zele  Nachtegaalstraat 8 W 1

Huidig art. 10

Er zal jaarlijks vóór 30 april een gewone Algemene Vergadering van de leden worden gehouden ...

wordt vervangen door nieuw art. 10

Er zal jaarlijks vóór 30 juni een gewone Algemene Vergadering van de leden worden gehouden ...

Huidig art. 27

Beslissingen omtrent het vervreemden, het uitvoeren van zware verbouwingen of van werken van zwaar onderhoud en herstelling, het in pand geven of met hypotheek bezwaren van het hiemavermelde onroerend: patrimonium kunnen onder de opschortende voorwaarde dat de vereniging eigenaar is of wordt van dit patrimonium slechts worden genomen na een bindend eensluidend advies van de plaatselijke adviesraad ..,

wordt vervangen door nieuw art. 27

... Voor het nemen van beslissingen omtrent het vervreemden, het uitvoeren van zware verbouwingen of van werken van zwaar onderhoud en herstelling, het in pand geven of met hypotheek bezwaren van het, hiernavermelde onroerend patrimonium zal de Raad van Bestuur het advies inwinnen van de plaatselijke adviesraad ...

(get.) STROSSE Bernard

Algemeen directeur - Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ ...... MOD2.2



~S J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



11

" 12097171*

V~ behl aai Bel Staa

GRIF 1"tYry

16 MEI 2012

D ~ ~;,~ i,,~ ~riffié i Î't ~ F

Ondernemingsnr : 0420.803.024

Benaming

(voluit) : Syntra Midden Vlaanderen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/03/2011
ÿþ" MOD 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





I HII HIO IIII M 1O I. O HIEPI

*11034531*

II

RIFr-tC r~ t " I,T 3ANK

VAN KOOPHANDEL -

21 02. 2011

DENDERM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming

(voluit) : Syntra Midden-Vlaanderen

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Steenweg van Grembergen 1, 9200 Grembergen

On dernem in gsnr : 420.803.024

Voorwerp akte : benoeming commissaris-revisor

De leden van de Algemene Vergadering hebben in hun vergadering dd 05 05 2010 BVBA Roels, Criel en C°, bedrijfsrevisoren, Vaartstraat 105 te 9270 Laarne (Kalken), vertegenwoordigd door Luc Crie', vennoot-. bedrijfsrevisor herbenoemd tot commissaris-revisor voor een periode van 3 jaar.

(get.) STROSSE Bernard

Algemeen directeur - Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/07/2015
ÿþ MOD 2.2

Lie

1

17

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

uo~mo~~~4iii

1509

GIS

i

;lî ~l~ RCCI Nic VAN

KOnPHAninn rr:NT

2 4 JUNI 2015

AFDELING DENDERMONDE

~riftie

Ondernemingsnr : 0420.803.024

Benaming

(voluit) : Syntra Midden-Vlaanderen vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Nachtegaalstraat 8W1 te 9240 Zele

Onderwerp akte : Benoeming directeur-afgevaardigd bestuurder.

Krachtens het besluit van de Vlaamse regering van 14 december 2001 en 14 september 2012 betreffende de erkenning en de subsidiëring van de centra voor vorming van zelfstandigen en kleine en middelgrote ondernemingen, bedoeld bij het decreet van 23 januari 1991 betreffende de vorming en begeleiding van de zelfstandigen en de kleine en middelgrote ondernemingen

hebben de leden van de Raad van bestuur van Syntra Midden-Vlaanderen vzw in hun vergadering dd 06 05 2015 benoemd als directeur afgevaardigd bestuurder

en hebben de leden van de Raad van bestuur van het Vlaams agentschap voor ondernemersvorming Syntra Vlaanderen EVA in hun vergadering dd 22 05 2015, erkend als directeur afgevaardigd bestuurder,

de heer Thierry SEMEY, Willy Maststraat 132 9032 Gent.

Het mandaat vangt aan op 01 10 2015 en loopt tot 30 09 2021

(get)

Arnold VANHAECKE

voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SYNTRA MIDDEN-VLAANDEREN

Adresse
NACHTEGAALSTRAAT 8, BUS W 1 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande