SYON

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SYON
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.397.547

Publication

10/02/2014
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Charles de Kerchovelaan 12

9000 Gent

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING - ZETELWIJZIGING - AANPASSING STATUTEN

'; Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris

Luc JANSEN, te Gent op 27 januari 2014, neergelegd ter registratie, blijken volgende

beslissingen :

''.1/ Goedkeuring staat van activa en passiva;

De vergadering legt aan het bureau een staat van activa en passiva voor, afgesloten per 31

december 2013, en dus niet ouder dan drie maanden voorafgaandelijk dezer.

2/ Verslag zaakvoerder inzake voorgenomen doelswijziging;

3/ Doelswijziging;

" De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen. De vergadering beslist artikel 3 van de statuten in die zin te wijzigen. De huidige tekst van artikel 3 wordt opgeheven en vervangen door onderstaande tekst:

"Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van:, belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van;, 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen', van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of , van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde lid van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met, betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid,'' rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij; ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y - " - . kte

3 0 JAN, 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDIari1ENT

Ondememingsnr : 0480.397.547

Benaming (voluit) : SYON

~~e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod i 7.t

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van

belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het

vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van'

ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr 6° of waarin hij de

opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en

waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale

verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit

" door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten ' waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor ' zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van ' een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant' die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in' overeenstemming is met de plichtenteer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de = Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie_ van het publiek toezicht op het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r

mod 11.1

beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het instituut '

geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of

vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd,

tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

4/ Zetelwijziging;

De algemene vergadering beslist de zetel van de vennootschap over te brengen naar 9090

Melle, Kapellendries 54.

5/ Wijziging van artikel 5 van de statuten;

De algemene vergadering beslist een wijziging door te voeren met betrekking tot de '

" hoedanigheid en uitsluiting van vennoten. De vergadering beslist artikel 5 van de statuten in die zin te wijzigen. De huidige tekst van artikel 5 wordt opgeheven en vervangen door' onderstaande tekst:

"Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt veentwintigduizend euro (25.000, 00 EUR). Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde.

Enkel accountants en belastingconsulenten die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten mogen wettelijk in het bezit zijn van de stemrechten, zodat enkel zij een beslissende invloed kunnen uitoefenen op de oriëntatie van het beleid van de vennootschap.

Indien ten gevolge van een (i) transactie onder levenden houdende het afsluiten van overeenkomsten met derden of andere vennoten, die tot doel heeft (dit is een niet-limitatieve opsomming) de koopverkoop, de ruil, de vereffening-verdeling van de huwgemeenschap tussen echtgenoten, de vereffening-verdeling van een onverdeeldheid tussen met scheiding van goederen gehuwde echtgenoten, de schenking van effecten onder levenden, de vestiging van zekerheden, de inbreng in een andere vennootschap, de inbreng van een algemeenheid van goederen of van een tak van werkzaamheid, de overdracht ten gevolge van fusie of splitsing van vennootschappen en dit van zowel de volle als de blote eigendom, het vruchtgebruik en de genotsrechten op de betreffende stemrechten, dan wel elke optie met betrekking tot dergelijke overdracht en/of (ii) van het overgaan van stemrechten wegens overlijden niet meer aan deze meerderheidsvoorwaarde wordt voldaan, maakt dit een gegronde reden uit tot uitsluiting en moet (moeten) de vennoot (vennoten) op wie deze gegronde reden betrekking heeft, overeenkomstig huidig artikel van de statuten, worden uitgesloten.

De uitsluiting wordt uitgesproken door het bestuursorgaan. Elke beslissing tot uitsluiting moet gemotiveerd zijn door de voormelde gegronde reden in hoofde van de betrokken vennoot (vennoten).

De vennoot (vennoten) van wie de uitsluiting wordt gevraagd, wôrdt (worden) hiervan op de hoogte gebracht door het bestuursorgaan middels een aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting Een kopie van dit gemotiveerde voorstel wordt aan de ' overige vennoten toegezonden. De vennoot (vennoten) van wie de uitsluiting wordt gevraagd moet(en) worden uitgenodigd zijn (hun) opmerkingen binnen een maand na de verzending van deze aangetekende brief schriftelijk kenbaar te maken aan het bestuursorgaan. Als hij (zij) erom verzoekt (verzoeken) in zijn (hun) schriftelijke opmerkingen moeten) de vennoot (vennoten) worden gehoord.

De beslissing tot uitsluiting wordt genomen door het bestuursorgaan die ten vroegste één maand en vijftien dagen na het versturen van de aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting bijeenkomt De beslissing wordt vastgesteld in een proces-verbaal opgemaakt en ondertekend door de voorzitter. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gegrond, D.e, uitsluiting wordt in het register overgeschreven.. Een eensluidend

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

afschrj van de beslissing wordt binnen de vijftien dagen per aangetekende brief aan de uitgesloten vennoot (vennoten) verstuurd

De afkoopwaarde van de aandelen zal worden bepaald door een accountant die op , tijdig verzoek van de voorzitter van de het college van zaakvoerders/ de enige zaakvoerder, door de Raad van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten wordt aangesteld binnen de week na voormeld verzoek Bij de bepaling van de prijs van de aandelen , zal de accountant zich baseren op een gewogen gemiddelde van de intrinsieke waarde en de rendementswaarde van de vennootschap. Uiterlijk drie maanden na zijn aanstelling zal de accountant op definitief bindende wijze de prijs overeenkomstig voormelde criteria vastleggen ten aanzien van de uitgesloten vennoot (vennoten) en ten aanzien van de overige vennoten en in een verslag meedelen aan de voorzitter van de het college van zaakvoerders/ de enige zaakvoerder. De voorzitter van de het college van zaakvoerders/ de enige zaakvoerder deelt binnen de drie werkdagen na ontvangst van het verslag een kopie hiervan mee aan de uitgesloten vennoot (vennoten) en aan de overige vennoten.

Alle overige vennoten zijn verplicht de aandelen van de uitgesloten vennoot (vennoten)

" over te nemen in verhouding tot het deel van de bestaande aandelen dat hun effecten . vertegenwoordigen tegen de prijs die door de accountant wordt bepaald.

De kosten van de accountant komen ten laste van de vennootschap.

De uitgesloten vennoot (vennoten), of bij zijn (hun) overlijden zijn (hun) erfgenamen, kan (kunnen) geen enkel ander recht ten aanzien van de vennootschap laten gelden."

6/ Wijziging van artikel 13 van de statuten;

De algemene vergadering beslist een wijziging door te voeren met betrekking tot het bestuur van de vennootschap. De vergadering beslist artikel 13 van de statuten in die zin te wijzigen. De huidige tekst van artikel 13 wordt opgeheven en vervangen door onderstaande tekst:

"Artikel 13: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één ; van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:

" een belastingconsulent zijn,

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het Instituut van de Bedrerevisoren,

" een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en IO van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder

en erkend boekhouderfiscalist in het _kader van een rechtspersoon,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zin tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

De zaakvoerders kunnen slechts ongevraagd worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering dat met eenparigheid van stemmen moet worden aangenomen, met uitsluiting van de zaakvoerder zelf indien deze tevens vennoot is.

Elke zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van zaakvoerder bezoldigen.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de zaakvoerders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoeming- of ontslagakte neerleggen op de grime van de rechtbank van koophandel.

Mevrouw Sylvie ONGENA, wonende te 9090 Melle, Kapellendries 54, wordt benoemd als "statutaire zaakvoerder" voor de duur van de vennootschap.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is."

7/ Wijziging van artikel 22 van de statuten;

De algemene vergadering beslist een wijziging door te voeren met betrekking tot de bijeenroeping van de algemene vergadering. De vergadering beslist artikel 22 van de statuten in die zin te wijzigen. De huidige tekst van artikel 22 wordt opgeheven en vervangen door onderstaande tekst:

"Artikel 22: Bijeenroeping

De zaakvoerder of in voorkomend geval, de commissaris roept de algemene vergadering bijeen.

Zij moeten die beenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen,

De oproeping wordt toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vô6r de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief verzonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken,

Elk jaar wordt tenminste één algemene vergadering gehouden waarvan de agenda tenminste de volgende punten vermeldt: in voorkomend geval, de bespreking van het jaarverslag en het verslag van de commissaris, de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening en de bestemming van de nettowinst, de kwijting aan de zaakvoerder en in voorkomend geval de commissaris, en in voorkomend geval, de benoeming van een zaakvoerder en/of commissaris.

De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien alle vennoten aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn."

8/ Wijziging van artikel 26 van de statuten;

De algemene vergadering beslist een wijziging door te voeren met betrekking tot de verdaging van de algemene vergadering. De vergadering beslist artikel 26 van de statuten in die zin te wijzigen.. De huidige tekst van artikel 26 wordt opgeheven .en vervangen., door onderstaande

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

tekst:

mod 11.1

"Artikel 26: Verdaging

De zaakvoerder mag elke algemene vergadering, staande de zitting, tot drie weken

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

verdagen.

Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De formaliteiten die vervuld werden am aan de eerste vergadering deel te nemen, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe neerleggingen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. "

9/ Wijziging van artikel 28 van de statuten;

De algemene vergadering beslist een wijziging door te voeren met betrekking tot de wijze van stemmen op de algemene vergadering. De vergadering beslist artikel 28 van de statuten in die zin te wijzigen. De huidige tekst van artikel 28 wordt opgeheven en vervangen door onderstaande tekst:

"Artikel 28: Aanwezigheidslijst - Beraadslaging

Een aanwezigheidslist waarop de naam van de vennoten en het aantal aandelen waarmee ze aan de vergadering deelnemen wordt vermeld, wordt door ieder van hen of door ' hun lasthebber ondertekend alvorens de zitting wordt geopend.

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld staan, tenzij alle vennoten persoonlijk op de vergadering aanwezig zijn en ze met eenparigheid besluiten tot uitbreiding van de agenda.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten warden gesteld m. b. t. hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld

Wanneer bij een benoeming geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen behaalt, gaat men over tot een herstemming tussen de beide kandidaten die de meeste stemmen hebben behaald Indien bij de herstemming het aantal stemmen gelijk is, is de oudste kandidaat in leeftijd verkozen.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt' uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen."

10/ Wijziging van artikel 35 van de statuten;

De algemene vergadering beslist een wijziging door te voeren met betrekking tot de

" vereffening van de algemene vergadering, De vergadering beslist artikel 35 van de statuten in die zin te wijzigen. De huidige tekst van artikel 35 wordt opgeheven en vervangen door onderstaande tekst:

"Artikel 35: Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen voorzien in de wet.

De vennootschap mag tevens te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten,

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon. is '

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

,

Bi lagenÏii het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zin hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Bij ontbinding wordt één of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar zal pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkoinstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars beschikken over alle bevoegdheden genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft."

"

11/ Machten inzake coördinatie der statuten.

De vergadering besluit aan de zaakvoerder de nodige machten te verlenen om over te gaan tot de uitvoering van de genomen beslissingen, aan zelfde zaakvoerder om over te gaan tot het vervullen van de plichtplegingen met betrekking tot de BTW; tevens machten inzake wijziging KBO.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris de nodige machten tot coördinatie ' der statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Luc Jansen, notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

13/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.09.2013, NGL 09.12.2013 13680-0166-012
08/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.12.2014, NGL 31.12.2014 14712-0486-012
13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.10.2012, NGL 06.11.2012 12633-0150-012
17/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.10.2011, NGL 06.11.2011 11605-0236-012
07/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 30.09.2010 10570-0019-012
27/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.06.2009, NGL 16.10.2009 09820-0337-012
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 12.12.2008, NGL 12.12.2008 08850-0271-015
21/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 14.05.2008, NGL 14.05.2008 08140-0362-016
25/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.04.2007, NGL 21.05.2007 07150-0040-017
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.01.2006, NGL 01.02.2006 06042-2290-016
04/02/2005 : GEA029039
08/10/2004 : GEA029039
06/06/2003 : GEA029039
17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 10.09.2015 15585-0158-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 31.08.2016 16553-0345-014

Coordonnées
SYON

Adresse
KAPELLENDRIES 54 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande