T & A - DECOSTER JOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T & A - DECOSTER JOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.036.747

Publication

29/04/2014 : GE156225
14/07/2014
ÿþ mod 11.1

....

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111MIIIMEI

aa

Be

Sta;

NEERGELEGD

03 JULI 20lit

RgCHTAANKyAN KOOPHANDeITUISENT

Ondernemingsnr 0439.036:747

Benaming (voluit) :T 8e,A DECOSTER JOS

(verkort)

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met bepekte aansprakelijkheid

Zetel; August Van Boclocstaelestraat 27

9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp akte :Naamswijziging - doelswijziging - kapitaalverhoging door inbreng in natura wijziging van statuten

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T & A  DECOSTER JOS", waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 9050 Gent (Ledeberg),: August Van Bockxstaelestraat 27, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent onder: nummer 0,439.036,747, BTW-belastingplichtig onder nummer BE 439,036;747, opgemaakt door, notaris Dirk Delbaere met standplaats te Gent (Ledeberg), op 26 juni 2014, neergelegd tell! ' registratie, met eenparigheid van stemmen, blijkt dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: NAAMSWIJZIGING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "DECOSTER JOS TAX & ACCOUNTANCY", afgekort "DTAX", waarbij de tekst van artikel één van de statuten integraal wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst: "De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheden van accountant en van belastingconsulent zijn verleend in de zin van artikel 4, 20 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Zij heeft de naam: "DECOSTER JOS  TAX & ACCOUNTANCY", afgekort "DTAX". Deze benaming dient steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid".

DERDE BESLUIT: DOELSWIJZIGING

De vergadering beslist het maatschappelijk doel te wijzigen om de bestaande tekst van artikel drie integraal te schrappen en te vervangen door de volgende tekst: "De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd ; negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van: aile hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding ' van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde:

" alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale:

beroepen. 6

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

20 zowel privé- ais gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

3°- het organiseren van boekhoudkundige en à dminietra-tieve. diensten bij ondernemingen ' hei

verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

40 het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

50 het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden, het bijstaan van

belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van

belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de:

opdrachten zoals bedoeld in nr. 60 of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het

Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 10 tot 5° en waarvan:

de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

10 het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

30 het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de yerenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren .van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens aile opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van: vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van ' internationale bepalingen ter zake..

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bederevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep ven erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon..

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen In handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank ' hiermee wordt belast.

ZESDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE VORDERING OP VOORMELDE UITKERING VAN HET NETTO-DIVIDENDBEDRAG.

Voorbehouden ean hot) Belgisch Staatsbled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

f

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1



De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van ' negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van zevenenzestigduizend vijfhonderd euro 67.500,00), door uitgifte en creatie van honderd vierentachtig (184) nieuwe aandelen, waarbij a) het kapitaal wordt verhoogd met 184 aandelen aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen, hetzij (184 x 250) = 46.000 euro en waarbij de 184 nieuwe aandelen warden uitgegeven, te onderschrijven aan de totale uitgifteprijs van 67,500 euro, waardoor een uitgiftepremie wordt gecreëerd van 21.500,00 EUR en waarbij b) vervolgens het kapitaal wordt verhoogd door incorporatie van bovenstaande uitgiftepremie, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De nieuwe aandelen zijn volledig volstort en zullen delen in de winsten van de vennootschap vanaf de anderschrijving.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de enige vennoot, van de zekere, vastgt4nde en opelsbare schuldvordering, zijnde negentig ten honderd (90 °/0) van de vordering tot.uitkering van het tussentijds bruto-dividend, die hij heeft ten opzichte van de vennootschap en welké uitvoerig is beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

ACHTSTE BESLUIT  INSCHRIJVING, VOLSTORTING EN TOEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN

Tussenkomst inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is tussengekomen in persoonlijke naam, de enige vennoot, de Heer DECOSTER Jos, voornoemd, die verklaart volledig op de hoogte te Zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten leste van de vennootschap die uitvoerig is beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, de Heer DECOSTER Jos, voornoemd, negentig ten honderd (90 %) van de schuldvordering op de bruto-dividenduitkering, zijnde voor een bedrag van zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 67.500,00), in de vennootschap in te brengen zoals uitvoerig beschreven in het zesde besiuit hiervoor, wetende dat de resterende tien ten honderd (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestart naar de Dienst Roerende Voorheffing.

Aldus verklaart de Heer DECOSTER Jos, voornoemd, deze inbreng te verrichten ten belope van zijn gehele vordering op het netto-dividend.

Voor de incorporatie van het netto-dividendbedrag van zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (E 67.500,00) worden aan de Heer DECOSTER Jos, voornoemd, honderd vierentachtig (184) nieuwe aandelen toegekend, die volledig volstort zijn, zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen, met dezelfde rechten, die hij verklaart te aanvaarden.

NEGENDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit van de voormelde kapitaalverhoging van zevenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 67.500,00) en dat het maatschappelijk kapitaal in totaal werd gebracht van vijfentwintigduizend euro (E 25.000,00), naar tweeënnegentigduizend vijfhonderd euro (« 92.500,00), vertegenwoordigd door tweehonderd vierentachtig (284) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die volledig volstort zijn.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikei 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder , de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging en creatie van nieuwe aandelen die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënnegentigduizend; vijfhonderd euro (f 92.500,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vierentachtig (284) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/tweehonderd vierentachtigste (1/284°) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen,"

TIENDE BESLUIT  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN EN VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen van de gecoördineerde tekst der statuten op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor eensluidend ontledend afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden -aan heb Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd:

Notaris Dir 

friod 11.1

- Expeditie proces-verbaal dd. 26/06/2014

- Verslag van de bedrijfsrevisor

- Verstag van het bestuursorgaan

- Gecoördineerde statuten

Voor-

behouden

" aan ie

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

^

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vereo : Naam en handtekening

13/03/2013 : GE156225
18/04/2012 : GE156225
21/03/2011 : GE156225
22/03/2010 : GE156225
26/03/2009 : GE156225
20/03/2008 : GE156225
16/03/2007 : GE156225
21/03/2006 : GE156225
29/03/2005 : GE156225
02/04/2004 : GE156225
25/03/2003 : GE156225
14/07/2001 : GE156225
21/03/2000 : GE156225
01/01/1997 : GE156225
27/01/1995 : GE156225
17/01/1995 : GE156225
16/12/1989 : GE156225

Coordonnées
T & A - DECOSTER JOS

Adresse
AUGUST VAN BOCKXSTAELESTRAAT 27 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande