T AMUSEMENT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : T AMUSEMENT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 840.622.883

Publication

26/03/2013
ÿþ ModWord 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

1 5 HAM 2013

Griffie

111111111111111111111

*13048393* 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behouidef aan het Belgisch Staatsbla

Ondernemingsnr: 0840.622.883

Benaming

(voluit) : `T AMUSEMENT

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Marktplein 13, 9660 Brakel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vennoten- ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 13 februari 2013

1. Wijziging vennoten

Mevrouw De Cubber Christel en de heer Botteidoom Johan, beiden wonende Oudenaardsestraat 42, 9660

Brakel zijn sinds 13 februari 2013 geen vennoten meer in de VOF 1T AMUSEMENT.

Zijn toegetreden ais nieuwe vennoten :

Mevrouw Pessemier Rita, wonende Bergstraat 1 bus E, 9660 Brakel,

De heer D'haeyer Frank, wonende Ronieinseweg 6, 9660 Brakel,

2. Ontslag zaakvoerder

Mevrouw Oe Cubber Christel neemt ontslag als zaakvoerder. Haar mandaat neemt een einde op

13 februari 2013.

Er wordt haar kwijting verleend voor het door haar uitgeoefende mandaat.

Voor eensluidend uittreksel,

Vandecandelaere Tom, Zaakvoerder.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

09/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I iiu iii ii1u68908+ i iu u iui i uii

11

nFz'r.1,`" ~~Fa,~~~

.kr;

2 e Otrl'ï, 20ti

Griffie

Ondernemingsnr : o gyc 6g9. $$3

Benaming

(voluit) : 'T AMUSEMENT

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Marktplein 13, 9660 Brakel

Onderwerp akte : Oprichting TT AMUSEMENT

De volgende personen :

De heer VANDECANDELAERE Tom, wonende Hovendaal 100, 9660 Brakel, geboren te Zottegem op 17 mei 1977, Belgische nationaliteit,

en

De heer BOTTELDOORN Johan, wonende Oudenaardesestraat 42, 9660 Brakel, geboren te

Oudenaarde op 18 november 1964, Belgische nationaliteit, en zijn echtgenote mevrouw DE CUBBER Christel, wonende Oudenaardesestraat 42, 9660 Brakel, geboren te Opbrakel op 12 juni 1966, Belgische nationaliteit,

hebben op 10/10/2011 besloten een vennootschap onder firma op te richten.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een vennootschap onder firma.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 2.000 EUR (tweeduizend) euro en is verdeeld in 200 aandelen zonder nominale waarde. Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna uiteengezet, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng, en wel als volgt :

Inbreng in geld

De heer VANDECANDELAERE Tom heeft ingetekend op 100 (honderd) aandelen, die hij volledig volstort

voor een totaal van 1.000 EUR (duizend euro).

De heer en mevrouw BOTTELDOORN Johan- DE CUBBER Christel hebben ingetekend op 100 (honderd)

aandelen, die zij volledig volstorten voor een totaal van 1.000 EUR (duizend euro).

STATUTEN

Rechtsvorm - benaming

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een vennootschap onder firma, afgekort V.O.F. en haar

naam luidt : "' T AMUSEMENT."

Behoudens uitdrukkelijk afwijkende bepaling in deze statuten wordt de vennootschap beheerst door de bepalingen van artikel 18 tot en met 42 en artikel 201 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd op het adres : Marktplein 13, 9660 Brakel.

De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerder(s) naar elke andere plaats in het land worden overgebracht.

Doel

De vennootschap heeft tot doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

het uitbaten, afzonderlijk of gezamenlijk, van één of meerdere inrichtingen behorende tot de horecasector in het algemeen, zoals bij wijze van vb. en niet-limitatief : restaurant, snackbar, frituur, spijshuis, drankgelegenheid, café, herberg, taverne, bar, private club, brasserie, cafetaria, theesalon, koffiesalon, ijssalon, verbruikssalon, hotel, motel, en logementhuis, feestzaal, dancing, activiteitenzaal, ...;

Het verlenen van alle cateringdiensten, traiteurdiensten, ter beschikking stellen van uitzendkoks, het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.

De verhuring en terbeschikkingstelling van vergaderruimtes en zalen voor diverse doeleinden;

Het organiseren, begeleiden en ondersteunen van diverse manifestaties, projecten evenementen, feestelijkheden, attracties, divers amusement en ontspanning, incluis de verhuring en de terbeschikkingstelling van technisch materiaal en benodigdheden hiervoor;

Het uitbaten van voormelde inrichtingen en het uitoefenen van voormelde werkzaamheden op diverse wijzen en via diverse kanalen, rechtstreeks en onrechtstreeks, via aangestelden en tussenpersonen;

De fabricage, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van voedingswaren, voedingsproducten, dranken, toeleveringsproducten en toebehoren voor de horeca en huishoudelijke artikelen.

Het verkopen, verhuren en plaatsen van drank- en snoepautomaten in bedrijven, scholen en op openbare plaatsen en het verlenen van de nodige dienstverlening hieromtrent zoals onder meer de organisatie omtrent het opvullen van de automaten en het aanbieden van alle producten.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen. Het telefonisch verkopen van diensten en goederen aan eindgebruikers en bedrijven, het verkopen op afstand aan consumenten en bedrijven.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coordineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holding, instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen

verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

Duur

De vennootschap is opgericht vanaf heden voor onbepaalde duur.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening

te zijn aangegaan van de vennootschap.

Kapitaal - aandelen

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.000 EUR (tweeduizend euro).

Het is verdeeld in 200 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk

één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet

vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen

door de algemene vergadering en zijn steeds door haar afzetbaar.

De algemene vergadering beslist over de bezoldiging van de zaakvoerder(s).

Bestuur

De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij gezamenlijk bij unanimiteit te beslissen. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan beslissen zij als college.

Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt geldig verbonden tegenover derden en in rechte door de enige zaakvoerder of,

indien er meerdere zaakvoerders zijn, door iedere zaakvoerder afzonderlijk tenzij dit niet met het doel van

de vennootschap in verband staat.

De handtekening en medewerking van alle zaakvoerders is evenwel vereist bij

1) Het kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen,

2) Het aangaan en verstrekken van leningen, het verlenen van zakelijke rechten en zakelijke zekerheden, het aangaan van borgtochten ten laste van de vennootschap, het verbinden van de vennootschap voor de schulden van derden, of zich jegens derden borg stellen,

3) Het in dienst nemen en het ontslaan van personeel,

4) Het voeren van rechtsgedingen, het aangaan van dadingen, compromissen óf akkoorden,

5) Het aangaan van rechtshandelingen, anders dan hiervoor genoemd, waarvan het belang of de waarde of het bedrag gelijk is aan of groter is dan 2.500 EUR (tweeduizendvijfhonderd euro).

Algemene vergadering

ty De gewone jaarlijkse vergadering van al de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde maandag van de maand maart om 11.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

De vergadering komt samen op de maatschappelijke zetel of een andere plaats vermeld in de oproeping. De bijeenroeping geschiedt bij gewone brief, die wordt verzonden, tenminste 15 dagen voor de vergadering, aan al de vennoten. De uitnodiging vermeld de agenda.

Een buitengewone algemene vergadering kan door iedere vennoot belegd worden.

De oudste vennoot is voorzitter van de vergadering.

Artikel 13 : Bevoegdheid van de algemene vergadering

De volgende beslissingen behoren tot de exclusieve bevoegdheid van de algemene vergadering : goedkeuring van de jaarrekening, bestemming en verdeling van de beschikbare winst, vaststelling van de bezoldiging van de zaakvoerder(s), statutenwijziging, afzetting en benoeming van de zaakvoerder(s), ontbinding van de vennootschap, vermogensverdeling bij vereffening.

Artikel 14 : Besluitvorming

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens ingeval de wet en/of de statuten een andere meerderheid bepalen, worden alle beslissingen van

de algemene vergadering bij gewone meerderheid genomen. Bij staking van stemmen is de stem van de

voorzitter van de vergadering doorslaggevend. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge Artikel 15 : Wijze van stemmen  Vertegenwoordiging

Elke vennoot kan zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot,

houder van een schriftelijke volmacht. De volmachten moeten worden gehecht aan de notulen van de algemene vergadering.

Artikel 16 : Besluiten buiten de agenda

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle

aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 17 : Boekjaar  jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgende

kalenderjaar.

Artikel 18 : Ontbinding

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding of ingeval van rechterlijke ontbinding, kan de

vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van algemene vergadering, genomen met

eenparigheid van stemmen.

Artikel 39, 3°, 39, 5° en 43 van het Wetboek van Vennootschappen zijn niet van toepassing.

Artikel 19 : Vereffening en verdeling

In geval van ontbinding van de vennootschap zal er tot vereffening overgegaan worden door de zorgen van de vennoten. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de nettoactiva onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Artikel 20 : Geschillen  bevoegdheid

Voor alle geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, haar zaakvoerders en vereffenaars met betrekking tot zaken van de vennootschap en de uitvoering van onderhavige statuten, zijn alleen de rechtbanken van het arrondissement van de maatschappelijke zetel bevoegd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf heden en loopt tot 30/09/2012.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal aldus plaats vinden op de derde maandag van de maand maart van het

jaar 2013.

Zaakvoerders

Tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur worden aangesteld :

de heer VANDECANDELAERE Tom en mevrouw DE CUBBER Christel,voornoemd, die hun mandaat

aanvaarden.

Overname handelingen voor oprichting -bekrachtiging

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt en dit vanaf 1 oktober 2011.

Volmacht

De oprichters geven bij deze volmacht aan cvba AB Partners Oudenaarde, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, gekend onder het ondernemingsnummer 0473.997.329 evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen, ook qua aansluiting sociale kassen en btw-administratie, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Voor eensluidend uittreksel,

Tom Vandecandelaere,

Zaakvoerder.

Tegelijk hierbij neergelegd, de oprichtingsakte van de vennootschap onder firma, 'T AMUSEMENT.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
T AMUSEMENT

Adresse
MARKTPLEIN 13 9660 BRAKEL

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande