T & B VERZEKERINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T & B VERZEKERINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.445.063

Publication

27/01/2014
ÿþ~~~

mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANDEL

1.6 JAN 2014

DENDE DE

Vc beht aai Bel( Staa

Ondememingsnr :

L )1 a6 3

Benaming (voluit) : T&B VERZEKERINGEN

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oeverstraat 23 B

9140 Temse

Onderwerp akte : Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op dertien januari tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas 1, dat door:

- de Heer ELEWAUT Dirk François Elisabeth, verzekeringsagent, geboren te Hamme op dertig juni negentienhonderdnegenenvijftig, echtgenoot van Mevrouw VERDICKT Annick Hilda Petrus, wonend te 9140 Temse (Elversele), Legen Heirweg 117,

- de Heer ROMBAUT Jan Maurits Prudent, verzekeringsagent, geboren te Temse op elf maart negentienhonderdeenenzestig, echtgenoot van Mevrouw DE MEÛTER Hilda Rosa, wonend te 9140 Temse, Oostberg 18,

Mevrouw STEENWEGE Leen Rita Ludo, verzekeringsagent, geboren te Temse op tweeëntwintig oktober negentienhonderdeenentachtig, echtgenote van de Heer AERENS Michael Gustaaf Jeanne, wonend te 9100 Sint-Niklaas, Paddeschootdreef 92, - de Heer VAN RAEMDONCK Rafaël Jan Alice, verzekeringsagent, geboren te Kruibeke op vijf juli negentienhonderdvierenvijftig, echtgenoot van Mevrouw D'HOOGHE Christiane Maria Magdalena Karel, wonend te 9150 Kruibeke (Bazel), Patrijzenweg 17,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " T&B Verzekeringen ", met zetel te 9140 Temse, Oeverstraat 23 B, met kapitaal van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), gedeeltelijk volgestort, hetzij tot beloop van achtduizend euro (¬ 8.000,00) verdeeld in tweehonderd (200) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal, werd opgericht.

De comparanten verklaren en erkennen dat het volledig maatschappelijk kapitaal is' geplaatst en dat alle aandelen in geld gedeeltelijk volgestort zijn door:

- genoemde heer ELEWAUT DIRK, die verklaart in te schrijven :

op vijftig aandelen, (50)

volgestort tot beloop van tweeduizend euro (¬ 2.000,00)

hetzij ieder aandeel ten belope van veertig procent (40%);

- genoemde heer ROMBAUT JAN, die verklaart in te schrijven :

op vijftig aandelen, (50)

volgestort tot beloop van tweeduizend euro (¬ 2.000,00)

hetzij ieder aandeel ten belope van veertig procent (40%);

- genoemde mevrouw STEENWEGE LEEN, die verklaart in te schrijven :

op vijftig aandelen, (50)

volgestort tot beloop van tweeduizend euro (¬ 2.000,00)

hetzij ieder aandeel ten belope van veertig procent (40%);

-genoemde heer VAN RAEMDONCK,RAFAËL,die verklaartin_te_schreen_______ _ ________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

v

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

J Staatsblad

op vijftig aandelen, (50) volgestort tot beloop van tweeduizend euro (¬ 2.000,00)

hetzij ieder aandeel ten beiope van veertig procent (40%);

Als vergoeding voor de door hen gedane inbrengen en stortingen worden ieder van hen de aandelen toegekend zoals hierboven vermeld, hetgeen ieder van hen verklaart te aanvaarden.

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt maatschappelijke naam "T&B

VERZEKERINGEN".

Zetel: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Temse,

Oeverstraat 23B.

Doel

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen in verband met:

" Het beheer van een verzekeringsportefeuille van de NV KBC Verzekeringen met zetel In Leuven en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

" De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, onder meer het bemiddelen inzake kredieten, effecten, deposito's of verzekeringen ten behoeve van KBC Bank met zetel te Brussel.

" Het verlenen van diensten, bijstand en adviseren aan bedrijven en instellingen, privé en/of openbare en dit in de meest ruime zin.

" De vennootschap mag aile onroerende handelingen uitvoeren zowel in volle eigendom, onverdeeldheid, naakte eigendom en vruchtgebruik, en tevens mag de vennootschap ook onroerende goederen huren en verhuren.

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in om het even welke vennootschap, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De vennootschap mag zich associëren met alle particulieren, ondernemingen, vennootschappen die een gelijkaardig hoofddoel (beheer van een verzekerings portefeuille van de NV KBC Verzekeringen) hebben, met deze samensmelten en inbreng of afstand doen, ten voorlopige of definitieve titel, van het geheel of een deel van haar actief.

De vennootschap kan ook activa in zekerheid geven tot waarborg van financieringen toegekend aan de vennootschappengroep waartoe ze behoort, voorzover deze financieringen dienstig zijn voor haar activiteit of de verwezenlijking van haar doel De algemene vergadering kan het doel wijzigen onder de in het Wetboek van Vennootschappen gestelde voorwaarden, evenwel na voorafgaande goedkeuring doof KBC Verzekeringen NV zolang in het te wijzigen doel het `beheer van een verzekerings portefeuille van de NV KBC Verzekeringen' voorkomt.

Duur: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal: Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (¬ 20.000,00) en is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar - Winstverdeling: Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

Voorbehouden aan het Belgisch Siaatsblad

9



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



mod 11.1

wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Jaarlijkse algemene vergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op laatste vrijdag van de maand juni om elf uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, die de samenwerkingsovereenkomst met KBC Verzekeringen hebben ondertekend. Voor de overdracht van de effectieve leiding van de vennootschap of voor de vervanging van de zaakvoerders(s) dient vooraf KBC Verzekeringen ingelicht te worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd:

" De gewone commanditaire vennootschap "GLAD", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Legen Heirweg 117, RPR Dendermonde 0543.947.789; opgericht bij onderhandse akte de dato 2 januari 2014, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel op 9 januari 2014, ter publicatie, vast vertegenwoordigd door de heer Dirk ELEWAUT, voornoemd;

" De gewone commanditaire vennootschap "RAMBO", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Oostberg 18, RPR Dendermonde 0543.949.472; opgericht bij onderhandse akte de dato 2 januari 2014, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel op 9 januari 2014, ter publicatie, vast vertegenwoordigd door de heer Jan ROMBAUT, voornoemd;

" De gewone commanditaire vennootschap "J-MILE", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Paddeschootdreef 92, RPR Dendermonde 0543.948.680; opgericht bij onderhandse akte de dato 2 januari 2014, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel op 9 januari 2014, ter publicatie, vast vertegenwoordigd door mevrouw Leen STEENWEGE, voornoemd;

" De gewone commanditaire vennootschap "RAF VAN RAEMDONCK", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Legen Heirweg 117, RPR Dendermonde 0543.950.363; opgericht bij onderhandse akte de dato 2 januari 2014, geregistreerd te Sint-Niklaas op januari 2014, neergelegd ter grime van de rechtbank van koophandel op 9 januari 2014, ter publicatie, vast vertegenwoordigd door de heer Rafael VAN RAEMDONCK, voornoemd.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder, die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel 12 en 14 van de statuten.

De zaakvoerder mag aan één of meerdere zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van haar bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

Vereffening: Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht

herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden gan het Belgisch Staatsblad

Overgangsbepalingen

1. Zaakvoerder en commissaris

" De in de statuten aangestelde zaakvoerders verklaren ieder hun mandaat te aanvaarden en verklaren ieder over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te aanvaarden. Het mandaat is onbezoldigd tot aan andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

" Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en wordt

afgesloten op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

3. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.





Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
T & B VERZEKERINGEN

Adresse
OEVERSTRAAT 23B 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande