T KLUIZENAARKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T KLUIZENAARKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.209.025

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 01.07.2014 14247-0138-011
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 27.06.2013 13224-0580-014
04/01/2011
ÿþMort 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 if DEC. 2010

Griffie

1111111111,11111,11,11,1,11111,1!111

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr Benaming o$32.. .oz 5

(voluit) : `t Kluizenaarke

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vierschaar 1 te 9690 Kluisbergen

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Frank Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 16

december 2010, neergelegd ter registratie, dat mejuffrouw CLAERHOUT, Ann Sophie, geboren te,

Co Izegem op 31 oktober 1979, met rijksregister nummer 79.10.31 286-28, ongehuwd, wonende te; t8780 Oostrozebeke, Hulstestraat, 7, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "'t Kluizenaarke", met zetel te 9690 Kluisbergen, Vierschaar 1.

L., Het maatschappelijk kapitaal van twintigduizend euro (E 20.000,00) wordt volledig onderschreven; door inbrengen in geld, door mevrouw Ann Sophie Claerhout voornoemd, die daarvoor alsi

e vergoeding tweehonderd (200) aandelen krijgt toegekend.

o

X Het kapitaal werd volledig volstort.

e : De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap;

MS in oprichting, bij de Bank "ING" te Zulte, dragend nummer 363-0821757-13, hetgeen door; rm

ondergetekende notaris wordt bevestigd op basis van een bankattest (bewijs van deponering), wi

afgeleverd op 15 december 2010, en dat door mij notaris bewaard wordt in het

e vennootschapsdossier.

De te publiceren statutaire bepalingen luiden als volgt:

,:, A. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

^' Artikel 1. Vorm - naam

0

N ! De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte'

c aansprakelijkheid en heeft ais naam "'t Kluizenaarke".

Artikel 2. Zetel

, De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 9690 Kluisbergen, Vierschaar, 1.

Deze zetel kan, zonder wijziging van statuten, door de zorg van de zaakvoerder(s), worden: et

overgebracht naar iedere andere plaats in België bij beslissing van de zaakvoerder mits het in acht

., nemen van de toepasselijke taalwetgeving terzake. Elke verplaatsing van zetel moet door de zorgen:

et

i van de zaakvoerder bekendgemaakt worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

ri) ` De vennootschap mag bijhuizen, agentschappen of verkoopbureaus oprichten in binnen- en

buitenland bij beslissing van de zaakvoerder.



re

Artikel 3. Doel

te i De vennootschap heeft tot doel:

P: Het uitbaten van een hotel, een motel, een drank- en eetgelegenheid, een spijshuis, een restaurant, i een snackbar, een taverne, een bar, een cafetaria en een verbruiksalon, bestemd voor verbruik van; alle sterke dranken en alle alcoholische en niet-alcoholische dranken en met bijkomend verkoop van alle tabakswaren.

gi Het uitoefenen van activiteiten van restauratiehouder van warme en koude schotels, zoals bereide

Ce i vis- en vleeswaren, roomijs, gebak, confiserie, chocolade, kaas en alle andere eetwaren en hetet .

inrichten van banketten, alsmede alle aanverwante uitbatingen.

pq ' Het inrichten en uitbaten van feestzalen, van vergaderings-en tentoonstellingsruimten evenals van- seminaries en conferenties Aan- en verkoop, tussenkomst bij aan- en verkoop, de groot- én kleinhandel van bieren, waters, limonades, fruitsappen, alcoholische- en alle andere al dan niet: geestrijke dranken; van vis- en vleeswaren, groenten, sandwiches, kaas, gebak, confiserie en alle° andere eetwaren; het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde; produkten en materialen. Aan-en verkoop van alle kunstvoorwerpen, zoals onder andere; schilderijen, beelden, en andere alsook het huren en verhuren, de commissionering, de import en export ervan. De organisatie van kunsttentoonstellingen (vernissage) in de breedste zin van het:

woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermeld-en':. Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor eigen rekening:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht,...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen,' ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven doro Belgische of buitenlandse emittenten.

Voor eipen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A. Administratie en managementactviteiten, omvattende onder meer:

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar, studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op het gebied van management, bedrijfsvoering, ecorimische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn;

het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

B. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersoenen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kàder kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

D. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

E. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

F. De aan- en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in t'kort tussenpersoon in de handel.

G. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alles in de meest uitgebreide zin.

Zij is voorts bevoegd om bij wijze van overname, fusie inbreng of participatie, deel te nemen in andere ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of gelijklopende activiteit ontwikkelen of die van aard zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en

onroerende operaties verrichten die geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk

doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de

wetten en koninklijke besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Zij kan om het even wanneer ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering

beraadslagend zoals voor een wijziging van de statuten.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de interdictie, het faillissement of de staat

van onvermogen van één der vennoten.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

(-" " )

Artikel 8. instandhouding van het kaaitaal

Wanneer het netto-actief van de vennootschap als gevolg van geleden verlies gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, dan moet de zaakvoerder of zaakvoerdersraad de vraag of de vennootschap zal worden ontbonden, in voorkomend geval samen met de voorstelten tot sanering, voorleggen aan de buitengewone algemene vergadering; in deze vergadering, die door hem moet worden samengeroepen binnen de twee maand na vaststelling van het geleden verlies, zal worden beraadslaagd en beslist volgens de regels gesteld voor een statutenwijziging.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

(-)

C. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 13: zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering voor de duur van de vennootschap, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

De opdracht van statutaire zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder die zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

De niet-statutaire zaakvoerders worden door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen benoemd en ontslagen.

De in functietreding van de opvolgend statutaire zaakvoerder, de benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder alsook de beëindiging van de opdracht van zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, respectievelijk van een dito uittreksel uit de akte, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 14: Interne bestuursbevoegdheden

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15: Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap alléén, in en buiten rechte.

Evenwel moeten de zaakvoerders, ingeval er meerdere zaakvoerders werden benoemd, steeds met twee optreden voor alle handelingen welke betrekking hebben op het aankopen, vervreemden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

huren en verhuren voor méér dan negen jaar van onroerende goederen, het aangaan van leningen, kredieten en leasingcontracten, het deelnemen aan een oprichting of kapitaalverhoging van een andere vennootschap.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel 18. Volmachten

De zaakvoerders kunnen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende machten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders zelf.

(...)

E. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 20: bevoegdheden

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de vennoten.

Zij heeft de bevoegdheden die bij de wet en bij onderhavige statuten bepaald zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Artikel 21: (iaarliikse) algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar warden gehouden op twintig juni om tien uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die alleen of samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven verzoeken. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet gedaan worden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden verzonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden (minstens) vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De geldigheid van de samenstelling van de vergadering kan niet worden betwist indien alle vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris, aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven, dit op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf, als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Indien voor de gewone algemene vergadering wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders ten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

laatste te ontvangen ten laatste drie weken voor de datum van de in de statuten vastgelegde jaarvergadering.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Artikel 28: boeklaar - inventaris - iaarrekeninq

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van eik jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en, voor zover wettelijk verplicht, stelt hij het jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, dit alles overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. artikel 29: winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijkse een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de jaarvergadering kan besluiten dat dit saldo en een deel ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder toegekend zal worden.

Artikel 30: winstuitkering

Geen uitkering, onder welke vorm ook, mag geschieden indien op datum van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

G. ONTBINDING  VEREFFENING - VERDELING.

Artikel 31. Ontbinding - vereffening

De vennootschap wordt ontbonden in aile gevallen door de wet voorzien. Zij kan eveneens vroegtijdig ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend met de door de wet vereiste meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij zuilen beschikken over aile machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwél steéds en ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering kan in het bijzonder aan de vereffenaars volmacht geven het maatschappelijk vermogen van de ontbonden vennootschap in te brengen in een andere vennootschap, tegen aandelen of obligaties.

Artikel 32. Verdeling

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring van de vereffeningrekening door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1/ BOEKJAAR  JAARVERGADERING

4"O

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staaatsbtad

4\7

a) Het eerste boekjaar van de vennootschap eindigt op 31 december 2011 en begrijpt alle handelingen die door de vennootschap zullen worden gesteld vanaf 1 januari 2011, vanaf welke datum de vennootschap werkzaam zal zijn.

b) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

2/ BENOEMING ZAAKVOERDER

Worden benoemd tot niet-statutair en onbezoldigd zaakvoerder:

Mejuffrouw Ann Sophie Claerhout, voornoemd, hier aanwezig en die dit mandaat aanvaardt.

3/ BENOEMING COMMISSARIS

Volgens te goeder trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan,

voldoet de vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria vermeld in het Wetboek van

Vennootschappen. Bijgevolg wordt eenparig besloten, bij toepassing van zelfde wetboek voorlopig

geen commissaris te benoemen.

4/VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de besloten met beperkte aansprakelijkheid "Deseyn

& Taelman", met zetel te 8570 Anzegem, Statiestraat 12, evenals aan haar bedienden, aangestelden

en lasthebbers, alsook aan ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de

vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het

ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Frank Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- BI

behoud

aan hei

8elgisci Staatsbl,

N~~IIIINIIIIBII B IR

+15120697'



Gent

Afdeling Oudenaarde

1 i AUG. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0832209025

Benaming

(voluit) : 't Kluizenaarke

(verkortl:

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VIERSCHAAR 1 - 9690 KLUISBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERLIJDEN - BENOEMING ZAAKVOERDER Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 15 juli 2015:

De vergadering stelt het overlijden vast van de zaakvoerder van de BVBA, mevrouw Claerhout Ann Sophie. Zij is overleden op 15 april 2014.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering om in haar vervanging te voorzien en om de heer Claerhout Lode, wonende te Hulstestraat 7 te 8780 Oostrozebeke te benoemen als niet-statutair zaakvoerder' van de vennootschap, en dit met ingang van het overlijden, m.n. 15 april 2014.

CLAERHOUT LODE

ZAAKVOERDER

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa{oKenj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

21/12/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
T KLUIZENAARKE

Adresse
VIERSCHAAR 1 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande