T LOVENBROODJE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : T LOVENBROODJE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 886.451.425

Publication

21/11/2014
ÿþ Mcd Wud 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





MONITE

'4.

ELGISCH

UR'HPI br =.IllueLtlUU

fl-12014

'15 OKT. 2014

STAATSSLA

CHT~~AA VAN KOO hlAD~~ GENT

Ondernemingsnr : 0886.451.425

Benaming

(voire) : 't Lovenbroodje

(verkort) "

Rechtsvorm - Vennootschap onder firma

Zetel : Grote Baan 240 - 9920 Lovendegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelsuitbreiding

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering de dato 1 december 2013

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om .over de volgende agendapunten te besluiten:

1. Voorstel om het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst aan artikel. 3 van de statuten: "overige zakelijke dienstverlening" en "beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten"

2. Aanneming van een nieuwe tekst van statuten

3. Machtiging aan de beherende vennoot tot uitvoering van de genomen beslissingen.

4. Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

Beslissingen

1. De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst van artikel 3 van de statuten "cverige zakelijke dienstverlening" en "beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten"

2. De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de bestaande tekst van statuten te vervangen door volgende tekst:

" De vennootschap heeft tot doel : het bereiden en verkopen van lichte eetwaren en snacks zoals: soepen, croques, toasten en diverse belegde broodjes; Diverse pasta's, pizza's, hamburgers, hotdogs, quiches en andere hartige taarten; Koude vleesschotels en salades, eieren, worsten, satés,". opgediend met brood; diverse nagerechten zoals ijs, wafels, pannekoeken, milkshakes, gebak; dranken, warme en koude afhaalgerechten; aan huis levering, traiteurdienst; snoepgoed; afhaalgerechten.

Overige zakelijke dienstverlening

Beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen In rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

De vennootschap zal eveneens alle financiële, onroerende en roerende handelingen mogen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met één of meerdere van haar activiteiten. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat. verband houdt met bovengenoemd doet, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Op de laatste biz van Luik 13 vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

.Bijlagen-bij het Belgisch Staatsblad -" 21ui1 2A44--Annexes-

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

w

3. De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de beherende vennoot om de voorgaande ; beslissingen uit te voeren.

4. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Van Caíle & Partners CVBA met maatschappelijke zetel te 9031 Drongen - Boelenaar 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Gedaan te Lovendegem op 1 december 2013

Morel Dirk

zaakvoerder

.. " Bijlagen bid het Belgisch-Staatsblad-21-1111201-4 - Annexes. du Moniteur belge

Op do laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
T LOVENBROODJE

Adresse
GROTE BAAN 240 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande