T VIJVERHOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T VIJVERHOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.936.678

Publication

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 23.07.2013 13355-0067-014
11/01/2013
ÿþVoorbehouder aan het' Belgisch Staatsbla

Mal 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 438936678 Benaming

(voluit) : `t VIJVERHOF

11

*13007319

(HIPPIE RECi BANK VAN KOOPHANDEL

31 DEC. 2012

DENDER~AONDE rr" .

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 2, 9420 Erpe-Mere

Onderwerp akte : Omzetting naar een BVBA

Uit een akte, verleden voor Meester Carmen de Vuyst, notaris met standplaats te Herzele op achttien december tweeduizend en twaalf blijkt dat de naamloze vennootschap 't VIJVERHOF, opgericht bij onderhandse akte op 1 november 1989, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 december daarna onder nummer 891213-86.

Gewijzigd bij akte buitengewone algemene vergadering voor notaris Pierre-Michel de Vuyst, notaris te : Herzele met standplaats te Borsbeke op 27 september 1993, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 oktober daarna onder nummer 931019-170.

Gewijzigd bij akte buitengewone algemene vergadering verleden voor nctaris Pierre-Michel de Vuyst voornoemd, op 20 juni 2001, verschenen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 juli 2001 daarna! onder nummer 20010712-684, blijkt dat:

Eerste besluit: Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

a) Beslissing met eenparigheid van stemmen om de naamloze vennootschap "'t VIJVERHOF" om te zetten in een besloten vennoctschap met beperkte aansprakelijkheid en dit met ingang vanaf heden.

Tweede besluit: Kapitaalvermindering

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met dertigduizend negenhonderdzesentachtig euro en zeventig cent (¬ 30,986, 70) om het kapitaal te brengen van tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000, 00) op eenendertigduizend dertien euro en dertig cent (¬ 31.013,30) en dit door evenredige terugbetaling in geld van werkelijk gestort kapitaal op ieder der duizend tweehonderdvijftig (1250) aandelen.

Derde besluit: Aanneming nieuwe statuten

Beslissing met eenparigheid van stemmen om de statuten van de vennootschap vanaf heden vast te stellen als volgt:

"TITEL I. BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming: "'t VIJVERHOF"

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Industrieweg 2, 9420 Erpe-Mere,

De vennootschap heeft tot doel: De uitbating van een herberg-taverne, met aan- en verkocp van

dranken, met het verlenen van snacks en andere kleine eetwaren, dit alles in de meest ruime zin van het woord, daarin begrepen alle taken, bewerkingen en dienstverleningen behorend tot de horecasector en al wat daarmee; rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken, In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stelle van burgerlijke als commerciële, roerende , onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

TITEL Il. KAPITAAL - AANDELEN

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op eenendertigduizend dertien euro en dertig cent (¬ 31.013,30) en wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderdentwaalf (1250) aandelen zonder nominale waarde.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin aangetekend worden:

1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van iedere vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2, de gedane stortingen;.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akten van kapitaalverhoging alsmede, na overdracht of overgang, door de inschrijving in voormeld register. De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van de aandelen. ledere vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

TITEL IV. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Behoudens hetgeen bepaald is onder Titel IX, in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna volgende regels:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuur-derizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks door de Algemene Vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, vastgesteld.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen optredend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Tegenstrijdigheid van belangen

Het lid van het college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen of de verrichting mag slechts, voor rekening van de vennootschap, door een lasthebber ad hoc gedaan worden.

TITEL V, CONTROLE

Behoudens hetgeen bepaald is onder Titel IX, in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna volgende regels:

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen. De commissarissen worden benoemd door de Algemene Vergadering van de Vennoten, onder de leden van het Instituut van de E3edrijfsrevisoren. Zij voeren de titel van commissaris. De commissarissen worden voor een hernieuwbare termijn van drie jaar benoemd.

Zolang de vennootschap de criteria, vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, niet overschrijdt, zal er geen commissaris benoemd worden; iedere vennoot heeft dan de onderzoeks- en de controlebevoegdheid van een commissaris, en kan zich daarvoor laten bijstaan door een accountant.

Zelfs ais de hoger vermelde criteria niet over-schreden zouden worden, behoudt de Algemene Vergadering het recht om, bij gewone meerderheid van stemmen, toch een commissaris te benoemen, onder de leden van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Op verzoek van één of meer vennoten is de zaakvoerder ertoe verplicht de Algemene Vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris, belast met de taak, bedoeld in de artikelen 142 tot en met 144 van het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL VI, ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar bijeengeroepen worden op de derde woensdag van de maand juni, om achttien uur.

TITEL Vil. INVENTARIS - JAARREKENING

e '.a~Y ~~ Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

r De zaakvoerder maakt elk jaar na de afsluiting van het boekjaar de inventaris en de jaarrekening (balans,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge resultatenrekening en toelichting) op.

De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, overeenkomstig

de artikelen 94 tot en met 96 van het Wetboek van Vennootschappen, voor zover van toepassing.

Vierde besluit: Ontslag van de huidige zaakvoerders.

De algemene vergadering heeft het ontslag van volgende bestuurders aanvaard en hen volledig kwijting

gegegeven:

1)De heer D'HAEMERS Marc Prudent Maria

2)Mevrouw FOSSELLE Martine Marleen

3)De heer D'HAEMERS Glenn Abel

Vijfde besluit: Benoeming zaakvoerders.

Beslissing met eenparigheid van stemmen om te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbe-

paalde duur:

1)De heer D'HAEMERS Marc Prudent Maria

Eigenaar, zo verklarend, van vierhonderd vijfen-twintig (425) aandelen en zijn echtgenote

2)De heer D'HAEMERS Glenn Abel

Zij bevestigen deze opdracht te aanvaarden en dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is,

inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een bezoldiging toekent.

Zesde besluit Volmacht tot vervulling van de formaliteiten.

De zaakvoerder verleent bijzondere volmacht aan de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "A.B.E.S." met zetel te 9320 Erembodegem, Erembodegem-dorp 117 vertegenwoordigd door

haar zaakvoeders de heer Frank Van Der Meulen en mevrouw Anja Cooreman, die ieder afzonderlijk mogen

optreden, om de verklaring van inschrijving, wijziging, afstand of opheffing te tekenen en neer te leggen bij het

ondernemingsloket en bij alle Federale Overheidsdiensten waar nodig en alles te doen voor het aanvragen en

bekomen van alle nodige vergunningen en erkenningen

Bij deze geef ik, notaris Carmen de Vuyst, de toestemming om voormelde vennootschap te laten doorgaan voor Registratie met doel enkel neerlegging ter griffie.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Carmen de Vuyst

Tegelijk hiermede neergelegd

*uitgifte akte statutenwijziging

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 08.06.2012 12165-0196-016
06/12/2011
ÿþBenaming : 'T VIJVERHOF

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: INDUSTRIEWEG 2, 9420 ERPE-MERE

Ondememingsnr : 0438936678

Voorwerp akte : BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd 04/05/2011.

Worden benoemd als bestuurder van de vennootschap:

- Dhr. Marc D'Haemers

Worden benoemd als afgevaardigd bestuurder van de vennootschap:

- Dhr. Marc D'Haemers

Worden benoemd als bestuurder van de vennootschap:

- mevrouw Martine Fosselle.

Worden benoemd als bestuurder van de vennootschap:

- Dhr. Glenn D'Haemers

De bestuurders verklaren hun ambt te aanvaarden. Hun mandaat vervalt met de algemene vergadering van 2017.

Marc D'HAEMERS

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)niern bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Uge

II

C

111

1111,j1MII,Vg

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

24 NOV 2011 DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.05.2011, NGL 28.06.2011 11215-0333-014
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.05.2010, NGL 23.08.2010 10434-0152-014
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 21.06.2009, NGL 22.06.2009 09267-0174-014
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 24.06.2008 08281-0123-014
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 02.07.2007 07335-0163-014
18/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 21.06.2006, NGL 10.07.2006 06426-0208-016
12/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 03.06.2005, NGL 01.07.2005 05378-0018-016
07/06/2004 : AA058575
17/06/2003 : AA058575
12/07/2001 : AA058575
03/04/1990 : AA58575

Coordonnées
T VIJVERHOF

Adresse
INDUSTRIEWEG 2 9420 ERPE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande